Sve je bolje i bolje.. parazitske udruge spremaju prosvjed protiv novog min. kulture
Page 6 of 11
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Re: Sve je bolje i bolje.. parazitske udruge spremaju prosvjed protiv novog min. kulture
Kako li su samo tamo se uspeli???Riplex wrote:a većina zbog srba, sad ti vidi.bogomdani wrote:bas gledam neke brojke koje govore da je trecina Hrvata jednostavno iselila iz Bosnije pod pritiskom muslimanskih pritisaka,ovakvih i onakvih..no,ebote,to je bilo 2014.te..davna proslost...Eva wrote:Čovjek uči dok je živ. Ali, shvatit da u Islamu nema umjernosti, jer ili si musliman ili ateist koji ih je odjebao za sva vremena, ak si ne daj Bože rođen kao takav. Kod njih, kao ni kod mafije, nema ispisnice, i ne vjeruješ li u Alaha ode glava. A Alah veli sve nevjernike moraš poklat. Tko to ne želi shvatiti na lakši način, shvatit će u praksi. Eto, nemre sažetije a da se dobi poanta. Mujo ateist ok, Mujo vjernik zlo.bogomdani wrote:A stos..poceli se radovati kao bosonoga djeca kojima je netko pobacao lilihipe iza auta,a ne bi mi privuiklo paznju,da na isti nacin vec nisu bili naguzeni tijekom 25 godina mali milijun puta,..i opet..lilihip nikad ne maši...Eva wrote:Tko to ne savlada teoretski, odradit će u praksi u narančastom odelcu na pijesku, makar i iz Bauhausa on bio.bogomdani wrote:A malo sam bockao,a ti se odmah nakostrijesio.. Samo vi izvolte si uredjivati kako zelite,nama svejedno...Vjera je itekako bitna,jer ce muslic tebe priklati za vjeru,a ti ces radi svoje vjere ponuditi i drugu stranu vrata...preusko kolega gledas,u islamu je islam bitan,ne etnicka pripadnost,i mozes ti biti prvi Hrvat uz ovog..ma znas i sam kao su vas preveslali u Bosniji,da ne ponavljamo..uglavnom nemate prava niti na hrvatsku televiziju..n_razbojnik wrote:Ako je tako, gdje je problem jeli etični Hrvat i koja mu je vjera, jel ako je sve ostalo isto, samo se forma mijenja...zato i spominjem lojalne, a zne se tko je lojalanbogomdani wrote:E vidis,upravo si primjetio problem...Dosad (25 godina) je bila upravo pushiona..svi odreda lojalni,a natjerali naciju na prosjacki stap...zato se i javih i isprdah vase odusevljenje,jerbo idete radosno kao ofce na striganje...bez zadrske,bez kalkuliranja,bez razuma..dao vam je ono sto zelite cuti,bas kao i drugi politicari,ali poslije se stvari iz korijena promijenile..n_razbojnik wrote:neka nama lojalnih građana sviju vjera i nacijabogomdani wrote:Ma boli nas qrc sto jest,samo to vas izgleda buni..etnicki su i oni po Bosniji,koji su vas naguzili i jos naguzuju,ali kako rekoh golublja memorija je puuuno dugotrajnija nego vasa...n_razbojnik wrote:gdje piše da nije etnički Hrvat? de se vi wanabe židovi dogovorite jel problem što nije Hrvat ili što jest a musliman ili što nije nijedno
Da dojde i Srbin kao ministar i izrecitira vam vase snove,pali bi na koljena..
no cekamo pa vidimo sto od svega bude..ionako je ministarstvo opskurno i ne bas znacajno..
Islam je lojalaqn samo islamu,ne drzavi,ne stranci,ne pojedincu ili naciji...
Ma nis Effa,treba im pusti,pa nek se ondakasnije cude,kako im drugi vladaju,nek sanjaju Lustraciju,i ne mogu shvatiti,kako to na vlasti sjede Srbi,muslimani i jos sto sarenih nacija..
Guest- Guest
Re: Sve je bolje i bolje.. parazitske udruge spremaju prosvjed protiv novog min. kulture
Balaš, ne vežeš...oće to
Jok, nema sna, dok HR krvari. HR me treba. Pa da me djeca pitaju, mama di si bila 2016 kad su Muju džihdistu instalirali u vladu. A ja da se sramim, kaj ti je.vuksadinare wrote:Evva ti jos ne spis?...citav dan ovdje histeriziras..muje te i u snovima proganjaju...popij desetak tableta za spavanje i u kinderbet
Guest- Guest
Prosvjede, a ništa neka ministar policije pošalje policiju da ih rastjera po sumi
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ma ja se zabavljam i malo nezlonamjerno bockam.zasto bih vezao i nes ozbiljno shvacao,kad nije moje podrucje interesa...??
Guest- Guest
na prosvjedu nisiEva wrote:Jok, nema sna, dok HR krvari. HR me treba. Pa da me djeca pitaju, mama di si bila 2016 kad su Muju džihdistu instalirali u vladu. A ja da se sramim, kaj ti je.vuksadinare wrote:Evva ti jos ne spis?...citav dan ovdje histeriziras..muje te i u snovima proganjaju...popij desetak tableta za spavanje i u kinderbet
n_razbojnik-
2014-04-15
Islam će tebi isto dati šansu. Klanjat i molit Alaha, ili glava dole, ali ona gornja sada.Riplex wrote:Eva wrote:Kaj si napisao? Mujo pederu?
Pobogu zašto? Evo nek se čovik pokaže. Ta dao sam šansu zoki koji se bratimi sa srbima.
Guest- Guest
kako će sada ilčić postati ministar demografije kada nije kulturno prcanje islamske zajednice.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
jedino,te udruge bih ja nemilosrdno potjerao u sibir...
Guest- Guest
A s čejenima nisi imala problema. Kobogda ti dica normalna bila, pa te to upitalaEva wrote:Jok, nema sna, dok HR krvari. HR me treba. Pa da me djeca pitaju, mama di si bila 2016 kad su Muju džihdistu instalirali u vladu. A ja da se sramim, kaj ti je.vuksadinare wrote:Evva ti jos ne spis?...citav dan ovdje histeriziras..muje te i u snovima proganjaju...popij desetak tableta za spavanje i u kinderbet
Meni zao sto ga nisu za premijera stavili kada vidim ludilo u antifašistaNeoliberalni portugalac wrote:gledam šta su sve nasrali protiv novoga ministra, ovaj novi ministar je zakon, as, tko kaže da su svi muslimani loši, hahaha, ovaj je musliman as
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pero je ubojitije od mača. Osim toga ja sam intelektualka. Ni Nazor ni išel 1941 na Kupun_razbojnik wrote:na prosvjedu nisiEva wrote:Jok, nema sna, dok HR krvari. HR me treba. Pa da me djeca pitaju, mama di si bila 2016 kad su Muju džihdistu instalirali u vladu. A ja da se sramim, kaj ti je.vuksadinare wrote:Evva ti jos ne spis?...citav dan ovdje histeriziras..muje te i u snovima proganjaju...popij desetak tableta za spavanje i u kinderbet
Guest- Guest
Eva wrote:Islam će tebi isto dati šansu. Klanjat i molit Alaha, ili glava dole, ali ona gornja sada.Riplex wrote:Eva wrote:Kaj si napisao? Mujo pederu?
Pobogu zašto? Evo nek se čovik pokaže. Ta dao sam šansu zoki koji se bratimi sa srbima.
Trolololo, kod tebe se trpaju, a ne kod mene.
lijepa, pametna, mudra...sve što svaki Šumadinac ne traži u ženi...niej ni čudno da si utekao iz otadžbine, ne shvaćen, ali nagoni ostali ne može zeleno ni pod boju proćiEva wrote:Pero je ubojitije od mača. Osim toga ja sam intelektualka. Ni Nazor ni išel 1941 na Kupun_razbojnik wrote:na prosvjedu nisiEva wrote:Jok, nema sna, dok HR krvari. HR me treba. Pa da me djeca pitaju, mama di si bila 2016 kad su Muju džihdistu instalirali u vladu. A ja da se sramim, kaj ti je.vuksadinare wrote:Evva ti jos ne spis?...citav dan ovdje histeriziras..muje te i u snovima proganjaju...popij desetak tableta za spavanje i u kinderbet
n_razbojnik-
2014-04-15
Aisha Khozoepka.,. ....
Guest- Guest
Bumo videli, rekli su slepci.Riplex wrote:Eva wrote:Islam će tebi isto dati šansu. Klanjat i molit Alaha, ili glava dole, ali ona gornja sada.Riplex wrote:Eva wrote:Kaj si napisao? Mujo pederu?
Guest- Guest
Pa mislim da će narančasto biti boja ovog proljeća koju će ministar Mujo propagirat.n_razbojnik wrote:lijepa, pametna, mudra...sve što svaki Šumadinac ne traži u ženi...niej ni čudno da si utekao iz otadžbine, ne shvaćen, ali nagoni ostali ne može zeleno ni pod boju proćiEva wrote:Pero je ubojitije od mača. Osim toga ja sam intelektualka. Ni Nazor ni išel 1941 na Kupun_razbojnik wrote:na prosvjedu nisiEva wrote:Jok, nema sna, dok HR krvari. HR me treba. Pa da me djeca pitaju, mama di si bila 2016 kad su Muju džihdistu instalirali u vladu. A ja da se sramim, kaj ti je.vuksadinare wrote:Evva ti jos ne spis?...citav dan ovdje histeriziras..muje te i u snovima proganjaju...popij desetak tableta za spavanje i u kinderbet
Guest- Guest
Zgođušna Fata...vidi Milivoje, dobra marama, sigurno na akciji onlinebogomdani wrote:Aisha Khozoepka.,. ....
2014-04-15
Šta imam vidit, em u beču em u judenlandu.Eva wrote:Bumo videli, rekli su slepci.Riplex wrote:Eva wrote:Islam će tebi isto dati šansu. Klanjat i molit Alaha, ili glava dole, ali ona gornja sada.Riplex wrote:Eva wrote:Kaj si napisao? Mujo pederu?
Taki ko ti će ionako pobić kad krene grmit.
usne za pushenje par ekscelencen_razbojnik wrote:Zgođušna Fata...vidi Milivoje, dobra marama, sigurno na akciji onlinebogomdani wrote:Aisha Khozoepka.,. ....
Guest- Guest
Muju od kulture u akciji. Kad im proglasi bujrumRiplex wrote:Šta imam vidit, em u beču em u judenlandu.Eva wrote:Bumo videli, rekli su slepci.Riplex wrote:Eva wrote:Islam će tebi isto dati šansu. Klanjat i molit Alaha, ili glava dole, ali ona gornja sada.Riplex wrote:Eva wrote:Kaj si napisao? Mujo pederu?
Taki ko ti će ionako pobić kad krene grmit.
Guest- Guest
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Prosvjed protiv IK okrenuo se u prosvjed protiv Plenkovića
» Prosvjed kao za prava zena a u prvi plan izbio prosvjed protiv ZDS,nacije,drzave,ginekologa,privatnih poduzetnika..
» U Splitu spremaju prosvjed podrške trostrukom ubojici
» prosvjed protiv katotalibana
» Kiseljak protiv Fojnice: Čitavu godinu spremaju se za uskršnju "borbu jajima"
» Prosvjed kao za prava zena a u prvi plan izbio prosvjed protiv ZDS,nacije,drzave,ginekologa,privatnih poduzetnika..
» U Splitu spremaju prosvjed podrške trostrukom ubojici
» prosvjed protiv katotalibana
» Kiseljak protiv Fojnice: Čitavu godinu spremaju se za uskršnju "borbu jajima"
Page 6 of 11