KARAMARKO: “Zašto se kulturni radnici ne bune protiv Trga maršala Tita
Page 25 of 35
Page 25 of 35 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 30 ... 35
Re: KARAMARKO: “Zašto se kulturni radnici ne bune protiv Trga maršala Tita
ne gnoji. forum je mali s malo korisnika i manje više nema nikakvih problema. ako netko nije stavio pritužbu onda admin niti ne gleda.dudette wrote:Taj njegov upis je od 3 ili 4 ujutro. I da ga baš nitko od admina nije vidio? Ts, ts, ts...betty.boop wrote:ono sto vi ne razumijete je da MORAMO reagirat na prituzbe ili abuse ili nema vise foruma
ako vam je tu ok forumasit, onda to i postujte
a hrpu drugih pizdarija ne vidiš.
ne! jer ti pratiš mihine upise, ali ne i od malih početnika. oni mogu jebat mater hrvatima.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Da i sta?'Nisam mlaka picka koja cmolji 25 godina sto nije napravio ovo i ono nego stvari hendla kako se moraju hendlati,i da,pejbek is bitch,no sa takvim stavn+om nitko nece niti pomisliti da krene na tvoje..n_razbojnik wrote:ne kenjaj levatu, to su tvoje riječi, pejbek zaboravljašbogomdani wrote:ne kukaj sad i ne trpaj svoje rijeci u tudja usta..isti si kao ovi iz ovih Liberalnih udruga kad cvile o jadnim izbjeglicama iz Sirije i okoline..i da,tko moje mrkne,i njegovo ce biti mrknuto,a sve ostalo je stav mlakih pičaka..tre911 wrote:Ne znam, možda može svetac i ewa tu logiku objasniti kao brutalni zagovornici osvete nad djecom.n_razbojnik wrote:kaže pejbek, logika...dje je zapelo pred 20 godina, zasto niste nastavili tradiciju?tre911 wrote:Ae, neko očito ima monopol nad tumačenjem o prerezanim dječijim vratoviman_razbojnik wrote:ustaška, njemačka, sva djeca poraženih zasluženo su priklana, nema abusea :)tre911 wrote:Zašto bi se uplašio?? I miha je samo brutalno iskren no pitam se zašto nema abuse prijava za tebe i ewu kad iskreno kažete da su ustaška djeca zasluženo pobijena? Što je to onda i pitam se ko je smeće u svemu tome jer miha nikada nije niti za jedno dijete rekao da je opravdano ubijeno kao ti i ewa. Tjerajte se u kurac licemjerni.bogomdani wrote:sto je Tree,uplasio si se??Ako i rastjera,rastjerat ce smece isto zasluzno za raspad onoga Foruma,a koje je ovdje dogmizalo i nastavilo se koristiti maminim i tatinim rjecnikom..tre911 wrote:De ne seri jebote, prijavi crvenog i ostale četnike koji si se kurac uhvatila ovoga ko pijan plota? Pusti ljude da pišu a što ti se ne sviđa jednostavno preskoči inače ćeš rastjerati sve odavdje ako krenu abuse prijave.dudette wrote:Još neko vrijeme ću dizati ovu temu, a onda ide abuse report.
Sto se mene tice Dudete je u pravu i podrzavam je..Normalni se sigurno nece razbjezati,a bolesnici nam ne trebaju..
Guest- Guest
dudette wrote:Taj njegov upis je tu bio od 3 ili 4 ujutro. I da ga baš nitko od admina nije vidio? Ts, ts, ts...betty.boop wrote:ono sto vi ne razumijete je da MORAMO reagirat na prituzbe ili abuse ili nema vise foruma
ako vam je tu ok forumasit, onda to i postujte
pa zamisli - nije
opet ponavljam, imate prituzbe za sve sto mislite da je neprimjereno i uvijek ce se razmotrit
kao sto kic rece, ko jos moze sve ovo procitat
betty.boop-
2015-01-23
Ako vam ne odgovaraju ljudi koji su drugačijeg političkog opredjeljenja ili općenito svjetonazora onda to jasno naznačite. Ima, hvala bogu, isključivo desnih foruma. Pa zakaj nas ne počistite (kako se neki prijete!) i napravite si svoj mali nook?
Guest- Guest
Što bi bilo da je pisao ovo danima ranije a ne prije pola sata, vjerojatno prijava za lažno optuživanje.n_razbojnik wrote:ne kenjaj levatu, to su tvoje riječi, pejbek zaboravljašbogomdani wrote:ne kukaj sad i ne trpaj svoje rijeci u tudja usta..isti si kao ovi iz ovih Liberalnih udruga kad cvile o jadnim izbjeglicama iz Sirije i okoline..i da,tko moje mrkne,i njegovo ce biti mrknuto,a sve ostalo je stav mlakih pičaka..tre911 wrote:Ne znam, možda može svetac i ewa tu logiku objasniti kao brutalni zagovornici osvete nad djecom.n_razbojnik wrote:kaže pejbek, logika...dje je zapelo pred 20 godina, zasto niste nastavili tradiciju?tre911 wrote:Ae, neko očito ima monopol nad tumačenjem o prerezanim dječijim vratoviman_razbojnik wrote:ustaška, njemačka, sva djeca poraženih zasluženo su priklana, nema abusea :)tre911 wrote:Zašto bi se uplašio?? I miha je samo brutalno iskren no pitam se zašto nema abuse prijava za tebe i ewu kad iskreno kažete da su ustaška djeca zasluženo pobijena? Što je to onda i pitam se ko je smeće u svemu tome jer miha nikada nije niti za jedno dijete rekao da je opravdano ubijeno kao ti i ewa. Tjerajte se u kurac licemjerni.bogomdani wrote:sto je Tree,uplasio si se??Ako i rastjera,rastjerat ce smece isto zasluzno za raspad onoga Foruma,a koje je ovdje dogmizalo i nastavilo se koristiti maminim i tatinim rjecnikom..tre911 wrote:De ne seri jebote, prijavi crvenog i ostale četnike koji si se kurac uhvatila ovoga ko pijan plota? Pusti ljude da pišu a što ti se ne sviđa jednostavno preskoči inače ćeš rastjerati sve odavdje ako krenu abuse prijave.dudette wrote:Još neko vrijeme ću dizati ovu temu, a onda ide abuse report.
Sto se mene tice Dudete je u pravu i podrzavam je..Normalni se sigurno nece razbjezati,a bolesnici nam ne trebaju..
Guest- Guest
Ko picke,nadovezali se i ne prestaju...
Guest- Guest
Tebi takvi odgovaraju?dudette wrote:Ako vam ne odgovaraju ljudi koji su drugačijeg političkog opredjeljenja ili općenito svjetonazora onda to jasno naznačite.
Guest- Guest
Pa ja nemam problem sa tvojim stavom, niti će zato ići abuse, ali ne optuzuj covjeka da izmislja kad ti imas memoriju covjece ribice...ionako su ti postovi do krajnjih granica ne konstruktivni i neargumentirani i jedino što valjda su slike pičoka koje staviš...ali ovo je ViP forum, pa im niej baš neko mjesto ovdje, mada se ja neću buniti i kada stavišbogomdani wrote:Da i sta?'Nisam mlaka picka koja cmolji 25 godina sto nije napravio ovo i ono nego stvari hendla kako se moraju hendlati,i da,pejbek is bitch,no sa takvim stavn+om nitko nece niti pomisliti da krene na tvoje..n_razbojnik wrote:ne kenjaj levatu, to su tvoje riječi, pejbek zaboravljašbogomdani wrote:ne kukaj sad i ne trpaj svoje rijeci u tudja usta..isti si kao ovi iz ovih Liberalnih udruga kad cvile o jadnim izbjeglicama iz Sirije i okoline..i da,tko moje mrkne,i njegovo ce biti mrknuto,a sve ostalo je stav mlakih pičaka..tre911 wrote:Ne znam, možda može svetac i ewa tu logiku objasniti kao brutalni zagovornici osvete nad djecom.n_razbojnik wrote:kaže pejbek, logika...dje je zapelo pred 20 godina, zasto niste nastavili tradiciju?tre911 wrote:Ae, neko očito ima monopol nad tumačenjem o prerezanim dječijim vratoviman_razbojnik wrote:ustaška, njemačka, sva djeca poraženih zasluženo su priklana, nema abusea :)tre911 wrote:Zašto bi se uplašio?? I miha je samo brutalno iskren no pitam se zašto nema abuse prijava za tebe i ewu kad iskreno kažete da su ustaška djeca zasluženo pobijena? Što je to onda i pitam se ko je smeće u svemu tome jer miha nikada nije niti za jedno dijete rekao da je opravdano ubijeno kao ti i ewa. Tjerajte se u kurac licemjerni.bogomdani wrote:sto je Tree,uplasio si se??Ako i rastjera,rastjerat ce smece isto zasluzno za raspad onoga Foruma,a koje je ovdje dogmizalo i nastavilo se koristiti maminim i tatinim rjecnikom..tre911 wrote:De ne seri jebote, prijavi crvenog i ostale četnike koji si se kurac uhvatila ovoga ko pijan plota? Pusti ljude da pišu a što ti se ne sviđa jednostavno preskoči inače ćeš rastjerati sve odavdje ako krenu abuse prijave.dudette wrote:Još neko vrijeme ću dizati ovu temu, a onda ide abuse report.
2014-04-15
takvih uvijek ima,i ne mos se na njih obarati kao copor usljivih pasa..pasali nam ili ne..cassanowa wrote:Tebi takvi odgovaraju?dudette wrote:Ako vam ne odgovaraju ljudi koji su drugačijeg političkog opredjeljenja ili općenito svjetonazora onda to jasno naznačite.
Guest- Guest
Forum počiva na različitim mišljenjima i sukobima i raspravama i teškim riječima a ako to ne možeš prihvatiti bolje odseli sa foruma nego praviti probleme svima zbog toga.dudette wrote:Ako vam ne odgovaraju ljudi koji su drugačijeg političkog opredjeljenja ili općenito svjetonazora onda to jasno naznačite. Ima, hvala bogu, isključivo desnih foruma. Pa zakaj nas ne počistite (kako se neki prijete!) i napravite si svoj mali nook?
Guest- Guest
Šta si ti njen odvjetnik?bogomdani wrote:takvih uvijek ima,i ne mos se na njih obarati kao copor usljivih pasa..pasali nam ili ne..cassanowa wrote:Tebi takvi odgovaraju?dudette wrote:Ako vam ne odgovaraju ljudi koji su drugačijeg političkog opredjeljenja ili općenito svjetonazora onda to jasno naznačite.
Guest- Guest
što se tiče vinkovačkog smrdljivca koji se srami reć da mu je krajnji domet štalarenje i kupljeni doktorat iz googlanja, on bi rado da me triny izbaci sa foruma, jer pretpostavlja da to kic neće učiniti, mada je nebitno i jedno i drugo, zato se dotičnoj uvaljuje u svakoj prilici i ulizuje.... mada zbog bestijalne vulgarnosti na osobnoj razini već dokazao na onom forumu, a zajedno sa v vladom, marcusom jehudijem i onim čejenom iz pounja plus ona bečanka iz tunisa mi je i tada pokušao napakljati pa nije uspio... a da ne spominjem da kad god ga se izbaci iz takta spominje drugima djecu i ostale članove obitelji što ja ne radim nikad a samo jednom prilikom kad sam to i napravio zbog svog ispada sam se ispričao i javno i na pp onom kom sam psovku uputio.. s tim da ja kako tre kaže nikad nisam rekao niti ću ikad reći da je nečiju djecu trebalo poubijati jer su krivi zato što su nečija djeca... a to je svetac jasno i nedvosmisleno kao i NEvanja ustvrdio i zbod te tvrdnje ih ja smatram smećem prema kojima ne bih imao milosti jer su oni u stvari rekli da bi i oni da imaju prilike isto tako postupili, što značii da bi s guštom moju djecu potamanili.... ja njihovu ne bih, ne zato što nemaju djece nego zato što sam ja djecu neprijatelja na svojim rukama nosio i spašavao... i to po cijenu svog života dok je taj isti neprijatelj pucao i po meni i po svojoj djeci.... naravno stoka poput tih dvoje koje sam naveo tog vida empatije nema ni u primislima pa shodno tomu nemam ni ja za njih... i to javno i kažem...
2015-08-08
Laz...cista laz..probaj otici na neki drugi forum,pa gledaj kako ti guzica ispada u roku jebem ti...forum.hr za pocetak..tre911 wrote:Forum počiva na različitim mišljenjima i sukobima i raspravama i teškim riječima a ako to ne možeš prihvatiti bolje odseli sa foruma nego praviti probleme svima zbog toga.dudette wrote:Ako vam ne odgovaraju ljudi koji su drugačijeg političkog opredjeljenja ili općenito svjetonazora onda to jasno naznačite. Ima, hvala bogu, isključivo desnih foruma. Pa zakaj nas ne počistite (kako se neki prijete!) i napravite si svoj mali nook?
Guest- Guest
ma tko te tjera loš ti dan ajd proć ćedudette wrote:Ako vam ne odgovaraju ljudi koji su drugačijeg političkog opredjeljenja ili općenito svjetonazora onda to jasno naznačite. Ima, hvala bogu, isključivo desnih foruma. Pa zakaj nas ne počistite (kako se neki prijete!) i napravite si svoj mali nook?
aha,danas jesam,jer se 5-6 "muskarcina" naslo napadati neargumentirano jednu curu...cassanowa wrote:Šta si ti njen odvjetnik?bogomdani wrote:takvih uvijek ima,i ne mos se na njih obarati kao copor usljivih pasa..pasali nam ili ne..cassanowa wrote:Tebi takvi odgovaraju?dudette wrote:Ako vam ne odgovaraju ljudi koji su drugačijeg političkog opredjeljenja ili općenito svjetonazora onda to jasno naznačite.
Guest- Guest
također, možeš napustiti isti ako ti smetaju podjebavanja i provokacije članova koji se tipkaju godinama unatrag...ima svakako i politički korektnijih i mirnijih mjesta na webu koja te neće uzrujavati kao forum od 300 ljudi na kojem piše Mihadudette wrote:Ako vam ne odgovaraju ljudi koji su drugačijeg političkog opredjeljenja ili općenito svjetonazora onda to jasno naznačite. Ima, hvala bogu, isključivo desnih foruma. Pa zakaj nas ne počistite (kako se neki prijete!) i napravite si svoj mali nook?
2014-04-15
Vidim da nije bilo dosadno.
Guest- Guest
ti si prva krenula.dudette wrote:Ako vam ne odgovaraju ljudi koji su drugačijeg političkog opredjeljenja ili općenito svjetonazora onda to jasno naznačite. Ima, hvala bogu, isključivo desnih foruma. Pa zakaj nas ne počistite (kako se neki prijete!) i napravite si svoj mali nook?
za tebe su sve desničari i nazi, ako se ne slažu s tvojim mišljenjem.
ako ti ne paše, odi.
ali ne u svojoj moralnoj vertikali ti zoveš murju.
nitko te ne drži ovdje. odi na neki drugi forum.
2014-12-30
neš jebat!bogomdani wrote:aha,danas jesam,jer se 5-6 "muskarcina" naslo napadati neargumentirano jednu curu...cassanowa wrote:Šta si ti njen odvjetnik?bogomdani wrote:takvih uvijek ima,i ne mos se na njih obarati kao copor usljivih pasa..pasali nam ili ne..cassanowa wrote:Tebi takvi odgovaraju?dudette wrote:Ako vam ne odgovaraju ljudi koji su drugačijeg političkog opredjeljenja ili općenito svjetonazora onda to jasno naznačite.
n_razbojnik-
2014-04-15
Omeksana retorika?'..daju se iscitati jasne uvrede na svim nivoima..n_razbojnik wrote:također, možeš napustiti isti ako ti smetaju podjebavanja i provokacije članova koji se tipkaju godinama unatrag...ima svakako i politički korektnijih i mirnijih mjesta na webu koja te neće uzrujavati kao forum od 300 ljudi na kojem piše Mihadudette wrote:Ako vam ne odgovaraju ljudi koji su drugačijeg političkog opredjeljenja ili općenito svjetonazora onda to jasno naznačite. Ima, hvala bogu, isključivo desnih foruma. Pa zakaj nas ne počistite (kako se neki prijete!) i napravite si svoj mali nook?
Guest- Guest
..ebi se..bas hocu..n_razbojnik wrote:neš jebat!bogomdani wrote:aha,danas jesam,jer se 5-6 "muskarcina" naslo napadati neargumentirano jednu curu...cassanowa wrote:Šta si ti njen odvjetnik?bogomdani wrote:takvih uvijek ima,i ne mos se na njih obarati kao copor usljivih pasa..pasali nam ili ne..cassanowa wrote:Tebi takvi odgovaraju?dudette wrote:Ako vam ne odgovaraju ljudi koji su drugačijeg političkog opredjeljenja ili općenito svjetonazora onda to jasno naznačite.
Guest- Guest
Page 25 of 35 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 30 ... 35
Similar topics
» Senf:'Razgovarat cemo sa SDP-om o povratku Trga Marsala Tita'
» Ode drumski razbojnik : HDZ će glasati za promjenu imena Trga maršala Tita
» TISUĆE PROTIV ZLOČINCA TITA: ‘Uklonite ime ovog zločinca s trga kako bismo mogli ići dalje’
» Maknilo Tita s Kazališnog Trga
» bandić ipak mjenja ime Trgu Maršala Tita
» Ode drumski razbojnik : HDZ će glasati za promjenu imena Trga maršala Tita
» TISUĆE PROTIV ZLOČINCA TITA: ‘Uklonite ime ovog zločinca s trga kako bismo mogli ići dalje’
» Maknilo Tita s Kazališnog Trga
» bandić ipak mjenja ime Trgu Maršala Tita
Page 25 of 35