Sve je bolje i bolje.. parazitske udruge spremaju prosvjed protiv novog min. kulture
Page 3 of 11
Page 3 of 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Re: Sve je bolje i bolje.. parazitske udruge spremaju prosvjed protiv novog min. kulture
Koji je dokaz, bijelac, a čita pedofilske tekstove. Imaš po DE Hansova i Jürgena koji su se drogirali Kuranom pa sad traže od Švabica da zabrađene hodaju po cesti. Ono argumenti su ti nikakvi. Hoda li u džamiju, goni preko Bospora!Neoliberalni portugalac wrote:gle lik nije nikakav đihadist, lik je 100% bijelac, ima plave oči, hrvat, rođeni zagrebčanin, i najvažnije od svega neprijatelj anti fašistima , to je jedino bitno.Eva wrote:Protiv terorista džihadista cijeli svijet se bori, a jedino glupi Rvati stave ga u vladu. Kao da vas je Mutti Merkel dojila.n_razbojnik wrote:nenadjebivi su...najprije prosvjed protiv rezultata izbora, sada prosvjed protiv ministra koji još to službeno niti nije
Guest- Guest
Re: Sve je bolje i bolje.. parazitske udruge spremaju prosvjed protiv novog min. kulture
Pa da sam Hrvatica bilo bi me sram ovakvog ministra kulture, Mujo džihadist, taj je baš pravi, jer ostali Hrvati nemaju kvalifikacije za biti ministar kulture. Strašno!n_razbojnik wrote:ali nisi, ti si mali šumadinac na privremenom radu u inostranstvu i zato nas sve zaboli za tvoje islamofobne ispadeEva wrote:Jer ti širim vidike i otvaram oči. Ajmo, ovak. Ono kaj mene zbilja užasava je ta hrvatska šutanja i gutanja svakakvih sranja koje vam "domoljubi" stave na tanjur. AK je prošla vlada bila antihrvatski orijentirana, ova je domoljubna, hrvatska i zar takva vlada mora ovak jebat svoje građane da nema u cijeloj HR Hrvata koji bi bil ministar kulture nego to baš mora biti Mujo koji hoda u džamiju. Pa meni bi, da sam Hrvatica, to bila šamarčina i jebala bi im nanu, a ne radovala se tome kao majmun banani.n_razbojnik wrote:dosadan si više
Guest- Guest
nema ti druge nego doći na prosvjed
2014-04-15
Neki imaju previse novca,ocito..i vremena..;-)
2014-04-12
Ah, ne mogu. A rado bih. Uvijek sam bila protiv terorizma, džihada, izbjeglica, islama, pedofilije i nasilja.n_razbojnik wrote:nema ti druge nego doći na prosvjed
Guest- Guest
Pa dodjemo ovdje zafrkavati se?maggie13 wrote:Neki imaju previse novca,ocito..i vremena..;-)
dijagram-
2015-08-09
ne moraš, gnoji dalje
dati će nam deboto report..
dati će nam deboto report..
2014-04-15
A ti ne ideš? Kaj si ti umjereni islamist? Podržavaš izbjeglice i te šeme, kak veli Joda?
Guest- Guest
naravno..za svoj racun :Ddijagram wrote:Pa dodjemo ovdje zafrkavati se?maggie13 wrote:Neki imaju previse novca,ocito..i vremena..;-)
2014-04-12
a nemrem ja, jutarnja smjena, ne živim od DPa pa da gnojim za radnog vremena , ali svakako bih došao samo da tebe upoznam
2014-04-15
pa i udruge trose 'svoje' novcemaggie13 wrote:naravno..za svoj racun :Ddijagram wrote:Pa dodjemo ovdje zafrkavati se?maggie13 wrote:Neki imaju previse novca,ocito..i vremena..;-)
dijagram-
2015-08-09
Eva pukla....ko koska
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Legitimno pravo na prosvjed.
2014-04-14
nego,nes ne mogu pojmiti..hrvatsko cvieće je do joojca utjeralo Hrvatima u Bosniji,i jos im pripisalo svoje zlocine,kao i tijekom ww2...tudej...ko da se nis nije dogodilo..zasto ministar kulture nije Hrvat etnicki..
Mislim ovdje se laje na multikulti,potom se raduje Muji na ministarskoj poziciji,a kad opet popushite od Cvieća,opet ce nekoliko mjeseci biti pljuckanja na Muse,pa onda opet pasti zaborav i tako u krug..ajoj majko mila...
golubovi bolje pamte..
Mislim ovdje se laje na multikulti,potom se raduje Muji na ministarskoj poziciji,a kad opet popushite od Cvieća,opet ce nekoliko mjeseci biti pljuckanja na Muse,pa onda opet pasti zaborav i tako u krug..ajoj majko mila...
golubovi bolje pamte..
Guest- Guest
Doslo vrijeme da opet moraju lizat dupe i pete gospodarima i mentorima da im udijele koju kintu jer ih je zlatan vec prekrizio u ministarskom rokovnikudijagram wrote:pa i udruge trose 'svoje' novcemaggie13 wrote:naravno..za svoj racun :Ddijagram wrote:Pa dodjemo ovdje zafrkavati se?maggie13 wrote:Neki imaju previse novca,ocito..i vremena..;-)
2015-09-08
gdje piše da nije etnički Hrvat? de se vi wanabe židovi dogovorite jel problem što nije Hrvat ili što jest a musliman ili što nije nijedno
2014-04-15
Pa ni Beč na kraju svijeta. Dođi, otići ćemo u jedan dobar birc na Schweden platzu.n_razbojnik wrote:a nemrem ja, jutarnja smjena, ne živim od DPa pa da gnojim za radnog vremena , ali svakako bih došao samo da tebe upoznam
Guest- Guest
Ovaj se izjasnjava kao hrvat ne bosnjak...drugo rodjen je u zagrebu i hrvatskoj a ne u fojnici i bosni...bogomdani wrote:nego,nes ne mogu pojmiti..hrvatsko cvieće je do joojca utjeralo Hrvatima u Bosniji,i jos im pripisalo svoje zlocine,kao i tijekom ww2...tudej...ko da se nis nije dogodilo..zasto ministar kulture nije Hrvat etnicki..
golubovi bolje pamte..
2015-09-08
Ide redovito u islamistički teroristički centar ZG i član je izvršne vlasti tam. Pametnom dost.n_razbojnik wrote:gdje piše da nije etnički Hrvat? de se vi wanabe židovi dogovorite jel problem što nije Hrvat ili što jest a musliman ili što nije nijedno
Guest- Guest
evo sad će godišnji ali ne bih ja da me vodiš u te svoje islamofobne kafane da slušamo Baju Malog KnindzuEva wrote:Pa ni Beč na kraju svijeta. Dođi, otići ćemo u jedan dobar birc na Schweden platzu.n_razbojnik wrote:a nemrem ja, jutarnja smjena, ne živim od DPa pa da gnojim za radnog vremena , ali svakako bih došao samo da tebe upoznam
2014-04-15
Tak je i u DE krenulo, pa danas Hansevi klanjaju i Helge zamataju. Islam treba zabranit. Kome je do klanjanja, eno mu Turske pa nek klanja od Bospora do Eufrata.vuksadinare wrote:Ovaj se izjasnjava kao hrvat ne bosnjak...drugo rodjen je u zagrebu i hrvatskoj a ne u fojnici i bosni...bogomdani wrote:nego,nes ne mogu pojmiti..hrvatsko cvieće je do joojca utjeralo Hrvatima u Bosniji,i jos im pripisalo svoje zlocine,kao i tijekom ww2...tudej...ko da se nis nije dogodilo..zasto ministar kulture nije Hrvat etnicki..
golubovi bolje pamte..
Guest- Guest
Page 3 of 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Prosvjed protiv IK okrenuo se u prosvjed protiv Plenkovića
» Prosvjed kao za prava zena a u prvi plan izbio prosvjed protiv ZDS,nacije,drzave,ginekologa,privatnih poduzetnika..
» U Splitu spremaju prosvjed podrške trostrukom ubojici
» prosvjed protiv katotalibana
» Kiseljak protiv Fojnice: Čitavu godinu spremaju se za uskršnju "borbu jajima"
» Prosvjed kao za prava zena a u prvi plan izbio prosvjed protiv ZDS,nacije,drzave,ginekologa,privatnih poduzetnika..
» U Splitu spremaju prosvjed podrške trostrukom ubojici
» prosvjed protiv katotalibana
» Kiseljak protiv Fojnice: Čitavu godinu spremaju se za uskršnju "borbu jajima"
Page 3 of 11