Kanađani imaju ministra nobelovca, a mi imamo ministra ustašu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Kanađani imaju ministra nobelovca, a mi imamo ministra ustašu
Deboto...po zebi valjda fred pozitivac ostali sumnjivci i nevaljalci..ako je tako onda smo pobjedili u ratu samo sa covjekom i pol..b.t.w ja nikad nisam procitao i cuo od ovih 'moralnih' poput debota i slicnih da su hvalili blagu zadru,vukovarske hosovce i ostale junake...samo fred fred fred i eventualno tu i tamo gotovina jer si je nesto bio malo dobar kao sa zokijem..i to je to..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Malo da se vratimo u povijest...tko ima volje moze otici u arhive i pronaci dokaze o dogadjajima 1990/91..bez problema...realno a moze se provjeriti 99% clanova hdz-a.hds-a,hsp_a i njihovih simpatizera sudjelovalo jebu organizaciji obrane hrvatske u bilo kom vidu politickom,vojnom,humanitarnom..iz sdpa jedini sa pravom voljom u najvisa tijela i vladu nacionalnog spasa dragovoljno se prikljucio zdravko tomac iz hsls-a drazen budisa i vlado gotovac...ostali su bili 'promatraci','cekaci' ili suradnici neprijatelja bilo preko obavjestajnih sluzbi poput kos-a ili jednostavno pristupili neprijateljskoj vojsci...i sad se takvi danas prave fini i 'demokrate'....to je zlo u ovoj nasoj napacenoj drzavi...
2015-09-08
Muhahahahahahahahaaa Kako zulja, uh........ A jebote, do sada nevidjenooooo Dajte ljudi malo ponosa. Ovako nesta nisam ni u snu sanjao. Sram vas bilo. Saberite se u ime Bozje.Ne sramotite se vise. Pokusajte promijeniti nesta, radite , ucite i za cetiri godine sam skoro siguran da cete jope na vlast. Ne sto ste pametni, sposobni ili ne daj Boze posteni vec sto ce ovi sta su sada na vlasti , najvjerojatnije, ukenjati , tako da ce se glasti protiv njih.
2014-04-14
Koliko je bilo zena u prosloj vladi?? Racunajuci i Taritas(?) bilo ih je 3.
2014-04-14
Svaki narod ima vlast koju zasluzuje.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Tocno...i zato treba registar izdajnika..jer hrvati su narod izdajica..sjetimo se zvonimirove kletve..zasto je izrekao kletvu..pa zato jer je izdan..gle cuda...zato ima i ona...hrvati izdajice srbi ubojiceRingo10 wrote:Svaki narod ima vlast koju zasluzuje.
2015-09-08
ali je bilo manjina, ateista i pedera (karakternih svakako) kao da to čini neku prevaguabraham wrote:Koliko je bilo zena u prosloj vladi?? Racunajuci i Taritas(?) bilo ih je 3.
n_razbojnik-
2014-04-15
užasno.debotoijusto wrote:.
Nijedan naš ministar nije Srbin, nijedan nije izbjeglica iz Azije, nijedan nije deklarirani homoseksualac
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ja od sinoć samo o toj tragediji razmišljamkaja_333 wrote:užasno.debotoijusto wrote:.
Nijedan naš ministar nije Srbin, nijedan nije izbjeglica iz Azije, nijedan nije deklarirani homoseksualac
Guest- Guest
koja to prava zene u Kanadi nemaju pa im treba ministrica za todebotoijusto wrote:Naša ministrica za prava žena je žena!
2014-04-19
prckov wrote:koja to prava zene u Kanadi nemaju pa im treba ministrica za todebotoijusto wrote:Naša ministrica za prava žena je žena!
imamo i mi tih ministara iz supljeg u prazno, recimo V.Pusic, ministrica za bijele carape (doduse nije jos izabrana al dug je zivot)
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Bero ne bi da ga ruše ovi što pjevaju čavoglave i razgovaraju sa "šatorašima" i imaju dedu ustašu
» Čast mi je da imamo ministra ovakvog kalibra
» Iz šatora počeo izlaziti bijeli dim, mediji pišu da imamo novog ministra branitelja
» Turska lira do podneva pala za 14%. Erdogan: Oni imaju dolare, mi imamo Boga
» Banozic priznao da mu se uloga ministra obrane bas i ne svidja:'Nisam ja sam sebe za ministra postavio.Dosao sam na preporuku.'
» Čast mi je da imamo ministra ovakvog kalibra
» Iz šatora počeo izlaziti bijeli dim, mediji pišu da imamo novog ministra branitelja
» Turska lira do podneva pala za 14%. Erdogan: Oni imaju dolare, mi imamo Boga
» Banozic priznao da mu se uloga ministra obrane bas i ne svidja:'Nisam ja sam sebe za ministra postavio.Dosao sam na preporuku.'
Page 2 of 2