Ministru Hasanbegoviću stigla nevjerojatna podrška iz Srbije
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Ministru Hasanbegoviću stigla nevjerojatna podrška iz Srbije
ne brini se ti za nas ;Ddzango wrote:Ti nju pitaš? Pa neće ovi njoj da vladaju , nego tebi. Ti si jebo ježa. Ne ona.Regoč wrote:Evice, šteka li srce? Izdao Most, izdao Božo, što sad?
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Ja da se brinem? Bože sačuvaj. Nego ja to onom što brine za Evu a on sam u čabru.maggie13 wrote:ne brini se ti za nas ;Ddzango wrote:Ti nju pitaš? Pa neće ovi njoj da vladaju , nego tebi. Ti si jebo ježa. Ne ona.Regoč wrote:Evice, šteka li srce? Izdao Most, izdao Božo, što sad?
mi se brinemo jedni za druge jer imamo zajednicke interese,manje-vise..tvoji su mi sumnjivi 8-)dzango wrote:Ja da se brinem? Bože sačuvaj. Nego ja to onom što brine za Evu a on sam u čabru.maggie13 wrote:ne brini se ti za nas ;Ddzango wrote:Ti nju pitaš? Pa neće ovi njoj da vladaju , nego tebi. Ti si jebo ježa. Ne ona.Regoč wrote:Evice, šteka li srce? Izdao Most, izdao Božo, što sad?
2014-04-12
Ova varijanta srpsko- hrvatske povijesti je svakako razumljiva i vuce porijeklo jos iz NOBa kad su cetnici podržavali ustase i obratno a Tito ih lijepo udesil i dao im po pi.ki .
Treba biti upoznat s tim korijenima ustasko-cetnicke bliskosti koja se temeljila na antikomunizmu. To je zajedništvo tih izdajica bilo uzaludno jer je ovisilo o njemackoj podršci a kad su Njemci izgubili rat , odo sve u 3 pm . .. Nego se pokušava oživjeti ..
Nego, neizbrisive tragove zlocina jednih i drugih - pamtimo. i izreku POVIJEST SEXPONAVLJA KAO FARSA.
OVAJ PUT BI MOGLI zaglaviti puno jace i brže .
Treba biti upoznat s tim korijenima ustasko-cetnicke bliskosti koja se temeljila na antikomunizmu. To je zajedništvo tih izdajica bilo uzaludno jer je ovisilo o njemackoj podršci a kad su Njemci izgubili rat , odo sve u 3 pm . .. Nego se pokušava oživjeti ..
Nego, neizbrisive tragove zlocina jednih i drugih - pamtimo. i izreku POVIJEST SEXPONAVLJA KAO FARSA.
Da, ne znam zašto nas onda optužuju za genocid i ne vole ustaše. Mislim da bi im ti morala objasniti da smo si navek bili dobri i da su nas s nekim zamjenili.Sora wrote:kad su cetnici podržavali ustase
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Glupost...bilo je bitaka gdje su ustase kontra cetnika vojevali zestoko i vise nego partizani...Sora wrote:Ova varijanta srpsko- hrvatske povijesti je svakako razumljiva i vuce porijeklo jos iz NOBa kad su cetnici podržavali ustase i obratno a Tito ih lijepo udesil i dao im po pi.ki .
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ona ledina kod banja luke kad se igrali cetnici i usrase pa ih usrase razbile a unda dosli partizani i potirali sve u mp3vuksadinare wrote:Glupost...bilo je bitaka gdje su ustase kontra cetnika vojevali zestoko i vise nego partizani...Sora wrote:Ova varijanta srpsko- hrvatske povijesti je svakako razumljiva i vuce porijeklo jos iz NOBa kad su cetnici podržavali ustase i obratno a Tito ih lijepo udesil i dao im po pi.ki .
a kad je faraon naguzio...cekaj to nije bilo kod nas
jebote , 2016 , krvi ti divice marije
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Meni je opcija dobra, kao i programske najave. Ona je očajnički željela Božu i SDP pa sad razbija glavom zid. No, kad je gazda zaprietio izbacivanjem, muž ju je primirio.dzango wrote:Ti nju pitaš? Pa neće ovi njoj da vladaju , nego tebi. Ti si jebo ježa. Ne ona.Regoč wrote:Evice, šteka li srce? Izdao Most, izdao Božo, što sad?
Brinem za Evu jer sam dobar čovjek pa mi je žao da strada mlada.dzango wrote:Ja da se brinem? Bože sačuvaj. Nego ja to onom što brine za Evu a on sam u čabru.maggie13 wrote:ne brini se ti za nas ;Ddzango wrote:Ti nju pitaš? Pa neće ovi njoj da vladaju , nego tebi. Ti si jebo ježa. Ne ona.Regoč wrote:Evice, šteka li srce? Izdao Most, izdao Božo, što sad?
upravo_sa_jebachine wrote:Pjena antifašistima na usta
2014-04-19
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Na direktno.hr mozete potpisati peticiju potpore ministru Hasanbegovicu
» Skup potpore ministru Hasanbegoviću prošao bez izgreda usprkos kišurini
» Kako je Viktor Ivančić u 'govoru ljubavi' poželio smrt ministru Hasanbegoviću
» Hrvatski novinari i publicisti Tražimo da Centar Simon Wiesenthal povuče izjavu o ministru kulture Hasanbegoviću
» Zastava Srbije na trgu u Atini u čast patrijarha Irineja: Podrška iz bratske Grčke
» Skup potpore ministru Hasanbegoviću prošao bez izgreda usprkos kišurini
» Kako je Viktor Ivančić u 'govoru ljubavi' poželio smrt ministru Hasanbegoviću
» Hrvatski novinari i publicisti Tražimo da Centar Simon Wiesenthal povuče izjavu o ministru kulture Hasanbegoviću
» Zastava Srbije na trgu u Atini u čast patrijarha Irineja: Podrška iz bratske Grčke
Page 4 of 4