Svećenik MMA borca s Platka: "On je kulturan dečko, redovit na misi"
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Svećenik MMA borca s Platka: "On je kulturan dečko, redovit na misi"
debotoijusto wrote:škutor wrote:
ŠESTA LIČKA
https://www.dnevno.hr/vijesti/video-nova-snimka-sada-se-svi-vidi-grupica-cipelari-mma-borca-na-podu-svi-detalji-tucnjave-na-platku-evo-tko-je-prvi-zamahnuo-2091606/
sto kaze ?
sva ova govnarija je politički pamflet gamadi koja vlada na svim instancama
portali ko u srbiji služe samo vladajućoj gamadi
puštaju maglu ,,, policija večras treba uhapsit anemiju i pola hdz radi sms poruka i milančeta radi protuustavnih bljuvotina
a "naša" policija i sudstvo je propterećena govnarijom kakvih svaki dan ima po par komada u državi
gamad socijalistička vlada hrvatoslavijom i vladaće dok budemo glupi i nasjedati na ova govna dezinformativna
Gast- Guest
kako smo se mi mlatili ovo je dječi igrokaz.debotoijusto wrote:veber wrote:pogledao filmić.
pa to se deca naguravaju.
kako smo se mi mlatili to bi bilo cenzurirano.
moj tata je jači
ne moj je
moj tata je idiot
moj je još veći
sve stoji no ovo brutalno
oni sto napenalio djeda mraza za slicno dobio izgon iz vojske ako se ne varam
istočno od heinzelove, kvatrić pa ubijali smo se. ovo je igra na snijegu.
skocaknog bi složio s drvenim pomoćnim sredstvom.
s tvojim dečkom bi mogao krezub molit krunicu.
ovo nije tučnjava.
2014-12-30
Ne zarađuju oni kurca jer nitko nikada nije čuo za njih. I u ostalom nema ti od karijere ništa ako ideš vanka opijati se. Znam kada sam visio po teretani kada sam bia student , čim se opiješ u subotu navečer izgubio si dva tjedna treniranja u teretani. Pravi borci idu lec u 9 navečer i bude se u 5 ujutro. Ovo sumarcellus wrote:AssadNaPodmornici wrote:inače normalno je da momci od 21 godinu autom kojeg nisu zaradili, dođu i driftaju po skijaškoj stazi.
ti mma likovi dobro zarađuju, polovnu bemburu sa 200 tkm nađeš za kikiriki
posve je normalno da 20-godišnjaci driftaju gdje god stignu, pa i ja sam u tim godinama radio pizdarije s autom a volim ga prodriftat i sad kad mogu
klošari koji imaju viška vremena bude se u podne, pa vise po teretani, kombiniraju steroide, alkohol i kokain i divlja sa autom. E to mu sve mi financiramo jer stari HDZovac živi na račun naših poreza plus što ukrade i namisti.
ja odoh van. u 11 se otvaraju klubovi.
čitamo se u pon.
čitamo se u pon.
2014-12-30
Također vjeruješ snimci i da ovo nije ubojstvo u pokušaju.marcellus wrote:ja vjerujem snimci, iz nje ispada da je on napadnut od pijanog hgss.ovca (koji je isto bivši mma)škutor wrote:U OVOJ PRIČI JA NEVIRUJEN NIKOM
ugl. prijave svima
zganci_i_jetrica- Posts : 1406
2021-06-05
škutor wrote:U OVOJ PRIČI JA NEVIRUJEN NIKOM
Idi provjeri,mozda i ti dobijesh toliko zljeljeni rvatski kurac u shupak:::))
Debil koji udara čovjeka na podu punom nogom je za metak u čelo i baciti svinjama... uopće je nebitno što je čemu prethodilo, a razložno je za pretpostaviti je da je zlatna tatina kopilad sve započela...
darth_vader-
2014-04-17
mentalitet wrote:škutor wrote:U OVOJ PRIČI JA NEVIRUJEN NIKOM
Idi provjeri,mozda i ti dobijesh toliko zljeljeni rvatski kurac u shupak:::))
šesta lička najbolje prči ,,, pogledaj svoj razum kakoje sprčen
Gast- Guest
debotoijusto wrote:veber wrote:pogledao filmić.
pa to se deca naguravaju.
kako smo se mi mlatili to bi bilo cenzurirano.
moj tata je jači
ne moj je
moj tata je idiot
moj je još veći
sve stoji no ovo brutalno
oni sto napenalio djeda mraza za slicno dobio izgon iz vojske ako se ne varam
ma u biti potukla se pijana klinčadija
šamar svima noga u guzicu i doma mami
nekad je to bilo normalno da se murija ne zamara previše s takvim stvarima, kamoli novine i tv
popije se, proradi adrenalin, padne šaka šamar cipela
btw ko od vas nikad nije dobio nogom u glavu u uličnoj tučnjavi?
Interesantno da je ovaj što je na isti način šutnuo dida Mrazovića još uvijek u istražnom zatvoru zbog kaznenog djela. Da li i na tu temu imaš neku mudru mudozofnu misao?marcellus wrote:ma u biti potukla se pijana klinčadijadebotoijusto wrote:
šamar svima noga u guzicu i doma mami
nekad je to bilo normalno da se murija ne zamara previše s takvim stvarima, kamoli novine i tv
popije se, proradi adrenalin, padne šaka šamar cipela
2021-06-05
jedno je napad na "civile" drugo kad se klinčadija pijana i našmrkana pomlati među sobom i gdje nitko nije nevin
to se pošamara ispendreči i pošalje doma mami
Jedno je kad se braniš od napadača, a drugo je kad te netko iz voleja razvali po tinatari. Ali ti ćeš sigurno jednako rezonirati i kad netko tvoje dijete spiči cipelom u glavu.marcellus wrote:jedno je napad na "civile" drugo kad se klinčadija pijana i našmrkana pomlati među sobom i gdje nitko nije nevin
2021-06-05
zganci_i_jetrica wrote:Jedno je kad se braniš od napadača, a drugo je kad te netko iz voleja razvali po tinatari. Ali ti ćeš sigurno jednako rezonirati i kad netko tvoje dijete spiči cipelom u glavu.marcellus wrote:jedno je napad na "civile" drugo kad se klinčadija pijana i našmrkana pomlati među sobom i gdje nitko nije nevin
dotični video je videomontaža
molio bih prisutne da se oluja mutantnih portala koji u suštini samo štite hrvatoslavskog sulju na vlasti smiri
pa da saznamo
tko je ove šesta lička
tko ima više hdz krvnih zrnaca
tko ima veću olakšavajuću okolnost ,,, jači šut il više alkohola
za sad koristimo videomontažu za sranja o temi
a pošto su četnici dobar dio hrvatske murije,, osobito nadležne riječke ,,,budite sigurni da će dezinformacija biti nedojebiva
Last edited by škutor on 4/2/2023, 12:04; edited 2 times in total
Gast- Guest
zganci_i_jetrica wrote:Jedno je kad se braniš od napadača, a drugo je kad te netko iz voleja razvali po tinatari. Ali ti ćeš sigurno jednako rezonirati i kad netko tvoje dijete spiči cipelom u glavu.marcellus wrote:jedno je napad na "civile" drugo kad se klinčadija pijana i našmrkana pomlati među sobom i gdje nitko nije nevin
misliš da ja nikad na ulicama zagreba nisam dobio od janjevaca nogom u glavu? Jebiga. That's life.
Odo the shapeshifter, zato i jesi takav tulav i svaka treća riječ u živoj konverzaciji ti je Schwa....Schwa....Schwa....marcellus wrote:misliš da ja nikad na ulicama zagreba nisam dobio od janjevaca nogom u glavu? Jebiga. That's life.zganci_i_jetrica wrote:Jedno je kad se braniš od napadača, a drugo je kad te netko iz voleja razvali po tinatari. Ali ti ćeš sigurno jednako rezonirati i kad netko tvoje dijete spiči cipelom u glavu.marcellus wrote:jedno je napad na "civile" drugo kad se klinčadija pijana i našmrkana pomlati među sobom i gdje nitko nije nevin
2021-06-05
di si ti živio?marcellus wrote:zganci_i_jetrica wrote:Jedno je kad se braniš od napadača, a drugo je kad te netko iz voleja razvali po tinatari. Ali ti ćeš sigurno jednako rezonirati i kad netko tvoje dijete spiči cipelom u glavu.marcellus wrote:jedno je napad na "civile" drugo kad se klinčadija pijana i našmrkana pomlati među sobom i gdje nitko nije nevin
misliš da ja nikad na ulicama zagreba nisam dobio od janjevaca nogom u glavu? Jebiga. That's life.
u sesvetama?
opet brkaš nacije.
istočno od henzelove su bili cigani i bosanci.
janjevci su u janjevu.
2014-12-30
A u picku materinu koji ste vi filozofi kad nije vasa koza u pitanju,a pametni ste i znate sve o svemu jedino ne znate da se za ovakav udarac nogom u glavu covijeku koji sjedi i nije prijetnja u nekoj civiliziranoj zemlji ide bar godinu dana u zatvor,onaj pravi a ne to ko kod nas uvjetan.Uostalom tko bi normalan i civiliziran mogao branit tog ludaka,nek ide u kavez sa istim takvim kakav je on pa izvolte,u kavezu nek rade sto ih volja.
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:A u picku materinu koji ste vi filozofi kad nije vasa koza u pitanju,a pametni ste i znate sve o svemu jedino ne znate da se za ovakav udarac nogom u glavu covijeku koji sjedi i nije prijetnja u nekoj civiliziranoj zemlji ide bar godinu dana u zatvor,onaj pravi a ne to ko kod nas uvjetan.Uostalom tko bi normalan i civiliziran mogao branit tog ludaka,nek ide u kavez sa istim takvim kakav je on pa izvolte,u kavezu nek rade sto ih volja.
ja nisan vidija da to netko brani
u kojen postu je to
Gast- Guest
CUH je glavna prepreka napretku Hrvatske.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Kakav si ti nečovjek! Pa da li znaš kako bi jadnom dečku bilo u zatvoru da mu se u zatvoru naprasno ukinu steroidi kojima se tako uredno bifla. Mislim ono, fakat su ti genocidne mislivili40 wrote:A u picku materinu koji ste vi filozofi kad nije vasa koza u pitanju,a pametni ste i znate sve o svemu jedino ne znate da se za ovakav udarac nogom u glavu covijeku koji sjedi i nije prijetnja u nekoj civiliziranoj zemlji ide bar godinu dana u zatvor,onaj pravi a ne to ko kod nas uvjetan.Uostalom tko bi normalan i civiliziran mogao branit tog ludaka,nek ide u kavez sa istim takvim kakav je on pa izvolte,u kavezu nek rade sto ih volja.
Last edited by zganci_i_jetrica on 4/2/2023, 19:07; edited 1 time in total
2021-06-05
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Kulturan čovek iz Zagreba. Nije baraba kao ti…”
» Erdogan ne miruje: dao likvidirati poznatog kurdskog borca za ljudska prava
» KRALJICA NA MISI U tESLIĆU
» ''Na misi u Frankfurtu zarazilo se 107 osoba''
» Plenković ministrima: "Očekujem vas sve na misi u nedjelju"
» Erdogan ne miruje: dao likvidirati poznatog kurdskog borca za ljudska prava
» KRALJICA NA MISI U tESLIĆU