bandić ipak mjenja ime Trgu Maršala Tita
Page 1 of 6
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
bandić ipak mjenja ime Trgu Maršala Tita
http://www.index.hr/vijesti/clanak/trg-marsala-tita-mijenja-ime-bandic-popustio-pred-desnicarskim-napadima/979142.aspx
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: bandić ipak mjenja ime Trgu Maršala Tita
....jbg bolje se rjesiti imena trga nego fotelje..a tu ej malo primogla i ona sisacka gradonacelnica napadom na bandica...
2015-09-08
Onda treba Istru i Dalmaciju odmah vratiti Italiji. Nije fora parcijalno primjenjivat dostignuća koljača i dikatatora Tita.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Nije fer.Objavio sam istu temu minut kasnije.Ovaj vuk samo dežura kad će nešto ispast da on to prvi objavi.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
istru i zadar je predao srbin pasicEva_ wrote:Onda treba Istru i Dalmaciju odmah vratiti Italiji. Nije fora parcijalno primjenjivat dostignuća koljača i dikatatora Tita.
2015-09-08
Treba Hrvate jebat dan i noć i ne dat im da vrište.
2017-03-21
tko ce vratit srijem ,bokokotorsi zaljev i neum i taj dio..joj daj nemojte..ovo pitanje je lokalnog karaktera..i jos se treba izglasati ovo ej samo prijedlog
2015-09-08
...a jos zanimljiviej je da je bandidopao na ucjenu esih i hase..mislio sam da je ipak cvrsi..ali jbg gori pod nogama..nisi na valsti potencijalna si meta uskoka i odrh-a jebo tita...bje'z od remetinca..
2015-09-08
sljedeca ucjena esih-hasanbegovica bandicu:'iselite pupovca iz zagreba'
2015-09-08
..e ova ce biti najbolja...'ne zelimo vise gay paradu u zagrebu inace ni's od vlasti bandicu'....bandic:'primio na znanje i ravnanje'
2015-09-08
Iz ZG budu iselili svi koji bar donekle natucaju njemački. Ostat će samo ustašija, anemični trut i srpska cajka plavih uvojaka.
2017-03-21
Evo Eva,vidiš o čemu ti govorim.Vratili bi oni Istru rado,za ovo što je vuk naveo.vuksadinare wrote:tko ce vratit srijem ,bokokotorsi zaljev i neum i taj dio..joj daj nemojte..ovo pitanje je lokalnog karaktera..i jos se treba izglasati ovo ej samo prijedlog
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
TO sam prek Njonje mrtvog.vuksadinare wrote:..e ova ce biti najbolja...'ne zelimo vise gay paradu u zagrebu inace ni's od vlasti bandicu'....bandic:'primio na znanje i ravnanje'
2017-03-21
Istra je super zamjena za Zagorje i ZG. Ionak se u ZG preveć Rvata nakotilo.Iknar je gay wrote:Evo Eva,vidiš o čemu ti govorim.Vratili bi oni Istru rado,za ovo što je vuk naveo.vuksadinare wrote:tko ce vratit srijem ,bokokotorsi zaljev i neum i taj dio..joj daj nemojte..ovo pitanje je lokalnog karaktera..i jos se treba izglasati ovo ej samo prijedlog
2017-03-21
ja da sam na mjestu plenkija ozbiljno bi se zabrinuo..a'k je ovaj dvojac esih7hase doveo u pat poziciju bandida za kojeg se doslovce mislilo da mu nitko nista ne moze....brrrr....moj plenki ne bi ti stel biti u kozi
2015-09-08
Kak to misliš - treba?Eva_ wrote:Treba Hrvate jebat dan i noć i ne dat im da vrište.
Brain32-
2014-04-15
Eva_ wrote:
ja sam ZA, samo da nama ne upravlja ZG i bosansko-vlaška ekipa(iako i sam pripadam njima :D )
Guest- Guest
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Trg Maršala Tita ostaje?Bandić će odbiti koaliciju sa Esih/Hasanbegović a ulazi u dil sa SDP/HSLS?
» Senf:'Razgovarat cemo sa SDP-om o povratku Trga Marsala Tita'
» Možemo : Trg maršala Tita uopće nije tema naše platforme
» Ode drumski razbojnik : HDZ će glasati za promjenu imena Trga maršala Tita
» KARAMARKO: “Zašto se kulturni radnici ne bune protiv Trga maršala Tita
» Senf:'Razgovarat cemo sa SDP-om o povratku Trga Marsala Tita'
» Možemo : Trg maršala Tita uopće nije tema naše platforme
» Ode drumski razbojnik : HDZ će glasati za promjenu imena Trga maršala Tita
» KARAMARKO: “Zašto se kulturni radnici ne bune protiv Trga maršala Tita
Page 1 of 6