Kako je Viktor Ivančić u 'govoru ljubavi' poželio smrt ministru Hasanbegoviću
Page 1 of 1
Kako je Viktor Ivančić u 'govoru ljubavi' poželio smrt ministru Hasanbegoviću
http://www.pescanik.net/smrt-ministra-kulture/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Kako je Viktor Ivančić u 'govoru ljubavi' poželio smrt ministru Hasanbegoviću
..i ovo sad kao 'satira'..mamu vam vasu narcisoidnu..ovo je na jedan nacin direktna prijetnja ili bacena fetva od strane luđaka ivancica na brodu bez kormilara
2015-09-08
Re: Kako je Viktor Ivančić u 'govoru ljubavi' poželio smrt ministru Hasanbegoviću
Peščanik?! Vučino, jel ti to pišeš iz Deliblatske peščare?
Guest- Guest
nisi cula za pescanik?....u jebote..pa to ti je jedna verzija srbijanskog 'ferala'Eva wrote:Peščanik?! Vučino, jel ti to pišeš iz Delibatske peščare?
2015-09-08
....i sto ako hase nije cestitao..pa kako ce cestitat gradu o kojem je do jucer sa tribine pjevao..'o rijeko ti šugavi grade pobicu pola tvoje armade'
2015-09-08
....ova kolumna je doslovce poziv policiji..hase sta cekas..dosta je bilo toleriranja..presla se granica..nece ti svakakvi jebivjetri poput ivancica prijetiti smrcu i to kukavicki iz srbije sa srpskog portala...
2015-09-08
Pardon. Iz Srbije sa ustaškog portala.vuksadinare wrote:....ova kolumna je doslovce poziv policiji..hase sta cekas..dosta je bilo toleriranja..presla se granica..nece ti svakakvi jebivjetri poput ivancica prijetiti smrcu i to kukavicki iz srbije sa srpskog portala...
Nisam starleta pa da hrlim u Srbiju. Ja sam hoch milostiva aus Wien.vuksadinare wrote:nisi cula za pescanik?....u jebote..pa to ti je jedna verzija srbijanskog 'ferala'Eva wrote:Peščanik?! Vučino, jel ti to pišeš iz Delibatske peščare?
Guest- Guest
bute tamo kakav mujo natego..ne manjka ih u becu..bolje se ne hvali i trci pred rudoEva wrote:Nisam starleta pa da hrlim u Srbiju. Ja sam hoch milostiva aus Wien.vuksadinare wrote:nisi cula za pescanik?....u jebote..pa to ti je jedna verzija srbijanskog 'ferala'Eva wrote:Peščanik?! Vučino, jel ti to pišeš iz Delibatske peščare?
2015-09-08
Eva wrote:Nisam starleta pa da hrlim u Srbiju. Ja sam hoch milostiva aus Wien.vuksadinare wrote:nisi cula za pescanik?....u jebote..pa to ti je jedna verzija srbijanskog 'ferala'Eva wrote:Peščanik?! Vučino, jel ti to pišeš iz Delibatske peščare?
Ustašica, ali s drugim predznakom...
viktor ivancic...dete oficira....ktome jos bosanac u rangu na zalost bosanskih debila frljica,jergovica...e jesmo i mi baksuzi pa gdje to sve nama doplutalo
2015-09-08
A kaj su oni? Srbi ili Hrvati?vuksadinare wrote:viktor ivancic...dete oficira....ktome jos bosanac u rangu na zalost bosanskih debila frljica,jergovica...e jesmo i mi baksuzi pa gdje to sve nama doplutalo
Guest- Guest
ja da sam ministar policije zatvorila bi ga u ludnicu i " liječila".
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Similar topics
» Viktor Ivančić: Hrvatska je stvorena u rijekama krvi samo da bi Todorić mogao živjeti u dvorcu
» Ministru Hasanbegoviću stigla nevjerojatna podrška iz Srbije
» Na direktno.hr mozete potpisati peticiju potpore ministru Hasanbegovicu
» Skup potpore ministru Hasanbegoviću prošao bez izgreda usprkos kišurini
» Hrvatski novinari i publicisti Tražimo da Centar Simon Wiesenthal povuče izjavu o ministru kulture Hasanbegoviću
» Ministru Hasanbegoviću stigla nevjerojatna podrška iz Srbije
» Na direktno.hr mozete potpisati peticiju potpore ministru Hasanbegovicu
» Skup potpore ministru Hasanbegoviću prošao bez izgreda usprkos kišurini
» Hrvatski novinari i publicisti Tražimo da Centar Simon Wiesenthal povuče izjavu o ministru kulture Hasanbegoviću
Page 1 of 1