Ruska invazija na Ukrajinu
Page 23 of 50
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
crvenkasti wrote:RayMabus wrote:Sutra se očekuje službeno proglašenje da je eurpodručje ušlo u tehničku recesiju. Također evropska središnja banka najavljuje novo dizanje kamatnih stopa.
Fino će Zapad ostat bez para pa ti šugavi crnci i ovaj četnik Vučic neće dobit ni eura jer će ovi biti bankrot.
Tko oće zapadne pare neka udari sankcije Rusiji a tko neće eno ti tamo brat Xi pa žicaj u njega.
Ne kužim.
Ako Europa bude bankrot, onda je svejedno. Tada Vucić neće dobiti ni eura, udario ili ne udario sankcije Rusiji..
Eno ga mamu mu jebem srpsku pokvarenu trola hrvate i dize mirovine 20% skoro isto toliko podize place prosvjeti i svim javnim sluzbama.Pa odakle mu lova a to mu je odobrio i MMF ,dok se Hrvatska za mirovine takozvanih branitelja mora zaduzivati uz jebeno visoke kamate.Treba ga smijeniti ili ubiti jer hrvatima dize tlak na 200.:::::)))
mentalitet- Posts : 5249
2020-07-05
Ne diže mi on tlak nego oni koji mu daju pare a nije udario sankcije Rusiji ni nakon godine dana.
Sad će fino ti šta to rade bankrotirat a na izborima ih zamjeniti netko drugi.
Ja sam anđeo Pravednik ili drugi naziv za istu stvar anđeo Znanja, pa neću valjda kaznit njega radi toga ? Nije on glup pa da njega kažnjavam. On je pametan. Kaznit ću one koji su glupi a to su ti šta mu daju pare i dalje.
Sad će fino ti šta to rade bankrotirat a na izborima ih zamjeniti netko drugi.
Ja sam anđeo Pravednik ili drugi naziv za istu stvar anđeo Znanja, pa neću valjda kaznit njega radi toga ? Nije on glup pa da njega kažnjavam. On je pametan. Kaznit ću one koji su glupi a to su ti šta mu daju pare i dalje.
Last edited by RayMabus on 8/6/2023, 20:09; edited 2 times in total
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Eroo wrote:Ukrajinska ofanziva nije ni na početku.
Znalci tvrde da je ovo sada samo opipavanje ruske obrane i utjerivabje straha.
Ruski vojnici s terena kažu da čak ni ne spavaju...
To je prvi znak nervoze, a nakon toga će ide bežanija...Uostalom, ne bi to bilo prvi put.
Idiote,Bahmut je oslobodjen od nacista a njihova ofenziva je vec unisshtena u startu.Samo u 24 sata je poginulo 4000 tisuce ukra a da ne nabrajam vojnu opremu.8 tigrova je otishlo u staro zeljezo.Dobro tebi to da dodje do mozga trebat ce josh par godina pa kada ti buduu rekli da Ukrajina vishe ne postoji i da je Zelenski zavrshio u rupi recesh da lazu .
Vučic mi diže tlak radi nekih drugih stvari a to je ono ordenje o kojem pričam pa sam dreknuo pa mu je odma nakon toga doša šou program na kućna vrata i svašta nešto.
Ali zbog ovih ne. Nije on kriv. Krivi su oni koji mu i dalje daju pare. Ja san pravedan. Neću kaznit krivu osobu zbog nečega zbog čega ta osoba nije ni najmanje kriva.
Ali zbog ovih ne. Nije on kriv. Krivi su oni koji mu i dalje daju pare. Ja san pravedan. Neću kaznit krivu osobu zbog nečega zbog čega ta osoba nije ni najmanje kriva.
2014-04-11
Kuuukuuu
NEMAČKA STOJI U MESTU: Nekada ekonomska sila, a sada je satiru inflacija i cene energenata
NEMAČKA STOJI U MESTU: Nekada ekonomska sila, a sada je satiru inflacija i cene energenata
2014-04-11
Veliš onako kako tebe nema kad Ukri razjebavaju ruse a tako te će biti i u buduće.AlfaOmega wrote:Boli tebe Safete kurac. Ako propadne ova ukrajinska ofenziva, svi ukrofili (veber, tre i miha) će doći ovdi da čitaju vijesti, niko od muke više neće ići tam na ozbiljnu temu. I budeš pobra hrpu lajkova.
RayMabus wrote:Vučic mi diže tlak radi nekih drugih stvari a to je ono ordenje o kojem pričam pa sam dreknuo pa mu je odma nakon toga doša šou program na kućna vrata i svašta nešto.
Pa jebo te kako ne kuzish spojene posude zakon i spojene posude/Prvi ste pocheli sa ustashijom 1990 koju su vam poslali zapadnjaci da vam uvedu demokraciju jer do tada smo zivjeli u logoru pa sam ja mogao kod tvog Splita u to vrijeme spavati u vreci za spavanje na mom auto -stop puteshestviju i samo sam se bojao komaraca dok nisu doshli ovi vashi "Borci za slobodu" koji su zatvarali u tajne logore sve one koji nisu isto mislili kao oni.E vidish,ako ste vi imali pravo tim ustashama davati ordenje imaju i oni svojim chetnicima.Fora je u vashem mentalitetu koji ne razumije shto je to Pandorina kutija i ne kuze tu prichu iz flashe nego misle da su psine dozvoljene samo njima a drugima nisu.Stvar je shto posjedujete fashistichki nachin razmishljanja josh od vremena NDH i ne shvacate da ste najvece hrvatsko zlo koje shteti svome narodu na najgori nachin i da vasha takozvana borba za Hrvatsku i hrvate je jedna obichna prevara i farsa kojoj je jedini cilj kako ukrasti ,opljachkati prvo ne hrvate pa kada vishe nema shto da se pljachka od tih jer ste ih otjerali uz pomoc vashih takozvanih demokratskih mecena onda se dohvatite pljachke vlastitog naroda.Pa chovjeche nitko nije unazadio i opljachkao Hrvatsku kao ini koji su se kleli u nju i njen boljitak dok su pjevali himnu "Lijepa nasha pivska flasha "i drzali se za lisnicu a vi mislili da je to od srca pa ih slijedili u ponor.Oni se izmakoshe a vi ko krdo goveda strovaliste se u ponor..Srbi imaju poshtenog predsjednika koji zivi u dvosobnom stanu mada ga srpska smeca zele ocrniti kako bi doshla ponovo na vlast i napravila ono shto su 'rvati napravili od Hrvatske.Ljubomorni ste za popizdit i to se naziva psihichko oboljenje prve klase.
,zato ga mrzite.A svaki pametan Srbin zna ono shto srpsko hrvati ne vole da je dobro za srbe.Pochnite chistiti ispred svoga praga mjesto da gledate susjedima u dvorishte jer je njihova Vojvodina zelena a vasha Slavonija pustara.
Kakve ustaše ?
Pa nije se Tuđman diga sa stolice na sastanku komunista u Beogradu kad je čuja šta Slobo priča nego hrvatski i slovenski komunisti. Možda je čak i onaj cigo Mesić tad bija.
O čemu ti lupetaš čedo ?
Prodaješ to svoje pravoslavno svetoslavlje i veliokosrpski nacionalizam po forumu i to meni kojen su oba dida bila u partizanima a jedan izgubija oko u borbi sa Švaba.
Ajde makni se ća više konju glupi četnički.
Pa nije se Tuđman diga sa stolice na sastanku komunista u Beogradu kad je čuja šta Slobo priča nego hrvatski i slovenski komunisti. Možda je čak i onaj cigo Mesić tad bija.
O čemu ti lupetaš čedo ?
Prodaješ to svoje pravoslavno svetoslavlje i veliokosrpski nacionalizam po forumu i to meni kojen su oba dida bila u partizanima a jedan izgubija oko u borbi sa Švaba.
2014-04-11
Ti stvarno čitaš što ta četnička budaletina piše?RayMabus wrote:Kakve ustaše ?
O čemu ti lupetaš čedo ?
Ako propadne Rusija propast će i Srbija ( ako propadnu ruski četnici propast će i srpski četnici ).
Evo sad vam je diglo tu branu i sad je velikaaaa močvaretina između vas i majčice Rusije.
Pogledaj šta san van ja napisa 26.08 prošle godine ( da ne pričam o tome da san mjesec dana prije napada smjestija svoj vojni tabor na Karpate i reka svoje i sve se sad tako odvija )
by RayMabus Fri 26 Aug - 20:02
Sad će vama general Tupko s pet zvjezdica objasniti cijelu geopolitičku situaciju Srbije.
Prije godinu dana general Tupko s pet zvjezdica poručuje da će cijela Europa plivati u moru krvi ako vidim Komšića još jednom na toj poziciji tj preglasavanje Hrvatske.
Mjesec dana prije napada general Tupko s pet zvjezdica napada bavarskog premijera jer ovaj viče kako je Rusija prijatelj Europi i postavlja se na Karpate i poručuje Putinu da ako napadne cijelu Ukrajinu da će se vračati u crnim vrećama u Rusiju i da će se na kraju čačkati s njima na istoku al da me za to boli kurac.
Umjesto brzog plana slamanja Ukrajine i stavljanja pod Putinovu kontrolu a šta je i Srbija očekivala , Srbija sad ima 40 miljona Ukrajinaca koji čine kopneni zid Putinovom prodoru na Balkan a rat na istoku Ukrajine je pat pozicija.
Zapad koji podržava Komšića također gubi ogromne pare jer je netko uletio s Elvirom i kako će spriječiti brzi pad Rusije, dakle drži ih na životu s te strane taman da ne potonu.
Vrijeme ne radi za vas. Ni za koga od vas.
Jedino radi za generala Tupka s pet zvjezdica.
---
PLAČI ČEDOOOOOOO
Evo sad vam je diglo tu branu i sad je velikaaaa močvaretina između vas i majčice Rusije.
Pogledaj šta san van ja napisa 26.08 prošle godine ( da ne pričam o tome da san mjesec dana prije napada smjestija svoj vojni tabor na Karpate i reka svoje i sve se sad tako odvija )
by RayMabus Fri 26 Aug - 20:02
Sad će vama general Tupko s pet zvjezdica objasniti cijelu geopolitičku situaciju Srbije.
Prije godinu dana general Tupko s pet zvjezdica poručuje da će cijela Europa plivati u moru krvi ako vidim Komšića još jednom na toj poziciji tj preglasavanje Hrvatske.
Mjesec dana prije napada general Tupko s pet zvjezdica napada bavarskog premijera jer ovaj viče kako je Rusija prijatelj Europi i postavlja se na Karpate i poručuje Putinu da ako napadne cijelu Ukrajinu da će se vračati u crnim vrećama u Rusiju i da će se na kraju čačkati s njima na istoku al da me za to boli kurac.
Umjesto brzog plana slamanja Ukrajine i stavljanja pod Putinovu kontrolu a šta je i Srbija očekivala , Srbija sad ima 40 miljona Ukrajinaca koji čine kopneni zid Putinovom prodoru na Balkan a rat na istoku Ukrajine je pat pozicija.
Zapad koji podržava Komšića također gubi ogromne pare jer je netko uletio s Elvirom i kako će spriječiti brzi pad Rusije, dakle drži ih na životu s te strane taman da ne potonu.
Vrijeme ne radi za vas. Ni za koga od vas.
Jedino radi za generala Tupka s pet zvjezdica.
---
PLAČI ČEDOOOOOOO
2014-04-11
Kadirov se hvali: ‘Specijalne postrojbe Akhmat mogu pokoriti Poljku, Francusku i Njemačku‘
Anton Geraščenko, savjetnik u ukrajinskom Ministarstvu unutarnjih poslova, objavio je na Twitteru isječak iz čečenskih novina Grozny Inform u kojima čečenski vođa Ramzan Kadirov kaže kako je spremna velika vojska koja može pokoriti Poljsku, Francusku i stići do Njemačke.‘Specijalne postrojbe Akhmat, koje se sastoje od tri divizije, velika su sila koja je u stanju zauzeti Poljsku, Francusku i doći do Njemačke. A to će se dogoditi u bliskoj budućnosti ako protivnici ne promijene svoju taktiku" - rekao je šef čečenske republike Ramzan Kadirov.
U komentarima su neki odmah primijetili Kadirovljev ležeran odnos prema zemljopisu.
- Može ‘zauzeti‘ Poljsku i Francusku, ali do Njemačke će samo ‘doći‘? Kojom rutom ovi planiraju ići? - zapitao se jedan korisnik Twittera.
vili40-
2015-08-02
Nekad tu i tamo. Nekad kaže i nešto pametno al sere li ko grlica i četnikuje pa to je nešto nevjerovatno. Baš ono totalno preseravanje. Ne možeš ga više slušat koliko sere. Sere i četnikuje non stop.Šandor Winnetou wrote:Ti stvarno čitaš što ta četnička budaletina piše?RayMabus wrote:Kakve ustaše ?
O čemu ti lupetaš čedo ?
Postane mi naporan s tim lažima i četnikovanjem pa mu moran reč šta ga slijedi i šta je tu istina.
Diga mi živce danas na jednoj drugoj temi kad mi počeja govorit kako je udar hipersonične rakete isto ko atomska a nije al je on četnik koji pokušava druge zaplašit velikim ratom ko i ti pacovi u Kremlju pa misli da ćemo se mi njih i od njihovih prijetnji usrat i povuč.
Malo mi diga živce s tom pričom ko da ja ne znam šta je hipersonična raketa a šta atomska.
2014-04-11
Šandor Winnetou likes this post
Svi gledate u pogrešnom smjeru...Ukrajinska ofenziva će krenuti gdje se najmanje nadate.
red wolf-
2016-02-10
Kaže Medvedev da će gađat hipersoničnom raketom svakog tko pošalje trupe u Ukrajinu.
Ja kažem vidi lika, napadne drugu državu i onda prijeti okolo drugima ako ovima dođu pomoć da istjeraju okupatora i da je smiješan lik.
Onda se uključi ovaj čedo i počme mi prodavat neku svoju priču o velikom ratu i sad se ja kao moram toga uplašiti.
Ja general galaktičke konfederacije najvišeg ranga. Baš je naša kome će prijetit strahom ako nasilnik ne postigne svoj cilj.
Ja kažem pa nek gađaju.
Problem je šta je Britanija NATO pa je napad na jednu državu napad na sve.
AJ GAĐAJ DA TE VIDIM.
Ja kažem vidi lika, napadne drugu državu i onda prijeti okolo drugima ako ovima dođu pomoć da istjeraju okupatora i da je smiješan lik.
Onda se uključi ovaj čedo i počme mi prodavat neku svoju priču o velikom ratu i sad se ja kao moram toga uplašiti.
Ja general galaktičke konfederacije najvišeg ranga. Baš je naša kome će prijetit strahom ako nasilnik ne postigne svoj cilj.
Ja kažem pa nek gađaju.
Problem je šta je Britanija NATO pa je napad na jednu državu napad na sve.
AJ GAĐAJ DA TE VIDIM.
2014-04-11
Gomila debila. Ne znaju ratovat pa prite atomskima. Umisto da gađaju aerodrome oni gađaju stambene zgrade. Stoka obična. Evo ih opet malo počastili Briti Olujnim sjenkama. Na, žvači.
2014-04-11
Šandor Winnetou likes this post
Ovo su najvjerovatnije gađale između ostaloga one neke krstareće rakete šta su danas snimljene iznad Odese. Vrijeme leta se poklapa, više manje al to je negdje tada ispaljivano.
2014-04-11
Industrijski kompleks i skladište u ukrajinskom gradu Umanu u regiji Cherkasy danas su pogodile 2 ruske krstareće rakete; kao rezultat napada najmanje 8 civila je ozlijeđeno, a industrijski kompleks je potpuno uništen uz obližnju autopraonicu koja je pretrpjela ozbiljnu štetu.
2014-04-11
Vidiš koliki su oni debili, oni su gađali danas popodne neki trgovački centar s dvi krstareće rakete koje dođu nekakvih tri miljona dolara svaka i pogodili krovište tog trgovačkog centra i nekakvu bezveznu autopraonicu u sklopu toga, dakle to je civilna meta a ne vojna, ništa nisu dobili s time jer Zapad ima hrane da im pošalje a ovi će sad umisto svi u jedan trgovački centar samo ić u deset manjih kvartovskih trgovina koje je još teže pogodit i uopće nać di su na karti i onda su oni njima u Brednjansku nakon toga s Olujnim sjenkama nešto pogodili a eno neka buktinja, očito je nešto zapaljivo pogođeno dakle neka vojna meta.
Umisto da gađaju aerodromsku infrastruktura pa možda im pogode i koji vojni avion između ostaloga i neki od tih bombardera koje Ukri nemaju puno a skojim ih ovi gađaju jer je to nosać za te Olujne sjenke, oni gađanja Konzum.
To su totalni debili.
Umisto da gađaju aerodromsku infrastruktura pa možda im pogode i koji vojni avion između ostaloga i neki od tih bombardera koje Ukri nemaju puno a skojim ih ovi gađaju jer je to nosać za te Olujne sjenke, oni gađanja Konzum.
To su totalni debili.
2014-04-11
Sad ispada da je tamo bilo neko skladište oružja u tom Umanu i da zato dvi krstareće rakete na tu kordinatu. Ovo nakandno kad se to valjda nešto kasnije zapalilo. Ajd bar nisu toliki idioti pa ipak su imalu neku dojavu da je tamo neko skladište municije i oružja. Ovo je tek sad došlo do eksplozija. Naknado. Nije odma kad su udarili danas popodne nego naknadno. Ipak nisu toliki debili aj. Spucali su dvi rakete svaka tri miljona dolara u ništa po onome popodne viđeno. Baš ništa. A sad ispada da je bilo neke municije uskladišteno tamo ipak.
U Umanu, oko sat vremena, eksplozije sekundarne detonacije nakon grandiozne eksplozije skladišta streljiva Oružanih snaga Ukrajine, nakon raketnog napada ruskih Zračno-svemirskih snaga.
U Umanu, oko sat vremena, eksplozije sekundarne detonacije nakon grandiozne eksplozije skladišta streljiva Oružanih snaga Ukrajine, nakon raketnog napada ruskih Zračno-svemirskih snaga.
2014-04-11
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu