Sam je nokautirao hordu huligana,ima 59 godina,cetvoro djece i umjetni kuk
Page 1 of 1
Sam je nokautirao hordu huligana,ima 59 godina,cetvoro djece i umjetni kuk
https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/sam-je-nokautirao-hordu-huligana-a-ima-59-godina-cetvero-djece-i-umjetni-kuk/2464929.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_m
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Sam je nokautirao hordu huligana,ima 59 godina,cetvoro djece i umjetni kuk
sto ti je stara garda..i iskustvo...slagao ih je ko bud spencer meksikance
2015-09-08
immortal likes this post
Za kraj je Knollsy rekao: "Ne želim da taj ružni napad na nas zasjeni fantastičnu večer u kojoj je West Ham izborio povijesno finale eurokupa. Žao mi je jedino što nikako nisam mogao doći do karata za tu utakmicu, koju ćemo za dva tjedna u Pragu igrati protiv Fiorentine. Jako bih volio biti na toj utakmici. nekako slutim da bude na finalu
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
...inace lik je imao dobru poziciju..bio je na vrhu stepenica a ledja su mu bila sigurna..tako da u stvari huligani su morali prakticno na njega jedan na jedan kad je slozio prvu dvojicu drugi su vec cvikali ali lik je udjelio jos nokauta dvojici trojici onda je nastalo stratesko povlacenje jer su se liku pridruzilo jos njih par..ali da toga nije bilo tog stepenista lik bi se tesko izvukao
2015-09-08
Similar topics
» Tata monstrum bacio sa balkona cetvoro svoje djece
» Neoliberalni san se nastavlja: otac napustio 7-oro djece i postao curica od 6 godina
» Sjećanje na troje djece stradale od srpske granate prije 25 godina
» Tragican dan prije 25 godina u Slav.Brodu pri napadu zrakoplova(ne natoa) JA ubijeno sestoro djece
» Previse da bi bilo slucajno i 'mi zelimo imati djecu'!U pet godina u SAD posvojeno 46 djece iz Konga a u Hrvatskoj 68
» Neoliberalni san se nastavlja: otac napustio 7-oro djece i postao curica od 6 godina
» Sjećanje na troje djece stradale od srpske granate prije 25 godina
» Tragican dan prije 25 godina u Slav.Brodu pri napadu zrakoplova(ne natoa) JA ubijeno sestoro djece
» Previse da bi bilo slucajno i 'mi zelimo imati djecu'!U pet godina u SAD posvojeno 46 djece iz Konga a u Hrvatskoj 68
Page 1 of 1