Sve je bolje i bolje.. parazitske udruge spremaju prosvjed protiv novog min. kulture
Page 10 of 11
Page 10 of 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Re: Sve je bolje i bolje.. parazitske udruge spremaju prosvjed protiv novog min. kulture
da, poput udbe...dawson wrote:cassanowa wrote:
zrakomlat (za srbe helikopter)....
Nadam se da se šališ.
Guest- Guest
Re: Sve je bolje i bolje.. parazitske udruge spremaju prosvjed protiv novog min. kulture
Jebla ga kultura. I njega kao i onog ludog Borasa ćirilica.tre911 wrote:I zateže antifama živce ko na tamburi :DDD Boljeg ministra je teško poželjeti :)))))Neoliberalni portugalac wrote:gle lik nije nikakav đihadist, lik je 100% bijelac, ima plave oči, hrvat, rođeni zagrebčanin, i najvažnije od svega neprijatelj anti fašistima , to je jedino bitno.Eva wrote:Protiv terorista džihadista cijeli svijet se bori, a jedino glupi Rvati stave ga u vladu. Kao da vas je Mutti Merkel dojila.n_razbojnik wrote:nenadjebivi su...najprije prosvjed protiv rezultata izbora, sada prosvjed protiv ministra koji još to službeno niti nije
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Ako je u Njemačkoj, nije na aparatima.udba wrote:ti si na aparatimabogomdani wrote:Da rezimiramo..Pola Hrvata je wanabe desnica,pola je Ljevica..kazema wanabe jer desnica ne postoji,postoji samo kontralijevica,koja opet ima desetljeca iskustva u svemu..jedni druge pljuckaju kao kamile,govoreci kako su upravo oni u pravu i kako upravo oni Hrvatskoj zele najbolje..Tkogod od njih dosao na vlast,smjeska se krade i potkrada i drzavu i narod,i tako se smjenjuju u ciklusima na vlasti,kad dopizde narodu,koji se nada da su se "ovi" mozda malo opoštenili(citaj:dovoljno nakrali) pa ce se sjetiti,malo i naroda,ali avaj..!!! posto opet dojdu na vlast,Odabrani,nastavljaju gdje su stali,a narod zapeo u Logičkoj petlji i dalje pljucka na one druge Koji su "protiv" Hrvatske...aaaaa...nije vama dosadno.,...
2015-08-09
Koga briga za kulturu, pola naroda svršava na Hitlery Clinton, a pola naroda na Jugoslaviju. Jedni i drugi okidaju na cajke.dawson wrote:Pa jebmu ako je već kultura u pitanju i ako nisu mogli naći nekog dovoljno kulturnog u svojim redovima pa već kad stavljaju stranca mogli su nekog iz bečke škole a ne osmanske :(
2015-08-09
Bez veze, zna se čiji je projekt bio juga i ko i danas tamo gura i ko su mu igrači u RH bili i ostali, ko je rekao da je london partner RH a posvađao se sa njemcima i amerima itd. Zašto se KGK okrenila uspravnici i odkantala josipovićev region ako su svi isti i svi isto guraju?bogomdani wrote:greska Tre,niti ljevica niti desnica ne guraju u region,nego netko izvana..tko je tome blizi ideji,manje se opire,ali je rezultat isti..radite po nalogu,a ovo radovanje,ce se vremenom pretvoriti u kiseli osmjeh,jer nece biti ono sto su ljudi zamislili,nesto bolje ,neko rjesenje za razvoj drzave..na kikija i ministar kulture i slicnih metastaza parazitastva..tre911 wrote:Pa ne gura desnica u region nego ljevica i ko je onda gdje zarobljen???dawson wrote:cassanowa wrote:Ne znam kako je u vas u švabiji, ali u nas je kontra ljieve strane desna...
Htio je reći da nemate veze sa onim šta se u Europi smatra desnicom iako smo mi u Europi ali vi ste još mentlno zarobljeni u držvi koja ne postoji već 20 godina.
Guest- Guest
jebiga ja sam na istoku i nismo jednom najebali.dawson wrote:tre911 wrote:Pa ne gura desnica u region nego ljevica i ko je onda gdje zarobljen???
"region" postoji još samo u glavama nekih ljudi jer mi smo sada u EU dakle dio smo jednog drugog sustava. Istina svi naši mainstream mediji još koriste taj izraz "vijest koja je potresla regiju" i sl. ili Big Brother sa ekipom iz ex-yu, tako da bi te novinare i estradnjake trebalo malo priupitati koji im je kiki ali mene osobno to ne dira, ja istočno idem najviše do Zg a ostalo sve na zapad...
Guest- Guest
Nek se talasa dok se sve to ne iskristalizira.melkior wrote:Jebla ga kultura. I njega kao i onog ludog Borasa ćirilica.tre911 wrote:I zateže antifama živce ko na tamburi :DDD Boljeg ministra je teško poželjeti :)))))Neoliberalni portugalac wrote:gle lik nije nikakav đihadist, lik je 100% bijelac, ima plave oči, hrvat, rođeni zagrebčanin, i najvažnije od svega neprijatelj anti fašistima , to je jedino bitno.Eva wrote:Protiv terorista džihadista cijeli svijet se bori, a jedino glupi Rvati stave ga u vladu. Kao da vas je Mutti Merkel dojila.n_razbojnik wrote:nenadjebivi su...najprije prosvjed protiv rezultata izbora, sada prosvjed protiv ministra koji još to službeno niti nije
Guest- Guest
Zašto princ Charles dolazi u ožujku u Hrvatsku?tre911 wrote:Bez veze, zna se čiji je projekt bio juga i ko i danas tamo gura i ko su mu igrači u RH bili i ostali, ko je rekao da je london partner RH a posvađao se sa njemcima i amerima itd. Zašto se KGK okrenila uspravnici i odkantala josipovićev region ako su svi isti i svi isto guraju?bogomdani wrote:greska Tre,niti ljevica niti desnica ne guraju u region,nego netko izvana..tko je tome blizi ideji,manje se opire,ali je rezultat isti..radite po nalogu,a ovo radovanje,ce se vremenom pretvoriti u kiseli osmjeh,jer nece biti ono sto su ljudi zamislili,nesto bolje ,neko rjesenje za razvoj drzave..na kikija i ministar kulture i slicnih metastaza parazitastva..tre911 wrote:Pa ne gura desnica u region nego ljevica i ko je onda gdje zarobljen???dawson wrote:cassanowa wrote:Ne znam kako je u vas u švabiji, ali u nas je kontra ljieve strane desna...
Htio je reći da nemate veze sa onim šta se u Europi smatra desnicom iako smo mi u Europi ali vi ste još mentlno zarobljeni u držvi koja ne postoji već 20 godina.
2015-08-09
Pokušaj popravljanja pozicija, ministar vanskih poslova je dojurio istog trena kada je SDP izgubio izbore a sjeti se i trenutka kada je slovenija blokirala ulazak RH u EU i pritiska na nju od strane EU i gle čuda tada je sletjela britanska kraljica u Ljubljanu i priče sa pritiscima prestaju a mi opet u zapećak.melkior wrote:Zašto princ Charles dolazi u ožujku u Hrvatsku?tre911 wrote:Bez veze, zna se čiji je projekt bio juga i ko i danas tamo gura i ko su mu igrači u RH bili i ostali, ko je rekao da je london partner RH a posvađao se sa njemcima i amerima itd. Zašto se KGK okrenila uspravnici i odkantala josipovićev region ako su svi isti i svi isto guraju?bogomdani wrote:greska Tre,niti ljevica niti desnica ne guraju u region,nego netko izvana..tko je tome blizi ideji,manje se opire,ali je rezultat isti..radite po nalogu,a ovo radovanje,ce se vremenom pretvoriti u kiseli osmjeh,jer nece biti ono sto su ljudi zamislili,nesto bolje ,neko rjesenje za razvoj drzave..na kikija i ministar kulture i slicnih metastaza parazitastva..tre911 wrote:Pa ne gura desnica u region nego ljevica i ko je onda gdje zarobljen???dawson wrote:cassanowa wrote:Ne znam kako je u vas u švabiji, ali u nas je kontra ljieve strane desna...
Guest- Guest
HAHAHAHAHAHAHAHAHAkaja_333 wrote:Pa gle, ne možeš sva zbivanja promatrati kroz svoju opsjednutost mujama jer onda bi dodiga morali za ministra postaviti ili Karađića ..
Guest- Guest
nek samo vama pocrkaju kojekakve pudlice i glodavci i bit će dosta... aj što se vas mora hraniti, ali ko će durat te vaše silne ljubimce.... što se tiče noževa tebi je bolje da paziš da te ne zaskoči kakav trokrsti bradonja, s obzirom da si njima okružen, a bit će da se još nisi prešalto.... usput ti iz 112 kurac palac udruge inicijative su se malo zajebali.... crnoja će itekako imati utjecaja i to puno šireg od braniteljske populacije. pod broj jedan ide se sa skeniranjem tko je sve i po kojoj osnovi bio zapošljavan u samo ministarstvo (imamo saznanja, da je ova ekipa ufutrala u ministarstvo branitelja hrpu čejena), onda idemo vidjeti tko je sve čejene zapošljavao po javnim i državnim tvrtkama, ignorirajući regulativu vezano uz zapošljavanje branitelja zatim dodjeljivanje braniteljskog statusa unazad 2 godine za 2000 i kusur osoba za koje ZNAMO da nisu bili branitelji ni po kojoj osnovi, zatim provjere u mrsićevom ministarstvu vezano za umirovljenje oko 28 000 ljudi za koje pouzdano znamo da su bili u sastavu terorističkih nakupina u sklopu tzv vojske RSK a koji su umirovljavani unazad 3 godine po nekavom "posebnom" i za sada nedostupnom propisu koji je tajno osmišljen i inkorporiran u mirovinski sustav... ima posla preko glave, podnešeno je oko 1000 kaznenih prijava i još toliko je spremno za podnošenje, a ja ti pouzdano mogu reći da će Mijo biti odličan ministar, ne sumnjam ni "zeru" ;), da će ono što je obećao i odraditi, naravno zajedno s nama.... mi tek sad počinjemo delati.... još 25 i 26 na trgu moje ratne kolegice Nevenke, a poslije tog u sklopu udruga na terenu.... dosta je bilo zajebancije, sad se idu prikupljat sva saznanja i na dnevnoj razini ćemo podnositi kaznene prijave, evo ekskluzive... prva kaznena prijava će ići za hrvoja klasića vezano za krivotvorenje dokumentacije u arhivi pričuvne policije, pa nek vojničina, al u kurcu ko i maras objasni gdje i kad je on to bio pričuvni policajac (inače glupi su da boli, i pričuvni su bili evidentirani i u radnim nalozima i na spiskovima dnevne nabave, kao i na reversima) a njega nema na tim spiskovima, niti ga može biti jer nikad nije bio pričuvni policajac, niti branitelj po bilo kojoj osnovi........Eva wrote:A Joda, veliš ti za ministra kulture u HR nema boljeg od Muje? Hahah, ni čudno kak je HR sa s takvim stanovnicima. Pa vi svako HDZ sranje progutate kao najukusniju deliciju jer to prca antifašiste. Super, nek svima crknu krave, pa se onda ide past travu, valjda je to taj cilj. Hahha, ludilo.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Jaaako puno posla a nitko se nije voljan primiti ga,a ta obećanja ,ludom radovanja.......krive drine se ne ispravljaju,hrvati to ne rade.......?..?
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
stati će sharia na kraj svježem mesu u obliku svastikekaja_333 wrote:Je, jon jihadi Zlatan, odezace sad frlji glavudawson wrote:Neoliberalni portugalac wrote:
gle lik nije nikakav đihadist, lik je 100% bijelac, ima plave oči, hrvat, rođeni zagrebčanin, i najvažnije od svega neprijatelj anti fašistima , to je jedino bitno.
Gle lik je poturica a oni su još gori i ekstremniji talibani. Budale svšravaju sad jer on kao ne voli komuniste kao niti oni jer su ograničeni glupi balkanci koji su pre dugo bili pod turcima.
n_razbojnik-
2014-04-15
Tocno....previse da bi bilo slucajno...strateski britima hrvatska trenutno odgovara zbog napetosti s rujama..ali odgovara joj samo onda ako je anacionalna vlast u hrvatskoj i ljevica...nikako prohrvatska vlast i desnica ne odgovaraju...ako je ne uspiju srusiti sa vlasti u hr onda se opet okrecu prokusanom starom savezniku na ovim prostorima - srbiji..lozeci je da pokusa hrvatsku vlast uzdrmati prijetnjama,prljavom propagandom i pricama o hrvatima kao ustasama sto vidimo da se desava posljednjih dana preko spc-a i nekih srpskih politicara i medija..i gle tad dolazi princ charles...tre911 wrote:Pokušaj popravljanja pozicija, ministar vanskih poslova je dojurio istog trena kada je SDP izgubio izbore a sjeti se i trenutka kada je slovenija blokirala ulazak RH u EU i pritiska na nju od strane EU i gle čuda tada je sletjela britanska kraljica u Ljubljanu i priče sa pritiscima prestaju a mi opet u zapećak.melkior wrote:Zašto princ Charles dolazi u ožujku u Hrvatsku?tre911 wrote:Bez veze, zna se čiji je projekt bio juga i ko i danas tamo gura i ko su mu igrači u RH bili i ostali, ko je rekao da je london partner RH a posvađao se sa njemcima i amerima itd. Zašto se KGK okrenila uspravnici i odkantala josipovićev region ako su svi isti i svi isto guraju?bogomdani wrote:greska Tre,niti ljevica niti desnica ne guraju u region,nego netko izvana..tko je tome blizi ideji,manje se opire,ali je rezultat isti..radite po nalogu,a ovo radovanje,ce se vremenom pretvoriti u kiseli osmjeh,jer nece biti ono sto su ljudi zamislili,nesto bolje ,neko rjesenje za razvoj drzave..na kikija i ministar kulture i slicnih metastaza parazitastva..tre911 wrote:Pa ne gura desnica u region nego ljevica i ko je onda gdje zarobljen???dawson wrote:cassanowa wrote:Ne znam kako je u vas u švabiji, ali u nas je kontra ljieve strane desna...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kad ce vise ta seoba ovih iz antihrvatskih udruga...daj odite vise iz hrvatske tamo gdje vas srce vuce gdje su oni koji razmisljaju kao vi..odlazite vise i skinite nam se s fonancijske grbace...muka mi je u vasoj blizini i kavu popiti..zlo mi je...odlazite zauvijek
2015-09-08
....da mi je i iz rodbine najblize na toj drugoj strani isto bi mislio o njemu i pozelio bi mu da odjebe
2015-09-08
vuksadinare wrote:Kad ce vise ta seoba ovih iz antihrvatskih udruga...daj odite vise iz hrvatske tamo gdje vas srce vuce gdje su oni koji razmisljaju kao vi..odlazite vise i skinite nam se s fonancijske grbace...muka mi je u vasoj blizini i kavu popiti..zlo mi je...odlazite zauvijek
tako oni misle i o tebi ajde u svoju pećinu,,obostrana ljubav
zanimljivo je kad je mjera za hrvatstvo revanje Jure i Bobana i krađa svega šta se stgne
ono šta je činjenica je da najveći dio Hrvata i misli kao ovi iz 112 samo se ljudima ne eksponira po udrugama,dosta ekstremizma i mržnje
stenjalica-
2015-10-18
ja mislim da je ona iz jednog sela kraj Zadra a muž joj je musliman,jel takoEva wrote:Jastrebe, ti si pital za Alibegović. To je Dubravka Jurlina udata Alibegović. Bila je zgodna ženskica, sjećam je sa Ekonomskog instituta. Tam su je zvali Crna.jastreb wrote:Nije Zlatko,već Zlatan.
stenjalica-
2015-10-18
Možda bi dobar potez bio umjesto ćirilice u škole uvesti arabicu kao obveznu.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Jebote; koja aktivnost na svim frontovima koje drži oporba - zanima me samo dali je bila ijedna AKCIJA sličnih dosega kao ova sadašnje oporbe od strane HDZa kada su KAKA - RIKAVCI pobijedili s svojom FATAMORGANOM od programa zvanog Z 21 ??
Guest- Guest
Koja si ti Eva budaletinaEva wrote:Meni je dovoljna referenca za njega da je pisal disertacije na teme iz Kurana. Tko god proučava to sranje i radi "znanstvene" zaključke temeljem istog za mene je precrtan. Štovatelj silovatelja i pedofila, nema umjerenog islama, to ne postoji. Nije islam liberalan kao kršćanstvo, judaizam, budizam ili druge religije. Oni su zločinačka sekta, koji zapad preziru iz dna duše.Neoliberalni portugalac wrote:nik nije kradezovac nego iz HČSPaEva wrote:A Joda, veliš ti za ministra kulture u HR nema boljeg od Muje? Hahah, ni čudno kak je HR sa s takvim stanovnicima. Pa vi svako HDZ sranje progutate kao najukusniju deliciju jer to prca antifašiste. Super, nek svima crknu krave, pa se onda ide past travu, valjda je to taj cilj. Hahha, ludilo.
drugo lik jest musliman, ali neviruje da je lik za trpačinu i Hrvatske i Europe. Pa hrpa muslimana je protiv toga. Ok vidit ćemo što će reći, ako lik kaže kao ona hdzovka miltećika(kako se već zove) da je to super, onda jebiga bila si u pravu.
za sada mi se čini izvrstan jer lik je spominja da su udruge anti državni element, i ovi prosvjeduju protiv njega hahaha
Pa zasto pises napamet ?
Kako mozes uspoređivati različite religije , kao da su kruške i jabuke ?
I na koncu koja je to religija imalo i vezi s liberalizmom . Pa to su vjere temeljene na dogmama i koju jrbeni vezu imaju s liberalnim ?
Isto tako islam izjednačiti Sa sektom, religiju s preko milijardu vjernika.
E Eva eva ,. Na krivu popeva , dođe faca pa ju staca.
Ovo je Eva tvoj nivo . O tome piši zlato moje
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Page 10 of 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Similar topics
» Prosvjed protiv IK okrenuo se u prosvjed protiv Plenkovića
» Prosvjed kao za prava zena a u prvi plan izbio prosvjed protiv ZDS,nacije,drzave,ginekologa,privatnih poduzetnika..
» U Splitu spremaju prosvjed podrške trostrukom ubojici
» prosvjed protiv katotalibana
» Kiseljak protiv Fojnice: Čitavu godinu spremaju se za uskršnju "borbu jajima"
» Prosvjed kao za prava zena a u prvi plan izbio prosvjed protiv ZDS,nacije,drzave,ginekologa,privatnih poduzetnika..
» U Splitu spremaju prosvjed podrške trostrukom ubojici
» prosvjed protiv katotalibana
» Kiseljak protiv Fojnice: Čitavu godinu spremaju se za uskršnju "borbu jajima"
Page 10 of 11