Glupani se pitaju: Zašto je ekonomski rat protiv Rusije propao?
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Glupani se pitaju: Zašto je ekonomski rat protiv Rusije propao?
To je onda bilo normalno. Na selu se cure najnormalnije udavale sa 16. Sa osamnaest je već bila sumnjiva, a koja se nije udala do 20-e, stara cura koja nije imala šanse. Inače, i u SFRJ je age of consent bio 14. Uglavnom stoga da se zatvori ne bi punili Romima Ili možda zato da se Tiletu ne bi prigovaralo za Pelagiju. A kad je NKVD pokucao na vrata, Jožek je odmah rekel: - Vodite ju, znal sam ja od početka da je kuja protunarodni element, sam sam je čuval za vas, da vam ne pobegne.veber wrote:da?zganci_i_jetrica wrote:I ti si, jadan, krenuo stopama druga Mrčela i njegovog modus operandi-a neprovjeravanja informacija. Pelagija je imala 14, a Tile 26 kad ju je oženio.veber wrote:zanimljivo kako su većina tih smradova bili pedofilčine. tile im kvari prosjek i pol pot koji je bio nekrofil.
nisam znao.
moja baka je imala 28, a deda 40.
melvudine jesam li ja pedofilji?
zganci_i_jetrica- Posts : 1421
2021-06-05
Re: Glupani se pitaju: Zašto je ekonomski rat protiv Rusije propao?
To je onda bilo normalno. Na selu se cure najnormalnije udavale sa 16. Sa osamnaest je već bila sumnjiva, a koja se nije udala do 20-e, stara cura koja nije imala šanse. Inače, i u SFRJ je age of consent bio 14. Uglavnom stoga da se zatvori ne bi punili Romima Ili možda zato da se Tiletu ne bi prigovaralo za Pelagiju. A kad je NKVD pokucao na vrata, Jožek je odmah rekel: - Vodite ju, znal sam ja od početka da je kuja protunarodni element, sam sam je čuval za vas, da vam ne pobegne.[/quote]
Jebo te,ja svake dvije godine mijenjam maticu u pchelinjaku i zato imam zdravu zajednicu.To je isto kao i zena.Prisoda je najbolji regulator svega ali danashnje se udaju sa 40 god.i u medjuvremenu ih izjebalo pola grada.Pune spolnih bolesti i raznih gljivichnih oboljenja pa se pitaju kako ne mogu roditi.Za takve tuke je i bolje da nemaju djecu.Ona bi kao stara baba imala djecu kao shto je do tada drzala neko pseto u stanu.
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Ekonomski rat protiv Rusije nosi ogromnu cijenu za Zapad
» Prvi nepalski milijarder: Svi me pitaju - zašto Srbija?
» Glupi Srbi
» EU: nove sankcije protiv Rusije i Irana usmjerene protiv Europe
» Zašto se Rusija još nije ekonomski urušila?
» Prvi nepalski milijarder: Svi me pitaju - zašto Srbija?
» Glupi Srbi
» EU: nove sankcije protiv Rusije i Irana usmjerene protiv Europe
» Zašto se Rusija još nije ekonomski urušila?
Page 7 of 7