Domoljub, Rvat i ministar
Page 8 of 8
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Domoljub, Rvat i ministar
Utjecao je blagolsov branitelja najviše..i činjenica da adeze mora osigurati poneko ministartsvo više...čudi me da Demo nije niti razmatran a ovom nije pročešljan backgorund...mislim u odnosu na dosadašnaj sranja pa i bivšeg ministra a pari su si, ali za clean start trebaš i nekoga zaista "čišćeg" jer promjenu ne možeš promovirati sa ovakvimavili40 wrote:Ovo im je sad odmah na početku najmanje trebalo,i Karamarku i Oreškoviću i Petrovu.
Sad će ga na Petrov pritisak smijeniti jer je to jedino logično,da ostane bio bi to prevelik teret za Vladu.
Meni stvarno nije jasno kako nisu znali kakvu zvjerčicu kandidiraju za ministra,tu ili je netko munjen ili glup ili bolestan.
Doduše meni svejedno, ako je lik medicinski nesposoban za rad mogao "raditi" može i ovakva njuška
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
U suštini i meni je sve jedno ali sam ipak vjerovao (i još vjerujem) da bi moglo napokon krenuti sa rješavanjem bitnih problema za državu.n_razbojnik wrote:Utjecao je blagolsov branitelja najviše..i činjenica da adeze mora osigurati poneko ministartsvo više...čudi me da Demo nije niti razmatran a ovom nije pročešljan backgorund...mislim u odnosu na dosadašnaj sranja pa i bivšeg ministra a pari su si, ali za clean start trebaš i nekoga zaista "čišćeg" jer promjenu ne možeš promovirati sa ovakvimavili40 wrote:Ovo im je sad odmah na početku najmanje trebalo,i Karamarku i Oreškoviću i Petrovu.
Sad će ga na Petrov pritisak smijeniti jer je to jedino logično,da ostane bio bi to prevelik teret za Vladu.
Meni stvarno nije jasno kako nisu znali kakvu zvjerčicu kandidiraju za ministra,tu ili je netko munjen ili glup ili bolestan.
Doduše meni svejedno, ako je lik medicinski nesposoban za rad mogao "raditi" može i ovakva njuška
Tim je danas popio dva normabela i tri lekadola a tek je počeo,dobro,on je farmaceut.
vili40-
2015-08-02
ovo ministarstvo nije krucijalno za ništa a slobodno ga možemo nazvati Ministarstvom za ideologiju, pomake ako ih bude ipak očekujmo negdje drugdje...Od lustracije opet nema ništa a to je jedini ideološki aspekt koji me intrigrirao, da vidimo sada te gospodarske mastermindove na potezuvili40 wrote:U suštini i meni je sve jedno ali sam ipak vjerovao (i još vjerujem) da bi moglo napokon krenuti sa rješavanjem bitnih problema za državu.n_razbojnik wrote:Utjecao je blagolsov branitelja najviše..i činjenica da adeze mora osigurati poneko ministartsvo više...čudi me da Demo nije niti razmatran a ovom nije pročešljan backgorund...mislim u odnosu na dosadašnaj sranja pa i bivšeg ministra a pari su si, ali za clean start trebaš i nekoga zaista "čišćeg" jer promjenu ne možeš promovirati sa ovakvimavili40 wrote:Ovo im je sad odmah na početku najmanje trebalo,i Karamarku i Oreškoviću i Petrovu.
Tim je danas popio dva normabela i tri lekadola a tek je počeo,dobro,on je farmaceut.
n_razbojnik-
2014-04-15
nego jel to index piše o neplaćanju prireza i poreza?
bez jebe, za istača?
bez jebe, za istača?
Arsen Bauk je cijelo vrijeme prijavljen u Pučišća na Braču a živi u svom stanu u Zagrebu ima povlaštenu kartu za trajekt i naknadu za odvojen život koliko li je on oštetio proračun?
Y U do this? :protest1:
Y U do this? :protest1:
n_razbojnik-
2014-04-15
Kakogod.,,retardi navijaju ili za jednu opciju ili za drugu,iako ih i jedna i druga na prosjacki stap dotjerase..Osim valjda ovih stranackih jurisnika koji su uhljebljeni,pa eto,moraju podrzavati svoje ,d ne izgube radno mjeto ili mirovinu..
Guest- Guest
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Još jedan Rvat
» progone ga jer je rvat
» Uhićen slovenski ministar gospodarstva, ministar policije odmah podnio ostavku
» '' SAZNAJE SLOBODNA DALMACIJA MOSTOV MINISTAR UPRAVE PRIJETI OSTAVKOM AKO NE DOBIJE ISPRIKU Kovačićev savjetnik: 'Ako se Đakić ne ispriča, ministar više neće doći u Vladu' ''
» britanski domoljub
» progone ga jer je rvat
» Uhićen slovenski ministar gospodarstva, ministar policije odmah podnio ostavku
» '' SAZNAJE SLOBODNA DALMACIJA MOSTOV MINISTAR UPRAVE PRIJETI OSTAVKOM AKO NE DOBIJE ISPRIKU Kovačićev savjetnik: 'Ako se Đakić ne ispriča, ministar više neće doći u Vladu' ''
» britanski domoljub
Page 8 of 8