Turska lira do podneva pala za 14%. Erdogan: Oni imaju dolare, mi imamo Boga
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Turska lira do podneva pala za 14%. Erdogan: Oni imaju dolare, mi imamo Boga
ISTANBUL/ANKARA — Turkey's lira plunged as much as 14 percent on Friday as worries about President Tayyip Erdogan's influence over monetary policy and worsening U.S. relations snowballed into a market panic that also hit shares of European banks.
The sell-off has deepened concern about exposure to Turkey, particularly whether over-leveraged companies will be able to pay back loans in euros and dollars after years of overseas borrowing to fund a construction boom under Erdogan.
Erdogan's characteristic defiance in the face of the sell-off has further unnerved investors. The president, who says a shadowy "interest rate lobby" and Western credit ratings agencies are attempting to undermine Turkey's economy, said in a speech overnight that Turks should "have no worries".
"If they have their dollars, we have our people, our God," he told the crowd in the Black Sea city of Rize.
The sell-off has deepened concern about exposure to Turkey, particularly whether over-leveraged companies will be able to pay back loans in euros and dollars after years of overseas borrowing to fund a construction boom under Erdogan.
Erdogan's characteristic defiance in the face of the sell-off has further unnerved investors. The president, who says a shadowy "interest rate lobby" and Western credit ratings agencies are attempting to undermine Turkey's economy, said in a speech overnight that Turks should "have no worries".
"If they have their dollars, we have our people, our God," he told the crowd in the Black Sea city of Rize.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Turska lira do podneva pala za 14%. Erdogan: Oni imaju dolare, mi imamo Boga
Trump gazi sve
ERDOGAN i brat Putin na respiratorima
Re: Turska lira do podneva pala za 14%. Erdogan: Oni imaju dolare, mi imamo Boga
AssadNaPodmornici wrote:Trump gazi sve
Ovo je ogroman udar na Tursku, budući da im se razvoj zasnivao na dolarskim kreditima...
Situacija kao u nas sa švicarcem...
2018-04-10
Samo tako kreditno opterećenje im se povećalo za 1/3
2018-04-10
Hektorović wrote:ISTANBUL/ANKARA —
I ko sad ima Boga?
Turci teško dišu... Trump će početi rušiti sve muslimanske zemlje.. Uskoro će red doc i na arape
AssadNaPodmornici wrote:Trump gazi sve
Rusija ipak žilavija
MOSCOW, August 10. /TASS/. The ruble bounced back from morning decline against the dollar and began growing against the US currency on the Moscow Exchange.
Thus, as of 12:18 Moscow time the dollar decreased by 10 kopecks to 66.55 rubles. At the same time earlier on Friday, the dollar exchange rate increased by 47 kopecks to 67.12 rubles, maximum figure since August 2016.
At the same time, the euro fell by 48 kopecks to 76.47 rubles.
2018-04-10
Mržnja jača od ljubavi koju je širila Hilary, Obama, Erdogan, Saudijska Arabija itd
Erdoganu je Nostradamus zapiva prije 500 godina, doduše godine istraživanja su mi bile potrebne za to da otkrijem na koga misli
Erdogana će ubiti njegovi, neki atentat no sloboda neće biti postignuta dakle vojna hunta preuzima vlast
Sjaši Kurta da uzjaše Murta
Erdogana će ubiti njegovi, neki atentat no sloboda neće biti postignuta dakle vojna hunta preuzima vlast
Sjaši Kurta da uzjaše Murta
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Erdo će sad priprijetiti sa 4 mil dotura i da vidiš smirivanje valute
Kermit-
2014-04-17
Je baš a ludom saudijskom princu jede iz rukeAssadNaPodmornici wrote:Turci teško dišu... Trump će početi rušiti sve muslimanske zemlje.. Uskoro će red doc i na arape
Kermit-
2014-04-17
Meni se čini da je veći problem ovi šta dolazi posli Erdogana, taj je još luđi, za njega je Erdogan mala beba
Erdogan je u suštini skroz normalan lik naspram ovoga
Erdogan je u suštini skroz normalan lik naspram ovoga
2014-04-11
Dotur triba svakako. EU se previše pomamila.
Izetbegović i Erdogan pa eto kao neki ovdje slave njegov pad
Ok
Ima smisla no ovi koji dolazi iza njega je još luđi
Ok
Ima smisla no ovi koji dolazi iza njega je još luđi
2014-04-11
Vanjski dug Turske $191,615,828,315
Guest- Guest
A Boga oni imaju ? Ajde pa fino, on je dobar saveznik protiv Amerike
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Turkish President Recep Tayyip Erdogan has called on the country’s citizens to sell foreign currencies to support the lira which has seen a record plunge against the US dollar amid a diplomatic conflict with Washington.
“Change the euros, the dollars and the gold that you are keeping beneath your pillows into lira at our banks. This is a domestic and national struggle,” Erdogan said, as quoted by the Associated Press.
“Change the euros, the dollars and the gold that you are keeping beneath your pillows into lira at our banks. This is a domestic and national struggle,” Erdogan said, as quoted by the Associated Press.
2018-04-10
2018-04-10
Moj engleski nije baš najboljiHektorović wrote:
Neka netko potvrdi jel ovo on Erdoganu lupio duple carine na čelik i aluminij
2014-04-11
[size=46]Erdogan je zbilja u panici; poziva ljude da mijenjaju dolare i eure u tursku liru koja je potpuno propala
TELEGRAM REDAKCIJA
[/size]
HINA
PRIJE 4 MINUTE 0 PREPORUKA 0 KOMENTARA[/size][/size]
Kaže kako je će se tako boriti protiv 'gospodarskog rata' koji se vodi protiv Turske
TELEGRAM REDAKCIJA
[/size]
H
[size][size]HINA
PRIJE 4 MINUTE 0 PREPORUKA 0 KOMENTARA[/size][/size]
2018-04-10
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Turska lira snažno pala prema dolaru
» Turska lira pala 25% u odnosu na dolar od početka ove godine
» Turska lira pala na rekordno nizak nivo u odnosu na dolar
» Turska lira pala blizu povijesnog minimuma nakon Erdoganove pobjede
» Bankrotiralo muslimansko bratstvo : Turska lira pala na najnižu razinu u povijesti
» Turska lira pala 25% u odnosu na dolar od početka ove godine
» Turska lira pala na rekordno nizak nivo u odnosu na dolar
» Turska lira pala blizu povijesnog minimuma nakon Erdoganove pobjede
» Bankrotiralo muslimansko bratstvo : Turska lira pala na najnižu razinu u povijesti
Page 1 of 3