evo da ne plačete kako smo incestuozno mjesto
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: evo da ne plačete kako smo incestuozno mjesto
hm. bila jedna dugonoga
vrló. direktno. smesta je
pozicionirala nozice na
ramena. bió sam malkice
zbunjen. ali sve je bilo ok
sad mi smesno zbog brzine
njene akcije. bravo i hvala
ali i moje kratke zbunjenosti
samom pozicijom
vrló. direktno. smesta je
pozicionirala nozice na
ramena. bió sam malkice
zbunjen. ali sve je bilo ok
sad mi smesno zbog brzine
njene akcije. bravo i hvala
ali i moje kratke zbunjenosti
samom pozicijom
Last edited by pizzon on 28/1/2016, 10:29; edited 2 times in total
Guest- Guest
dostojevski u ranoj mladosti -kasnije
ipak americki. zapadni
ipak americki. zapadni
Guest- Guest
Kaži točan odgovor kaj nas držiš u neizvjesnosti kao Tim naciju
Guest- Guest
I to kaj veliš. Evo, i tebi malo za mozganje ruskih poslovica.
Guest- Guest
1. Jesli ti podariš časi, ti umrjoš. = Ako darivaš sat, ti ćeš umrijeti.
2. Jesli vstretiš čjornuju košku, ti budeš žit v nečastji. = Ako sretneš crnu mačku, dogodit će ti se nesreća
3.Jesli čjelovjek vinjeset musor poslje zakata, u njevo nje budjet denjeg. = Ako bacaš smeće nakon zalska sunca, nećeš imati novca.
4. Jesli naidjoš pugovicu, slučitsja nečastije. = Ako nađeš gumb, dogodit će ti se nesreća.
5. Jesli ti poješ s noža, ti stanješ zlim. = Ako jedeš s noža, bit ćeš zao.
6 Jesli posidiš na darožku pered vihodom iz dama, to tebje polučitsja haroševo puti. = Ako malo zastaneš na cesti prije odlaska, imat ćeš sretan put.
2. Jesli vstretiš čjornuju košku, ti budeš žit v nečastji. = Ako sretneš crnu mačku, dogodit će ti se nesreća
3.Jesli čjelovjek vinjeset musor poslje zakata, u njevo nje budjet denjeg. = Ako bacaš smeće nakon zalska sunca, nećeš imati novca.
4. Jesli naidjoš pugovicu, slučitsja nečastije. = Ako nađeš gumb, dogodit će ti se nesreća.
5. Jesli ti poješ s noža, ti stanješ zlim. = Ako jedeš s noža, bit ćeš zao.
6 Jesli posidiš na darožku pered vihodom iz dama, to tebje polučitsja haroševo puti. = Ako malo zastaneš na cesti prije odlaska, imat ćeš sretan put.
Guest- Guest
Da, znaš da slavenska mitologija obiluje istim. Ali, kao "skaska", priča, bajka, je ok.
Guest- Guest
Eva wrote:Da, znaš da slavenska mitologija obiluje istim. Ali, kao "skaska", priča, bajka, je ok.
Jel buš kaj ukrašaval forum za kinesku Novu godinu?
Vidi kak je ZG uređen s terakota ratnicima iz Xiana. Mama mi poslala fotku.
Vidi kak je ZG uređen s terakota ratnicima iz Xiana. Mama mi poslala fotku.
Guest- Guest
= Ako ustrijeliš crnu kokoš budeš u žitu nečastivEva wrote:2. Jesli vstretiš čjornuju košku, ti budeš žit v nečastji.
Eva wrote:3.Jesli čjelovjek vinjeset musor poslje zakata, u njevo nje budjet denjeg.
= Jedeš li cijeli vijek vinjetu ko muso iza katanca budžet ti ide dole (to je valjda uputa za Bosanca u Sloveniji da Vinjeta ide na šoferšajbu, a ne ju pojest)
Last edited by udba on 28/1/2016, 12:29; edited 1 time in total
Hahahahahaha, udbaški ruski. Vidi se da je tavariš Tito davno te niti prerezal.udba wrote:= Ako ustrijeliš crnu kokoš budeš u žitu nečastivEva wrote:2. Jesli vstretiš čjornuju košku, ti budeš žit v nečastji.Eva wrote:3.Jesli čjelovjek vinjeset musor poslje zakata, u njevo nje budjet denjeg.
= Jedeš li cijeli vijek vinjetu ko muso iza katanca budžet ti ide dole (to je valjda uputa za Bosanca u Sloveniji da Vinjeta ide na šoferšajbu, a ne ju pojest)
Guest- Guest
Privjet Eva. Ne znam više na kojoj temi si spominjala svoju imenjakinju, avatar ili tak nešto. Čini mi se da je bilo neke podudarnosti u jednoj inkarnaciji. Vi’š kak je nezgodno kad nema funkcije nadgledanja foruma pa ne mogu prijavljivati po kućama.
Guest- Guest
Privjet Dudette, ma ne znam ni ja, ali ulovimo se već se nekad negdje, ni ovo velik grad, srećom. Aha, znači dobro se sjećam.
Guest- Guest
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» NAJNAKRCANIJE MJESTO U RH: IMA 3500 STANOVNIKA, A VIŠE PRIVATNIH TURISTIČKIH LEŽAJEVA NEGO DUBROVNIK Prizori kolona kako satima čekaju potresni su...
» S PLATOM OD 3.000 EVRA U NEMAČKOJ MOŽETE SAMO DA PLAČETE
» Cameron poručio kako je Britanija kršćanska zemlja i kako se time ponose
» Pogledajte kako Lazanskog ismijavaju u Srbiji ... nije kako Pizzon predstavlja
» Naslovnica Vecernjeg lista iz 1988:'Evo kako se tad zivjelo i kako su cijene rasle'
» S PLATOM OD 3.000 EVRA U NEMAČKOJ MOŽETE SAMO DA PLAČETE
» Cameron poručio kako je Britanija kršćanska zemlja i kako se time ponose
» Pogledajte kako Lazanskog ismijavaju u Srbiji ... nije kako Pizzon predstavlja
» Naslovnica Vecernjeg lista iz 1988:'Evo kako se tad zivjelo i kako su cijene rasle'
Page 4 of 5