Svaka tica svome jatu leti :D
Page 1 of 1
Svaka tica svome jatu leti :D
Otkriveni detalji o muškarcu kojeg ljubi Milanka Opačić, evo gdje je ljubav planula
Milanka Opačić (FOTO: Patrik Macek/PIXSELL)
Milanka Opačić Nemanju Gospavića upoznala je u Dubrovniku.
Vijest da je zagrebačka političarka Milanka Opačić zaljubljena, i to u deset godina mlađeg beogradskog komercijalista Nemanju Gospavića, odjeknula je u hrvatskoj javnosti nakon što su se zajedno pojavili na balu Crvenog križa u Zagrebu.
Milanka je u pratnji naočitog muškarca blistala, a i zaljubljeni pogledi na plesnom podiju sve su otkrivali, piše Glorija.
"Voljela bih da u fokusu bude humanitarni bal, a ne moj partner. Jer moja prijateljica Bianca Matković uložila je mnogo energije u organizaciju. Reći ću samo da smo se Nemanja i ja upoznali u Dubrovniku, gdje je on radio sezonski posao u turizmu, a ja sam bila na odmoru. Sada živimo u Zagrebu pa nas daljine ne razdvajaju", izjavila je Milanka za Gloriju.
Milanka o ljubavi i privatnom životu nikada nije voljela previše pričati i uvijek je bila više usredotočena na karijeru, a sve dosad u javnosti se nije pojavljivala u pratnji muškarca.
Majka je 19-godišnje Lane, koju je posvojila prije 15 godina.
Milanka Opačić (FOTO: Patrik Macek/PIXSELL)
Milanka Opačić Nemanju Gospavića upoznala je u Dubrovniku.
Vijest da je zagrebačka političarka Milanka Opačić zaljubljena, i to u deset godina mlađeg beogradskog komercijalista Nemanju Gospavića, odjeknula je u hrvatskoj javnosti nakon što su se zajedno pojavili na balu Crvenog križa u Zagrebu.
Milanka je u pratnji naočitog muškarca blistala, a i zaljubljeni pogledi na plesnom podiju sve su otkrivali, piše Glorija.
"Voljela bih da u fokusu bude humanitarni bal, a ne moj partner. Jer moja prijateljica Bianca Matković uložila je mnogo energije u organizaciju. Reći ću samo da smo se Nemanja i ja upoznali u Dubrovniku, gdje je on radio sezonski posao u turizmu, a ja sam bila na odmoru. Sada živimo u Zagrebu pa nas daljine ne razdvajaju", izjavila je Milanka za Gloriju.
Milanka o ljubavi i privatnom životu nikada nije voljela previše pričati i uvijek je bila više usredotočena na karijeru, a sve dosad u javnosti se nije pojavljivala u pratnji muškarca.
Majka je 19-godišnje Lane, koju je posvojila prije 15 godina.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Svaka tica svome jatu leti :D
a kruva ti
on je kresnuo, njoj se dopalo
i gdje problem
i gdje problem
i gdje problem
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ta polovica bi i onu Sataraš pohebala,samo nece priznati..dzango wrote:Kako gde? Pola foruma suva kurca.Leviathan2 wrote:a kruva ti
i gdje problem
Guest- Guest
hrana i sex su temelj zivota
na zemaljskoj kugli
sve ostalo je nadogradnja
na zemaljskoj kugli
sve ostalo je nadogradnja
Guest- Guest
Similar topics
» zatvorska tica
» Čovek nije tica
» tema za ringa dinga, soru, tića jastreba...
» Ubojica slobodan k'a tica a cale ide u bajbuk.Evo i zasto.
» Navijaci Liverpula prete smrcu svome golmanu
» Čovek nije tica
» tema za ringa dinga, soru, tića jastreba...
» Ubojica slobodan k'a tica a cale ide u bajbuk.Evo i zasto.
» Navijaci Liverpula prete smrcu svome golmanu
Page 1 of 1