Frljic:Nek me Crnoja jos danas stavi u registar izdajnika
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Frljic:Nek me Crnoja jos danas stavi u registar izdajnika
što si se uzjebao sokole
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
zato sto je tikvann_razbojnik wrote:što si se uzjebao sokole
dijagram-
2015-08-09
Ma ništa.n_razbojnik wrote:što si se uzjebao sokole
Evo sam gledao dnevnik i čak se vukovarski veterani ne slažu za tom štupidnom idejom.
1991. je štupidni ST čitavo jedno srpsko selo kod Virovitice proglasio izdajnicima i četnicima,da su ljudi mjesecima podnosili tužbe,slali demantije, odlazili u Zagreb dokazujuć da su lojalni građani RH.
Na osnovu čega ćeš ti nekog proglasiti izdajnikom?
Pa to podsjeća na Rezoluciju Inforbiroa,gdje je čovjek na osnovu jedne lažne optužbe završavao na Golom,ili na doba inkvizicije gdje je žena sa madežima ispod lijeve sise čijim je susjedima krepala krava bila spaljena na lomači.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pa valjda na osnovu izdaje koju je počinio. ...Iako je po meni prioritetniji registar agresora...Doduše, nešto bi se i ovdje broj forumaša smanjio, ali pregrmili bi nekako...jastreb wrote:A na osnovu čega će oni nekoga proglasiti izdajnikom???
Guest- Guest
ee Goli, pa to ti je da se vratiš u ona vremena čija si bajke slušao, ti ćeš se barem lako prilagoditijastreb wrote:Ma ništa.n_razbojnik wrote:što si se uzjebao sokole
Evo sam gledao dnevnik i čak se vukovarski veterani ne slažu za tom štupidnom idejom.
1991. je štupidni ST čitavo jedno srpsko selo kod Virovitice proglasio izdajnicima i četnicima,da su ljudi mjesecima podnosili tužbe,slali demantije, odlazili u Zagreb dokazujuć da su lojalni građani RH.
Na osnovu čega ćeš ti nekog proglasiti izdajnikom?
Pa to podsjeća na Rezoluciju Inforbiroa,gdje je čovjek na osnovu jedne lažne optužbe završavao na Golom,ili na doba inkvizicije gdje je žena sa madežima ispod lijeve sise čijim je susjedima krepala krava bila spaljena na lomači.
n_razbojnik-
2014-04-15
Dobro to za agresore mi je jasno. Objaviti će spisak svih osoba koje su bile recimo u SVK,martićevcima,JNA,ili šta ja znam u TO Krajine.cassanowa wrote:Pa valjda na osnovu izdaje koju je počinio. ...Iako je po meni prioritetniji registar agresora...Doduše, nešto bi se i ovdje broj forumaša smanjio, ali pregrmili bi nekako...jastreb wrote:A na osnovu čega će oni nekoga proglasiti izdajnikom???
OK. No ja nisam mislio na to.
Ja sam mislio kako oni misle nekoga proglasiti izdajnikom van ovih kriterija sudjelovanja u ratnim dejstvima na neprijateljskoj strani.
2014-04-22
Pa da sam živio u to doba,ja i sam mislim da bi vjerovatno završio na Golom.n_razbojnik wrote:ee Goli, pa to ti je da se vratiš u ona vremena čija si bajke slušao, ti ćeš se barem lako prilagoditi
2014-04-22
padaj silo i nepravdojastreb wrote:Pa da sam živio u to doba,ja i sam mislim da bi vjerovatno završio na Golom.n_razbojnik wrote:ee Goli, pa to ti je da se vratiš u ona vremena čija si bajke slušao, ti ćeš se barem lako prilagoditi
n_razbojnik-
2014-04-15
Registar izdajnika je ideologijsko pitanje i teško ga je sastaviti, prvo moraš definirati što je izdaja. Recimo, zalaganje za balkanske integracije. Je li to izdaja ili slobodno promišljanje? I po čemu bi to bilo izdaja u odnosu na promicanje srednjoeuropskih integracijah? Sve bi se moglo svesti na registar agresorah, osobah koje su s oružjem u ruci ratovale protiv Hrvatske. Eventualno, ako imamo dokaze da je netko špijunirao, dostavljao klasificirane podatke... onda može u taj registar.
Pa valjda će prije proglašavanja postavit i kriterije za proglašavanje...jastreb wrote:Ja sam mislio kako oni misle nekoga proglasiti izdajnikom van ovih kriterija sudjelovanja u ratnim dejstvima na neprijateljskoj strani.
Guest- Guest
Dobro,ali onda registar agresora nije i registar izdajnika.Regoč wrote:Registar izdajnika je ideologijsko pitanje i teško ga je sastaviti, prvo moraš definirati što je izdaja. Recimo, zalaganje za balkanske integracije. Je li to izdaja ili slobodno promišljanje? I po čemu bi to bilo izdaja u odnosu na promicanje srednjoeuropskih integracijah? Sve bi se moglo svesti na registar agresorah, osobah koje su s oružjem u ruci ratovale protiv Hrvatske. Eventualno, ako imamo dokaze da je netko špijunirao, dostavljao klasificirane podatke... onda može u taj registar.
Onaj Jovo iz Ervenika će priznati da je ratovo protiv Hrvatske,ali će ti reći da se ne smatra izdajnikom.
I imat će u jednu ruku pravo.
2014-04-22
pa zna se što je izdaja i ona u DNRH počinje i završava sa gotovo svim političarima koji su ikakvu vlast obnašali od 95. na ovom...izdaja nacionalnih interesa je počela abolicijom,prije toga privrednim kriminalom-koji je svakako konstanta, nastavila Haagom , generalima (oslobođenima i onim trenutno u kazamatima) , ZERPom, ukidanjem obveznog vojnok roka, prevarom sa refrendumom za EU (ne mislim da je demokratska volja građana prijevara, ali je on izvršena pod ustavnom prijevarom i prijetnjama) te samim marifetlucima sa sa Ustavom i brojem birača kao i zadnjim zakonima za referendum te po zadnje potpunim uništavanjem našeg graničnog sustava i nepoštivanjem istoga
Frljić ni ne zaslužuje tintu nekakvog registra, samo izgon , natrag u mahalu
Frljić ni ne zaslužuje tintu nekakvog registra, samo izgon , natrag u mahalu
2014-04-15
kobac šta ti nije jasno... svi oni koji imaju hrvatsko državljanstvo a tijekom rata su bili pripadnicima agresorske vojske ili paravojnih pobunjeničkih postrojbi su izdajnici po defaultu... svi oni koji su za vrijeme rata bili na našoj strani i surađivali sa protivničkom stranom su također izdajnici, svi oni koji su dobili mobilizacijski poziv a na nepodoban način izbjegli se odazvati po istom su također izdajnici.... svi oni koji tvrde da je temelj hrvatske komunistički antifašizam su također izdajnici, svi oni koji danas javno propagiraju četništvo i kumrovečku partizaniju su također izdajnici...... i na kraju da i sebe nađeš u toj shemi svi oni koji tvrde da su se vasilj gaćeša, petar krnjaić, gigac i nina maraković borili za hrvatsku su također izdajnici....jastreb wrote:Dobro to za agresore mi je jasno. Objaviti će spisak svih osoba koje su bile recimo u SVK,martićevcima,JNA,ili šta ja znam u TO Krajine.cassanowa wrote:Pa valjda na osnovu izdaje koju je počinio. ...Iako je po meni prioritetniji registar agresora...Doduše, nešto bi se i ovdje broj forumaša smanjio, ali pregrmili bi nekako...jastreb wrote:A na osnovu čega će oni nekoga proglasiti izdajnikom???
Ja sam mislio kako oni misle nekoga proglasiti izdajnikom van ovih kriterija sudjelovanja u ratnim dejstvima na neprijateljskoj strani.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:kobac šta ti nije jasno... svi oni koji imaju hrvatsko državljanstvo a tijekom rata su bili pripadnicima agresorske vojske ili paravojnih pobunjeničkih postrojbi su izdajnici po defaultu... svi oni koji su za vrijeme rata bili na našoj strani i surađivali sa protivničkom stranom su također izdajnici, svi oni koji su dobili mobilizacijski poziv a na nepodoban način izbjegli se odazvati po istom su također izdajnici.... svi oni koji tvrde da je temelj hrvatske komunistički antifašizam su također izdajnici, svi oni koji danas javno propagiraju četništvo i kumrovečku partizaniju su također izdajnici...... i na kraju da i sebe nađeš u toj shemi svi oni koji tvrde da su se vasilj gaćeša, petar krnjaić, gigac i nina maraković borili za hrvatsku su također izdajnici....jastreb wrote:Dobro to za agresore mi je jasno. Objaviti će spisak svih osoba koje su bile recimo u SVK,martićevcima,JNA,ili šta ja znam u TO Krajine.cassanowa wrote:Pa valjda na osnovu izdaje koju je počinio. ...Iako je po meni prioritetniji registar agresora...Doduše, nešto bi se i ovdje broj forumaša smanjio, ali pregrmili bi nekako...jastreb wrote:A na osnovu čega će oni nekoga proglasiti izdajnikom???
a kaj bumo s oprostom ?
markabc- Posts : 149
2014-04-19
to je već bilomarkabc wrote:
a kaj bumo s oprostom ?
Guest- Guest
pa oprošteno vam je, ali nije i ne smije biti zaboravljeno.... registar se zato budse pisao a ne da vas se progoni.... dovoljno je da vas se može provjeriti u registru i ne imati s vama posla... i naravno onemogućiti vam da uživate u ujačkim kunama.....
2015-08-08
cassanowa wrote:to je već bilomarkabc wrote:
a kaj bumo s oprostom ?
kaj je bilo?
2014-04-19
abolicija...al si zaboravio?markabc wrote:cassanowa wrote:to je već bilomarkabc wrote:
a kaj bumo s oprostom ?
kaj je bilo?
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:pa oprošteno vam je, ali nije i ne smije biti zaboravljeno.... registar se zato budse pisao a ne da vas se progoni.... dovoljno je da vas se može provjeriti u registru i ne imati s vama posla... i naravno onemogućiti vam da uživate u ujačkim kunama.....
budući svugdje vidiš srbe te potrebu dokazati svoje hrvatsko očito je kako si dijete miješanog braka. to je tako nažalost. takva su vremena došla da misliš kako ponovno moraš dokazivati svoju vjernost hrvatskoj
2014-04-19
cassanowa wrote:abolicija...al si zaboravio?markabc wrote:cassanowa wrote:to je već bilomarkabc wrote:
a kaj bumo s oprostom ?
kaj je bilo?
pa nisam... ali ako nema kaznenog djela protiv rh.......... tada je svim oprošteno neprijateljsko djelovanje. nije li?
2014-04-19
ma jašta, tako sam nekako dokazivao i svih ovih 1500 dana banditske vlasti... aj ti samo poslom i ostani za poslom....
2015-08-08
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Registar izdajnika
» OBJAVIT ĆEMO REGISTAR IZDAJNIKA HRVATSKE!
» Karamarko podržao registar izdajnika i poručio: Konačno su na vlasti oni koji se znaju PREKRIŽITI!
» Božo Petrov priznao da je Frljić pretjerao:'Frljić je previše provokativan za ono što smo preživjeli prije 20 godina'
» Stavi veću ogradu
» OBJAVIT ĆEMO REGISTAR IZDAJNIKA HRVATSKE!
» Karamarko podržao registar izdajnika i poručio: Konačno su na vlasti oni koji se znaju PREKRIŽITI!
» Božo Petrov priznao da je Frljić pretjerao:'Frljić je previše provokativan za ono što smo preživjeli prije 20 godina'
» Stavi veću ogradu
Page 2 of 4