evo da ne plačete kako smo incestuozno mjesto
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
evo da ne plačete kako smo incestuozno mjesto
smo se malo počeli oglašavati na FB, čisto da vidimo..
od sinoć 300tinjak pogleda i 1 klik
od sinoć 300tinjak pogleda i 1 klik
Re: evo da ne plačete kako smo incestuozno mjesto
A kaj fali incestu? Zabava za cijelu obitelj
Inače, mogel bi Jehudi dovuć onu gerijatriju s Kultixa, tam ionak nitko ne zalazi, pa nek oni prejdu sim. A osim toga Glista je ionak kazala kak joj je Marčelo fest napet, pa eto joj razloga on je tu 24/7 nek se ližu.
Inače, mogel bi Jehudi dovuć onu gerijatriju s Kultixa, tam ionak nitko ne zalazi, pa nek oni prejdu sim. A osim toga Glista je ionak kazala kak joj je Marčelo fest napet, pa eto joj razloga on je tu 24/7 nek se ližu.
Guest- Guest
Glista who?
svejedno, to je stara krv, a vi se žalite da vam nema novog plijena..
svejedno, to je stara krv, a vi se žalite da vam nema novog plijena..
Glista aka Malaniz s religije. Ma znaš ju ziher. Indijanka s Krka.
Guest- Guest
Regoč-
2015-08-21
a malaniz !Eva wrote:Glista aka Malaniz s religije. Ma znaš ju ziher. Indijanka s Krka.
svi su voljeli čitati malaniz
E, ona je kazala kak joj je Marčelo napet i da bi ga štela upoznat. Jehudi nek im prenese tvoje vjerodajnice i nek dodju sim, jel može? Njih je cca 10-15. Mislim da se i Metilda k njima preselila.kic wrote:a malaniz !Eva wrote:Glista aka Malaniz s religije. Ma znaš ju ziher. Indijanka s Krka.
Guest- Guest
Ali vi Khultni ste dosadni..treba vam nekoliko dana do tjedan,da napisete jednu misao,recenicu...
Guest- Guest
kakve moje vjerodajnice odrasli su ljudi, mislim da ionak već znaju za ovo mjesto
Što se toliko napeo? U čemu je problem?Eva wrote:E, ona je kazala kak joj je Marčelo napet i da bi ga štela upoznat. Jehudi nek im prenese tvoje vjerodajnice i nek dodju sim, jel može? Njih je cca 10-15. Mislim da se i Metilda k njima preselila.kic wrote:a malaniz !Eva wrote:Glista aka Malaniz s religije. Ma znaš ju ziher. Indijanka s Krka.
Ja te demantiram. Jedna od aktivnijih sam ovdje. A tek da vidiš Glistu, ta tipka i nogama.bogomdani wrote:Ali vi Khultni ste dosadni..treba vam nekoliko dana do tjedan,da napisete jednu misao,recenicu...
Guest- Guest
Pa kak ide u diplomaciji. Tvoj visoki izaslanik preda njihovom kulturnom atašeu najsrdačnije pozdrave i uputi poziv za bilateralnim susretom, itd...sam ti Jehudija opremikic wrote:kakve moje vjerodajnice odrasli su ljudi, mislim da ionak već znaju za ovo mjesto
Guest- Guest
Mehh..kreativnosti..kako rekoh,imam problem sa pracenjem komunikacije,jer mi djeluje opako usporeno,ono na 33 obrtaja.. za jednu spiku je potrebno tjedan dana da se definira..Eva wrote:Ja te demantiram. Jedna od aktivnijih sam ovdje. A tek da vidiš Glistu, ta tipka i nogama.bogomdani wrote:Ali vi Khultni ste dosadni..treba vam nekoliko dana do tjedan,da napisete jednu misao,recenicu...
Guest- Guest
To da, ja sam ljepša od Jehudija, ali nisam tam registrirana. Možda i to obavim, ak mi kažeš kakvu nagradu ću dobit.
Guest- Guest
Ti si brzi konzument fast food forumaš i ne razumiješ slow food delikatese. Fali ti finesa i začina u komunikaciji.bogomdani wrote:Mehh..kreativnosti..kako rekoh,imam problem sa pracenjem komunikacije,jer mi djeluje opako usporeno,ono na 33 obrtaja.. za jednu spiku je potrebno tjedan dana da se definira..Eva wrote:Ja te demantiram. Jedna od aktivnijih sam ovdje. A tek da vidiš Glistu, ta tipka i nogama.bogomdani wrote:Ali vi Khultni ste dosadni..treba vam nekoliko dana do tjedan,da napisete jednu misao,recenicu...
Guest- Guest
možeš promijenit banner na tjedan dana evoEva wrote:To da, ja sam ljepša od Jehudija, ali nisam tam registrirana. Možda i to obavim, ak mi kažeš kakvu nagradu ću dobit.
A je...delikatese ja kusham u reali,ovo je instant zabava..Eva wrote:Ti si brzi konzument fast food forumaš i ne razumiješ slow food delikatese. Fali ti finesa i začina u komunikaciji.bogomdani wrote:Mehh..kreativnosti..kako rekoh,imam problem sa pracenjem komunikacije,jer mi djeluje opako usporeno,ono na 33 obrtaja.. za jednu spiku je potrebno tjedan dana da se definira..Eva wrote:Ja te demantiram. Jedna od aktivnijih sam ovdje. A tek da vidiš Glistu, ta tipka i nogama.bogomdani wrote:Ali vi Khultni ste dosadni..treba vam nekoliko dana do tjedan,da napisete jednu misao,recenicu...
Guest- Guest
do sad na ovom 4umu sam u minusu financijskom s ukidanjem reklama i oglašavanjem na fbu evu, nit šta dobivam nit tražim, al bilo bi ok da mene nagradite ne znam, golišavima slikama i sl naravno pričam o ženama ne gurajte se vi muški
Hahah, pa ne znam sad jel bi to više bila kazna s obzirom na godinu proizvodnje forumašica. Nisam baš stekla dojam da smo pupoljci.kic wrote:do sad na ovom 4umu sam u minusu financijskom s ukidanjem reklama i oglašavanjem na fbu evu, nit šta dobivam nit tražim, al bilo bi ok da mene nagradite ne znam, golišavima slikama i sl naravno pričam o ženama ne gurajte se vi muški
Dobro, lobirat ću, i probat ulovit mlađe korisnice da nam se pridruže. Zbilja fali djevojaka na ovom forumu.
Guest- Guest
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» NAJNAKRCANIJE MJESTO U RH: IMA 3500 STANOVNIKA, A VIŠE PRIVATNIH TURISTIČKIH LEŽAJEVA NEGO DUBROVNIK Prizori kolona kako satima čekaju potresni su...
» S PLATOM OD 3.000 EVRA U NEMAČKOJ MOŽETE SAMO DA PLAČETE
» Cameron poručio kako je Britanija kršćanska zemlja i kako se time ponose
» Pogledajte kako Lazanskog ismijavaju u Srbiji ... nije kako Pizzon predstavlja
» Naslovnica Vecernjeg lista iz 1988:'Evo kako se tad zivjelo i kako su cijene rasle'
» S PLATOM OD 3.000 EVRA U NEMAČKOJ MOŽETE SAMO DA PLAČETE
» Cameron poručio kako je Britanija kršćanska zemlja i kako se time ponose
» Pogledajte kako Lazanskog ismijavaju u Srbiji ... nije kako Pizzon predstavlja
» Naslovnica Vecernjeg lista iz 1988:'Evo kako se tad zivjelo i kako su cijene rasle'
Page 1 of 5