Ukrajinci će iskrvariti u protuofenzivi
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Ukrajinci će iskrvariti u protuofenzivi
Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:
PUUUŠŠŠŠIIIIONAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:coffee:
Da, tvoje usrane, sasrane i mentalno retardirane gubitničke analize.
Ukrajinci su itekako spremni za Ruse, kao što smo mi bili spremni uza Srbe. Za ozbiljnu vojsku nismo bili spremni, ali za Srbe jesno, a isto tako su Ukrajinci spremni za najgluplji šljam na kugli zemaljskoj, za Ruse i za onu govnu koja ih podržava iz bilo kojeg zamislivog razloga.
evo ja podržavam Ruse jer mi se više sviđa njihova uloga u svijetu nego američka i više joj vjerujem , dakako da su Rusi i ruska zemlja cilj globalnog imperijalizma kojega predvodi SAD i kojemu je cilj pokoriti svijet i pretvoriti u svoje kolonije sve manje i slabije odnosno nesložnije države
orisi tog općeg imperijalizma su odavno jasni , zrtve su krive jer imaju sirovine, geopolitički položaj i robove
ne kužim zašto se ne veruje Rusiji kada to isto tvrdi te da je rat u Ukrajini ustvari rat zapada i SAD protiv nje
to uostalom govore i sad otkriveni tajni dokumenti američke vojske
prema tome Rusija se brani a ne napada
eto, budaletine naopake
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
naravnoRayMabus wrote:Sukob u Ukrajini nastavit će se, najvjerovatnije, i sljedeće godine, izjavio je britanski ministar obrane Ben Voles.
- Optimistično sam raspoložen i vjerujem da će Ukrajina sačuvati jaku poziciju. Također mislim da moramo biti realistični: neće biti nijednog magičnog trenutka kada Rusija padne - rekao je Volas, a prenosi „Njujork tajms“.
Volas je rekao da vjeruje u planiranje kontraofanzive Oružanih snaga Ukrajine, ali je dodao da će se nastaviti sukob i tijekom sljedeće godine.
Britanski ministar obrane: Sukob u Ukrajini nastavit će se sljedeće godine
treba rat trajati , treba oružje prodavati i Ruse oslabiti vojno i gospodarski
rat nije ni kod nas trebao trajati 4 godine
jeboti , stvarno mi se zgade ti stari muški prdonje koji su opsjednuti životinjskom potrebom za ubijanjem
Sora wrote:
evo ja podržavam Ruse jer mi se više sviđa njihova uloga u svijetu nego američka i više joj vjerujem , dakako da su Rusi i ruska zemlja cilj globalnog imperijalizma kojega predvodi SAD i kojemu je cilj pokoriti svijet i pretvoriti u svoje kolonije sve manje i slabije odnosno nesložnije države
orisi tog općeg imperijalizma su odavno jasni , zrtve su krive jer imaju sirovine, geopolitički položaj i robove
ne kužim zašto se ne veruje Rusiji kada to isto tvrdi te da je rat u Ukrajini ustvari rat zapada i SAD protiv nje
eto, budaletine naopake
dakako da si ti uvijek na strani zločinaca, radilo se o hitleru, staljinu, titi, slobi, ili putinu...
samo nikad na strani demokracije i slobode
marcellus wrote:Sora wrote:
eto, budaletine naopake
dakako da si ti uvijek na strani zločinaca, radilo se o hitleru, staljinu, titi, slobi, ili putinu...
E Jarane,ima jedan nedostatak u tvome iznijetom mishljenju.Da si spomenuo i Pavelica,josh bi ti neka budala i povjerovala ,ovako zvuchish ustashki shto ti je valjda i bio cilj.Chovjeche,napishesh ja sam ortodoxni potomak ustasha pa onda znam sa kim imam posla,ovako namjerno dovodish ovu 'rvatsku stoku sitnog zuba u zabludu da ispadnesh svetski chovek ,a ono jebeni ujkan da ne moze veci biti.Jebo bi ti mater,ali chak ni to ne zasluzujesh jer si nevidjena ljudska ljiga.A da,mozda ja ne kuzim,malo sam priglup jer je taj tvoj idol bio olichenje demokracije pa je za djecu pravio logore i tamo ih trenirao tenis,plus toga vi ste bili prezidje krshcanstva pa ste zato sa 'rvatskom vojskom ushli u Beograd.
Šandor Winnetou dislikes this post
ukrajina do pobede
slava svim palim ukrajincima
koji su poginuli i ranjeni
za evropsku srbiju
poraz ukrajine
crno se pise srbima
zivela nato i eu ukrajina.
za evropsku srbiju
poraz ukrajine
crno se pise srbima
2020-04-21
michaellcmacha and Šandor Winnetou like this post
pizzon wrote:ukrajina do pobede
za evropsku srbiju
poraz ukrajine
crno se pise srbima
Triba načićat još protupješačkih i protutenkovskih mina duže te bojišnice tako da se Ukrajinci još bolje nasade kad krenu u napada.
Ova nafta koju Vučic misli preko Mađarske dovodit ide preko Ukrajine.
https://www.novosti.rs/ekonomija/vesti/1229518/madjarska-srbija-grade-novi-naftovod-junu-plan-ulaganjima-izgradnju
Oće oslobađat državu a onda ovima koji su za Putina šalju uredno njegovu naftu i plin i održavaju ih na život. E ne može. Amo redaj nove linije protupješačkih i protutenkovskih mina duže te obrambene linije tako da se Ukrajinci kad krenu u napad bolje nasade.
Ova nafta koju Vučic misli preko Mađarske dovodit ide preko Ukrajine.
https://www.novosti.rs/ekonomija/vesti/1229518/madjarska-srbija-grade-novi-naftovod-junu-plan-ulaganjima-izgradnju
Oće oslobađat državu a onda ovima koji su za Putina šalju uredno njegovu naftu i plin i održavaju ih na život. E ne može. Amo redaj nove linije protupješačkih i protutenkovskih mina duže te obrambene linije tako da se Ukrajinci kad krenu u napad bolje nasade.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Jebeš Ukrajinu
Amerika i Britanija .. to su sotone
To treba uništiti bez milosti
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:Jebeš Ukrajinu
reče podanik britanske krune
Sad im triba poslat jednu salvu od 12 dronova kamikaza na Kijev jer su jučer dobili neke njemačke Iris PZO sisteme.
Da ih malo testiramo i da troše BuK-ove tako da nemaju šta poslat na bojišnicu da im pokrije snage u napadu.
Reka san davno dva uvjeta da vas uopće i pogledam : prvi je Srbija mora dat sankcije Rusiji a drugi je da Ukrajina mora prekinit energetske tokove ( nafta i plin ) prema Orbanu.
Do tada : PUŠITE KURAC.
Da ih malo testiramo i da troše BuK-ove tako da nemaju šta poslat na bojišnicu da im pokrije snage u napadu.
Reka san davno dva uvjeta da vas uopće i pogledam : prvi je Srbija mora dat sankcije Rusiji a drugi je da Ukrajina mora prekinit energetske tokove ( nafta i plin ) prema Orbanu.
2014-04-11
Taj Švabo dođe u Beograd i onda ispali kako Srbija mora priznati Kosovo.
NE MORA.
I NEĆE.
To nije vanjska politika EU al jesu sankcije Rusiji i usklađivanje viznog sistema s EU al tebi to ne odgovara jer onda diraš njemačke firme u Srbiji koje tamo posluju s jeftinim ruskim energentom. Još mu dajete pare a nije udario sankcije Rusiji ni nakon godinu dana. Bezobrazni ste do bola.
Ovi Ukrajinci umisto da zatvore naftovod i plinovod prave sve nas idiotima a zarađuju od tranzita i još tako hrane Orbana i Austriju koji su za Putina.
MA KOGA VI PRAVITE IDIOTIMA ?
Anđela Znanja ?
NAJEBAT ĆETE MAJKU VAN VAŠU POKVARENU. ŠUGO JEDNA.
NE MORA.
I NEĆE.
To nije vanjska politika EU al jesu sankcije Rusiji i usklađivanje viznog sistema s EU al tebi to ne odgovara jer onda diraš njemačke firme u Srbiji koje tamo posluju s jeftinim ruskim energentom. Još mu dajete pare a nije udario sankcije Rusiji ni nakon godinu dana. Bezobrazni ste do bola.
Ovi Ukrajinci umisto da zatvore naftovod i plinovod prave sve nas idiotima a zarađuju od tranzita i još tako hrane Orbana i Austriju koji su za Putina.
MA KOGA VI PRAVITE IDIOTIMA ?
Anđela Znanja ?
NAJEBAT ĆETE MAJKU VAN VAŠU POKVARENU. ŠUGO JEDNA.
2014-04-11
jel orban za komšićaRayMabus wrote:Sad im triba poslat jednu salvu od 12 dronova kamikaza na Kijev jer su jučer dobili neke njemačke Iris PZO sisteme.
2015-08-08
Znam ja za koga je Orban. Ne beri ti brigu oko toga.
Ajmo salva Zelenskome poviše glave. Nek malo troše PZO rakete.
Nije Orban taj koji je ovdje kriv nego Zelenski i ekipa jer preko njih ide ruski plin i nafta a oni to puštaju. Neću kaznit Orbana radi toga nego onoga tko je idiot.
Anđeli Znanja uće ljude pameti a u ovom slučaju to je Zelenski i naftno plinski lobi oko njega koi u osnovi radi protiv Ukrajine jer zarađuje od tranzita i tako održava Orbana i Austrijance koji su za Putina na vlasti.
To je idiotizam. Ja kažnjavam idiote.
Nije Orban taj koji je ovdje kriv nego Zelenski i ekipa jer preko njih ide ruski plin i nafta a oni to puštaju. Neću kaznit Orbana radi toga nego onoga tko je idiot.
Anđeli Znanja uće ljude pameti a u ovom slučaju to je Zelenski i naftno plinski lobi oko njega koi u osnovi radi protiv Ukrajine jer zarađuje od tranzita i tako održava Orbana i Austrijance koji su za Putina na vlasti.
2014-04-11
imaš ti jedan nedostatak, hrvati su organizirali posljednju organiziranu obranu beograda prije neg je pao u ruke osmanlijama... tvoji sunarodnjaci onog doba su tek sa jednom manjom četom u toj posljednjoj obrani sudjelovali (njima na čast, ostatku četničke prevrtljive žgadije na stid i sram), odmah nakon pada srbi su se dodvornički i podložnićki stavili osmanlijama na raspolaganje... skote neupućeni ako ne znaš onda čkomi...mentalitet wrote:marcellus wrote:Sora wrote:
eto, budaletine naopake
E Jarane,ima jedan nedostatak u tvome iznijetom mishljenju.Da si spomenuo i Pavelica,josh bi ti neka budala i povjerovala ,ovako zvuchish ustashki shto ti je valjda i bio cilj.Chovjeche,napishesh ja sam ortodoxni potomak ustasha pa onda znam sa kim imam posla,ovako namjerno dovodish ovu 'rvatsku stoku sitnog zuba u zabludu da ispadnesh svetski chovek ,a ono jebeni ujkan da ne moze veci biti.Jebo bi ti mater,ali chak ni to ne zasluzujesh jer si nevidjena ljudska ljiga.A da,mozda ja ne kuzim,malo sam priglup jer je taj tvoj idol bio olichenje demokracije pa je za djecu pravio logore i tamo ih trenirao tenis,plus toga vi ste bili prezidje krshcanstva pa ste zato sa 'rvatskom vojskom ushli u Beograd.
2015-08-08
Šandor Winnetou likes this post
ja samo pitam jer nisam upratio a znam da si ti upućen u detaljeRayMabus wrote:Znam ja za koga je Orban. Ne beri ti brigu oko toga.
2015-08-08
Orban je za sebe. On je mađarski nacionalist.
Ako baš oćeš odgovor na to pitanje.
Ako baš oćeš odgovor na to pitanje.
2014-04-11
Sad ćemo im fino zabranit uvoz jaja u EU jer se jaja ne prevoze brodom a iskorištavaju situaciju šta nema carina i onda zatrpavaju susjedne zemlje i uništavaju im poljoprivredu i sad će morat napravit pokolj koka nesilica po Ukrajini jer stočna hrana košta a jaja nema više kome prodat.
Poljski ministar želi zabranu uvoza mlijeka, peradi i meda iz Ukrajine
Poljski ministar poljoprivrede Robert Telus je izjavio kako bi mlijeko, perad i drugi prehrambeni proizvodi trebali biti uključeni na popis proizvoda koji se privremeno neće smjeti uvoziti iz Ukrajine. Ovaj istup dolazi nakon jučerašnje odluke Mađarske da proširi svoju zabranu uvoza iz Ukrajine.
"Razgovarali smo o našim prijedlozima, naš popis je puno širi - mlijeko, meso peradi, med", rekao je Telus na konferenciji za novinare. Europski povjerenik za trgovinu Valdis Dombrovskis razgovarao je u srijedu o planovima s ministrima iz Bugarske, Mađarske, Poljske, Rumunjske i Slovačke, kao i s ukrajinskim kolegama.
Tako je. Nego kako.
Poljski ministar želi zabranu uvoza mlijeka, peradi i meda iz Ukrajine
Poljski ministar poljoprivrede Robert Telus je izjavio kako bi mlijeko, perad i drugi prehrambeni proizvodi trebali biti uključeni na popis proizvoda koji se privremeno neće smjeti uvoziti iz Ukrajine. Ovaj istup dolazi nakon jučerašnje odluke Mađarske da proširi svoju zabranu uvoza iz Ukrajine.
"Razgovarali smo o našim prijedlozima, naš popis je puno širi - mlijeko, meso peradi, med", rekao je Telus na konferenciji za novinare. Europski povjerenik za trgovinu Valdis Dombrovskis razgovarao je u srijedu o planovima s ministrima iz Bugarske, Mađarske, Poljske, Rumunjske i Slovačke, kao i s ukrajinskim kolegama.
Tako je. Nego kako.
2014-04-11
to su gluposti, nemaš pojma što pričaš kao ni kretenluk od domicilnih poljoprivrednika po europskim državama... jebote pa kako ne kužiš da danas upravo jedeš rajčicu ili krastavac po cijeni od 3 i pol i 2 i pol eura jer to poljoprivrednicima odgovara da za male prinose uberu pun kurac novaca... zato su jednog ekspertnog stručnjaka Brunu Novaka potjerali sa agronomskog fakulteta jer je kao i nekada v. schauberger pokazao i dokazao da hrvatska može proizvoditi ogromne količine hrane, jeftine i kvalitetne... taj tko ti puni uši glupostima da je ukrajinski poljoprivredni repromaterijal loše kvalitete taj te masno laže... iznimne je kvalitete, ali je problem što je njihov input vrlo nizak jer imaju najplodniju zemlju na svijetu i upravo je ukrajina vlasnik 3/4 sveukupne najplodnije zemlje na kugli zemaljskoj... dao im Bog da pobijede ruse a onda da redom po europi jebu sve po spisku europskim pizdama koje jedu govna kraj bureka... i nama slobodno ako budemo slušali par hrvatskih mega poljoprivrednika tipa Širjan i slični...
2015-08-08
Šandor Winnetou likes this post
michaellcmacha wrote:to su gluposti, nemaš pojma što pričaš kao ni kretenluk od domicilnih poljoprivrednika po europskim državama... jebote pa kako ne kužiš da danas upravo jedeš rajčicu ili krastavac po cijeni od 3 i pol i 2 i pol eura jer to poljoprivrednicima odgovara da za male prinose uberu pun kurac novaca... zato su jednog ekspertnog stručnjaka Brunu Novaka potjerali sa agronomskog fakulteta jer je kao i nekada v. schauberger pokazao i dokazao da hrvatska može proizvoditi ogromne količine hrane, jeftine i kvalitetne... taj tko ti puni uši glupostima da je ukrajinski poljoprivredni repromaterijal loše kvalitete taj te masno laže... iznimne je kvalitete, ali je problem što je njihov input vrlo nizak jer imaju najplodniju zemlju na svijetu i upravo je ukrajina vlasnik 3/4 sveukupne najplodnije zemlje na kugli zemaljskoj... dao im Bog da pobijede ruse a onda da redom po europi jebu sve po spisku europskim pizdama koje jedu govna kraj bureka... i nama slobodno ako budemo slušali par hrvatskih mega poljoprivrednika tipa Širjan i slični...
Za uspješnu poljoprivredu najvažniji je gnoj.
Što više gnojiš, ono ispada sve bolje i bolje.
Zato poljoprivrednici gnoje i gdje treba i gdje ne treba.
Malo smrdi, ali ne škodi ništa, a možda ispadne i dobro.
crvenkasti-
2014-04-17
Prvo da razjasnimo nešto : Uopće nit ja nit iko drugi nije rekao da je ukrajinski repromaterijal loše kvalitete. To uopće nitko nije spomenija a nit ja tako šta mislim a nit itko to spominje.michaellcmacha wrote:... taj tko ti puni uši glupostima da je ukrajinski poljoprivredni repromaterijal loše kvalitete taj te masno laže... iznimne je kvalitete, ali je problem što je njihov input vrlo nizak jer imaju najplodniju zemlju na svijetu i upravo je ukrajina vlasnik 3/4 sveukupne najplodnije zemlje na kugli zemaljskoj...
Pa neka im je input nizak jer ako je tako nizak onda im neće smetati da vratimo carine na jaja pošto bi čak i s tim carinama bili konkurentni na EU tržištu.
Jaja se ne prevoze brodom tako da očito to nije dio priče oko deblokade ukrajinskih žitarica a ovako kad nema carina nakupci preprodaju preko granice i uništavaju preradarstvo Mađarskoj, Poljskoj, Slovačkoj, Ukrajini, Bugarskoj itd.
Suštinski želim uništiti nakupce poput Vujinovca koji s ostalim gansterima to uvozi i preprodaje i zarađuje masne pare.
Ne kužiš o čemu pričam jel tako ?
Dobro. Evo ti blokada na uvoz svih jaja iz Ukrajine preko ovih država koje s njom graniče pa ih prevozi zrakom ili teleporterom dok ne vratiš carine.
PS : Od jaja se može radit i majoneza a ona ima duži rok trajanja i pakiranje i može se prodavat po cijeloj EU bez problema i ne bi zatrpavali ovih par država nego bi se rasporedilo po cijeloj EU.
PS : Ja sam anđeo Znanja a anđeli su dobri a to šta sam ta kategorija anđela očito i jako pametni.
AJ ZDRAVO
2014-04-11
Ruski dron kamikaza Lancet-3 udario je u ponedeljak u ukrajinski patrolni čamac na reci Dnjepar, pokazuje video koji se distribuira na društvenim mrežama.
POGLEDAJTE – BRODOVI NOVA META ZA LANCETE: Ruska bespilotna letelica pogodila ukrajinski patrolni brod u blizini Zaporožja(VIDEO)
2014-04-11
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Egzodus iz Jugoistočne Europe - regija će iskrvariti
» Zašto Ukrajinci šute o protuofenzivi? Zato što im ne ide dobro
» Zašto Ukrajinci šute o protuofenzivi? Zato što im ne ide dobro
Page 3 of 5