Forumska stihoklepnica
Page 13 of 22
Page 13 of 22 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 17 ... 22
Re: Forumska stihoklepnica
Vidila san. :Dfridrih_niche wrote:Taman san ti odgovara na YouTube temi...
:D
Guest- Guest
Inače, pisme san uvik prvo pisa na papir...
A ne tipkovnicom na monitor...
To bi došlo kasnije...
Iman svoju vjernu Parkericu...
Čuvan je još uvik...
<3
A ne tipkovnicom na monitor...
To bi došlo kasnije...
Iman svoju vjernu Parkericu...
Čuvan je još uvik...
<3
Guest- Guest
Znala sam da vas dvojica imate neku tajnu nit koja vas veže i spaja.ebenica wrote:pošto je to napisano na moj rođendan, volio bih da budeš iskren i obznaniš svoje osjećaje i imenuješ pjesmu kako zaslužuje; po meni :)fridrih_niche wrote:Hahahaha...
:D (Y)
Rak?
Uh. Nije lako biti ti.
Guest- Guest
ja i niče imamo istu ljubav samo drugačije boje, moja je plava-njegova bijela, makar bi trebalo biti obrnuto snijeg je bijele boje a more plave...Ra wrote:Znala sam da vas dvojica imate neku tajnu nit koja vas veže i spaja.ebenica wrote:pošto je to napisano na moj rođendan, volio bih da budeš iskren i obznaniš svoje osjećaje i imenuješ pjesmu kako zaslužuje; po meni :)fridrih_niche wrote:Hahahaha...
Rak?
Uh. Nije lako biti ti.
rak i u podznaku rak, ne znam kaj to točno znači osim da neki put ubija.
Guest- Guest
Ja itso volim bilu. Nema veze što je nebo plavo.ebenica wrote:ja i niče imamo istu ljubav samo drugačije boje, moja je plava-njegova bijela, makar bi trebalo biti obrnuto snijeg je bijele boje a more plave...Ra wrote:Znala sam da vas dvojica imate neku tajnu nit koja vas veže i spaja.ebenica wrote:pošto je to napisano na moj rođendan, volio bih da budeš iskren i obznaniš svoje osjećaje i imenuješ pjesmu kako zaslužuje; po meni :)fridrih_niche wrote:Hahahaha...
Rak?
Uh. Nije lako biti ti.
rak i u podznaku rak, ne znam kaj to točno znači osim da neki put ubija.
Znači da si turbo turbo osjetljiv. Rekoh, nije lako biti ti. :)
Guest- Guest
a imao sam neki filing nekog zla i da s tobom k'o i ničeom nekaj ne valja, sile nečiste :PRa wrote:Ja itso volim bilu. Nema veze što je nebo plavo.
a nije ni lako ljudima oko mene, možda im je čak i teže ja sam naučio sam sa sobom :D
Guest- Guest
Niče je ok, ne trpaj ga u kotao sa mnom. Nije to zaslužio :pebenica wrote:a imao sam neki filing nekog zla i da s tobom k'o i ničeom nekaj ne valja, sile nečiste :PRa wrote:Ja itso volim bilu. Nema veze što je nebo plavo.
a nije ni lako ljudima oko mene, možda im je čak i teže ja sam naučio sam sa sobom :D
Sumnjam. Teže je tebi s njima, nego njima s tobom. :)
Guest- Guest
da, u pravu si :)Ra wrote:
Sumnjam. Teže je tebi s njima, nego njima s tobom. :)
Guest- Guest
Zamislit ću i da je umjetničko ime Marinkovićeve Jagode u biti Ebenica, a ne Gloria...
:^O
Poklanjan ti pismu...
Imaš copyright na nju...
Guest- Guest
Ne vara. Nema neosjetljivog raka. :)fridrih_niche wrote:Rak je osjetljiv znak...
Iako, nekad izgleda vara...
Agresija je rekcija na nešto šo ih povrijedi (neee mora uopće biti namjerno), ali je to nešto toliko senzibilno da to "obični" ljudi ni ne osjete. I čudom se čude što im je. :)
Emocije na entu.
Guest- Guest
Ovisi pred kim su ih skrivali. Možda si ti ona grupa (racinalnih pragmatičara) koja ne vidi te sitne nijanse. :)fridrih_niche wrote:Onda su neki pojedinci šta ih znan dobro skrivali emocije...
Guest- Guest
Uvik san loše vidija neke stvari od strane suprotnog spola kad san bija mladji...
Guest- Guest
;-Dfridrih_niche wrote:Onda su neki pojedinci šta ih znan dobro skrivali emocije...
Rakove su emocije sebicne, ne grizi se.
;-^^
Hvala na lihepim rijecima Niche, Kic... I na tome sto uopce vas,troje (i Ra) pisete ovdje...
I sve vam najbolje zelim u novim dvadesetima.. :) Oduvijek sam ih s naklonoscu promatrala. 2020. Lijepe, uravnotezene, oble brojcice. Nagovjestaju ljepotu. :)
----
A stylistic choice
The day I've changed the color of my sky
it was the day I've painted your sky as well.
It is a peculiar kind of perceptual distortion.
You'll know it when you see it.
Unless it’s right in front of you
and you don’t see it at all.
(2. 01. 2020.)
I sve vam najbolje zelim u novim dvadesetima.. :) Oduvijek sam ih s naklonoscu promatrala. 2020. Lijepe, uravnotezene, oble brojcice. Nagovjestaju ljepotu. :)
----
A stylistic choice
The day I've changed the color of my sky
it was the day I've painted your sky as well.
It is a peculiar kind of perceptual distortion.
You'll know it when you see it.
Unless it’s right in front of you
and you don’t see it at all.
(2. 01. 2020.)
Guest- Guest
Page 13 of 22 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 17 ... 22
Page 13 of 22