evo da ne plačete kako smo incestuozno mjesto
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: evo da ne plačete kako smo incestuozno mjesto
Hahah, pa ne znam sad jel bi to više bila kazna s obzirom na godinu proizvodnje forumašica. Nisam baš stekla dojam da smo pupoljci.kic wrote:do sad na ovom 4umu sam u minusu financijskom s ukidanjem reklama i oglašavanjem na fbu evu, nit šta dobivam nit tražim, al bilo bi ok da mene nagradite ne znam, golišavima slikama i sl naravno pričam o ženama ne gurajte se vi muški
Dobro, lobirat ću, i probat ulovit mlađe korisnice da nam se pridruže. Zbilja fali djevojaka na ovom forumu.
Guest- Guest
bitna je godina proizvodnje slike
je fali, deda nam se recimo skroz osušio psihički..
Oh, pa onda imam ja pregršt topless fotki s plaže dok još nisam išla u školu.kic wrote:bitna je godina proizvodnje slike
Moram animirat nećakinju i njene frendice da nam se pridruže, već su gimnazijalke. Ima dedi da svane.
Guest- Guest
Eva wrote:Moram animirat nećakinju i njene frendice da nam se pridruže, već su gimnazijalke. Ima dedi da svane.
smatram da su ti tzv. kultni sa starog foruma mahom bili likovi koji su pisali samo na tom pdf-u te ništa ovaj forum s njima ne bi dobio....
ako baš hoće, neka im se otvori pdf samo za njih pa nek se ljudi vesele, mislim....
ako baš hoće, neka im se otvori pdf samo za njih pa nek se ljudi vesele, mislim....
Kak ne, SDP-ovci mahom a ovdje većina HDZ-ovaca i pravaša. Postalo bi vruće.
Guest- Guest
ma, nisam htio to kazati ali ako već tražiš, smatram da se radilo uglavnom o psihički poremećenim osobama, eno 'besposlenpop' još piše tamo, sam sa sobom...
Pa dodatni plus da dođu sim di ne bi stršali. Zakaj si ti tak asocijalan? Jel uopće izlaziš iz kuće?Totenkopf wrote:ma, nisam htio to kazati ali ako već tražiš, smatram da se radilo uglavnom o psihički poremećenim osobama, eno 'besposlenpop' još piše tamo, sam sa sobom...
Guest- Guest
integriraj paypall donacije ili nešto tako, uplatit ćemo, prvi ja hahaha, barem 5$ :Dkic wrote:do sad na ovom 4umu sam u minusu financijskom s ukidanjem reklama i oglašavanjem na fbu evu, nit šta dobivam nit tražim, al bilo bi ok da mene nagradite ne znam, golišavima slikama i sl naravno pričam o ženama ne gurajte se vi muški
Guest- Guest
haha, i plaćam preko paypala, ma prvo da vidimo kako će ić, za sad je oko 700 ljudi vidjelo oglas-
čisto da probamo.
čisto da probamo.
mozes staviti da ti se donira preko paypala, why not. tako dosta besplatnih blogova , web stranica i foruma rade. ja sam isto ako bi koristio usluge od takvih, znao uplatiti simbolički dollar, dva itd.. tako i idu tom logikom, svatko uplati neku siću na dobrovoljnoj razini, a ovi ti pružaju besplatnu uslugu.
kapitalizam
kapitalizam
Guest- Guest
Ej, oš da ja dojavim? To mi 'leži'.kic wrote:kakve moje vjerodajnice odrasli su ljudi, mislim da ionak već znaju za ovo mjesto
Guest- Guest
haha :Ddudette wrote:Ej, oš da ja dojavim? To mi 'leži'.kic wrote:kakve moje vjerodajnice odrasli su ljudi, mislim da ionak već znaju za ovo mjesto
ajd
još istražujem kako to funkcionira i sl, na kraju krajeva, malo tko bi izdržao s nama starosjediocima, ubili bi ih ko bijelci - crvene čisto zato što nisu navikli imunološki sustav na ovu razinu uvreda i ruganjaupravo_sa_jebachine wrote:mozes staviti da ti se donira preko paypala, why not. tako dosta besplatnih blogova , web stranica i foruma rade. ja sam isto ako bi koristio usluge od takvih, znao uplatiti simbolički dollar, dva itd.. tako i idu tom logikom, svatko uplati neku siću na dobrovoljnoj razini, a ovi ti pružaju besplatnu uslugu.
kapitalizam
fala kao da jesi. Ti vježbaj dojč da moš s Veberom gugat, Schatzie, kleine Maus, Ich liebe Dichdudette wrote:Ej, oš da ja dojavim? To mi 'leži'.kic wrote:kakve moje vjerodajnice odrasli su ljudi, mislim da ionak već znaju za ovo mjesto
Guest- Guest
Tu je Neve kao prekaljena Anka partizanka, a nisam ni ja mačji kašalj. Još malo pa bu se i ovaj forum zacrvenio kao cijela Hrvatska.kic wrote:još istražujem kako to funkcionira i sl, na kraju krajeva, malo tko bi izdržao s nama starosjediocima, ubili bi ih ko bijelci - crvene čisto zato što nisu navikli imunološki sustav na ovu razinu uvreda i ruganjaupravo_sa_jebachine wrote:mozes staviti da ti se donira preko paypala, why not. tako dosta besplatnih blogova , web stranica i foruma rade. ja sam isto ako bi koristio usluge od takvih, znao uplatiti simbolički dollar, dva itd.. tako i idu tom logikom, svatko uplati neku siću na dobrovoljnoj razini, a ovi ti pružaju besplatnu uslugu.
kapitalizam
Guest- Guest
Riplex- Posts : 1845
2015-07-27
haha vidio samRiplex wrote:Lajkano i šerano
ček iskočilo ti je kao oglas ili si našao zbog mog prvog posta?
kic wrote:haha vidio samRiplex wrote:Lajkano i šerano
ček iskočilo ti je kao oglas ili si našao zbog mog prvog posta?
Prvo vamo dođem, pa ne znam da li bi iskočilo na mobu... Na pc su blokirani oglasi :shame
A medoda donacija nije loša, doniro sam za hrpu, pa bih i vamo. Kao što mozilla prima...
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» NAJNAKRCANIJE MJESTO U RH: IMA 3500 STANOVNIKA, A VIŠE PRIVATNIH TURISTIČKIH LEŽAJEVA NEGO DUBROVNIK Prizori kolona kako satima čekaju potresni su...
» S PLATOM OD 3.000 EVRA U NEMAČKOJ MOŽETE SAMO DA PLAČETE
» Cameron poručio kako je Britanija kršćanska zemlja i kako se time ponose
» Pogledajte kako Lazanskog ismijavaju u Srbiji ... nije kako Pizzon predstavlja
» Naslovnica Vecernjeg lista iz 1988:'Evo kako se tad zivjelo i kako su cijene rasle'
» S PLATOM OD 3.000 EVRA U NEMAČKOJ MOŽETE SAMO DA PLAČETE
» Cameron poručio kako je Britanija kršćanska zemlja i kako se time ponose
» Pogledajte kako Lazanskog ismijavaju u Srbiji ... nije kako Pizzon predstavlja
» Naslovnica Vecernjeg lista iz 1988:'Evo kako se tad zivjelo i kako su cijene rasle'
Page 2 of 5