ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KARAMARKO: “Zašto se kulturni radnici ne bune protiv Trga maršala Tita

Page 30 of 35 Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35  Next

Go down

KARAMARKO: “Zašto se kulturni radnici ne bune protiv Trga maršala Tita - Page 30 Empty Re: KARAMARKO: “Zašto se kulturni radnici ne bune protiv Trga maršala Tita

Post by Guest Sun 24 Jan - 17:52

dudette wrote:Jezuš Kristuš. Moj odgovor glasi: It takes all kinds to make the world go around. Svega ima pod kapom nebeskom. Klonim se ekstrema, a prijetnje me iritiraju jer su me za vrijeme rata nazivali ljudi koji su se predstavili kao oni koji kolju po kućama. Zato što sam nepoćudna Hrvatica.
Znači neš odgovorit...OK, to je tvoje demokratsko pravo...

Guest
Guest

Back to top Go down

KARAMARKO: “Zašto se kulturni radnici ne bune protiv Trga maršala Tita - Page 30 Empty Re: KARAMARKO: “Zašto se kulturni radnici ne bune protiv Trga maršala Tita

Post by n_razbojnik Sun 24 Jan - 17:53

r_nevjesta wrote:
tre911 wrote:Kojih penzionera, no nisi uhvatio bit a to je da neki još žive jugoslaviju i njoj teže i njoj se raduju i za nju rade, kužiš sad poantu?
hm, tebi je očito vrijeme za njuzfleš: gle, država Jugoslavija se raspala i potpuno nestala prije 25 godina, kužiš - NE POSTOJI. pa bi npr. isto tako mogao skakati na one koji npr. teže Austrougarskoj Monarhiji, njoj se raduju, teže i za nju rade.. jedino ne znam kako to 'rade' za nešto što odavno ne postoji.. valjda magijom, telepatijom, hipnozom ili tako nekako :roll :D

btw, vidim da bi neki najradije uveli delikt ne samo govora, nego i mišljenja, samo kad bi se to moglo
uff, UDBA bi poplavila od zavisti :P
raspala se i NDH i ustaše, pa eto, evo iz svakog ormara ispadaju  jocolor
n_razbojnik
n_razbojnik

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by Sora Sun 24 Jan - 17:53

michaellcmacha wrote:
Leviathan2 wrote:
tre911 wrote:
Ringo10 wrote:
tre911 wrote:
Ringo10 wrote:
cassanowa wrote:
Ringo10 wrote:Živio drug Karamarko!!!

Živioooo!!!

Uz druga Karamarka junačkoga sina nas neće ni svi 'rvacki izdajnici  smeeeest ...
 KARAMARKO: “Zašto se kulturni radnici ne bune protiv Trga maršala Tita - Page 30 GetImage
Evo Ringo, posluži se! :roll
Ne treba to meni. To treba barem polovici Hrvatske koja još ratuje sve davne ratove i glasa za mediokritete i shizofrene manijake koji love utvare i vještice.

Uključujući tebe dakako i takve kao ti.

Pošto svi kolektivno idete u tri pičke materine ti sedativi će vam pomoći da prijelaz u ništavilo i ne osjetite.
Jel paranoja kada svake godine trče i nose štafetu onoj crkotini iz kumrovcu za njegov rođendan?
Ako štafeeeeta penzionera iz Umaga ne sruši 'Rvacku, neće ništa!
Kojih penzionera, no nisi uhvatio bit a to je da neki još žive jugoslaviju i njoj teže i njoj se raduju i za nju rade, kužiš sad poantu?
zasto neki nebi mogli zivjet u jugoslaviji, zivjet za nju i slicno, ako si ti mogao za hrvatsku otkud tebi pravo da odredjujes drugima sto ne smiju,
ako se pozivate na demokraciju trebate dozvolit jedni drugima da idete za svojim idealima, ako ne, obajvite rat do istrebljenja i ko preostane taj ce biti u pravu, zasto onda upotrebljavati floskule kao demokracija, pravo na samoodredjenje i slicna sranja a u stvari se sve svodi ko je jaci taj tlaci
malo si okrenuo pilu naopako.. niko ne brani nikom da si stvara i živi u yugi, samo mora računat da to ne može pokušavat ostvariti na tlu hrvatske... dva puta je bilo dosta i za svaki takav pokušaj borit ćemo se svim raspoloživim sredstvima da ga onemogućimo....  i u čem je problem... da ja ali ne samo ja bi se bez razmišljanja krvavo borio protiv svakog tko bi pokušao nametati vrijednosti iz jebene jugoslavije....
Ti si indoktrinirana budaletina . 
Nikada Vise nećete imati VRIJEDNISTI koje smo imali u jugoskaviji jer su za nacionsliste tvog tipa jednostavno Intelektualno nedohvatljive . :cry

2014-04-29

Back to top Go down

Post by kaya Sun 24 Jan - 17:53

dudette wrote: Klonim se ekstrema, a prijetnje me iritiraju jer su me za vrijeme rata nazivali ljudi koji su se predstavili kao oni koji kolju po kućama. Zato što sam nepoćudna Hrvatica.
ojoj. jesi sigurna da ti nije netko bio na barikadi? mislim što baš tebe nađoše..
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest Sun 24 Jan - 17:54

dudette wrote:
cassanowa wrote:
dudette wrote:
cassanowa wrote:
dudette wrote:
A što si me pitao, Špičkovinac?
Šta ne znaš dobro čitat???
Pa ak ti nije teško, please, ponovi pitanje da se ne vraćam natrag, a ne znam na koju stranu. :P
A jadan ja svama senilcima...Manje lokat!...Evo:"Tebi takvi odgovaraju?"
Jezuš Kristuš. Moj odgovor glasi: It takes all kinds to make the world go round. Svega ima pod kapom nebeskom. Klonim se ekstrema, a prijetnje me iritiraju jer su me za vrijeme rata nazivali ljudi koji su se predstavili kao oni koji kolju po kućama. Zato što sam nepoćudna Hrvatica.
Ehhhhhh..naviru lijepa sjecnja... :x
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Leviathan2 Sun 24 Jan - 17:54

bogomdani wrote:
Leviathan2 wrote:
bogomdani wrote:
Leviathan2 wrote:
bogomdani wrote:
crvenkasti wrote:Ja, čim ne uzimam tablete 2-3 dana, počinjem čuti neke glasove.
to ti Marcelus sapce...
ja cujem i bez tableta pa se ne hvalim pirat
et,kod mene tisina mukla.. :clown
to si svojoj rujki stavio flaster preko usta bom
A jok,osla malo kod mame,usput donese veceru..moram priznati,nekad je samoca i tisina raj.. jocolor
ne nekad nego uvijek, samoca i tisina su nesto neprocjenjivo :zen

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by veber Sun 24 Jan - 17:55

dudette wrote:
Jezuš Kristuš. Moj odgovor glasi: It takes all kinds to make the world go round. Svega ima pod kapom nebeskom. Klonim se ekstrema, a prijetnje me iritiraju jer su me za vrijeme rata nazivali ljudi koji su se predstavili kao oni koji kolju po kućama. Zato što sam nepoćudna Hrvatica.
70godina kasnije mene proglašavaš nacistom?
i koji su to poćudni, a koji nepoćudni Hrvati?
ili pripadnici manjine?

i ti tražiš abuse?

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by crvenkasti Sun 24 Jan - 17:55

tre911 wrote:
Zato što je ovo Hrvatska i zato što smo već najebali debelo u jugoslaviji i zato što je stotine tisuća Hrvata u toj jugoslaviji pobijeno...onaj  koji se hoće tamo vratiti je moj smrtni neprijatelj.

Pa to ti je lako riješiti. Nakon što opet uđemo u Jugoslaviju, samo opet kažeš da nisi Hrvat.
Znaš to već, nije prvi put

crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest Sun 24 Jan - 17:56

cassanowa wrote:
dudette wrote:Jezuš Kristuš. Moj odgovor glasi: It takes all kinds to make the world go around. Svega ima pod kapom nebeskom. Klonim se ekstrema, a prijetnje me iritiraju jer su me za vrijeme rata nazivali ljudi koji su se predstavili kao oni koji kolju po kućama. Zato što sam nepoćudna Hrvatica.
Tvoje demokratsko pravo je i da ne razumiješ pročitano.
Guest
Guest

Back to top Go down

r_nevjesta wrote:
tre911 wrote:Kojih penzionera, no nisi uhvatio bit a to je da neki još žive jugoslaviju i njoj teže i njoj se raduju i za nju rade, kužiš sad poantu?
hm, tebi je očito vrijeme za njuzfleš: gle, država Jugoslavija se raspala i potpuno nestala prije 25 godina, kužiš - NE POSTOJI. pa bi npr. isto tako mogao skakati na one koji npr. teže Austrougarskoj Monarhiji, njoj se raduju, teže i za nju rade.. jedino ne znam kako to 'rade' za nešto što odavno ne postoji.. valjda magijom, telepatijom, hipnozom ili tako nekako :roll :D

btw, vidim da bi neki najradije uveli delikt ne samo govora, nego i mišljenja, samo kad bi se to moglo
uff, UDBA bi poplavila od zavisti :P
Za tebe novost, tito je diktator i masovni ubojica i gazda jugoslavije, ko njega poštuje taj sanja njegovu tvorevuinu, taj piša po kostima njegovih žrtava, taj pljuje po braniteljima i svim ubijenim i poginulim Hrvatima....a to što je više nema i što je ne bi bilo pitaj pusićku i ostale regionaliste koji su više boravili u beogradu nego u zagrebu i hvala dragom Bogu da su otišli u 3 pm
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya Sun 24 Jan - 17:56

veber wrote:
i koji su to nepoćudni Hrvati?
pa oni kojima je za vrijeme rata netko bio u četnicima:)
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Leviathan2 wrote:
bogomdani wrote:
Leviathan2 wrote:
bogomdani wrote:
Leviathan2 wrote:
bogomdani wrote:
crvenkasti wrote:Ja, čim ne uzimam tablete 2-3 dana, počinjem čuti neke glasove.
to ti Marcelus sapce...
A jok,osla malo kod mame,usput donese veceru..moram priznati,nekad je samoca i tisina raj.. jocolor
Je,mada ne klepece puno,opet,ono muhanje po stanu,pa brisuckanje,cisto zenske stvari..potrebne,ali nekad covjeku idu na nerve..onda joj nafilam novcanik,i kazem da fali ovo i ono u stanu,ali bih volio kruske i jabuke iz ruskog ducana koji je na drugom kraju grqada..tako dobijem 1.5-2 sata mira i samoce...jos ako mami naidje..sreci nikad kraja.. cheers
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 24 Jan - 17:57

dudette wrote:
cassanowa wrote:
Tvoje demokratsko pravo je i da ne razumiješ pročitano.
Tako je...ovo okolišanje sam razumio...nema ni DA ni NE...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Leviathan2 Sun 24 Jan - 17:58

tre911 wrote:
Leviathan2 wrote:
tre911 wrote:
Ringo10 wrote:
tre911 wrote:
Ringo10 wrote:
cassanowa wrote:
Ringo10 wrote:Živio drug Karamarko!!!

Živioooo!!!

Uz druga Karamarka junačkoga sina nas neće ni svi 'rvacki izdajnici  smeeeest ...
 KARAMARKO: “Zašto se kulturni radnici ne bune protiv Trga maršala Tita - Page 30 GetImage
Evo Ringo, posluži se! :roll
Ne treba to meni. To treba barem polovici Hrvatske koja još ratuje sve davne ratove i glasa za mediokritete i shizofrene manijake koji love utvare i vještice.

Uključujući tebe dakako i takve kao ti.

Pošto svi kolektivno idete u tri pičke materine ti sedativi će vam pomoći da prijelaz u ništavilo i ne osjetite.
Jel paranoja kada svake godine trče i nose štafetu onoj crkotini iz kumrovcu za njegov rođendan?
Ako štafeeeeta penzionera iz Umaga ne sruši 'Rvacku, neće ništa!
Kojih penzionera, no nisi uhvatio bit a to je da neki još žive jugoslaviju i njoj teže i njoj se raduju i za nju rade, kužiš sad poantu?
zasto neki nebi mogli zivjet u jugoslaviji, zivjet za nju i slicno, ako si ti mogao za hrvatsku otkud tebi pravo da odredjujes drugima sto ne smiju,
ako se pozivate na demokraciju trebate dozvolit jedni drugima da idete za svojim idealima, ako ne, obajvite rat do istrebljenja i ko preostane taj ce biti u pravu, zasto onda upotrebljavati floskule kao demokracija, pravo na samoodredjenje i slicna sranja a u stvari se sve svodi ko je jaci taj tlaci
Zato što je ovo Hrvatska i zato što smo već najebali debelo u jugoslaviji i zato što je stotine tisuća Hrvata u toj jugoslaviji pobijeno...onaj  koji se hoće tamo vratiti je moj smrtni neprijatelj.
objavite rat do istrebljenja onda,  eto nek ti moje pleme bude uzor, nemamo ni jednog neprijatelja zivog,  stvar je jednostavna kao voda, ne zamucivat s demokracijom ljudskim pravima i slicnim sranjima, mi svjedocimo da se ljudi kolju oko jos glupljih stvari nego sto su drzave

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Guest Sun 24 Jan - 17:58

veber wrote:
dudette wrote:
70godina kasnije mene proglašavaš nacistom?
i koji su to poćudni, a koji nepoćudni Hrvati?
ili pripadnici manjine?

i ti tražiš abuse?
I ti imaš poteškoća s razumijevanjem pročitanog.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber Sun 24 Jan - 17:58

Sora wrote:Ti si indoktrinirana budaletina . 
Nikada Vise nećete imati VRIJEDNISTI koje smo imali u jugoskaviji jer su za nacionsliste tvog tipa jednostavno Intelektualno nedohvatljive . :cry
daj pročitaj prije nego što napišeš. osim ako si opet na partijskom sastanku s drugovima.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Sora Sun 24 Jan - 17:59

ima jsko puno Hrvata izdajica . 
To su oni koj bi Nazad u Jugoslaviju. Zar ne ? 
Pa i u socijalizam .
Ali onda ne bi mogel HDZ više krasti ... Kmeeeeee 
I ne bi popovi imali političku vlast.
I ne bi na grbači naroda živjelo toliko,DOMOLJUBNIH PARAZITA... 
To je veliki razlog za popisati sve izdajice hrvatstva , kaj ne:affraid:

2014-04-29

Back to top Go down

Post by veber Sun 24 Jan - 18:00

dudette wrote:I ti imaš poteškoća s razumijevanjem pročitanog.
uopće, malo sam te parafraziro.
nazvala si me a priori nacijem.

zašto srbina ne bi nazvao četnikom?
tvojom logikom.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Leviathan2 Sun 24 Jan - 18:00

bogomdani wrote:
Leviathan2 wrote:
bogomdani wrote:
Leviathan2 wrote:
bogomdani wrote:
Leviathan2 wrote:
bogomdani wrote:
to ti Marcelus sapce...
Je,mada ne klepece puno,opet,ono muhanje po stanu,pa brisuckanje,cisto zenske stvari..potrebne,ali nekad covjeku idu na nerve..onda joj nafilam novcanik,i kazem da fali ovo i ono u stanu,ali bih volio kruske i jabuke iz ruskog ducana koji je na drugom kraju grqada..tako dobijem 1.5-2 sata mira i samoce...jos ako mami naidje..sreci nikad kraja.. cheers
aaa, poceo si znaci istinski cjenit mir pirat

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Sora Sun 24 Jan - 18:01

veber wrote:
Sora wrote:Ti si indoktrinirana budaletina . 
daj pročitaj prije nego što napišeš. osim ako si opet na partijskom sastanku s drugovima.
Je . Sjedim na jednom . 
A vrijednosti ..pa to su vama floskule ...kao i antifasizam ... Koji kurac uopce imamo raspravljati :cry

2014-04-29

Back to top Go down

Post by neva Sun 24 Jan - 18:01

n_razbojnik wrote:raspala se i NDH i ustaše, pa eto, evo iz svakog ormara ispadaju  jocolor
a i 'jugoslaveni' isto, jedino što neki imaju takvu 'dioptriju' da samo njih primjećuju pod krevetom i u ormarima :P
no, kad ste već tako brižni, a uz to ne poznajete Ustav svoje države, tu brižnost i strahove valjda će umiriti članak 142. Ustava RH:

Zabranjuje se pokretanje postupka udruživanja Republike Hrvatske u saveze s drugim državama u kojem bi udruživanje dovelo, ili moglo dovesti do obnavljanja jugoslavenskoga državnog zajedništva, odnosno neke balkanske državne sveze u bilo kojem obliku.
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 30 of 35 Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35  Next

Back to top

- Similar topics