Savjetodavno tijelo Bijele kuće otkrilo: ‘Ukrajina ne može pobijediti, odmah okončajte rat i ne dajte im u NATO‘
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Savjetodavno tijelo Bijele kuće otkrilo: ‘Ukrajina ne može pobijediti, odmah okončajte rat i ne dajte im u NATO‘
Eto sve san van reka punih misec dana prije ovog napada prošle godine.
Odakle meni takvi obavještajni podaci ne samo za ovo nego i mnoge druge stvari to se vi zamislite a ne ja. Ja znam odakle mi.
Anđeli su skromni pa zato to pišu na ovako opskurnom forumu a ne nekom jačem.
Shvatit ćete svi. Ne treba meni pano reklama. Mi smo tu.
Isto tako imajte u vidu da san reka i da san se namistija na Karpatima ( vojni logor postavio ) i da će se vraćat u Rusiju u crnim vrećama ako napadne cijelu Ukrajinu te da me za taj istok Ukrajine boli kurac pa ako su tolike budale pa se žele mlatit a oda neka se mlate jer će bit manje budala na planeti.
Pazite šta ja kažem. To vam diktira tijek događaja.
Amo sad klanje tamo na istoku i općenito.
Odakle meni takvi obavještajni podaci ne samo za ovo nego i mnoge druge stvari to se vi zamislite a ne ja. Ja znam odakle mi.
Anđeli su skromni pa zato to pišu na ovako opskurnom forumu a ne nekom jačem.
Shvatit ćete svi. Ne treba meni pano reklama. Mi smo tu.
Isto tako imajte u vidu da san reka i da san se namistija na Karpatima ( vojni logor postavio ) i da će se vraćat u Rusiju u crnim vrećama ako napadne cijelu Ukrajinu te da me za taj istok Ukrajine boli kurac pa ako su tolike budale pa se žele mlatit a oda neka se mlate jer će bit manje budala na planeti.
Pazite šta ja kažem. To vam diktira tijek događaja.
Amo sad klanje tamo na istoku i općenito.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Savjetodavno tijelo Bijele kuće otkrilo: ‘Ukrajina ne može pobijediti, odmah okončajte rat i ne dajte im u NATO‘
Njemačka vlada odobrila isporuku Leoparda 1 Ukrajini
Njemačka vlada odobrila je isporuku tenkova Leopard 1 Ukrajini iz industrijskih zaliha te je u pregovorima za kupnju 15 tenkova Gepard iz Katara za slanje u Kijev, izvijestio je u petak Süddeutsche Zeitung.Isporuka Leoparda Ukrajini mogla bi se dogoditi bilo kada nakon što se tenkovi poprave, piše taj njemački list pozivajući se na vladine izvore.
Njemačke kompanije Rheinmetall i Flensburger Fahrzeugbau Gesellschaft (FFG) žele obnoviti desetke tenkova Leopards 1, koje bi mogli isporučiti Ukrajini ako ih je Kijev voljan kupiti, dodaje se.
Nekoliko njemačkih dužnosnika razgovaralo je s katarskim ministarstvom vanjskih poslova o mogućoj kupnji 15 tenkova Gepard, koje je Doha kupila za osiguranje stadiona Svjetskog prvenstva, piše taj list, dodajući da Berlin pokušava dobiti više streljiva iz Katara.
"Gepardi su se jako dobro dokazali u ratu u Ukrajini. Ako bismo mogli dobiti više od ovdašnjih partnera, to bi definitivno pomoglo Ukrajincima", izjavio je novi njemački ministar obrane Boris Pistorius, a citirao ga Süddeutsche Zeitung.
2014-04-11
Šalju im Leoparde 1 a ne Leo2 dakle stariji tenk. Ok. Nije to isto ko ovi novi al za prvu ruku i to je ok pa neka se uvježbavaju plus dobit će dakle i tako još tenkova.
Ono šta je ovdje bitnije je municija jer ovi su nato municija a sam NATO nema municiju za one njihove tenkove sovjetske proizvodnje.
Amo dalje.
Taj Putin ako ne misli srušit sve mostove na Dnjepru teško će s ovima izać na kraj u frontalnom sukobu. SRUŠIŠ MOSTOVE I PREKID OPSKRBE IL USPORAVANJE JAKO ISTE, SLOM UKRAJNSKE EKONOMIJE DODATNO I DOBIJEŠ SVO ŽITO S ONU STRANU DNJEPRA JER SELJACI NEMAJU DI TO IZVEST NEGO PRIKO TEBE A KAKO JE KISSINGER REKA : TKO KONTROLIRA HRANU KONTROLIRA NARODE.
Ono šta je ovdje bitnije je municija jer ovi su nato municija a sam NATO nema municiju za one njihove tenkove sovjetske proizvodnje.
Amo dalje.
Taj Putin ako ne misli srušit sve mostove na Dnjepru teško će s ovima izać na kraj u frontalnom sukobu. SRUŠIŠ MOSTOVE I PREKID OPSKRBE IL USPORAVANJE JAKO ISTE, SLOM UKRAJNSKE EKONOMIJE DODATNO I DOBIJEŠ SVO ŽITO S ONU STRANU DNJEPRA JER SELJACI NEMAJU DI TO IZVEST NEGO PRIKO TEBE A KAKO JE KISSINGER REKA : TKO KONTROLIRA HRANU KONTROLIRA NARODE.
2014-04-11
Vjetar piri, paranoja se širi.RayMabus wrote:Zapeli su.
Jedna opcija je nastavit a to ide ka nuklearnom sukobu te približavanju Rusije i Kine pri čemu Kina jača a druga je malo stat al onda ovi dobija na vremenu, obnavlja vojsku i proračun te drugi vide da mu je taktika uspila pri čemu i drugi rade to ( npr Kina s Tajvanom ) i imaš lančanu reakciju.
Eto imate izbor.
Što su špijunski baloni?
https://www.geopolitika.news/vijesti/pentagon-tvrdi-da-je-rusenje-kineskog-spijunskog-balona-preriskantno-sto-su-spijunski-baloni/
2014-04-11
RayMabus wrote:Sad ćemo vidit kome će bit smiješno.
Silujete nas ode u Bosni u zdrav mozak ima već jako dugo i vi ste najjači i hegemon i tko vama šta može.
Eto Bog je da svima slobodnu volju pa tako i vama.
Sad biraj očeš da te puknen desnon ili livon šakon u glavu.
JEDI GOVNA
2014-04-11
Panika u Pentagonu.
Kineski špijunski balon im špijunira silose za nuklearne rakete u Montani.
Ha ha ha ha ha
Sad će vas napast Kinezi.
Kineski špijunski balon im špijunira silose za nuklearne rakete u Montani.
Ha ha ha ha ha
Sad će vas napast Kinezi.
2014-04-11
Kineski špijunski balon leti iznad Sjedinjenih Američkih Država nekoliko dana, saopćili su američki zvaničnici, što bi bio drzak čin samo nekoliko dana uoči planiranog putovanja američkog državnog sekretara Antonyja Blinkena u Peking.
Pentagon: Kineski špijunski balon leti iznad SAD-a
A jeste, baš su neki drski. Eto vi niste s tim Komšićem po četvrti put. Vi ste ok a ovi drugi su drski i bezobrazni i šta sve ne. Vi imate onu aureolu poviše glave šta svitli. Vi ste sveci a svi su ostali nekakvi orci i đavlići iz Pakla.
Pentagon: Kineski špijunski balon leti iznad SAD-a
A jeste, baš su neki drski. Eto vi niste s tim Komšićem po četvrti put. Vi ste ok a ovi drugi su drski i bezobrazni i šta sve ne. Vi imate onu aureolu poviše glave šta svitli. Vi ste sveci a svi su ostali nekakvi orci i đavlići iz Pakla.
2014-04-11
Špijuniraju vas s onim Tik Tokom. Sad to triba sve zabranit. Stavljaju špijunske uređaje u žarulje. Znaju kad idete na wc. U svašta van stavljaju špijunske uređaje. Znaju cilu Ameriku i Europu kako se kreće. Imaju podzemne gradove di to sve na kamere dolazi jer kontroliraju svoje stanovništvo i usput još i vas tako da ste jedan veliki Big Bradel.
2014-04-11
Zašto napasti sam kad možeš sklopit savez s jednom grupom a recimo konkretno Kinezi pa preko njih napravit invaziju na SAD ?
Logično jel. To vam eto nikad nije palo na pamet. Bitno je oku nevidljivo. Vama, ne meni.
Logično jel. To vam eto nikad nije palo na pamet. Bitno je oku nevidljivo. Vama, ne meni.
2014-04-11
Možete ignororat ovo šta sam upravo napisa a napisa san van da kineska vlada ima pakt s negativnom vanzemaljskom grupacijom i da pripremaju invaziju na SAD a posebno u slučaju rata između Kine i Amerike.
Ista stvar je planirana za Europu.
Ignorirajte me opet kao šta ste me ignorirali kad san reka da će cijela Europa plivati u moru krvi vidim li još jednom Komšića na toj poziciji.
Aj da vas vidim oćete li me opet ignorirat.
Ista stvar je planirana za Europu.
Ignorirajte me opet kao šta ste me ignorirali kad san reka da će cijela Europa plivati u moru krvi vidim li još jednom Komšića na toj poziciji.
Aj da vas vidim oćete li me opet ignorirat.
2014-04-11
https://www.novosti.rs/planeta/svet/1198274/pentagon-sad-balon-spijuniranje-kina-bela-kuca
Pozdravi Komšića ( američke nacionalne interese )
2014-04-11
Golemi balon leti iznad osjetljivih lokacija, Amerikanci ga neće rušiti, oglasio se i Peking
To su probni baloni...
2014-04-11
SAD prate balon za koji se sumnja da je špijunski uređaj kineskog porijekla nad kontinentalnim dijelom zemlje, što je potencijalno otkriće koje može doprinijeti zaoštravanju napetih američko-kineskih odnosa.
---
Uvališe im ga do jaja.
---
Uvališe im ga do jaja.
2014-04-11
Rat je neizbježan.
...
I više nije samo riječ o nanošenju strateškog poraza Rusiji kako bi ona u buduće bespogovorno prihvaćala sve ključne zahtjeve Washingtona: u američkim utjecajnim političkim krugovima kako od strane poznatih političara, bivših i sadašnjih, tako i unutar glavnih analitičkih i akademskih krugova, ide se toliko daleko da se već potpuno otvoreno govori o potrebi rušenja čitavog unutarnjeg ustrojstva Rusije, pa čak i brisanja imena Rusija s političke karte svijeta (tu se ističu bivši državni tajnik Mike Pompeo u svom nedavnom govoru u Chichagu, bivši američki veleposlanik u Rusiji Michael McFaul, Condoleezza Rice i mnogi drugi). I ne bih rekao da se u tome radi o nekakvom informativno-propagandnom ratu ili psihološkom pritisku Washingtona na Moskvu, već o gotovo otvorenoj strategiji koja se iz sfere američke “duboke države” uspjela probiti u strukture izvršne i zakonodavne vlasti.
Sve to pak, s druge strane, ni u kom slučaju ne odgovara Kini koja nikako ne želi poraz Rusije koja joj „čuva leđa“ ne samo sa strane zapada, već sve više i na Dalekom istoku koji ubrzano postaje uzavrela zona i područje nove velike krize. To demonstriraju i učestale kinesko-ruske vojne vježbe u Azijsko-pacifičkoj i Indo-pacifičkoj regiji, oko Japana, Tajvana i duž istočnih obala Južnoafričke Republike, uključujući i one strateškog zrakoplovstva, kao i zajedničko zračno i morsko patroliranje dviju vojski. A još jasnije demonstrira i vjerojatni posjet Xi Jinpinga Putinu.
Zbog svega toga smatram kako je svijet preduboko ugazio u blato premreženih uskih interesa moćnika, da bi ga samo jedan sastanak (poput predstojećeg Blinkenovog Pekingu), ma koliko važan bio – iz toga mogao izvući. Za tako nešto mora postojati puno više dobre volje i uloženog truda – ali prije svega bolnih kompromisa. A toga na horizontu nema – i teško da će ga uskoro biti.
-
https://www.geopolitika.news/analize/z-meter-blinken-u-kini-zadnja-sansa-da-americko-kineski-odnosi-ne-poprime-ruski-scenarij/
Sad kad je ovi balun doletija u međuvremenu, sad je i ovo propalo.
...
I više nije samo riječ o nanošenju strateškog poraza Rusiji kako bi ona u buduće bespogovorno prihvaćala sve ključne zahtjeve Washingtona: u američkim utjecajnim političkim krugovima kako od strane poznatih političara, bivših i sadašnjih, tako i unutar glavnih analitičkih i akademskih krugova, ide se toliko daleko da se već potpuno otvoreno govori o potrebi rušenja čitavog unutarnjeg ustrojstva Rusije, pa čak i brisanja imena Rusija s političke karte svijeta (tu se ističu bivši državni tajnik Mike Pompeo u svom nedavnom govoru u Chichagu, bivši američki veleposlanik u Rusiji Michael McFaul, Condoleezza Rice i mnogi drugi). I ne bih rekao da se u tome radi o nekakvom informativno-propagandnom ratu ili psihološkom pritisku Washingtona na Moskvu, već o gotovo otvorenoj strategiji koja se iz sfere američke “duboke države” uspjela probiti u strukture izvršne i zakonodavne vlasti.
Sve to pak, s druge strane, ni u kom slučaju ne odgovara Kini koja nikako ne želi poraz Rusije koja joj „čuva leđa“ ne samo sa strane zapada, već sve više i na Dalekom istoku koji ubrzano postaje uzavrela zona i područje nove velike krize. To demonstriraju i učestale kinesko-ruske vojne vježbe u Azijsko-pacifičkoj i Indo-pacifičkoj regiji, oko Japana, Tajvana i duž istočnih obala Južnoafričke Republike, uključujući i one strateškog zrakoplovstva, kao i zajedničko zračno i morsko patroliranje dviju vojski. A još jasnije demonstrira i vjerojatni posjet Xi Jinpinga Putinu.
Zbog svega toga smatram kako je svijet preduboko ugazio u blato premreženih uskih interesa moćnika, da bi ga samo jedan sastanak (poput predstojećeg Blinkenovog Pekingu), ma koliko važan bio – iz toga mogao izvući. Za tako nešto mora postojati puno više dobre volje i uloženog truda – ali prije svega bolnih kompromisa. A toga na horizontu nema – i teško da će ga uskoro biti.
-
https://www.geopolitika.news/analize/z-meter-blinken-u-kini-zadnja-sansa-da-americko-kineski-odnosi-ne-poprime-ruski-scenarij/
Sad kad je ovi balun doletija u međuvremenu, sad je i ovo propalo.
2014-04-11
Kina je objavila da njezina vlada istražuje izvješća o tome da je navodni kineski špijunski balon otkriven kako leti u zračnom prostoru SAD-a iznad Montane. “Kina je odgovorna zemlja i uvijek se strogo pridržavala međunarodnih zakona, a Kina nema namjeru kršiti teritorij i zračni prostor bilo koje suverene zemlje”, rekao je danas glasnogovornik ministarstva vanjskih poslova Mao Ning, prenosi Xinhua.
Iz Pekinga pozivaju američke dužnosnike i kineske vlasti da nastave “mirno i pažljivo” usred istrage. “Što se tiče balona, kao što sam maloprije spomenuo, istražujemo i provjeravamo situaciju i nadamo se da obje strane mogu ovo riješiti zajedno mirno i pažljivo”, dodao je Mao. “Ono što želim naglasiti je da prije nego što budemo imali jasno razumijevanje činjenica, nagađanja i senzacionalizacija neće biti od pomoći”, tvrdi kineski glasnogovornik.
Američki državni tajnik Antony Blinken trebao bi početkom idućeg tjedna posjetiti Kinu i sastati se s kineskim predsjednikom. Tako bi posao najviši američki dužnosnik koji je posjetio tu zemlju od početka pandemije. Još nema saznanja o tome hoće li incident s balonom promijeniti planirani put.
-
Nema sad to : nije moje. Vaše je. Javilo u medijima. Krivi ste. Špijunirate SAD i kršite suverenitet drugih država.
Iz Pekinga pozivaju američke dužnosnike i kineske vlasti da nastave “mirno i pažljivo” usred istrage. “Što se tiče balona, kao što sam maloprije spomenuo, istražujemo i provjeravamo situaciju i nadamo se da obje strane mogu ovo riješiti zajedno mirno i pažljivo”, dodao je Mao. “Ono što želim naglasiti je da prije nego što budemo imali jasno razumijevanje činjenica, nagađanja i senzacionalizacija neće biti od pomoći”, tvrdi kineski glasnogovornik.
Američki državni tajnik Antony Blinken trebao bi početkom idućeg tjedna posjetiti Kinu i sastati se s kineskim predsjednikom. Tako bi posao najviši američki dužnosnik koji je posjetio tu zemlju od početka pandemije. Još nema saznanja o tome hoće li incident s balonom promijeniti planirani put.
-
Nema sad to : nije moje. Vaše je. Javilo u medijima. Krivi ste. Špijunirate SAD i kršite suverenitet drugih država.
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Zelenski: Ukrajina mora uvjeriti svijet da može pobijediti Rusiju
» Kaos ispred Bijele Kuće, LA-u, Philadelphiji,...
» ZAUZMI STAV, A NE OGRADU BIJELE KUĆE
» Youtube kanal bijele kuće obrisao trumpa...
» Trump ukinuo web stranicu Bijele kuce posvecenu LGBT zajednici
» Kaos ispred Bijele Kuće, LA-u, Philadelphiji,...
» ZAUZMI STAV, A NE OGRADU BIJELE KUĆE
» Youtube kanal bijele kuće obrisao trumpa...
» Trump ukinuo web stranicu Bijele kuce posvecenu LGBT zajednici
Page 2 of 2