Pozadina smjene Tramiscak:'Odbila dati EU sredstva Milosevicu i Rimcu jer nisu ispunjavali uvjete'
Page 1 of 1
Pozadina smjene Tramiscak:'Odbila dati EU sredstva Milosevicu i Rimcu jer nisu ispunjavali uvjete'
POZADINA SMJENE TRAMIŠĆAK: Odbila dati EU sredstva Rimcu i Miloševiću jer nisu imali uvjete? https://priznajem.hr/novosti/hrvatska/pozadina-smjene-tramiscak-odbila-dati-eu-sredstva-rimcu-i-milosevicu-jer-nisu-imali-uvjete/204179/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Pozadina smjene Tramiscak:'Odbila dati EU sredstva Milosevicu i Rimcu jer nisu ispunjavali uvjete'
ma lako za rimca..veci krimen je sto nije dala milosevicu pupovcevom malom od kuzine...sad znas tramiscak i ostali tko drma hrvatskom i odlucuje i brise pod
..plenki,pupovac,simpraga,kajtazi...e nemere kako vi hocete nego kako oni hoce
..plenki,pupovac,simpraga,kajtazi...e nemere kako vi hocete nego kako oni hoce
2015-09-08
Re: Pozadina smjene Tramiscak:'Odbila dati EU sredstva Milosevicu i Rimcu jer nisu ispunjavali uvjete'
ajmo malo mislit
bia vraća mutante iz zambije
dačić pravoslavljuje u zagrebu
par dana docnije nogira se nepoćutna hdzenjara
sve su ovo teorije zavjere ,,,,malo morgen
Gast- Guest
nema teorije...drago krpina je rekao istinu..tko drzi lokot na sefu taj vedri i oblaci..kad ne bude vise drzao lokot leti...nemas nikakve kpristi od njega..tada vise ne pali brisel,zapad,uljudba...kad hdzovac postavi pitanje 'brajo sve mi tanji novcanik..'..a sef kaze..'zao mi je pipa zavrnuta malo curi'...a ovaj ili ovi odgovore sefu..'pa sto brajo ti vise tu radis nisi vise od koristi ajde ca'škutor wrote:ajmo malo mislit
2015-09-08
jbg...sam brkic je priznao kad je instalirao plenkija uz pomoc seksa..da plenki moze otvoriti briselske skrabice...dok jos moze tako kazem moze..jer ukrajina je sve preokrenula sada tamo curi lova a drugima sto ostane..laktarenje je zestoko..a kad je bude kapalo sve manje skrgut zubima ce biti sve jaci i jaci
2015-09-08
gospoja žalac je tak dobro pušila da je ova tramiscak morala pupušit
Gast- Guest
vuksadinare wrote:jbg...sam brkic je priznao kad je instalirao plenkija uz pomoc seksa..da plenki moze otvoriti briselske skrabice...dok jos moze tako kazem moze..jer ukrajina je sve preokrenula sada tamo curi lova a drugima sto ostane..laktarenje je zestoko..a kad je bude kapalo sve manje skrgut zubima ce biti sve jaci i jaci
Vaso je ispa najveća pizda politike u rvata još od Pavelića
darth_vader-
2014-04-17
naplatitelj domoljubljadarth_vader wrote:vuksadinare wrote:jbg...sam brkic je priznao kad je instalirao plenkija uz pomoc seksa..da plenki moze otvoriti briselske skrabice...dok jos moze tako kazem moze..jer ukrajina je sve preokrenula sada tamo curi lova a drugima sto ostane..laktarenje je zestoko..a kad je bude kapalo sve manje skrgut zubima ce biti sve jaci i jaci
Vaso je ispa najveća pizda politike u rvata još od Pavelića
kak je žalosno mi bilo gledat njegovi rodbinu koja ga se takorekuć javno odricala
al vlast je čudo ,,,to malo koji karakter izdrži
vladajuća rasa socijalista je uvik tražila samo mentalne pizdune ,,, ka šta je trenutno pas rata medo ,,, al se mora priznat rasi socijalista da su istinske domoljube veoma jeftino stavili u klasu....NAPLATITELJ DOMOLJUBLJA ,,
moj je stav da su svi koji primaju novce sa državnog konta samo hrvatoslavi ,,,izuzimajuć istinske stradalnike
Gast- Guest
Similar topics
» Markicka brutalno spustila Kekinici:'Valjda bi trebalo prvo nju nazvati kojem bi portalima AEM trebao dati sredstva..'
» Kina američkom nosaču zrakoplova odbila dati dozvolu za ulazak u Hong Kong
» KO BI REKO https://narod.hr/eu/poljska-odbila-dati-azil-islamistu-koji-je-odrubio-glavu-ucitelju-u-francuskoj
» Ako je državni tajnik hadezeovac rekao da nisu pričali o dozvolama onda nisu , ja mu vjerujem.
» Njemački FAZ o Rimcu i Porscheu: Pionirski hrvatski duh i švapski perfekcionizam
» Kina američkom nosaču zrakoplova odbila dati dozvolu za ulazak u Hong Kong
» KO BI REKO https://narod.hr/eu/poljska-odbila-dati-azil-islamistu-koji-je-odrubio-glavu-ucitelju-u-francuskoj
» Ako je državni tajnik hadezeovac rekao da nisu pričali o dozvolama onda nisu , ja mu vjerujem.
» Njemački FAZ o Rimcu i Porscheu: Pionirski hrvatski duh i švapski perfekcionizam
Page 1 of 1