Markicka brutalno spustila Kekinici:'Valjda bi trebalo prvo nju nazvati kojem bi portalima AEM trebao dati sredstva..'
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Markicka brutalno spustila Kekinici:'Valjda bi trebalo prvo nju nazvati kojem bi portalima AEM trebao dati sredstva..'
https://narod.hr/hrvatska/kekin-prijeti-vijecu-aem-a-zbog-narod-hr-a-markic-joj-odgovorila-trebali-bi-valjda-prvo-nju-nazvati
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Markicka brutalno spustila Kekinici:'Valjda bi trebalo prvo nju nazvati kojem bi portalima AEM trebao dati sredstva..'
...majku ti jebem sto je ruzna ova kekinica...zar je mile patio od sljepoce kad je ovu jebao i zenio
2015-09-08
Re: Markicka brutalno spustila Kekinici:'Valjda bi trebalo prvo nju nazvati kojem bi portalima AEM trebao dati sredstva..'
Ne znam za kekinicu,djeluje mi simpa zenska ali ti si vec stvarno naporan sa otvaranjem tih glupih tema zajedno sa tvojom prekrasnom i simpaticnom markickom,uzmi si ju doma jebla te ona i ti nju.
vili40-
2015-08-02
vili ukus ti se spustio na najnize granevili40 wrote:Ne znam za kekinicu,djeluje mi simpa zenska ali ti si vec stvarno naporan sa otvaranjem tih glupih tema zajedno sa tvojom prekrasnom i simpaticnom markickom,uzmi si ju doma jebla te ona i ti nju.
2015-09-08
..kekinica ko u stara vremena zabranjivala bi i odredjivala kome sto i kako...e nemere...
2015-09-08
Zloća joj iz očiju isijava.vuksadinare wrote:..kekinica ko u stara vremena zabranjivala bi i odredjivala kome sto i kako...e nemere...
Guest- Guest
Meni se ukus spustio,pa radije bih na kavu sa kekinicom nego sa tom cangrizavom babetinom jebla te ona.
vili40-
2015-08-02
Vodi je kući histeričnu.vili40 wrote:Meni se ukus spustio,pa radije bih na kavu sa kekinicom nego sa tom cangrizavom babetinom jebla te ona.
Guest- Guest
pa da splasi zenuzoro osvetnik wrote:Vodi je kući histeričnu.vili40 wrote:Meni se ukus spustio,pa radije bih na kavu sa kekinicom nego sa tom cangrizavom babetinom jebla te ona.
2015-09-08
jadni mile nije mu lakozoro osvetnik wrote:Zloća joj iz očiju isijava.vuksadinare wrote:..kekinica ko u stara vremena zabranjivala bi i odredjivala kome sto i kako...e nemere...
2015-09-08
Može s njom obolit pa postat transrodan...vuksadinare wrote:jadni mile nije mu lakozoro osvetnik wrote:Zloća joj iz očiju isijava.vuksadinare wrote:..kekinica ko u stara vremena zabranjivala bi i odredjivala kome sto i kako...e nemere...
Pa posli govorit da se takav rodio.
Guest- Guest
odmah sam znao da je mile u kurcu cim sam vidio da je sa ovom..ta je valjda bila kvartovska prileznica ma klupi u mraku pa se mile napijo i napusijo...vidjeo u mraku dvije noge u zraku na klupi..pa rek'o 'jebes ga to je jeba na brzaka necu joj ni lice gledat' ...kad ono mile napravio majku svih zajebazoro osvetnik wrote:Može s njom obolit pa postat transrodan...vuksadinare wrote:jadni mile nije mu lakozoro osvetnik wrote:Zloća joj iz očiju isijava.vuksadinare wrote:..kekinica ko u stara vremena zabranjivala bi i odredjivala kome sto i kako...e nemere...
Pa posli govorit da se takav rodio.
2015-09-08
Kome,onoj katolibanskoj krmači ?zoro osvetnik wrote:Zloća joj iz očiju isijava.vuksadinare wrote:..kekinica ko u stara vremena zabranjivala bi i odredjivala kome sto i kako...e nemere...
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
???IL Risorto wrote:Kome,onoj katolibanskoj krmači ?zoro osvetnik wrote:Zloća joj iz očiju isijava.vuksadinare wrote:..kekinica ko u stara vremena zabranjivala bi i odredjivala kome sto i kako...e nemere...
Ona je neki woke đir mislim.
Bolesno pa živi...
Guest- Guest
Davno je Marx rekao sve o religiji a Markićka je školski primjer što religija napravi od ljudi.zoro osvetnik wrote:???IL Risorto wrote:Kome,onoj katolibanskoj krmači ?zoro osvetnik wrote:Zloća joj iz očiju isijava.vuksadinare wrote:..kekinica ko u stara vremena zabranjivala bi i odredjivala kome sto i kako...e nemere...
Bolesno pa živi...
Nije ona bolesna,ali je izopačena i licemjerna,zarađuje na kontracepciji a propagira nekakvu krepost.
2015-07-23
Tupino pričamo o kekinici. Piše ti.IL Risorto wrote:Davno je Marx rekao sve o religiji a Markićka je školski primjer što religija napravi od ljudi.zoro osvetnik wrote:???IL Risorto wrote:Kome,onoj katolibanskoj krmači ?zoro osvetnik wrote:Zloća joj iz očiju isijava.vuksadinare wrote:..kekinica ko u stara vremena zabranjivala bi i odredjivala kome sto i kako...e nemere...
Bolesno pa živi...
Nije ona bolesna,ali je izopačena i licemjerna,zarađuje na kontracepciji a propagira nekakvu krepost.
Guest- Guest
Pa kad si napisao da zlo isijava iz očiju,logično je bilo pretpostavit da se radi o Markićki.zoro osvetnik wrote:Tupino pričamo o kekinici. Piše ti.IL Risorto wrote:Davno je Marx rekao sve o religiji a Markićka je školski primjer što religija napravi od ljudi.zoro osvetnik wrote:???IL Risorto wrote:Kome,onoj katolibanskoj krmači ?zoro osvetnik wrote:Zloća joj iz očiju isijava.vuksadinare wrote:..kekinica ko u stara vremena zabranjivala bi i odredjivala kome sto i kako...e nemere...
Bolesno pa živi...
Kikinici jedino što isijava zamor,ali nikako zlo,za razliku od one debele katolibanske krmače.
2015-07-23
Logično je da pročitaš šta piše na početku, a ne da se glupiraš.IL Risorto wrote:Pa kad si napisao da zlo isijava iz očiju,logično je bilo pretpostavit da se radi o Markički.zoro osvetnik wrote:Tupino pričamo o kekinici. Piše ti.IL Risorto wrote:Davno je Marx rekao sve o religiji a Markićka je školski primjer što religija napravi od ljudi.zoro osvetnik wrote:???IL Risorto wrote:Kome,onoj katolibanskoj krmači ?zoro osvetnik wrote:Zloća joj iz očiju isijava.vuksadinare wrote:..kekinica ko u stara vremena zabranjivala bi i odredjivala kome sto i kako...e nemere...
Bolesno pa živi...
Kikinici jedino što isijava zamor,ali nikako zlo,za razliku od one debele katolibanske krmače.
Iz kekinice isijava zlo. Jasno sam to napisao. O njoj smo pričali. Možda tebi treba malo duže da to shvatiš. Ona je zla žena.
Guest- Guest
Možda jest,ne znam,ali i ako jest zla,sigurno nije u rangu katolibanske krmače.zoro osvetnik wrote:
Iz kekinice isijava zlo. Jasno sam to napisao. O njoj smo pričali. Možda tebi treba malo duže da to shvatiš. Ona je zla žena.
Markićka je 5 koplja iznad Kekine i po zlu,pokvarenosti,licemjerju,jebo je Batarelo skupa s sisačkim biskupom.
2015-07-23
Ove woke divljake najviše boli kad im istinu saspeš u facu. Dobro ju je Markićka oprala.
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Pozadina smjene Tramiscak:'Odbila dati EU sredstva Milosevicu i Rimcu jer nisu ispunjavali uvjete'
» U kojem smjeru ide danasnja znanost i kako bi ju trebalo financirati?
» Amerika: Gradi se prvo naselje u kojem neće biti vlasnika automobila
» Markićka
» Svatko drlja po portalima
» U kojem smjeru ide danasnja znanost i kako bi ju trebalo financirati?
» Amerika: Gradi se prvo naselje u kojem neće biti vlasnika automobila
» Markićka
» Svatko drlja po portalima
Page 1 of 3