Savez protiv HDZ-a SDP-a i Možemo.
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Savez protiv HDZ-a SDP-a i Možemo.
http://www.vecernji.hr/vijesti/savez-protiv-hdz-a-sdp-i-mozemo-izlaze-zajedno-na-izbore-dvije-su-opcije-nakon-toga-1561824
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Savez protiv HDZ-a SDP-a i Možemo.
uzas...daj pogledajte ove debilne face i zamislite da takvi dođu na vlast...uzas nad uzasima
2015-09-08
kajje prpa?Bojiš se za tć-a,za banožića,horvata,anemiju,njonju,bačića i ostale muppet likove?
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:kajje prpa?Bojiš se za tć-a,za banožića,horvata,anemiju,njonju,bačića i ostale muppet likove?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ak ih je strah od ovih bolje da se ne bave politikom....strasno na kaj ovi lice...incest ili sto li vecvili40 wrote:kajje prpa?Bojiš se za tć-a,za banožića,horvata,anemiju,njonju,bačića i ostale muppet likove?
2015-09-08
ovakve mozes jedino ili cak ne mozes naci u apalachi gorju..a taman su primjereni za film strave 'pogresno skretanje'
2015-09-08
A zamisli da Plenkovic bude još jedan mandat ? To je još veći užas.vuksadinare wrote:uzas...daj pogledajte ove debilne face i zamislite da takvi dođu na vlast...uzas nad uzasima
2014-04-11
sto dalje jedne i druge zivo zlo i nesrecaRayMabus wrote:A zamisli da Plenkovic bude još jedan mandat ? To je još veći užas.vuksadinare wrote:uzas...daj pogledajte ove debilne face i zamislite da takvi dođu na vlast...uzas nad uzasima
2015-09-08
Ja glasam za MOST. Meni je svejedno. Fino oporba i to je to. Kad već plaćan porez onda tu fotelju neka bude tko meni paše.
Ja to gledan tako. A šta se ove šeme tiće oni su već sad izbili HDZu najmanje pet mandata s ovim udruživanjem na idućim parlamentarnim izborima.
Ja to gledan tako. A šta se ove šeme tiće oni su već sad izbili HDZu najmanje pet mandata s ovim udruživanjem na idućim parlamentarnim izborima.
2014-04-11
desnica se treba ujediniti i sve domoljubne snage da ovi zombiji ne zasjednu na vlast...ish ish..RayMabus wrote:Ja glasam za MOST. Meni je svejedno. Fino oporba i to je to. Kad već plaćan porez onda tu fotelju neka bude tko meni paše.
2015-09-08
Možemo se ujedinit jedino ako će samo MOSTovci biti na toj lisit za sabor.
Previše ste vi meni korumpirani da bi se mi ujedinjavali na parlamentarnim izborima. Jedino ako ćemo samo mi biti na listi a ako ne onda ništa. Svak na svoju stranu. Ja idem na šemu da svrgnem Plenkovica a ne da njima dam mandate.
Previše ste vi meni korumpirani da bi se mi ujedinjavali na parlamentarnim izborima. Jedino ako ćemo samo mi biti na listi a ako ne onda ništa. Svak na svoju stranu. Ja idem na šemu da svrgnem Plenkovica a ne da njima dam mandate.
2014-04-11
...i mostovci su korumpirani..previse slinis za njima da ne vidis kod zdravih ociju..ne mogu u metkovicu proci u metkovivu..uostalom dva put su doveli hdz na vlast a to je grijeh nad grijesimaRayMabus wrote:Možemo se ujedinit jedino ako će samo MOSTovci biti na toj lisit za sabor.
2015-09-08
To ti je uvjet. Oš neš Bangladeš. Ako nećeš, ideš svojim putem pa koliko uvatiš uvatiš. Ako uzmeš HDZu glasove opet ok. Meni je cilj svrgavanje Plenkovica a ne vlast. Ja znam da se u ovoj državi jako dugo neće ova šema izmjenit ( šema malo HDZ malo SDP ) pa me nije brige nego pićim svoje.vuksadinare wrote:...i mostovci su korumpirani..previse slinis za njima da ne vidis kod zdravih ociju..ne mogu u metkovicu proci u metkovivu..uostalom dva put su doveli hdz na vlast a to je grijeh nad grijesimaRayMabus wrote:Možemo se ujedinit jedino ako će samo MOSTovci biti na toj lisit za sabor.
Last edited by RayMabus on 9/2/2022, 07:46; edited 1 time in total
2014-04-11
sto se tice mosta i oni su u padu..dosadilo ovo sa koronom pa te price vise ne prolaze..ostalo je truba..nemaju se za sto capat osim za ono na sto se capaju klasicno i drugi a tu je guzva
2015-09-08
Navalit će imigranti a mi smo ipak nekakva desnica pa ćemo tu skupljat glasove.vuksadinare wrote:sto se tice mosta i oni su u padu..dosadilo ovo sa koronom pa te price vise ne prolaze..ostalo je truba..nemaju se za sto capat osim za ono na sto se capaju klasicno i drugi a tu je guzva
2014-04-11
ja cekam kandidaturu vandjelica i to je to..ostali tri klase ispod
2015-09-08
drazen lalic.. ...tog je od sebe torcida otjerala jer ih je spijao
2015-09-08
ne treba ih biti strah samo ih nek pometu nekud u tri mile pičke materine već jednom,svaka promjena je bar mali korak naprijed.Pa ko će to slušat i trpit još jedan mandat?vuksadinare wrote:ak ih je strah od ovih bolje da se ne bave politikom....strasno na kaj ovi lice...incest ili sto li vecvili40 wrote:kajje prpa?Bojiš se za tć-a,za banožića,horvata,anemiju,njonju,bačića i ostale muppet likove?
vili40-
2015-08-02
pa bilo je 'promjena' pa se otislo ili odlazi dva,tri koraka nazad...vili40 wrote:ne treba ih biti strah samo ih nek pometu nekud u tri mile pičke materine već jednom,svaka promjena je bar mali korak naprijed.Pa ko će to slušat i trpit još jedan mandat?vuksadinare wrote:ak ih je strah od ovih bolje da se ne bave politikom....strasno na kaj ovi lice...incest ili sto li vecvili40 wrote:kajje prpa?Bojiš se za tć-a,za banožića,horvata,anemiju,njonju,bačića i ostale muppet likove?
2015-09-08
Kad se desnica zbije oko HDZ-a ne mogu nam ništa.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ivan Vrdoljak protiv Orbanovog pozivanja Hrvatske u 'savez protiv EU'
» Savez Beograda i Tirane protiv Prištine
» SAD protiv prijama Ukrajine u NATO savez
» Savez Čović Dodik protiv NATO saveza
» Hrvatska oštro protiv EU zbog BiH: Ide se u savez s Mađarskom
» Savez Beograda i Tirane protiv Prištine
» SAD protiv prijama Ukrajine u NATO savez
» Savez Čović Dodik protiv NATO saveza