Plenković ministrima: "Očekujem vas sve na misi u nedjelju"
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Plenković ministrima: "Očekujem vas sve na misi u nedjelju"
NA POČETKU 43. sjednice vlade Andrej Plenković je rekao kako od svih članova vlade očekuje da u nedjelju budu na misi povodom Dana državnosti.
"22 lipnja je Dan antifašističke borbe, vladu će u Brezovici predstavljati Davor Božinović. Tu ćemo pokazati svoj stav o antifašizmu i Drugom svjetskom ratu. Najvažniji događaj ovog tjedna je Dan državnosti. Očekujem sve vas i na misi i na domjenku kojeg će prirediti predsjednica", rekao je Plenković.
Za Index je ove Plenkovićeve riječi kratko prokomentirao Žarko Puhovski.
"Gospodin Plenković se počeo teokratski ponašati, to nije u skladu s demokratskim tekovinama suvremenih zajednica, pogotovo što nije jednostranačka vlada, nisu u njoj samo demokršćani", komentirao je kratko ovu Plenkovićevu izjavu Žarko Puhovski.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/plenkovic-ministrima-ocekujem-vas-sve-na-misi-u-nedjelju/978220.aspx
"22 lipnja je Dan antifašističke borbe, vladu će u Brezovici predstavljati Davor Božinović. Tu ćemo pokazati svoj stav o antifašizmu i Drugom svjetskom ratu. Najvažniji događaj ovog tjedna je Dan državnosti. Očekujem sve vas i na misi i na domjenku kojeg će prirediti predsjednica", rekao je Plenković.
"Gospodin Plenković se počeo teokratski ponašati, to nije u skladu s demokratskim tekovinama suvremenih zajednica, pogotovo što nije jednostranačka vlada, nisu u njoj samo demokršćani", komentirao je kratko ovu Plenkovićevu izjavu Žarko Puhovski.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/plenkovic-ministrima-ocekujem-vas-sve-na-misi-u-nedjelju/978220.aspx
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Plenković ministrima: "Očekujem vas sve na misi u nedjelju"
I ruku stave na srce...to je rodoljubno i vrlo vjerski..
Guest- Guest
gledam plenkija maloprije na tv..od kad ej premijer bar si je nabio 5,6 kila viska zive vage...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
dobro se guzičari...a u saboru hrana bagatela..5-10 kuna rucak...eto,da vam Elita ne umre od gladivuksadinare wrote:gledam plenkija maloprije na tv..od kad ej premijer bar si je nabio 5,6 kila viska zive vage...
Guest- Guest
Stenogram razgovora Plenkovic vs Jandrokovic
Jandrokovic:'Sefe,sefe smijem nesto pitat a molim vas'
Plenkovic:'Cekaj da slistim ovaj komad pancete,ajde boga ti dosadan si kao muva brekulja'
Jandrokovic:'Sefe,sefe hitno je nemre se cekati vama na usluzi navek'
Plenkovic:'A gospe ti dosadna li covjeka i pas ima dok jede sad ja zbog tebe guzicaru ne mogu ovih pet cenata pancete sto mi ej ostalo do kraja smazat a bas ti su najslađi'
Jandrokovic:'Sefe,sefe razmem ja vas ali ovo ne moze cekati znam da vam je panceta vazna ali ovo je doista vazno..'
Plenkovic:'Ima li sta vaznije od pancete sonjo ja mislim da nema..ako imas nesta vazno reci to Seksu ionako on dirigira sa svime..njam..uh dobra prava sinjska panceta..'
Jandrokovic:'Sefe,sefe nemrem Seksu reci jer ovo se ne odnosi na Seksa razmem da vam je ovaj komadic pancete prioritet ali ovo je hitno,zurno..'
Plenkovic:'Nu ovog proljeva od covjeka ne das mi zaista ovaj posljednji komad pancete izist pa i onaj Putin bi mi dozvolio sta ima tako vazno da je vaznije od ovog posljednjeg slasnog zalogaja pancete i kapule'
Jandrokovic:'Sefe,sefe na liniji je gospon Juncker vas sef'
Plenkovic:'Ajme...ajme...nesrico jedna..proljevu..sta mi to nisi odmah rekao koja panceta nista nije vrijedno nego kad te nazove Juncker..a ti Njonjo mars tamo u kut za kaznu dok ja ne ovbavim ovaj razgovor..i da me ne prisluskujes'
Jandrokovic:'Razmem sefe vama uvijek na usluzi i pri ruci..idem sad u kut'
Jandrokovic:'Sefe,sefe smijem nesto pitat a molim vas'
Plenkovic:'Cekaj da slistim ovaj komad pancete,ajde boga ti dosadan si kao muva brekulja'
Jandrokovic:'Sefe,sefe hitno je nemre se cekati vama na usluzi navek'
Plenkovic:'A gospe ti dosadna li covjeka i pas ima dok jede sad ja zbog tebe guzicaru ne mogu ovih pet cenata pancete sto mi ej ostalo do kraja smazat a bas ti su najslađi'
Jandrokovic:'Sefe,sefe razmem ja vas ali ovo ne moze cekati znam da vam je panceta vazna ali ovo je doista vazno..'
Plenkovic:'Ima li sta vaznije od pancete sonjo ja mislim da nema..ako imas nesta vazno reci to Seksu ionako on dirigira sa svime..njam..uh dobra prava sinjska panceta..'
Jandrokovic:'Sefe,sefe nemrem Seksu reci jer ovo se ne odnosi na Seksa razmem da vam je ovaj komadic pancete prioritet ali ovo je hitno,zurno..'
Plenkovic:'Nu ovog proljeva od covjeka ne das mi zaista ovaj posljednji komad pancete izist pa i onaj Putin bi mi dozvolio sta ima tako vazno da je vaznije od ovog posljednjeg slasnog zalogaja pancete i kapule'
Jandrokovic:'Sefe,sefe na liniji je gospon Juncker vas sef'
Plenkovic:'Ajme...ajme...nesrico jedna..proljevu..sta mi to nisi odmah rekao koja panceta nista nije vrijedno nego kad te nazove Juncker..a ti Njonjo mars tamo u kut za kaznu dok ja ne ovbavim ovaj razgovor..i da me ne prisluskujes'
Jandrokovic:'Razmem sefe vama uvijek na usluzi i pri ruci..idem sad u kut'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
A to i je baš tako ...Junkerov lutak na konopčiću.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kaj se žene on i Njonjo?
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
NA POČETKU 43. sjednice vlade Andrej Plenković je rekao kako od svih članova vlade očekuje da u nedjelju budu na misi povodom Dana državnosti.
hasane rusi ovu nakaradnu vladu , radi nesto korisno
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Prva mora doci ministrica obrazovanja
Em zensko. Em nova . Em bu prva odletila,
Eva_ wrote:Kaj se žene on i Njonjo?
Dobro je, samo sam pogrešno pročitao...učinilo mi se "obrEzivanja"...Sora wrote:Prva mora doci ministrica obrazovanja
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
RayMabus wrote:NA POČETKU 43. sjednice vlade Andrej Plenković je rekao kako od svih članova vlade očekuje da u nedjelju budu na misi povodom Dana državnosti.
hahahahahaaaa...... da ne bi bIlo nismo znali .....
koja nečuvena provokcija, koj neviđen bezobrazluk
orion- Posts : 2287
2017-06-06
i narod vas očekuje na misi u Remetincu
vili40-
2015-08-02
Lele, kukala ti majka ko na misu ne dodje
2016-11-17
vuksadinare wrote:gledam plenkija maloprije na tv..od kad ej premijer bar si je nabio 5,6 kila viska zive vage...
biftek/ramstek , sa prilogom i pićem.. 20ak kn.. a ti mjesečno imaš skoro 20 000 kn pa i puno više sa raznim "beneficijama"..
čak se i sinčić udeblja.. jedino Pernar vegeterijanac nije
to je idealno za ići u teretanu.. udreš brutalni trening od 1h , sa utezima, a dva puta za 40kn u kantini udaraš bifteke, ramsteke, govedinu, pileća prsa sa povrćem.. imaš da za 2mjeseca dobiješ 15kg mišića.. samo ovi lijeni prasci salo dobiju
Guest- Guest
kic wrote:
15kg?? :D
dobro kroz 4-5 mjeseci bez problema :D šta je problem dobiti 3kg mišićne mase mjesečno, uz svaki dan 2x ramstek/biftek/pileća prsa iz saborske kantine, 1 put proteinski napitak +1 obrok sa posnim sirom.. ide to bez problema
Guest- Guest
Čekaj da zamislim HNS-ovce u prvim redovima Crkve...hahahahahahahahahahahahahahahaha
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Čekaj da zamislim HNS-ovce u prvim redovima Crkve...hahahahahahahahahahahahahahahaha
vidjeti ćemo u nedjelju ..... makar, zašto ne. Ljudi mogu biti vjernici i predvoditi gay paradu..... svi su ljudi jednaki pred Bogom ...
orion- Posts : 2287
2017-06-06
...blizi se i taj dan,pohodjenja Crkve...
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Čović: U nedjelju očekujem dogovor oko Izbornog zakona
» Petrov: Očekujem da mi se Plenković ispriča zbog svega
» PLENKOVIĆ NAKON SASTANKA S PUPOVCEM 'Želim sve manjince. O Hasanbegoviću ćemo razgovarati kada uđemo u fazu razgovora o ministrima'
» Vulin : Ako Plenkovic ne kazni i policiju koja je pratila navijače u Borovu onda je Plenkovic ustaša
» Mogerini podnela ministrima dokument s preporukama za Srbiju
» Petrov: Očekujem da mi se Plenković ispriča zbog svega
» PLENKOVIĆ NAKON SASTANKA S PUPOVCEM 'Želim sve manjince. O Hasanbegoviću ćemo razgovarati kada uđemo u fazu razgovora o ministrima'
» Vulin : Ako Plenkovic ne kazni i policiju koja je pratila navijače u Borovu onda je Plenkovic ustaša
» Mogerini podnela ministrima dokument s preporukama za Srbiju
Page 1 of 2