Svećenik MMA borca s Platka: "On je kulturan dečko, redovit na misi"
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Svećenik MMA borca s Platka: "On je kulturan dečko, redovit na misi"
Kakav si ti nečovjek! Pa da li znaš kako bi jadnom dečku bilo u zatvoru da mu se u zatvoru naprasno ukinu steroidi kojima se tako uredno bifla. Mislim ono, fakat su ti genocidne mislivili40 wrote:A u picku materinu koji ste vi filozofi kad nije vasa koza u pitanju,a pametni ste i znate sve o svemu jedino ne znate da se za ovakav udarac nogom u glavu covijeku koji sjedi i nije prijetnja u nekoj civiliziranoj zemlji ide bar godinu dana u zatvor,onaj pravi a ne to ko kod nas uvjetan.Uostalom tko bi normalan i civiliziran mogao branit tog ludaka,nek ide u kavez sa istim takvim kakav je on pa izvolte,u kavezu nek rade sto ih volja.
Last edited by zganci_i_jetrica on 4/2/2023, 19:07; edited 1 time in total
zganci_i_jetrica- Posts : 1406
2021-06-05
Pogrešno. Rvati su glavna prepreka napretku Hrvatske.jastreb wrote:CUH je glavna prepreka napretku Hrvatske.
2021-06-05
Da samo vidis kako bi institucije odradile svoj posao da je ovaj tako sutnuo u glavu nakog hdz-ovog zupana ili kojeg drugog rektalnog alpinista
vili40-
2015-08-02
Neće svoj na svoga. Nanjuše se oni odmah u kockoglavosti.vili40 wrote:Da samo vidis kako bi institucije odradile svoj posao da je ovaj tako sutnuo u glavu nakog hdz-ovog zupana ili kojeg drugog rektalnog alpinista
2021-06-05
zganci_i_jetrica wrote:Pogrešno. Rvati su glavna prepreka napretku Hrvatske.jastreb wrote:CUH je glavna prepreka napretku Hrvatske.
samo socijalisti su nositelji stanja ,,,,,
Gast- Guest
veber wrote:di si ti živio?marcellus wrote:zganci_i_jetrica wrote:Jedno je kad se braniš od napadača, a drugo je kad te netko iz voleja razvali po tinatari. Ali ti ćeš sigurno jednako rezonirati i kad netko tvoje dijete spiči cipelom u glavu.marcellus wrote:jedno je napad na "civile" drugo kad se klinčadija pijana i našmrkana pomlati među sobom i gdje nitko nije nevin
to se pošamara ispendreči i pošalje doma mami
misliš da ja nikad na ulicama zagreba nisam dobio od janjevaca nogom u glavu? Jebiga. That's life.
u sesvetama?
opet brkaš nacije.
istočno od henzelove su bili cigani i bosanci.
janjevci su u janjevu.
osamdesetih su Janjevci bili u Dubravi. A znali su zać i do Zebre.
zganci_i_jetrica wrote:Također vjeruješ snimci i da ovo nije ubojstvo u pokušaju.marcellus wrote:ja vjerujem snimci, iz nje ispada da je on napadnut od pijanog hgss.ovca (koji je isto bivši mma)škutor wrote:U OVOJ PRIČI JA NEVIRUJEN NIKOM
ugl. prijave svima
ovo nije taj tiri
ovo je onaj treći lik
Ubojstvo u pokušaju? Noga u glavu? Ay ne seri.
Noga u glavu je narodni običaj
jastreb wrote:CUH je glavna prepreka napretku Hrvatske.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Drugi put podmetni svoju ženu ili dijete da ih debil na steroidima odvali nogom u glavu pa se onda cerekaj kako je to dobri, stari, narodni, tradicionalni hrkljuš za dobar dan. Očito su ti toliko pomlaćene sive stanice da je i jednom Bujancu bilo neugodno od tvojih Schwa... Schwa... Schwa..., nedovršenih rečenica i nikamo meandrirajućih tokova (ne)svijesti.marcellus wrote:Ubojstvo u pokušaju? Noga u glavu? Ay ne seri.
2021-06-05
marcellus wrote:zganci_i_jetrica wrote:Također vjeruješ snimci i da ovo nije ubojstvo u pokušaju.marcellus wrote:ja vjerujem snimci, iz nje ispada da je on napadnut od pijanog hgss.ovca (koji je isto bivši mma)škutor wrote:U OVOJ PRIČI JA NEVIRUJEN NIKOM
ugl. prijave svima
ovo nije taj tiri
ovo je onaj treći lik
Ovo zapravo može biti:
a) kazneno djelo teške tjelesne ozljede sukladno čl.118 KZ-a,
b) kazneno djelo osobito teške tjelesne ozljede sukladno čl.119. KZ-a, može biti i
c) kazneno djelo teške tjelesne ozljede iz nehaja sukladno čl.121.KZ-a (ja ću tebe opalit i nije me briga za posljedice)
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Ovo može biti i samoobrana ukoliko je ovaj na podu prvi počeo.melkior wrote:marcellus wrote:zganci_i_jetrica wrote:Također vjeruješ snimci i da ovo nije ubojstvo u pokušaju.marcellus wrote:ja vjerujem snimci, iz nje ispada da je on napadnut od pijanog hgss.ovca (koji je isto bivši mma)škutor wrote:U OVOJ PRIČI JA NEVIRUJEN NIKOM
ugl. prijave svima
ovo nije taj tiri
ovo je onaj treći lik
Ovo zapravo može biti:
b) kazneno djelo osobito teške tjelesne ozljede sukladno čl.119. KZ-a, može biti i
c) kazneno djelo teške tjelesne ozljede iz nehaja sukladno čl.121.KZ-a (ja ću tebe opalit i nije me briga za posljedice)
Zato bi trebalo znati cijelu priču otpočetka, kako bismo mogli donijeti neki suvisli zaključak.
Guest- Guest
melkior wrote:marcellus wrote:zganci_i_jetrica wrote:Također vjeruješ snimci i da ovo nije ubojstvo u pokušaju.marcellus wrote:ja vjerujem snimci, iz nje ispada da je on napadnut od pijanog hgss.ovca (koji je isto bivši mma)škutor wrote:U OVOJ PRIČI JA NEVIRUJEN NIKOM
ugl. prijave svima
ovo nije taj tiri
ovo je onaj treći lik
Ovo zapravo može biti:
sićam se kada sam bia izaša iz srednje škole.
isto se ovo desilo na jednom izlasku u splitu. ovaj jedan klošar metalac tučaroš je drugog momka koji je isto bia metalac samo onako prgav, ovako na podu isto zveknuo nogom u glavu.. samo ga je lipše pogodio. izbio mu je koji zub, slomio nos, i skoro izbio oko.
znam da su toga klošara tražili svi da ga ubiju na mrtvo ime, a na kraju ga se policija dočepala.. ovaj drugi se oporavio, a ovaj bio maloljetnik pa se nekako polu izvuka...
inače ovakvi udarci znaju baš biti gadni, doslovno možeš osobu ubiti ovakvim udarcem, ili ga unakaziti, ili ga napravit invalidem. meni je nemoguće kako je ovo prošlo sa lakšim ozljedama, pošto je ovaj koji je udaren nogom u glavu ležao u nesvjesti određeno vrijeme, a to znači da je dobio potres mozga, i još druge posljedice , i pitaj boga šta još..
inače fenomen mi je kako pandurija ovdje na sve moguće načine se trudi da sačuva dupe ovim klošarima.. obično te naši panduri namlate, strpaju te u zatvor, i sudac nema milosti prema tebi , i još se trude da ti napišu da si napravio i puno veće sranje nego što jesi..
međutim u njihovom slučaju totalno naprezanje da se sve zataška itd. .
iskreno ja ne bih čekao "pravnu državu". da su ovi HGSSovci normalni , prvo su trebali istu noć zapaliti BMW. adio. ioanko smo mi kupili taj BMW(nije mu čača koji je HDZov uhljeb koji krade naše pare), a onda lipi kada ovaj izađe iz kafića negdje navečer, njih 5-6 ga okružit i palicama natuć.. onako "lakše ozljede".. i izvadit mu jezik da se ne uguši od lakških ozljeda. tako se to radi.
aj nekako da nije bilo ovoga udaraca u glavu, možda se moglo sve nekako i zataškati.. ono ovi se našmrkali i došli driftati, onda im uletili HGSSovci i rekli da koji kurac tu divljaju kao seljačine , onda jebiga ovi našmkrani i na testosteronu i na alkoholu jedva dočekali, a onda krenile malo šake.. par udaraca se razmjenilo, jest ove seljačine su isprovocirale, ali do tada je još bilo nekako pod kontrolom.. dok ovaj nije ovoga zakuca nogom u glavu. onaj naš vojnik koji je nekoga zakuca nogom u glavu je automatski dobio kaznenu prijavu, i nogu u guzicu iz vojske. nema tu rasprave. ovo prekršaj. nemoj me jebati. da sam ja nekog HDZovca ovako zakuca nogom u glavu, ne bi izaša iz zatvora nakon 5godina. tužili bi me za pokušaj ubojstva, i povukla bi se veza i još bi me osudilo.
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Kulturan čovek iz Zagreba. Nije baraba kao ti…”
» Erdogan ne miruje: dao likvidirati poznatog kurdskog borca za ljudska prava
» KRALJICA NA MISI U tESLIĆU
» ''Na misi u Frankfurtu zarazilo se 107 osoba''
» Plenković ministrima: "Očekujem vas sve na misi u nedjelju"
» Erdogan ne miruje: dao likvidirati poznatog kurdskog borca za ljudska prava
» KRALJICA NA MISI U tESLIĆU
» ''Na misi u Frankfurtu zarazilo se 107 osoba''
» Plenković ministrima: "Očekujem vas sve na misi u nedjelju"
Page 5 of 5