Domoljub, Rvat i ministar
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Domoljub, Rvat i ministar
Ministar dobiva plaću iz Vatikana a ne iz hrvatskog proračuna? Kad se to promijenilo?upravo_sa_jebachine wrote:dakle idemo oko čega se stvari spore
1)oko navodnog mjesta gdje ovaj živi. vao prominio mjesto da plača manji porez. pa to i jest pravi Hrvat, ovoj državi ne treba plaćati poreze , treba krepati(ekonomski)
2)nekoga je udrio šakom prije 20godina. super, pa tko se nije pomlatio u životu.. jebeš ti sve ako nemaš barem 1-2 takva prekršaja, baš to , draži mi je takav ministar koji se imao muda u životu pomlatiti, nego pičkica koja će pasti pod pritiskom
3)svađa se sa susjedom oko garaže. to ima svugdje.
ništa strašno. medijski preuveličano
Guest- Guest
jebe me se odakle ministar dobija plaću, meni nije problem platiti porez za bolnice, veterane rata, vojsku, a ostalo ne želim financirati. čak niti naše škole koje su leglo uhljeba i parazita i bezpotrebnog znanja, niti policiju niti pravosuđe, a pogotovo ne, gong, eminu muslimanku iz CMSa, frljića, platformu112, trešeličku, stotine tisuća uhljeba iz SDP_HDZa, što se mene tiče neka država bankrotiraEva wrote:Ministar dobiva plaću iz Vatikana a ne iz hrvatskog proračuna? Kad se to promijenilo?upravo_sa_jebachine wrote:dakle idemo oko čega se stvari spore
1)oko navodnog mjesta gdje ovaj živi. vao prominio mjesto da plača manji porez. pa to i jest pravi Hrvat, ovoj državi ne treba plaćati poreze , treba krepati(ekonomski)
2)nekoga je udrio šakom prije 20godina. super, pa tko se nije pomlatio u životu.. jebeš ti sve ako nemaš barem 1-2 takva prekršaja, baš to , draži mi je takav ministar koji se imao muda u životu pomlatiti, nego pičkica koja će pasti pod pritiskom
Guest- Guest
ma to i ja govorim,samo pazi da takvom slučajno ne zaparkiraš auto ili da se slučajno ne doseliš u zgradu gdje on ima stanupravo_sa_jebachine wrote:dakle idemo oko čega se stvari spore
vili40-
2015-08-02
I kao branitelj mirovinu dobival je iz Švedske, a ne iz HR proračuna, pa nek ga je zakidal. Taj je pametan kao i Karamarko.upravo_sa_jebachine wrote:jebe me se odakle ministar dobija plaću, meni nije problem platiti porez za bolnice, veterane rata, vojsku, a ostalo ne želim financirati. čak niti naše škole koje su leglo uhljeba i parazita i bezpotrebnog znanja, niti policiju niti pravosuđe, a pogotovo ne, gong, eminu muslimanku iz CMSa, frljića, platformu112, trešeličku, stotine tisuća uhljeba iz SDP_HDZa, što se mene tiče neka država bankrotiraEva wrote:Ministar dobiva plaću iz Vatikana a ne iz hrvatskog proračuna? Kad se to promijenilo?upravo_sa_jebachine wrote:dakle idemo oko čega se stvari spore
Guest- Guest
upravo_sa_jebachine wrote:
Pa sad, ministar nasilnik koji radi sranja okolo a onda bježi policiji nije baš neki uzor ostalim građanima (stoki sitnog zuba).
to su mu sve napakiralidawson wrote:upravo_sa_jebachine wrote:
Pa sad, ministar nasilnik koji radi sranja okolo a onda bježi policiji nije baš neki uzor ostalim građanima (stoki sitnog zuba).
vili40-
2015-08-02
Miha, s kakvim se ti to likovima družiš? Ono krkan malo žešći.
Guest- Guest
ministar nasilnik, sve se to desilo prije 20ak godina. tada je ministar imao 20ak godina, dakle mlađi nego itko na forumu, i bio malo rastresen od rata. eto odmah nasilnik, radi jedne šake.dawson wrote:upravo_sa_jebachine wrote:
pa ja sam prvi da se par forumaša ovdje išaketa, to nije nasilje to su odgojne-vaspitavne mjere :D
Guest- Guest
pa zvekneš i ti njega šakom,vili40 wrote:ma to i ja govorim,samo pazi da takvom slučajno ne zaparkiraš auto ili da se slučajno ne doseliš u zgradu gdje on ima stanupravo_sa_jebachine wrote:dakle idemo oko čega se stvari spore
Guest- Guest
upravo_sa_jebachine wrote:
pa ja sam prvi da se par forumaša ovdje išaketa, to nije nasilje to su odgojne-vaspitavne mjere :D
Ti nisi ministar ;)
catabbath-
2015-08-22
a dobro sad,on je sada najveći problem Karamarku,Timu i Petrovu,nek se oni njime baveupravo_sa_jebachine wrote:pa zvekneš i ti njega šakom,vili40 wrote:ma to i ja govorim,samo pazi da takvom slučajno ne zaparkiraš auto ili da se slučajno ne doseliš u zgradu gdje on ima stanupravo_sa_jebachine wrote:dakle idemo oko čega se stvari spore
vili40-
2015-08-02
Dug je dandawson wrote:upravo_sa_jebachine wrote:
Ti nisi ministar ;)
Guest- Guest
Pa nema ništa prirodnije doli proljudikati pokoju "našake"...
darth_vader-
2014-04-17
lik se jedanput potuka i to tamo sredinom 90tih, dakle as je imao tada 19-20godina i to nakon fronte i svih sranja kada su ljudi tanjih živaca, i eto on je nasilnik. hahaha. ok.
Guest- Guest
jasambrend wrote:Pa nema ništa prirodnije doli proljudikati pokoju "našake"...
Tek kad ti komara sleti na jaja shvatiš da nasilje nije rješenje
Last edited by dawson on 26/1/2016, 11:57; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
Meni više smeta kod njega što je ušao u penziju a zdrav ko dren, nego išta od ovoga.
Ali ok, nitko nije savršen i novi ministar i vlada ne smiju popustiti. Imaju vlast, i nesmiju dopustiti da im nevladnine udruge i mediji kreiraju vladu.
Evo radnička fronta organizira prosvjed hoće smjenu "ustaškog hasanbegovića". Ništa od toga.. "ustaša" ima legimitet RH naroda za vlast, i neka im zavrne pipu.
Vlada treba odjebati ovo sve.
Ali ok, nitko nije savršen i novi ministar i vlada ne smiju popustiti. Imaju vlast, i nesmiju dopustiti da im nevladnine udruge i mediji kreiraju vladu.
Evo radnička fronta organizira prosvjed hoće smjenu "ustaškog hasanbegovića". Ništa od toga.. "ustaša" ima legimitet RH naroda za vlast, i neka im zavrne pipu.
Vlada treba odjebati ovo sve.
Guest- Guest
da,poslije nabavio švas aparat pa malo švasa tuđu imovinu onako iz zajebancije.Ništa strašnoupravo_sa_jebachine wrote:lik se jedanput potuka i to tamo sredinom 90tih, dakle as je imao tada 19-20godina i to nakon fronte i svih sranja kada su ljudi tanjih živaca, i eto on je nasilnik. hahaha. ok.
vili40-
2015-08-02
svađa u susjedstvu, lik je prošao koliko sam vidio 2-3godine prve fronte, malo je tanakvili40 wrote:da,poslije nabavio švas aparat pa malo švasa tuđu imovinu onako iz zajebancije.Ništa strašnoupravo_sa_jebachine wrote:lik se jedanput potuka i to tamo sredinom 90tih, dakle as je imao tada 19-20godina i to nakon fronte i svih sranja kada su ljudi tanjih živaca, i eto on je nasilnik. hahaha. ok.
Guest- Guest
Zakaj? Kaj si intelektualno inferioran da se s njima uhvatiš u koštac mačem i perom?upravo_sa_jebachine wrote:ministar nasilnik, sve se to desilo prije 20ak godina. tada je ministar imao 20ak godina, dakle mlađi nego itko na forumu, i bio malo rastresen od rata. eto odmah nasilnik, radi jedne šake.dawson wrote:upravo_sa_jebachine wrote:
Guest- Guest
Pa ja bi svoju susjedu ubio u jednom trenutku da je izašla van nakon što mi je maltretirala klince, ko bi čuo moju priču u tom trenutku a svi bi pričali kako sam ubio jadnu ženu koju nije imao ko štititi. Istu stvar mi je pokušala natovariti i sutkinja kada me je ova tužila jer je isto bila rastavljena i suosjećala sa ovom aždajom do mene ...da ne duljim ko zna što se dogodilo ali se ne čuje cijela priča.vili40 wrote:da,poslije nabavio švas aparat pa malo švasa tuđu imovinu onako iz zajebancije.Ništa strašnoupravo_sa_jebachine wrote:lik se jedanput potuka i to tamo sredinom 90tih, dakle as je imao tada 19-20godina i to nakon fronte i svih sranja kada su ljudi tanjih živaca, i eto on je nasilnik. hahaha. ok.
Guest- Guest
pa nek se čuje cijela priča,ja sam za totre911 wrote:Pa ja bi svoju susjedu ubio u jednom trenutku da je izašla van nakon što mi je maltretirala klince, ko bi čuo moju priču u tom trenutku a svi bi pričali kako sam ubio jadnu ženu koju nije imao ko štititi. Istu stvar mi je pokušala natovariti i sutkinja kada me je ova tužila jer je isto bila rastavljena i suosjećala sa ovom aždajom do mene ...da ne duljim ko zna što se dogodilo ali se ne čuje cijela priča.vili40 wrote:da,poslije nabavio švas aparat pa malo švasa tuđu imovinu onako iz zajebancije.Ništa strašnoupravo_sa_jebachine wrote:lik se jedanput potuka i to tamo sredinom 90tih, dakle as je imao tada 19-20godina i to nakon fronte i svih sranja kada su ljudi tanjih živaca, i eto on je nasilnik. hahaha. ok.
vili40-
2015-08-02
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Još jedan Rvat
» progone ga jer je rvat
» Uhićen slovenski ministar gospodarstva, ministar policije odmah podnio ostavku
» '' SAZNAJE SLOBODNA DALMACIJA MOSTOV MINISTAR UPRAVE PRIJETI OSTAVKOM AKO NE DOBIJE ISPRIKU Kovačićev savjetnik: 'Ako se Đakić ne ispriča, ministar više neće doći u Vladu' ''
» britanski domoljub
» progone ga jer je rvat
» Uhićen slovenski ministar gospodarstva, ministar policije odmah podnio ostavku
» '' SAZNAJE SLOBODNA DALMACIJA MOSTOV MINISTAR UPRAVE PRIJETI OSTAVKOM AKO NE DOBIJE ISPRIKU Kovačićev savjetnik: 'Ako se Đakić ne ispriča, ministar više neće doći u Vladu' ''
» britanski domoljub
Page 5 of 8