Frljic:Nek me Crnoja jos danas stavi u registar izdajnika
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Frljic:Nek me Crnoja jos danas stavi u registar izdajnika
Ja to malo s drugog kuta gledam....realno meni prvo cetri stvari padaju pod izdaju i to drzi prva cetri mjesta izdaje.....1.Vesna Pusic- izjava hrvatska je agresor na bh-a..2. Jadranka Kosor-poklon Slovencima dio piranskog zaljeva zbog skidanja blokade slovenaca u pregovorima za eu.....3.Vesna Pusic-ucjena umirovljenika da nece dobit mirovine ako glasaju protiv ulaska u EU.....4.Stipe Mesic-otvorio predsjednicki arhiv haskim istraziteljima.....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
......te prve cetri izdaje vrlo tesko je ispraviti i nemjerljiva je steta...i mogu imat vrlo ozbiljne posljedice po drzavu
2015-09-08
...5.Ratni profiteri-trgovanje s neprijateljskom stranom naftomoruzjem,hranom plus umijesanost u nemoralnu pretvorbu....6.Prodaja ine madjarima tu krivicu traziti racan /sanader
2015-09-08
ali, opet,vuksadinare wrote:Ja to malo s drugog kuta gledam....realno meni prvo cetri stvari padaju pod izdaju i to drzi prva cetri mjesta izdaje.....1.Vesna Pusic- izjava hrvatska je agresor na bh-a..2. Jadranka Kosor-poklon Slovencima dio piranskog zaljeva zbog skidanja blokade slovenaca u pregovorima za eu.....3.Vesna Pusic-ucjena umirovljenika da nece dobit mirovine ako glasaju protiv ulaska u EU.....4.Stipe Mesic-otvorio predsjednicki arhiv haskim istraziteljima.....
pusićka i mesić nisu došli na vlost s jednom pričom, pa onda napravili suprotno. oni ki su im doli mandat su to hotili.
kosor bi bila izdajnik jer je prisegla, al njen čin je više bi radna verzija, ni bilo konačno.
2014-04-16
1. Nije Hrvatska nego Šuškova paravojskavuksadinare wrote:Ja to malo s drugog kuta gledam....realno meni prvo cetri stvari padaju pod izdaju i to drzi prva cetri mjesta izdaje.....1.Vesna Pusic- izjava hrvatska je agresor na bh-a..2. Jadranka Kosor-poklon Slovencima dio piranskog zaljeva zbog skidanja blokade slovenaca u pregovorima za eu.....3.Vesna Pusic-ucjena umirovljenika da nece dobit mirovine ako glasaju protiv ulaska u EU.....4.Stipe Mesic-otvorio predsjednicki arhiv haskim istraziteljima.....
2. Kosor nije nista poklonila , jos nista nije riješeno i uostalom bio je Tuđman spreman na vece poklone
3. E jbt di si Nasao tu ucjenu umirovljenika .. Pa EU se moralo izglasati , ja mislm da su izbori nastimsni , ko pita umirovljenike
4. Mesić legenda , rekao popu pop bobu bob .. Trazim za njega trg u Zagrebu !
ratni profiteri, to tek triba viditi ko i kako. recimo, razmjena zarobljenika je isto ratno profiterstvo.vuksadinare wrote:...5.Ratni profiteri-trgovanje s neprijateljskom stranom naftomoruzjem,hranom plus umijesanost u nemoralnu pretvorbu....6.Prodaja ine madjarima tu krivicu traziti racan /sanader
ratni profiteri su u pravilu najkorisniji sloj, nakon vojske.
prodaja ine nikako nije izdaja, to je nužnost. ako je sanaderu kapnula pinka, to je samo običan kriminal.
2014-04-16
Ajd nesto i ti pametno mucasvuksadinare wrote:...5.Ratni profiteri-trgovanje s neprijateljskom stranom naftomoruzjem,hranom plus umijesanost u nemoralnu pretvorbu....6.Prodaja ine madjarima tu krivicu traziti racan /sanader
I koji su to ratni profiteri ?
7.Izbjegavanje mobilizacije,spijuniranje,suradnici kos-a....8.Slucaj bos.posavina...9.pripadnici raznoraznih 'civilnih' udruga za koje se dokaze da su radili protiv interesa hrvatskog naroda i njegovih potreba a u korist neke trece strane...10.Izdaja je i ugrozavanje hrvatskog suvereniteta bez konzultacija i otvorene rasprave sa onim koji su stvarali drzavu kao i s narodom oko ulazaka u neke asocijacoje popur eu ili pokusaja stvaranja asocijacoje zap.balkana ili 'regiona'
2015-09-08
Da nije hv bila u bh-a 92 srbi je cijelu okupirali plus ne bi se oslobodilo dubrovacko primorje...jadranka kosor je darovala piranski zaljev i na nju se pozivaju janezi u arbitrazi uz dokaze.......stipe mesic...je sudjelovao na jedan nacin u smaknucu blaza kraljevica i grupe hosovaca...boraca za zajednistvo hrvata i muslimana u borbi protiv agresora...nekoliko dana prije atentata stipe mesic u ljubuskom odrzao huskacki govor protiv hosa....'da uz hvo ne moze biti jos jedna paravojna formacija u hercegovini cija je politika radikalna i ciji celnici bi nekakve granice na drini'Sora wrote:1. Nije Hrvatska nego Šuškova paravojskavuksadinare wrote:Ja to malo s drugog kuta gledam....realno meni prvo cetri stvari padaju pod izdaju i to drzi prva cetri mjesta izdaje.....1.Vesna Pusic- izjava hrvatska je agresor na bh-a..2. Jadranka Kosor-poklon Slovencima dio piranskog zaljeva zbog skidanja blokade slovenaca u pregovorima za eu.....3.Vesna Pusic-ucjena umirovljenika da nece dobit mirovine ako glasaju protiv ulaska u EU.....4.Stipe Mesic-otvorio predsjednicki arhiv haskim istraziteljima.....
2. Kosor nije nista poklonila , jos nista nije riješeno i uostalom bio je Tuđman spreman na vece poklone
3. E jbt di si Nasao tu ucjenu umirovljenika .. Pa EU se moralo izglasati , ja mislm da su izbori nastimsni , ko pita umirovljenike
4. Mesić legenda , rekao popu pop bobu bob .. Trazim za njega trg u Zagrebu !
2015-09-08
sora i frljo marš u bosnu
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
oce onda ovi sto budu na tom spisku imat pravo na pemziju?
2014-04-14
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Registar izdajnika
» OBJAVIT ĆEMO REGISTAR IZDAJNIKA HRVATSKE!
» Karamarko podržao registar izdajnika i poručio: Konačno su na vlasti oni koji se znaju PREKRIŽITI!
» Božo Petrov priznao da je Frljić pretjerao:'Frljić je previše provokativan za ono što smo preživjeli prije 20 godina'
» Stavi veću ogradu
» OBJAVIT ĆEMO REGISTAR IZDAJNIKA HRVATSKE!
» Karamarko podržao registar izdajnika i poručio: Konačno su na vlasti oni koji se znaju PREKRIŽITI!
» Božo Petrov priznao da je Frljić pretjerao:'Frljić je previše provokativan za ono što smo preživjeli prije 20 godina'
» Stavi veću ogradu
Page 4 of 4