Domoljub, Rvat i ministar
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Domoljub, Rvat i ministar
pa nek se čuje cijela priča,ja sam za totre911 wrote:Pa ja bi svoju susjedu ubio u jednom trenutku da je izašla van nakon što mi je maltretirala klince, ko bi čuo moju priču u tom trenutku a svi bi pričali kako sam ubio jadnu ženu koju nije imao ko štititi. Istu stvar mi je pokušala natovariti i sutkinja kada me je ova tužila jer je isto bila rastavljena i suosjećala sa ovom aždajom do mene ...da ne duljim ko zna što se dogodilo ali se ne čuje cijela priča.vili40 wrote:da,poslije nabavio švas aparat pa malo švasa tuđu imovinu onako iz zajebancije.Ništa strašnoupravo_sa_jebachine wrote:lik se jedanput potuka i to tamo sredinom 90tih, dakle as je imao tada 19-20godina i to nakon fronte i svih sranja kada su ljudi tanjih živaca, i eto on je nasilnik. hahaha. ok.
vili40- Posts : 11076
2015-08-02
Izvorni HDZ-ovac. I HDZ je poniknuo u baraci. Pravi HDZ-ovci žive u baraci, jašu na magarcu i nose apostolke u sred zime.
Guest- Guest
4 dana nove vlade a sranja pun kufer. S time da se ekonomskih pitanja uopće nisu ni dotakli. Karamarkova strategija je da zabavlja javnost pizdarijama, Božo tu glumu fikus i umjesto cvijeća je na stolu, a Tim valjda UniCreditu dostavlja popis preostale imovine za prodaju.
Guest- Guest
a Milevo nesmije na ulici izaći jer znaju Bečlije koliko je islamofoban, samo do kafane sa Stevom i jovanom pa odvrnu BMK i nazdrave
2014-04-15
on je još i light, prije 15-20 godina kog sam ja nabombao nije mu palo na pamet da me prijavi.... inače crnoja je ok, nije ovo ništa... kak će index o njemu pisat tek kad se čovjek zajedno sa svojom ekipom uhvati posla... ;) moguće i mene zapadne neki posao... kako veli debilbiodebilosto... iz treće ruke.... ;)))) al sve legalno naravno....Eva wrote:Miha, s kakvim se ti to likovima družiš? Ono krkan malo žešći.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ti si mlakonja i šonjo. Da nisi mene bi već našel, kaj ti radim, a ti niš, av, av na forumumichaellcmacha wrote:on je još i light, prije 15-20 godina kog sam ja nabombao nije mu palo na pamet da me prijavi.... inače crnoja je ok, nije ovo ništa... kak će index o njemu pisat tek kad se čovjek zajedno sa svojom ekipom uhvati posla... ;) moguće i mene zapadne neki posao... kako veli debilbiodebilosto... iz treće ruke.... ;)))) al sve legalno naravno....Eva wrote:Miha, s kakvim se ti to likovima družiš? Ono krkan malo žešći.
Guest- Guest
Jbga; ljetovanje za 7 kuna po danu, narudžba zrakoplova za desetke tisuća kuna umjesto koje tisućice ( PUŠIĆKA ), vožnja PUDLICE pod plavim svjetlima do veterinara - sve o našem trošku poreznih obveznika , letenje opet nekim "zrakomlatomlatilnim " pogonom u susret teškom sukobu interesa prijatelja onog prvog za " SVE PO 7 KUNA " , protežiranje vlastitog brata na štetu sviju nas - ČETNIČKO ORGIJANJE POPA IRINEJA - gdje se pila OKREĆE NAOPAKO protiv Hrvata i Hrvatske - gdje FOLKLORNI MANJINAC PUPKO u najžešćoj maniri napada opet HR i Hrvate koji im ne LIŽU ČETNIČKU GUZICU - pardon " DUPE " je ustavri KIKIRIKI za sve grijehe ( ako ih stvarno ) ima novi ministar barnitelja!!
Svakako ; osobno sam protiv svakog onog koji " NIJE ČIST " - ma kojoj struji ili stranci pripadao - ako je sve ovo istina za čega ga napadaju očekivano bi bilo da sam podnese ostavku . S druge strane ako je samo dijelić toga istinit treba viditi "TEŽINU" određenog dijela - ( ne klati kravu radi kile mesa ) - viditi koliko su ovi što ga napadaju POLITIČKI motivirini ( ne - nisu - iako su u svojoj stranci imali bezbroj primjera sličnih ovom ) - u svakom slučaju simptomatično je s kojim ELANOM i ŽESTINOM su se različiti poštovatelji IDEOLOŠKIH i PRAKTIČNIH KRVNIKA tipa TITE, MARXA,LENJINA,STALJINA,POL POTA , SADAMA, IDI AMINA ,LGBT i svih ostalih " ZAJEDNICA " udružili i počeli ORKESTRIRANO PLJUVANJE i preispitivanje i najmanjeg ZAREZA onih koji su ih pobijedili na IZBORIMA koji ovi GUBITNICI nikako ne mogu PROVARITI i iz njih SIKĆE čisti OTROV i negacija svega onoga koje oni tobože zastupaju : DEMOKRACIJU i ŠIROKOGUZNO - ovaj mislio sam ŠIROKI pogled prema svim grupama i svim opcijama u međusobnom UVAŽAVANJU - dok ne utvrdimo TKO je kome više ZAVUKAO ??
Nevjerovatna je AGRESIJA na svim frontovima ovih GUBITNIKA koji ne prezaju niti od čiste LAŽI a kamo li insinuacija i podmetanja ; ja bih ovdje postavio možda jedno NAIVNO pitanje ; kada su " takozvani " DESNIČARI i teške USTAŠE izgubile IZBORE i morali otići u oporbu - DALI SU ONI ORGANIZIRALI OVAKAV LOV NA VJEŠTICE, išli drugima pod prozore i ARLAUKALI svoje NEBULOZE koje su nastajale u desetljećima KOMUNISTIČKE ZLOČINAČKE mozgovne INDOKTRINACIJE - u biti GORE od svih fašistoidnih i nacističkih stremljenja - gorih od bilo kojih " DESNIČARA " na ovome svijetu - onih komunističkih sluga kojima vjerovatno i današnji krvožedni ISILOVCI " SKIDAJU KAPU " !!
P.S.
Ahhhh, da ; u današnjem Zagrebu u zadnje vrijeme sam nekako primjetio da imamo razvijen DOMAĆI " TURIZAM " , gdje god krenem na svakom križanju sretnem neki automobil koji ima tablice oznake DA - ja sav sretan , kažem sebi ; eto kako je lijepo vidjeti u ovakvom broju naše državljane iz tog prijateljskog hrvatskog grada koji se svakodnevno žrtvuju i dolaze da nas posjete - pune gradski proračun i reklamiraju našu destinaciju kao glavnog grada HR ! Bez zajebancije ; ja sam u potpunosti oduševljen ovakvim ponašanjem naših HR podanika - želim ih što više - neka naširoko ŠIRE glas o MOGUĆNOSTIMA koje se mogu postići u našoj LIJEPOJ - koje ETO niti ova PRAVDOLJUBIVOISTINITA grupacija okupljena oko bivše vlasti nije preispitivala - a na "ZLONAMJERNE " izjave nekih u ovoj državi da se tu ustvari izigrava plaćanje POREZA I PRIREZA zagrebačkih građana koji su se prijavili u u naš lijepi gradić Daruvar - a usput i dalje žive ,rade i stanuju u Zagrebu mogu samo izjaviti ; FUJ,FUJ,FUJ - " MI NISMO KAO ONI - MI smo DRUGAČIJI!!
PLJUC - PLJUC - nestaje mi pljuvačke !
Svakako ; osobno sam protiv svakog onog koji " NIJE ČIST " - ma kojoj struji ili stranci pripadao - ako je sve ovo istina za čega ga napadaju očekivano bi bilo da sam podnese ostavku . S druge strane ako je samo dijelić toga istinit treba viditi "TEŽINU" određenog dijela - ( ne klati kravu radi kile mesa ) - viditi koliko su ovi što ga napadaju POLITIČKI motivirini ( ne - nisu - iako su u svojoj stranci imali bezbroj primjera sličnih ovom ) - u svakom slučaju simptomatično je s kojim ELANOM i ŽESTINOM su se različiti poštovatelji IDEOLOŠKIH i PRAKTIČNIH KRVNIKA tipa TITE, MARXA,LENJINA,STALJINA,POL POTA , SADAMA, IDI AMINA ,LGBT i svih ostalih " ZAJEDNICA " udružili i počeli ORKESTRIRANO PLJUVANJE i preispitivanje i najmanjeg ZAREZA onih koji su ih pobijedili na IZBORIMA koji ovi GUBITNICI nikako ne mogu PROVARITI i iz njih SIKĆE čisti OTROV i negacija svega onoga koje oni tobože zastupaju : DEMOKRACIJU i ŠIROKOGUZNO - ovaj mislio sam ŠIROKI pogled prema svim grupama i svim opcijama u međusobnom UVAŽAVANJU - dok ne utvrdimo TKO je kome više ZAVUKAO ??
Nevjerovatna je AGRESIJA na svim frontovima ovih GUBITNIKA koji ne prezaju niti od čiste LAŽI a kamo li insinuacija i podmetanja ; ja bih ovdje postavio možda jedno NAIVNO pitanje ; kada su " takozvani " DESNIČARI i teške USTAŠE izgubile IZBORE i morali otići u oporbu - DALI SU ONI ORGANIZIRALI OVAKAV LOV NA VJEŠTICE, išli drugima pod prozore i ARLAUKALI svoje NEBULOZE koje su nastajale u desetljećima KOMUNISTIČKE ZLOČINAČKE mozgovne INDOKTRINACIJE - u biti GORE od svih fašistoidnih i nacističkih stremljenja - gorih od bilo kojih " DESNIČARA " na ovome svijetu - onih komunističkih sluga kojima vjerovatno i današnji krvožedni ISILOVCI " SKIDAJU KAPU " !!
P.S.
Ahhhh, da ; u današnjem Zagrebu u zadnje vrijeme sam nekako primjetio da imamo razvijen DOMAĆI " TURIZAM " , gdje god krenem na svakom križanju sretnem neki automobil koji ima tablice oznake DA - ja sav sretan , kažem sebi ; eto kako je lijepo vidjeti u ovakvom broju naše državljane iz tog prijateljskog hrvatskog grada koji se svakodnevno žrtvuju i dolaze da nas posjete - pune gradski proračun i reklamiraju našu destinaciju kao glavnog grada HR ! Bez zajebancije ; ja sam u potpunosti oduševljen ovakvim ponašanjem naših HR podanika - želim ih što više - neka naširoko ŠIRE glas o MOGUĆNOSTIMA koje se mogu postići u našoj LIJEPOJ - koje ETO niti ova PRAVDOLJUBIVOISTINITA grupacija okupljena oko bivše vlasti nije preispitivala - a na "ZLONAMJERNE " izjave nekih u ovoj državi da se tu ustvari izigrava plaćanje POREZA I PRIREZA zagrebačkih građana koji su se prijavili u u naš lijepi gradić Daruvar - a usput i dalje žive ,rade i stanuju u Zagrebu mogu samo izjaviti ; FUJ,FUJ,FUJ - " MI NISMO KAO ONI - MI smo DRUGAČIJI!!
PLJUC - PLJUC - nestaje mi pljuvačke !
Guest- Guest
Nije agresija prokazivanje lopova. To je Bogu ugodno djelo a proračunu korisno.
Guest- Guest
16Eva wrote:Nije agresija prokazivanje lopova. To je Bogu ugodno djelo a proračunu korisno.
Guest- Guest
Jbga; ljetovanje za 7 kuna po danu, narudžba zrakoplova za desetke tisuća EURA umjesto koje tisućice ( PUŠIĆKA ), vožnja PUDLICE pod plavim svjetlima do veterinara - sve o našem trošku poreznih obveznika , letenje opet nekim "zrakomlatomlatilnim " pogonom u susret teškom sukobu interesa prijatelja onog prvog za " SVE PO 7 KUNA " , protežiranje vlastitog brata na štetu sviju nas - GDJE BRAT dobiva milijunski kredit od STRANE banke iz druge države - pri tome nudeći kao garanciju svoju firmu od JEDNOG zaposlenog - NJEGA osobno firme koja ne ostvaruje prihode i ne vraća dignuti krediti - i GLE ČUDA ; njegov VELIKI brat je na čelu HR POVJERENSTVA koje zajedno s 5 kolonaškom - PUŠIČKOM u pregovorima s ZLOVENIJOM ( od koje je njegov brat dobio kredit ) u IME HR PRISTAJE na DOZVOLU HR koju on politički predstavlja da BANKA koja je mnoge HR građane OPLJAČKALA - OTELA IM NJIHOVU ŽIVOTNU UŠTEĐEVINU može OTVORITI svoje ZLOVENSKE podružnice na teritiriju HR _ BEZ IKAKVE ODGOVORNOSTI ŠTO SU OPLJAČKALI HR GRAĐANE - svaku INSINUACIJU da je to POVEZANO s nekavim benignim KREDITOM koji je digao njegov brat ja ODBACUJEM S REZIGNACIJOM !! ) do ČETNIČKOG ORGIJANJEA POPA IRINEJA - gdje se pila OKREĆE NAOPAKO protiv Hrvata i Hrvatske - gdje FOLKLORNI MANJINAC PUPKO u najžešćoj ČETNIČKOJ maniri napada opet HR i Hrvate koji im ne LIŽU ČETNIČKU GUZICU - pardon " DUPE " je ustavri KIKIRIKI za sve grijehe ( ako ih stvarno ) ima novi ministar barnitelja!!
P.S.
P.S.
Guest- Guest
upravo_sa_jebachine wrote:
3)svađa se sa susjedom oko garaže. to ima svugdje.
Nije to svadja nego otimačina tudje imovine.
Znaš li ti uopće o čemu pričaš.
Žena je kupila garažu, sve legalno, sa papirima.
Platila vlasniku garaže i posjeduje pravovaljani kupopreodajni ugovor.
Ovaj dripac je NA SILU stavio svoj lokot na njenu garažu.
OTEO je imovinu nemoćnoj i bolesnoj ženi koja ima i bolesno dite.
Zanimame kako bi reagirao da netko to napravi tebi.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
I ti Jehudi bezveze dramiš. Pa nacionalizira se jer je drugu Crnoji garaža potrebnija nego drugarici udovici.
Guest- Guest
nikako u ovom trenutku, pa to je ministarstvo od pola miliona ljudi , moraju imati svoga predstavnikaEva wrote:Ukinut to beskorisno ministarstvo i riješen problem.
n_razbojnik-
2014-04-15
Mene osobno zanima ; tko je sebi - ili po naredbi netkoga dozvolio da na neki svoj post koji sam napisao prije nekoliko minuta više ne mogu ništa dodati - ili napraviti neki dodak - KONTROLIRANI ili KUPLJENI mediji - želimo znati od koga - tko to sebi dozvoljava da slobodu riječi i medija tumači na svoj osobni način - da pušta samo ono što njemu odogovara - ili što su mu naredili - ONDA bar imaj muda i samopoštovanja i ODSTUPI od takvi naredbi - u svakom slučaju ovakvo KUKAVIČKO ponašanje osuđujem i NABIJEM VAS !!
Last edited by redder4 on 26/1/2016, 15:18; edited 1 time in total
Guest- Guest
Nek idu u Džrmani ili Švecku. Nema ovdje love. Viš da su granice još otprte nek samo krenu, tamo ima svega.n_razbojnik wrote:nikako u ovom trenutku, pa to je ministarstvo od pola miliona ljudi , moraju imati svoga predstavnikaEva wrote:Ukinut to beskorisno ministarstvo i riješen problem.
Guest- Guest
Možda ti je vrijeme isteklo. Ne znam na koliko je limitirano, ali uvijek imaš opciju da kvotaš taj svoj post i onda ga korigiraš.redder4 wrote:Mene osobno zanima ; tko je sebi - ili po naredbi netkoga dozvolio da na neki svoj post koji sam napisao prije nekoliko minuta više ne mogu ništa dodati - ili napraviti neki dodak - KONTROLIRANI ili KUPLJENI mediji - želimo znati od koga - u svakom slučaju ovakvo KUKAVIČKO ponašanje osuđujem i NABIJEM VAS !!
Guest- Guest
Recimo ovak.Eva wrote:redder4 wrote:Mene osobno zanima ; tko je sebi - ili po naredbi netkoga dozvolio da na neki svoj post koji sam napisao prije nekoliko minuta više ne mogu ništa dodati - ili napraviti neki dodak - KONTROLIRANI ili KUPLJENI mediji - želimo znati od koga - u svakom slučaju ovakvo KUKAVIČKO ponašanje osuđujem i NABIJEM VAS !!Možda ti je vrijeme isteklo. Ne znam na koliko je limitirano, ali uvijek imaš opciju da kvotaš taj svoj post i onda ga korigiraš.
Guest- Guest
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Još jedan Rvat
» progone ga jer je rvat
» Uhićen slovenski ministar gospodarstva, ministar policije odmah podnio ostavku
» '' SAZNAJE SLOBODNA DALMACIJA MOSTOV MINISTAR UPRAVE PRIJETI OSTAVKOM AKO NE DOBIJE ISPRIKU Kovačićev savjetnik: 'Ako se Đakić ne ispriča, ministar više neće doći u Vladu' ''
» britanski domoljub
» progone ga jer je rvat
» Uhićen slovenski ministar gospodarstva, ministar policije odmah podnio ostavku
» '' SAZNAJE SLOBODNA DALMACIJA MOSTOV MINISTAR UPRAVE PRIJETI OSTAVKOM AKO NE DOBIJE ISPRIKU Kovačićev savjetnik: 'Ako se Đakić ne ispriča, ministar više neće doći u Vladu' ''
» britanski domoljub
Page 6 of 8