ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

evo da ne plačete kako smo incestuozno mjesto

Page 2 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

evo da ne plačete kako smo incestuozno mjesto - Page 2 Empty Re: evo da ne plačete kako smo incestuozno mjesto

Post by Guest 26/1/2016, 11:41

kic wrote:do sad na ovom 4umu sam u minusu financijskom s ukidanjem reklama i oglašavanjem na fbu evu, nit šta dobivam nit tražim, al bilo bi ok da mene nagradite ne znam, golišavima slikama i sl :P naravno pričam o ženama ne gurajte se vi muški :^0
Hahah, pa ne znam sad drunken jel bi to više bila kazna s obzirom na godinu proizvodnje forumašica. Nisam baš stekla dojam da smo pupoljci.
Dobro, lobirat ću, i probat ulovit mlađe korisnice da nam se pridruže. Zbilja fali djevojaka na ovom forumu.

Guest
Guest

Back to top Go down

evo da ne plačete kako smo incestuozno mjesto - Page 2 Empty Re: evo da ne plačete kako smo incestuozno mjesto

Post by kic 26/1/2016, 11:42

bitna je godina proizvodnje slike :^0
je fali, deda nam se recimo skroz osušio psihički..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest 26/1/2016, 12:28

kic wrote:bitna je godina proizvodnje slike :^0
je fali, deda nam se recimo skroz osušio psihički..
Oh,  pa onda imam ja pregršt topless fotki s plaže dok još nisam išla u školu. 👅

Moram animirat nećakinju i njene frendice da nam se pridruže, već su gimnazijalke. Ima dedi da svane.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 26/1/2016, 12:32

Eva wrote:Moram animirat nećakinju i njene frendice da nam se pridruže, već su gimnazijalke. Ima dedi da svane.
evo da ne plačete kako smo incestuozno mjesto - Page 2 22e3f61753312edc0b1d926b7c1e3a018fda21535b6aeb570ba14e3a9b74e91a
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by T. 26/1/2016, 12:47

smatram da su ti tzv. kultni sa starog foruma mahom bili likovi koji su pisali samo na tom pdf-u te ništa ovaj forum s njima ne bi dobio....
ako baš hoće, neka im se otvori pdf samo za njih pa nek se ljudi vesele, mislim....

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 26/1/2016, 12:51

Kak ne, SDP-ovci mahom a ovdje većina HDZ-ovaca i pravaša. Postalo bi vruće.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by T. 26/1/2016, 13:02

ma, nisam htio to kazati ali ako već tražiš, smatram da se radilo uglavnom o psihički poremećenim osobama, eno 'besposlenpop' još piše tamo, sam sa sobom...

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 26/1/2016, 13:14

Totenkopf wrote:ma, nisam htio to kazati ali ako već tražiš, smatram da se radilo uglavnom o psihički poremećenim osobama, eno 'besposlenpop' još piše tamo, sam sa sobom...
Pa dodatni plus da dođu sim di ne bi stršali. Zakaj si ti tak asocijalan? Jel uopće izlaziš iz kuće?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 26/1/2016, 14:00

pa ima kultni kutak i na ovom 4umu.
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 26/1/2016, 14:08

kic wrote:do sad na ovom 4umu sam u minusu financijskom s ukidanjem reklama i oglašavanjem na fbu evu, nit šta dobivam nit tražim, al bilo bi ok da mene nagradite ne znam, golišavima slikama i sl :P naravno pričam o ženama ne gurajte se vi muški :^0
integriraj paypall donacije ili nešto tako, uplatit ćemo, prvi ja hahaha, barem 5$ :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 26/1/2016, 14:13

haha, i plaćam preko paypala, ma prvo da vidimo kako će ić, za sad je oko 700 ljudi vidjelo oglas-

čisto da probamo.
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 26/1/2016, 14:14

mozes staviti da ti se donira preko paypala, why not. tako dosta besplatnih blogova , web stranica i foruma rade. ja sam isto ako bi koristio usluge od takvih, znao uplatiti simbolički dollar, dva itd.. tako i idu tom logikom, svatko uplati neku siću na dobrovoljnoj razini, a ovi ti pružaju besplatnu uslugu. 

kapitalizam
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/1/2016, 14:20

kic wrote:kakve moje vjerodajnice :D odrasli su ljudi, mislim da ionak već znaju za ovo mjesto :P
Ej, oš da ja dojavim? :P To mi 'leži'.  B-)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 26/1/2016, 14:24

dudette wrote:
kic wrote:kakve moje vjerodajnice :D odrasli su ljudi, mislim da ionak već znaju za ovo mjesto :P
haha :D

ajd

evo da ne plačete kako smo incestuozno mjesto - Page 2 Article-1154622-038277E4000005DC-60_634x379
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by kic 26/1/2016, 14:25

upravo_sa_jebachine wrote:mozes staviti da ti se donira preko paypala, why not. tako dosta besplatnih blogova , web stranica i foruma rade. ja sam isto ako bi koristio usluge od takvih, znao uplatiti simbolički dollar, dva itd.. tako i idu tom logikom, svatko uplati neku siću na dobrovoljnoj razini, a ovi ti pružaju besplatnu uslugu. 

kapitalizam
još istražujem kako to funkcionira i sl, na kraju krajeva, malo tko bi izdržao s nama starosjediocima, ubili bi ih ko bijelci - crvene čisto zato što nisu navikli imunološki sustav na ovu razinu uvreda i ruganja :D
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 26/1/2016, 14:39

dudette wrote:
lol! fala kao da jesi. Ti vježbaj dojč da moš s Veberom gugat, Schatzie, kleine Maus, Ich liebe Dich 👅
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/1/2016, 14:41

kic wrote:
upravo_sa_jebachine wrote:mozes staviti da ti se donira preko paypala, why not. tako dosta besplatnih blogova , web stranica i foruma rade. ja sam isto ako bi koristio usluge od takvih, znao uplatiti simbolički dollar, dva itd.. tako i idu tom logikom, svatko uplati neku siću na dobrovoljnoj razini, a ovi ti pružaju besplatnu uslugu. 

kapitalizam
još istražujem kako to funkcionira i sl, na kraju krajeva, malo tko bi izdržao s nama starosjediocima, ubili bi ih ko bijelci - crvene čisto zato što nisu navikli imunološki sustav na ovu razinu uvreda i ruganja :D
Tu je Neve kao prekaljena Anka partizanka, a nisam ni ja mačji kašalj. Još malo pa bu se i ovaj forum zacrvenio kao cijela Hrvatska.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Riplex 26/1/2016, 14:42

Lajkano i šerano

2015-07-27

Back to top Go down

Post by kic 26/1/2016, 14:43

Riplex wrote:Lajkano i šerano
haha vidio sam :thumbup1

ček iskočilo ti je kao oglas ili si našao zbog mog prvog posta?
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Riplex 26/1/2016, 14:46

kic wrote:
Riplex wrote:Lajkano i šerano
haha vidio sam :thumbup1

ček iskočilo ti je kao oglas ili si našao zbog mog prvog posta?

Prvo vamo dođem☺️, pa ne znam da li bi iskočilo na mobu... Na pc su blokirani oglasi :shame

2015-07-27

Back to top Go down

Post by Riplex 26/1/2016, 14:47

A medoda donacija nije loša, doniro sam za hrpu, pa bih i vamo. Kao što mozilla prima...

2015-07-27

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Back to top

- Similar topics