Bloger tuzio Tomasevica zbog nepravilnog odlaganja smeca u svojoj zgradi:'Sam je trazio da cinkamo'
Page 1 of 1
Bloger tuzio Tomasevica zbog nepravilnog odlaganja smeca u svojoj zgradi:'Sam je trazio da cinkamo'
https://narod.hr/hrvatska/bloger-tuzio-tomasevica-zbog-nepravilnog-odlaganja-otpada-u-zgradi-sam-je-trazio-da-cinkamo
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Bloger tuzio Tomasevica zbog nepravilnog odlaganja smeca u svojoj zgradi:'Sam je trazio da cinkamo'
ovog tetejca da nema trebalo bi ga izmisliti..covjek je rekorder u pucanju u vlastita koljena
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Similar topics
» Bolton u svojoj knjizi tesko optuzuje Trumpa:'Trump je trazio od kineskog predsjednika da mu pomogne pobjediti na izborima.Htio je pomagati diktatorima koji su mu se svidjali'
» Nemački advokat tužio SVE POSLANIKE u Bundestagu zbog BOMBARDOVANJA SRBIJE
» MESIĆ TUŽIO HRVATSKU EUROPSKOM SUDU ZA LJUDSKA PRAVA – Zbog teksta M. Holjevca o njemu!
» WikiLeaks: Astronaut tražio sastanak sa Obamom zbog vanzemaljaca
» Najveca navijacka smeca u bivsoj jugi(i danas) tzv 'rodjeni' odrekli se Bake Sliskovica zbog jedne recenice
» Nemački advokat tužio SVE POSLANIKE u Bundestagu zbog BOMBARDOVANJA SRBIJE
» MESIĆ TUŽIO HRVATSKU EUROPSKOM SUDU ZA LJUDSKA PRAVA – Zbog teksta M. Holjevca o njemu!
» WikiLeaks: Astronaut tražio sastanak sa Obamom zbog vanzemaljaca
» Najveca navijacka smeca u bivsoj jugi(i danas) tzv 'rodjeni' odrekli se Bake Sliskovica zbog jedne recenice
Page 1 of 1