Balkanske zemlje stvorile savez protiv Srbije i BiH
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Balkanske zemlje stvorile savez protiv Srbije i BiH
RayMabus wrote:Ne znam tko ovoga toliko podržava unutar EU da je on nekakvo zlatno tele koje može radit šta god oće i isat pare iz eu fondova.
Vucić: Donio sam odluku da Srbija ne uvede sankcije Rusiji zbog njenog napada na Ukrajinu
Lik im otvoreno govori da je on četnik i da će biti četnik i da će nastavit sisati njihove pare sa Zapada jer su glupi ko kurac.
Slaba je ta tvoja Galaktička Federacija,kad ne može ukonit jednog Vučiča.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Imat ćeš i ti kad ti Putin digne cijenu plina kojeg uvoziš pa će ta cifra koju mu daješ biti puno veća a to je ta trgovinska razmjena.RayMabus wrote:
Dačić je također istakao da one zemlje koje su uvele sankcije Rusiji sada imaju veću trgovinsku razmjenu s tom zemljom nego ranije.
Kako ću vas naprokidat i vas i te šta vas tako podržavaju ko da ste nekakvo zlatno tele i nedodiirljivi pa to je čudo jedno.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Stvar je u tome šta je meni zeru bitnije da ovi eu ljevičari izgube Srbiju jer to znači da neće cijela Europa u tu njihovu EU u kojoj će oni vladati iz centra moći a to im kad se raspadne ta šema odma ubija u pojam i ideju s Komšićem i gradžanskom BiH.IL Risorto wrote:RayMabus wrote:Ne znam tko ovoga toliko podržava unutar EU da je on nekakvo zlatno tele koje može radit šta god oće i isat pare iz eu fondova.
Vucić: Donio sam odluku da Srbija ne uvede sankcije Rusiji zbog njenog napada na Ukrajinu
Lik im otvoreno govori da je on četnik i da će biti četnik i da će nastavit sisati njihove pare sa Zapada jer su glupi ko kurac.
Ja uvijek pobjeđujem.
2014-04-11
RayMabus wrote:Stvar je u tome šta je meni zeru bitnije da ovi eu ljevičari izgube Srbiju jer to znači da neće cijela Europa u tu njihovu EU u kojoj će oni vladati iz centra moći a to im kad se raspadne ta šema odma ubija u pojam i ideju s Komšićem i gradžanskom BiH.IL Risorto wrote:RayMabus wrote:Ne znam tko ovoga toliko podržava unutar EU da je on nekakvo zlatno tele koje može radit šta god oće i isat pare iz eu fondova.
Ja uvijek pobjeđujem.
Ali Komšić je dokaz da ne pobjeđuješ.
Već 15 god mu ne možeš ništa.
2015-07-23
Pa nisam se ja s Komšićem zakačija prije 15 godina nego nedavno od prije dvije godine unatrag.
Fino san napisa da će cijela Europa plivati u moru krvi vidim li ga opet na toj poziciji.
Eto sad imaš Srbiju koja se ne da ovim eu ljevičarima a koji isto podržavaju Komšića da je isti pokore i stave pod svoju kontrolu.
Ja ti uvijek razrađujem scenarije u kojima uvijek ja pobjeđujem.
Fino san napisa da će cijela Europa plivati u moru krvi vidim li ga opet na toj poziciji.
Eto sad imaš Srbiju koja se ne da ovim eu ljevičarima a koji isto podržavaju Komšića da je isti pokore i stave pod svoju kontrolu.
2014-04-11
Da Vučic samo dođe i da sankcije onda bi ova eu žgadija na čijem je čelu Boreli ( iako naravno nije on glavni al njega su postavili da ga vi vidite kao šefa vanjskih poslova eu žgadije ) cvala od sreće.
Al ako ovi ne onda oni pucaju od bisa i ispadaju debili ako ga ne izbace iz pregovora s EU no ako to naprave unutar te njihove EU je rupa.
A čim imaš rupu nema cijelu EU kao ideološki projekt.
---
SISTEM JE ISTI SVE SU OSTALO NIJANSE.
---
Ja nisam to ( ljudi ) nego anđeoska hijerrhija.
Dakle prevedeno : KAOS JE RED KOJI VI A NE JA NE RAZUMIJETE.
Kad se susretnu red i haos, haos će uvijek pobijediti.
Vi živite u sistemu koji treba red kako bi ovi na vrhu mogli vladati. Dana vam je prividna sloboda al ste robovi novca i drugih mehanizama koje je ta elita na vrhu nametnula a ista želi vladati cijelom planetom i sad se sukobila s društvenim poretkom kojem je za pobjedu dovoljan i haos i srušila je taj prvi poredak nepovratno.
Enlarge this imageClick to see fullsize
Al ako ovi ne onda oni pucaju od bisa i ispadaju debili ako ga ne izbace iz pregovora s EU no ako to naprave unutar te njihove EU je rupa.
A čim imaš rupu nema cijelu EU kao ideološki projekt.
---
SISTEM JE ISTI SVE SU OSTALO NIJANSE.
---
Kaos je red koji ljudi ne razumiju.Baciš im kost i sad će se oni poklat između sebe.
Ti stojiš sa strane i navijaš za obje strane pojednako.
Zapamtite : Ja nikad ne gubim ratove.
Ja nisam to ( ljudi ) nego anđeoska hijerrhija.
Dakle prevedeno : KAOS JE RED KOJI VI A NE JA NE RAZUMIJETE.
Kad se susretnu red i haos, haos će uvijek pobijediti.
Vi živite u sistemu koji treba red kako bi ovi na vrhu mogli vladati. Dana vam je prividna sloboda al ste robovi novca i drugih mehanizama koje je ta elita na vrhu nametnula a ista želi vladati cijelom planetom i sad se sukobila s društvenim poretkom kojem je za pobjedu dovoljan i haos i srušila je taj prvi poredak nepovratno.
Enlarge this imageClick to see fullsize
2014-04-11
Evo kaže ovaj klaun šta nosi hrpu lego kockica na prsima da :
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/visoki-americki-general-ukrajina-nece-ove-godine-protjerati-ruse-to-je-vrlo-vrlo-tezak-zadatak-15321506
Moja stajališta su već poznata : Priznanje Kosova nije vanjska politika EU i Srbija ne mora to priznati jer Švabo i Francuz to žele. To je laž da je to vanjska politika EU.
Vizni režim i sankcije Rusiji jesu vanjska politika EU no četnik je izračunao da ako udari sankcije Rusiji da će ostat bez glave.
I sad ovi iz EU ispadaju debili i triba ih prcat dok ne puknu i lupe šakom o stol.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/visoki-americki-general-ukrajina-nece-ove-godine-protjerati-ruse-to-je-vrlo-vrlo-tezak-zadatak-15321506
Moja stajališta su već poznata : Priznanje Kosova nije vanjska politika EU i Srbija ne mora to priznati jer Švabo i Francuz to žele. To je laž da je to vanjska politika EU.
Vizni režim i sankcije Rusiji jesu vanjska politika EU no četnik je izračunao da ako udari sankcije Rusiji da će ostat bez glave.
I sad ovi iz EU ispadaju debili i triba ih prcat dok ne puknu i lupe šakom o stol.
2014-04-11
Šta je Vučic sve osorniji, prgaviji i bezobrazniji prema njima to više diže živac ovima u EU i gledaju mu naći neku zamjenu a šta je to više tako to je on sve više i više u milosti Kine i Rusije i ostalih jer mu EU radi o glavi.
Na kraju ja dobijem i tu rupu i ovi Srbiju izbace iz EU i uvedu im vizni režim.
Zapamtite : Ja uvijek pobjeđujem.
A ovaj kalun s gomilom lego kockica tek sad zaključuje ono šta sam ja reka mjesec dana prije napada na Ukrajinu. Da vas podsjetim : reka san da formiram vojni logor na Karpatima i da ako napadne cijelu Ukrajinu da će se vraćat u crnim vrećama i na kraju čačkat s njima na istoku Ukrajine al da me za to nije brige. Fino pat pozicija, izbori su svako četiri godine, skidamo Komšićevce po Europi.
Načelnik Združenog stožera američkih oružanih snaga, general Mark Milley, rekao je u intervjuu za Defense One da Ukrajina vjerojatno neće protjerati ruske trupe sa svog teritorija ove godine.
Ukrajinski predsjednik Zelenski rekao je nekoliko puta da je cilj osloboditi cijelu zemlju ruske prisutnosti.
- Glavni cilj je deokupacija. Ne možemo dopustiti Rusiji da nastavi s istom okupacijom koju su započeli 2014., rekao je Zelenski krajem prošle godine u intervjuu za CNN.
- Zelenski je mnogo puta izjavio da je cilj Ukrajine izbaciti iz zemlje svakog Rusa, a to je značajan vojni zadatak. Vrlo, vrlo težak zadatak. To je nekoliko stotina tisuća Rusa koji su još uvijek u okupiranoj Ukrajini, ističe Milley.
Milley je za Financial Times u veljači rekao da smatra da će rat završiti za pregovaračkim stolom.
Govoreći o izgledima za pobjedu, Milley je dodao:
- Ne kažem da se to ne može učiniti. Samo kažem da je to vrlo težak zadatak.
Na kraju ja dobijem i tu rupu i ovi Srbiju izbace iz EU i uvedu im vizni režim.
Zapamtite : Ja uvijek pobjeđujem.
A ovaj kalun s gomilom lego kockica tek sad zaključuje ono šta sam ja reka mjesec dana prije napada na Ukrajinu. Da vas podsjetim : reka san da formiram vojni logor na Karpatima i da ako napadne cijelu Ukrajinu da će se vraćat u crnim vrećama i na kraju čačkat s njima na istoku Ukrajine al da me za to nije brige. Fino pat pozicija, izbori su svako četiri godine, skidamo Komšićevce po Europi.
Načelnik Združenog stožera američkih oružanih snaga, general Mark Milley, rekao je u intervjuu za Defense One da Ukrajina vjerojatno neće protjerati ruske trupe sa svog teritorija ove godine.
Ukrajinski predsjednik Zelenski rekao je nekoliko puta da je cilj osloboditi cijelu zemlju ruske prisutnosti.
- Glavni cilj je deokupacija. Ne možemo dopustiti Rusiji da nastavi s istom okupacijom koju su započeli 2014., rekao je Zelenski krajem prošle godine u intervjuu za CNN.
- Zelenski je mnogo puta izjavio da je cilj Ukrajine izbaciti iz zemlje svakog Rusa, a to je značajan vojni zadatak. Vrlo, vrlo težak zadatak. To je nekoliko stotina tisuća Rusa koji su još uvijek u okupiranoj Ukrajini, ističe Milley.
Milley je za Financial Times u veljači rekao da smatra da će rat završiti za pregovaračkim stolom.
Govoreći o izgledima za pobjedu, Milley je dodao:
- Ne kažem da se to ne može učiniti. Samo kažem da je to vrlo težak zadatak.
Last edited by RayMabus on Sat 1 Apr - 8:38; edited 1 time in total
2014-04-11
Drago mi je to čut,samo šteta što još uvijek nismo vidili ništa od takvih scenarija.RayMabus wrote:
2015-07-23
Pa gledaš ih. Kaos.IL Risorto wrote:Drago mi je to čut,samo šteta što još uvijek nismo vidili ništa od takvih scenarija.RayMabus wrote:
Poveži ovo dvoje dole šta sad postam :
1. Ako vidim Komšića još jednom na toj poziciji cijela Europa će plivati u moru krvi
2. Kad se susretnu red i haos, haos će uvijek pobijediti.
2014-04-11
Kaos je red koji ljudi ne razumiju.
Zato me ne možete pohvatat šta pričam i kako navijam za obje strane itd i ne kužite šta mi je cilj.
Nisam rekao da ću ubiti Komšića ako ga vidim još jednom na toj poziciji nego sve one koji ga podržavaju a da bi to bilo moguće trebaš izazvati treći svjetski rat.
Europa će plivati u moru krvi = razmontirati ću cijelokupni svjetski poredak
Opasan sam.
Da nije tako ne bi imao onih pet zvjezdica na generalskom činu dakle najviši generali.
Najopasnija osoba na fizičkoj ravni.
Zato me ne možete pohvatat šta pričam i kako navijam za obje strane itd i ne kužite šta mi je cilj.
Nisam rekao da ću ubiti Komšića ako ga vidim još jednom na toj poziciji nego sve one koji ga podržavaju a da bi to bilo moguće trebaš izazvati treći svjetski rat.
Europa će plivati u moru krvi = razmontirati ću cijelokupni svjetski poredak
Opasan sam.
Da nije tako ne bi imao onih pet zvjezdica na generalskom činu dakle najviši generali.
Najopasnija osoba na fizičkoj ravni.
2014-04-11
Sad fino poslat novih tisuću GPS granata Ukrima da lupaju po tehnici koju je ovi posla u napad na Ukrajinu.
Možda nećete ove godine al ga fino iscrpite da nema s čime napadat i mora trošit pare.
Volim ujutro uz kavicu gledat kako gore ruski tenkovi u Ukrajini.
Sve dok idiot ne shvati da ne smije neprijatelju a to je Zapad prodat ni kap plina i nafte tj održavati ih na životu jer tu nema ekonomske računice jer sve šta tu zaradi potroši na vojsku tj obnovu iste.
Možda nećete ove godine al ga fino iscrpite da nema s čime napadat i mora trošit pare.
Volim ujutro uz kavicu gledat kako gore ruski tenkovi u Ukrajini.
Sve dok idiot ne shvati da ne smije neprijatelju a to je Zapad prodat ni kap plina i nafte tj održavati ih na životu jer tu nema ekonomske računice jer sve šta tu zaradi potroši na vojsku tj obnovu iste.
2014-04-11
Lijepa vijest : Šta više love sipaju u tu Ukrajinu to im je teže da puste da Putin pobjedi jer će izgubit ove pare.
MMF ODOBRIO UKRAJINI KREDIT VREDAN VIŠE OD 15 MILIJARDI DOLARA: Isplata dela tranše momentalna
by RayMabus Fri 26 Aug - 20:02
Sad će vama general Tupko s pet zvjezdica objasniti cijelu geopolitičku situaciju Srbije.
Prije godinu dana general Tupko s pet zvjezdica poručuje da će cijela Europa plivati u moru krvi ako vidim Komšića još jednom na toj poziciji tj preglasavanje Hrvatske.
Mjesec dana prije napada general Tupko s pet zvjezdica napada bavarskog premijera jer ovaj viče kako je Rusija prijatelj Europi i postavlja se na Karpate i poručuje Putinu da ako napadne cijelu Ukrajinu da će se vračati u crnim vrećama u Rusiju i da će se na kraju čačkati s njima na istoku al da me za to boli kurac.
Umjesto brzog plana slamanja Ukrajine i stavljanja pod Putinovu kontrolu a šta je i Srbija očekivala , Srbija sad ima 40 miljona Ukrajinaca koji čine kopneni zid Putinovom prodoru na Balkan a rat na istoku Ukrajine je pat pozicija.
Zapad koji podržava Komšića također gubi ogromne pare jer je netko uletio s Elvirom i kako će spriječiti brzi pad Rusije, dakle drži ih na životu s te strane taman da ne potonu.
Vrijeme ne radi za vas. Ni za koga od vas.
Jedino radi za generala Tupka s pet zvjezdica.
MMF ODOBRIO UKRAJINI KREDIT VREDAN VIŠE OD 15 MILIJARDI DOLARA: Isplata dela tranše momentalna
by RayMabus Fri 26 Aug - 20:02
Sad će vama general Tupko s pet zvjezdica objasniti cijelu geopolitičku situaciju Srbije.
Prije godinu dana general Tupko s pet zvjezdica poručuje da će cijela Europa plivati u moru krvi ako vidim Komšića još jednom na toj poziciji tj preglasavanje Hrvatske.
Mjesec dana prije napada general Tupko s pet zvjezdica napada bavarskog premijera jer ovaj viče kako je Rusija prijatelj Europi i postavlja se na Karpate i poručuje Putinu da ako napadne cijelu Ukrajinu da će se vračati u crnim vrećama u Rusiju i da će se na kraju čačkati s njima na istoku al da me za to boli kurac.
Umjesto brzog plana slamanja Ukrajine i stavljanja pod Putinovu kontrolu a šta je i Srbija očekivala , Srbija sad ima 40 miljona Ukrajinaca koji čine kopneni zid Putinovom prodoru na Balkan a rat na istoku Ukrajine je pat pozicija.
Zapad koji podržava Komšića također gubi ogromne pare jer je netko uletio s Elvirom i kako će spriječiti brzi pad Rusije, dakle drži ih na životu s te strane taman da ne potonu.
Vrijeme ne radi za vas. Ni za koga od vas.
Jedino radi za generala Tupka s pet zvjezdica.
2014-04-11
Europa ako bude plivala u moru krvi,neće sigurno za Komšićevog ili tvog života,a što se tiče reda i kaosa,uvijek prije izaberem kaos.RayMabus wrote:Pa gledaš ih. Kaos.IL Risorto wrote:Drago mi je to čut,samo šteta što još uvijek nismo vidili ništa od takvih scenarija.RayMabus wrote:
Poveži ovo dvoje dole šta sad postam :
1. Ako vidim Komšića još jednom na toj poziciji cijela Europa će plivati u moru krvi
2. Kad se susretnu red i haos, haos će uvijek pobijediti.
2015-07-23
Kad nestane love očnjaci rastu.
.
Volim kad dignu kamatne stope jer onda talijanske obveznice postanu SMEĆE.
INFLACIJA u 20 zemalja evro zone usporila je na najniži nivo u godini kako su cene energenata pale, ali su troškovi hrane i dalje u porastu, što održava pritisak na Evropsku centralnu banku da dodatno poveća kamatne stope.
https://www.novosti.rs/ekonomija/vesti/1222412/inflacija-ecb-inflacija.
Volim kad dignu kamatne stope jer onda talijanske obveznice postanu SMEĆE.
2014-04-11
Gledajući glavne komponente inflacije u evrozoni, očekuje se da će hrana, alkohol i duvan imati najveću inflaciju i to 15,4 odsto u poređenju sa 15,0 odsto u februaru, zatim slede neenergetska industrijska dobra (6,6 odsto sa 6,8 odsto u februaru), usluge (5 odsto, u poređenju sa 4,8 odsto u februaru) i energetiku (-0,9 odsto, u poređenju sa 13,7 odsto u februaru), saopštila je danas statistička agencija EU.
Inflacija u evrozoni se smanjuje otkako je dostigla vrhunac od 10,6 odsto u oktobru, a poslednja cifra je nešto ispod onoga što je većina ekonomista očekivala.
To odražava značajan pad u nekim od većih ekonomija kontinenta, poput Španije i Holandije, gde se inflacija prepolovila u martu, saopštila je Evropska statistička agencija.
Bazna inflacija koja isključuje promenljive cene hrane i energije, i daje bolji uvid u dalje tokove inflacije na duži rok, porasla je na rekordnih 5,7 odsto sa 5,6 odsto prethodnog meseca.
Predsednica Evropske centralne banke Kristin Lagard izjavila je danas da se ECB sprema da poveća kamatne stope „na julskom sastanku“ kako bi „mogla da izađe iz negativnih kamatnih stopa do kraja trećeg kvartala“.
Ona je ocenila da je bazna inflacija „značajno previsoka” i da će politika normalizacije biti “postepena”, kako bi se inflacija vratila na cilj od 2 odsto.
Obraćajući se studentima u Firenci, u Italiji, ona je ponovila da će se ECB oslanjati na pristigle podatke pri donošenju budućih odluka o kamatnim stopama i da će učinit „sve što je potrebno“ da smanji skokove cena, uz napomenu da su nedavna finansijska previranja i geopolitičke tenzije stvorile neizvesnost.
-U borbi protiv visoke inflacije imamo neophodne alate i koristićemo ih, posmatrajući podatke i prognoze naših stručnjaka, ali i procenjujući transmisiju naše monetarne politike na najbolji mogući način, kako bismo utvrdilii stope dok se inflacija ne vrati na 2 odsto, poručila je Lagard, prenela je agencija ANSA.
ECB, Federalne rezerve SAD i Banka Engleske podigle su kamatne stope ovog meseca jer se fokusiraju na borbu protiv skoka cena.
Inflacija je u februaru iznosila 6 odsto u SAD i 10,4 odsto u Ujedinjenom Kraljevstvu.
U evrozoni su cene hrane, alkohola i duvana porasle za 5,4 odsto, brže od prethodnih 15 odsto, što je znak da su evropski potrošači i dalje pod pritiskom.
Cene energenata su, međutim, pale za 0,9 odsto, što je očekivano, nakon što su troškovi nafte i prirodnog gasa porasli u martu 2022. godine, kada je Rusija napala Ukrajinu.
Rat je značajno povisio cene prirodnog gasa koji se koristi za grejanje kuća i proizvodnju struje prošle godine, pošto je Rusija u velikoj meri prekinula snabdevanje Evrope, što je podstaklo ukupnu inflaciju.
Najnoviji podaci ukazuju da su se blaga zima i napori da se skladišti i nabavi gas iz neruskih izvora isplatili.
Cene robe su pale na 6,6 odsto sa 6,8 odsto prethodnog meseca, dok su usluge porasle za 5 odsto, sa 4,8 odsto, navedeno je u saopštenju Evrostata.
Inflacija u evrozoni se smanjuje otkako je dostigla vrhunac od 10,6 odsto u oktobru, a poslednja cifra je nešto ispod onoga što je većina ekonomista očekivala.
To odražava značajan pad u nekim od većih ekonomija kontinenta, poput Španije i Holandije, gde se inflacija prepolovila u martu, saopštila je Evropska statistička agencija.
Bazna inflacija koja isključuje promenljive cene hrane i energije, i daje bolji uvid u dalje tokove inflacije na duži rok, porasla je na rekordnih 5,7 odsto sa 5,6 odsto prethodnog meseca.
Predsednica Evropske centralne banke Kristin Lagard izjavila je danas da se ECB sprema da poveća kamatne stope „na julskom sastanku“ kako bi „mogla da izađe iz negativnih kamatnih stopa do kraja trećeg kvartala“.
Ona je ocenila da je bazna inflacija „značajno previsoka” i da će politika normalizacije biti “postepena”, kako bi se inflacija vratila na cilj od 2 odsto.
Obraćajući se studentima u Firenci, u Italiji, ona je ponovila da će se ECB oslanjati na pristigle podatke pri donošenju budućih odluka o kamatnim stopama i da će učinit „sve što je potrebno“ da smanji skokove cena, uz napomenu da su nedavna finansijska previranja i geopolitičke tenzije stvorile neizvesnost.
-U borbi protiv visoke inflacije imamo neophodne alate i koristićemo ih, posmatrajući podatke i prognoze naših stručnjaka, ali i procenjujući transmisiju naše monetarne politike na najbolji mogući način, kako bismo utvrdilii stope dok se inflacija ne vrati na 2 odsto, poručila je Lagard, prenela je agencija ANSA.
ECB, Federalne rezerve SAD i Banka Engleske podigle su kamatne stope ovog meseca jer se fokusiraju na borbu protiv skoka cena.
Inflacija je u februaru iznosila 6 odsto u SAD i 10,4 odsto u Ujedinjenom Kraljevstvu.
U evrozoni su cene hrane, alkohola i duvana porasle za 5,4 odsto, brže od prethodnih 15 odsto, što je znak da su evropski potrošači i dalje pod pritiskom.
Cene energenata su, međutim, pale za 0,9 odsto, što je očekivano, nakon što su troškovi nafte i prirodnog gasa porasli u martu 2022. godine, kada je Rusija napala Ukrajinu.
Rat je značajno povisio cene prirodnog gasa koji se koristi za grejanje kuća i proizvodnju struje prošle godine, pošto je Rusija u velikoj meri prekinula snabdevanje Evrope, što je podstaklo ukupnu inflaciju.
Najnoviji podaci ukazuju da su se blaga zima i napori da se skladišti i nabavi gas iz neruskih izvora isplatili.
Cene robe su pale na 6,6 odsto sa 6,8 odsto prethodnog meseca, dok su usluge porasle za 5 odsto, sa 4,8 odsto, navedeno je u saopštenju Evrostata.
2014-04-11
Dobro i kakve sad to veze ima s Komšićem ?
Ne vrti se cijeli svijet oko Komšića i Galaktičke Federacije.
2015-07-23
Pa ima. Rekao sam da će cijela Europa plivati u moru krvi vidim li ga opet tamo.
Ne znaš čitati ili šta ?
Italija je treća ekonomija eurozone.
Ne znaš čitati ili šta ?
Italija je treća ekonomija eurozone.
2014-04-11
Koji ti dio nije jasan u rečenici : vidim li ga opet na toj poziciji koju smatram svojom da će cijela Europa plivati u moru krvi ?
Možda šta je to Europa.
E pa to ti je ovo :
Možda šta je to Europa.
E pa to ti je ovo :
2014-04-11
IL Risorto wrote:Dobro i kakve sad to veze ima s Komšićem ?
The lunatic is in my head
The lunatic is in my head
You raise the blade, you make the change
You rearrange me 'til I'm sane
You lock the door and throw away the key
And there's someone in my head, but it's not me
Najeo sam se pa ću sad ić spavat.
Nisan van ja kriv šta vi nevirujete da sam ja anđeo Prijestolnik.
Sinoć izaša iz tijela i da ću kroz prozor i guzica mi zapela.
Atletski san građen tako da nema veliku guzicu uopće nego um smanjio prozor da ne mogu izić i odletit na zvonik.
Sad ste ko u onom Hitčkokovom filmu pa vas sa svih strana ptice napadaju odakako ste na onom sastanku eu rekli Hrvatskoj da odjebe i da ćete vi Komšića opet i da vam je to geostrategija.
Tri dana nakon toga počeo rat.
Iskljucat ćemo vas dok vas ne ubijemo.
Rekoh : Ja sam najopasnija osoba na fizičkoj ravni.
Nisan van ja kriv šta vi nevirujete da sam ja anđeo Prijestolnik.
Sinoć izaša iz tijela i da ću kroz prozor i guzica mi zapela.
Atletski san građen tako da nema veliku guzicu uopće nego um smanjio prozor da ne mogu izić i odletit na zvonik.
Sad ste ko u onom Hitčkokovom filmu pa vas sa svih strana ptice napadaju odakako ste na onom sastanku eu rekli Hrvatskoj da odjebe i da ćete vi Komšića opet i da vam je to geostrategija.
Tri dana nakon toga počeo rat.
Iskljucat ćemo vas dok vas ne ubijemo.
Rekoh : Ja sam najopasnija osoba na fizičkoj ravni.
2014-04-11
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Ivan Vrdoljak protiv Orbanovog pozivanja Hrvatske u 'savez protiv EU'
» Tsipras tesko optuzio Austriju i balkanske zemlje da unistavaju Europu zbog stroge kontrole granice
» Merkel protiv zatvaranja balkanske rute
» Udruzene komsije Srbije krecu u rat protiv Srbije
» Savez protiv HDZ-a SDP-a i Možemo.
» Tsipras tesko optuzio Austriju i balkanske zemlje da unistavaju Europu zbog stroge kontrole granice
» Merkel protiv zatvaranja balkanske rute
» Udruzene komsije Srbije krecu u rat protiv Srbije
» Savez protiv HDZ-a SDP-a i Možemo.
Page 4 of 5