Balkanske zemlje stvorile savez protiv Srbije i BiH
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Balkanske zemlje stvorile savez protiv Srbije i BiH
O KAKVIM SE DROGAMA TU RADI ?
ŠTA KONZUMIRATE TAMO U BERLINU I BRISELU ?
DAJTE JEBATE MALO I NAMA TIH DROGA DA SE I MI DROGIRAMO S TIME S ČIME SE VI DROGIRATE.
ŠTA KONZUMIRATE TAMO U BERLINU I BRISELU ?
DAJTE JEBATE MALO I NAMA TIH DROGA DA SE I MI DROGIRAMO S TIME S ČIME SE VI DROGIRATE.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ja znam o kojoj se tu drogi radi.
Radi se o drogi zvana ljevičarsko njemačka utopija i cijela Europa mora biti EU koja će opet biti pod dominacijom Berlina.
E SAD ĆETE DOBIT SVE ŽIVO TAMO U TAJ BRISEL I BERLIN PA SE NAPUŠITE KURCA.
HAI HITLER
Radi se o drogi zvana ljevičarsko njemačka utopija i cijela Europa mora biti EU koja će opet biti pod dominacijom Berlina.
E SAD ĆETE DOBIT SVE ŽIVO TAMO U TAJ BRISEL I BERLIN PA SE NAPUŠITE KURCA.
HAI HITLER
2014-04-11
TA MELONI JE GLUPA ŠTA IH UOPĆE ZAUSTAVLJA. SVI SMO MI GLUPI ŠTA IH UOPĆE ZAUSTAVLJAMO.
TRIBALI IH NAKRCAT U ATOBUSE BESPLATNO I PRAVAC NJEMAČKA.
DA VAN CILU TU POSRANU NJEMAČKU IZGAZE I ISERU.
TRIBALI IH NAKRCAT U ATOBUSE BESPLATNO I PRAVAC NJEMAČKA.
DA VAN CILU TU POSRANU NJEMAČKU IZGAZE I ISERU.
2014-04-11
Bolesna ideologija koja će uskoro bit pregažena.
Njemačka vlada pristala je da pojednostavi administrativnu proceduru za ljude koji žele promijeniti spol, što je potez koji dugo zahtijeva LGBTQ zajednica, rekao je u subotu glasnogovornik vladajuće stranke.
-
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/njemacka-pojednostavljuje-proceduru-promjene-spola-stariji-od-14-godina-mogu-samostalno-odluciti/230328120
Njemačka vlada pristala je da pojednostavi administrativnu proceduru za ljude koji žele promijeniti spol, što je potez koji dugo zahtijeva LGBTQ zajednica, rekao je u subotu glasnogovornik vladajuće stranke.
-
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/njemacka-pojednostavljuje-proceduru-promjene-spola-stariji-od-14-godina-mogu-samostalno-odluciti/230328120
2014-04-11
Imaju više od 2000 tona zlata u blagajni ruske centralne banke pa nek prodaju da izguraju do iduće zime kad će opet potražnja za plinom i lož uljem porasti.Evropa je našla zamenu za ruski gas i naftu, a nakon početnog skoka, svetske cene gasa sz drastično pale. Moskva sada najavljuje da će smanjiti proizvodnju nafte za 5 posto, a zbog zapadnih sankcija ionako je prisiljena da prodaje po nižoj ceni. U januaru i februaru prihodi od nafte i gasa, koji čine gotovo polovinu ukupnih proračunskih prihoda, pali su im za 46 odsto na godišnjem nivou, dok je državna potrošnja skočila više od 50 odsto.
Matematički je malo vjerovatno da će dvije blage zime u Europi bit jedna za drugom tako da ....
2014-04-11
NE VOLIM UBIJANJE . NE VOLIM RATOVE.
AL BRAJO VAS U TOJ NJEMAČKOJ KLAT ĆU S GUŠTOM.
AL BRAJO VAS U TOJ NJEMAČKOJ KLAT ĆU S GUŠTOM.
2014-04-11
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/osmani-i-kurti-srbija-je-genocidna-drzava-koja-nije-stedila-ni-djecu-dokazi-su-jasni/230328076
“Ovo je bio jedan od najstrašnijih pokolja Srbije, genocidne srpske države nad albanskim narodom. I zločin nije završio ubistvom i masakrom naših građana u Izbici, nego se i ponovio kada su srpske snage ekshumirale ubijene i ponovno ih sakrivale na masovnim grobljima u različitim mjestima u Srbiji i na Kosovu”, rekla je Osmani spomenuvši najmlađu žrtvu ovoga masakra, Dafinu, koja je tada imala 6 mjeseci.
“Ovo je bio jedan od najstrašnijih pokolja Srbije, genocidne srpske države nad albanskim narodom. I zločin nije završio ubistvom i masakrom naših građana u Izbici, nego se i ponovio kada su srpske snage ekshumirale ubijene i ponovno ih sakrivale na masovnim grobljima u različitim mjestima u Srbiji i na Kosovu”, rekla je Osmani spomenuvši najmlađu žrtvu ovoga masakra, Dafinu, koja je tada imala 6 mjeseci.
Treba in natrpat tu zapadnu Europu šta prije i šta više ekipom iz Azije i Afrike i završit jednom za sva vremena s tom ljevičarskom ideologijom.
TO SE MORA USMRTIT DA SE NE ŠIRI NAOKOLO.
TO SE MORA USMRTIT DA SE NE ŠIRI NAOKOLO.
2014-04-11
Njemačka je predstavila nacrt reforme migracija koja, između ostalog, predviđa nove podsticaje za doseljenike iz zemalja van Evropske unije, a Berlin previđa da će moći privući 50.000 radnika iz zemalja Zapadnog Balkana na godišnjem nivou.
“Postavljamo osnove za novi početak politike migracija”, saopćio je ministar finansija Njemačke Christian Lindner na Twitteru, dodavši da su u Njemačkoj dobrodošli svi kvalifikovani radnici koji mogu pomoći ekonomskom rastu zemlje.
Dio reforme je i novi zakon o imigracijama koji želi da pomogne prije svega ljudima iz zemalja van EU-a koji žele da rade u Njemačkoj.
Nacrt zakona predviđa da stranci mogu da se zaposle u Njemačkoj na tri načina – ako ima univerzitetsku diplomu ili potvrdu o kvalifikaciji za rad koji priznaje ova zemlja, i ugovor sa poslodavcem, ako ima minimum dvije godine radnog iskustva u relevantnom sektoru i diplomu ili potvrdu o stručnom osposobljavanju (VET) ili ako imaju potencijal da nađu posao u toj zemlji.
Kabinet njemačkog premijera Olafa Scholza ovom reformom želi nadomijestiti manjak radne snage u zemlji, zaključuje britanska agencija. Zakonska regulativa za građane zemalja Zapadnog Balkana koji traže posao u Njemačkoj će biti produžena i neće isteći na kraju ove godine, kao što je bilo prvobitno predviđeno.
“Postavljamo osnove za novi početak politike migracija”, saopćio je ministar finansija Njemačke Christian Lindner na Twitteru, dodavši da su u Njemačkoj dobrodošli svi kvalifikovani radnici koji mogu pomoći ekonomskom rastu zemlje.
Dio reforme je i novi zakon o imigracijama koji želi da pomogne prije svega ljudima iz zemalja van EU-a koji žele da rade u Njemačkoj.
Manjak radne snage u zemlji
Nakon ove reforme bi broj stranih radnika iz zemalja van EU-a mogao porasti za 60.000 na godišnjem nivou, navodi se u nacrtu zakona u koji je Reuters imao uvid.Nacrt zakona predviđa da stranci mogu da se zaposle u Njemačkoj na tri načina – ako ima univerzitetsku diplomu ili potvrdu o kvalifikaciji za rad koji priznaje ova zemlja, i ugovor sa poslodavcem, ako ima minimum dvije godine radnog iskustva u relevantnom sektoru i diplomu ili potvrdu o stručnom osposobljavanju (VET) ili ako imaju potencijal da nađu posao u toj zemlji.
Kabinet njemačkog premijera Olafa Scholza ovom reformom želi nadomijestiti manjak radne snage u zemlji, zaključuje britanska agencija. Zakonska regulativa za građane zemalja Zapadnog Balkana koji traže posao u Njemačkoj će biti produžena i neće isteći na kraju ove godine, kao što je bilo prvobitno predviđeno.
2014-04-11
vuksadinare wrote:ocekujem ostro reagiranje mentalnog,crvenka,tetrijeba i djuture ostalih
Ja ne znam kakva očekivanja ti imaš od nas,ali evo ja osobno sam ravnodušan po ovom pitanju.Anfašizam nije nikakva Srbofilija pa da bi se neko ložio oko toga.
Umjesto od nas antifašista,bolje očekuj reagiranja od džanga,serbinja,pižona koji su pripadnici ugrožene nacije.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
IL Risorto wrote:vuksadinare wrote:ocekujem ostro reagiranje mentalnog,crvenka,tetrijeba i djuture ostalih
Ja ne znam kakva očekivanja ti imaš od nas,ali evo ja osobno sam ravnodušan po ovom pitanju.Anfašizam nije nikakva Srbofilija pa da bi se neko ložio oko toga.
Umjesto od nas antifašista,bolje očekuj reagiranja od džanga,serbinja,pižona koji su pripadnici ugrožene nacije.
antigfe
to su ona mutantna gamad u zambiji ,,,
Gast- Guest
škutor wrote:
antigfe
Kave veze oni imaju s Antifašizmom časnim ?
2015-07-23
IL Risorto wrote:škutor wrote:
antigfe
Kave veze oni imaju s Antifašizmom časnim ?
niš ,,,, ka ni ti
osim pupčane vrpce sa državnim kontom
zambijska gamad je sva na državnom kontu ,,,,toliko im je loše da kupuju skupu crnačku dicu sa pedigreom ,,,,tek kad im kerčad krepaju
moraju novce trošit negdi ,,,,, bizarne imidže imaju
Gast- Guest
Ja sam pravi pravcati antifašist.
2015-07-23
IL Risorto wrote:Ja sam pravi pravcati antifašist.
Škutor je veći. Klasična udba. Svi su komunjare, socijalisti, rasisti i što već, osim njega. Sve po priručniku. Poglavlje "unošenje razdora i sumnje u neprijateljske redove"
(poučak iz socijalizma: Najveći ustaša u društvu je uvijek udbaš provokator)
marcellus wrote:IL Risorto wrote:Ja sam pravi pravcati antifašist.
Škutor je veći. Klasična udba. Svi su komunjare, socijalisti, rasisti i što već, osim njega. Sve po priručniku. Poglavlje "unošenje razdora i sumnje u neprijateljske redove"
te race umom rodu bilo nije ,,,ni ustaša ni partizana ,,, čudno je to
ja san usra šta san bija jebeni branitelj ,,al boguvala nisan naplatija ,,,
umom rodu niko nikad na državnome kontu bio nije
malo nas je ,,, al vridimo
Gast- Guest
Hm,zanimljiv poučak,znači,po tebi je škutor doušnik udbe ? kako onda ja ne znam za njegamarcellus wrote:IL Risorto wrote:Ja sam pravi pravcati antifašist.
2015-07-23
škutor wrote:marcellus wrote:IL Risorto wrote:Ja sam pravi pravcati antifašist.
Pa kad su svi bili u četnjicima,zato i jesi ogorčen na sve što je Hrvatsko.
2015-07-23
škutor wrote:
e, ti i Fred... vas dva
IL Risorto wrote:Hm,zanimljiv poučak,znači,po tebi je škutor doušnik udbe ? kako onda ja ne znam za njegamarcellus wrote:IL Risorto wrote:Ja sam pravi pravcati antifašist.
mlad si.
Jedini "ustašofil" koji nikada ne reagira na moje natpise kontra CUH-a.IL Risorto wrote:škutor wrote:marcellus wrote:IL Risorto wrote:Ja sam pravi pravcati antifašist.
Pa kad su svi bili u četnjicima,zato i jesi ogorčen na sve što je Hrvatsko.
Znači ne radi se nikako o ustašofilu,ili filoustaši.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Ivan Vrdoljak protiv Orbanovog pozivanja Hrvatske u 'savez protiv EU'
» Tsipras tesko optuzio Austriju i balkanske zemlje da unistavaju Europu zbog stroge kontrole granice
» Merkel protiv zatvaranja balkanske rute
» Udruzene komsije Srbije krecu u rat protiv Srbije
» Savez protiv HDZ-a SDP-a i Možemo.
» Tsipras tesko optuzio Austriju i balkanske zemlje da unistavaju Europu zbog stroge kontrole granice
» Merkel protiv zatvaranja balkanske rute
» Udruzene komsije Srbije krecu u rat protiv Srbije
» Savez protiv HDZ-a SDP-a i Možemo.
Page 2 of 5