ray će uništiti forum
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: ray će uništiti forum
Ništa te nisam razumio.mentalitet wrote:zoro osvetnik wrote:
Po mom mišljenju svaki normalni forum bi trebao imati opciju "ignore" koja bi funkcionirala nevezano o tome da li si ulogiran, kako bi se otklonili "šumovi" u komuniciranju.
Ma kakvi,vec si napisao ,preskochish a na logiranje u ovaj forum trebalo bi pisati,parafraziram onu.Vi koji ulazite ..........zaboravite na svaku uljudjenost ili logiku jer to ovdje necete naci i onda kada kliknesh da se slazesh trebao bi ti biti dozvoljen pristup ovom forumu pa onda ne bi bilo ni prigovora.
Evo ja svoju kvotu ispunio ,vishe ne mogu podnijeti jer sam vec dobio proljev:::))Priznajem da mi ovaj forum sluzi za reguliranje probavnog traka:::)0
Ako moš konciznije...u dvi-tri riči.
Guest- Guest
A onda ti je to to ( to šta ti spominješ da si mogao imati stalno aktiviranu opciju ignore na taj forum bez obzira jesi li ulogiran ili ne nakon šta si se jednom na njega registrirao ).zoro osvetnik wrote:E, pa to se meni i dogodilo kad su me banirali.RayMabus wrote:Može se to napravit al onda moraš platit. Ovaj forum ( uslužni program ) je besplatan.zoro osvetnik wrote:Po mom mišljenju svaki normalni forum bi trebao imati opciju "ignore" koja bi funkcionirala nevezano o tome da li si ulogiran, kako bi se otklonili "šumovi" u komuniciranju.RayMabus wrote:Ne znam. Moguće je da je tako bio naštiman taj program al nekom drugom metodom ( npr vidljivost tema i drugo, moguće čak i po IP adresi ). Na ovom forumu ( uslužnom programu ) ti funkcionira ovako kako san ti opisa.zoro osvetnik wrote:Mislim da sam na jednom drugom forumu s kojeg sam potjeran imao opciju ignore koja bi funkcionirala i kad nisam ulogiran. Vjerojatno se to moglo podesit po IP adresi.RayMabus wrote:Pa ne funkcionira ako nisi ulogiran. Ako nisi ulogiran ne prepoznaje te program. To je za tvoj korisnički profil a to znači dakle kad se ulogiraš na forum onda funkcionira ( program/forum/ te prepozna ).zoro osvetnik wrote:Opet ne funkcionira kad nisam ulogiran. Mogu vidit postove.
Nisam sto posto siguran da je to funkcioniralo, jer je bilo vrlo davno pa sam zaboravio.
A u podsvjesti mi je ostalo da je "ignore" funkcioniralo i kad se ne ulogiraš. Ali kažem, ne sićam se baš 100%.
Treba te povezat na IP adresu pa onda kad se prvi put registriraš onda te posli po IP adresi prepoznaje.
Samo postoji jedan drugi problem ako to tako napraviš jer ako te jednom banira s takvog foruma ( uslužnog programa ) više se nikad nećeš moć registriat ( dakle s novom e mail adresom ) na takvi forum ( uslužni program ).
Više se nisan moga registrirat na taj forum. Čak sam minja i e-mali adresu, ali uzalud. Samo bi me odjebali.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Sora wrote:skužaj momče , nemam niš protiv tebe
ali kako i tebi nije glupo sam sa sobom pričati ????
jel?
aj si nađi još koju drugu zabavu osimda ovdje daviš tih par forumaša koji se polako spuštaju na tvoj nivo
bravo, bravo
blago tebi i takvima kad se možete uhvatiti jedne osobe da ga okrivite za sve
evo i ti
nakon toliko vremena uletila i otvorila baš ovu temu
oduševila, privukla mase
2014-04-16
on je to radio od samog dolaska na forumAlfaOmega wrote:Longi priča sam sa sobom odkad je naučija pričati.
drugim riječima od starta odjeba sve oko sebe i nastavio monolog
tako je polako mnoge oko sebe nadišao
ako tako nastavi mogao bi i Plenkovića ugroziti
2014-04-16
Svatko ima svoj stil, temperament izražavanja.
Ne mora nam se sviđati i ne moramo čitati te upise.
Otvoriti temu o kolegi nije korektno, longiju ne pakovati :)
Ne mora nam se sviđati i ne moramo čitati te upise.
niels-
2021-04-26
Koliko sam ja primjetio, priča i s ostalima.immortal wrote:on je to radio od samog dolaska na forumAlfaOmega wrote:Longi priča sam sa sobom odkad je naučija pričati.
A to što ga netko doživljava kao da priča sam sa sobom, isto tako bi ga mogao doživjeti kao da ne priča sam sa sobom, nego se dopunjava nakon prethodno izrečenog.
Stvar je percepcije.
Guest- Guest
ti se malo preveć uživioniels wrote:Svatko ima svoj stil, temperament izražavanja.
Ne moramo nam se sviđati i ne moramo čitati te upise.
nije mi kolega, kaj ti je tebi
drugo, svatko o svakom može otvoriti temu , dapače,
longiju treba pakovati naravno
prrešao je granice
Last edited by Sora on Fri 27 Jan - 8:44; edited 1 time in total
obično kad pričaš s drugima onda dobiješ odgovor a ne odgovaraš sam sebizoro osvetnik wrote:Koliko sam ja primitio, priča je ostalima.immortal wrote:on je to radio od samog dolaska na forumAlfaOmega wrote:Longi priča sam sa sobom otkad je naučija pričati.
A to što ga netko doživljava kao da priča sam sa sobom, isto tako bi ga mogao doživjeti kao da ne priča sam sa sobom, nego se dopunjava nakon prethodno izrečenog.
Stvar je percepcije.
obično
vidim ovdje se širi pojmove ..ha ha
nisam ga okrivila za sveimmortal wrote:Sora wrote:skužaj momče , nemam niš protiv tebe
jel?
aj si nađi još koju drugu zabavu osim ovdje daviš tih par forumaša koji se polako spuštaju na tvoj nivo
bravo, bravo
blago tebi i takvima kad se možeš uhvatiti jedne osobe da ga okrivite za sve
evo i ti
oduševila, privukla mase
ti gologuzi
Obično kad pričam s drugima, onda ni ne tražim odgovor.Sora wrote:obično kad pričaš s drugima onda dobiješ odgovor a ne odgovaraš sam sebizoro osvetnik wrote:Koliko sam ja primitio, priča je ostalima.immortal wrote:on je to radio od samog dolaska na forumAlfaOmega wrote:Longi priča sam sa sobom otkad je naučija pričati.
Stvar je percepcije.
obično
Odgovor tražim kad nešto pitam druge.
Guest- Guest
mene to ne zanima ,,, odgovor od socijalista i putinovaca je nebitanzoro osvetnik wrote:Obično kad pričam s drugima, onda ni ne tražim odgovor.Sora wrote:obično kad pričaš s drugima onda dobiješ odgovor a ne odgovaraš sam sebizoro osvetnik wrote:Koliko sam ja primitio, priča je ostalima.immortal wrote:on je to radio od samog dolaska na forumAlfaOmega wrote:Longi priča sam sa sobom otkad je naučija pričati.
Stvar je percepcije.
obično
Gast- Guest
Ti si ozdravio od jučer?škutor wrote:mene to ne zanima ,,, odgovor od socijalista i putinovaca je nebitanzoro osvetnik wrote:Obično kad pričam s drugima, onda ni ne tražim odgovor.Sora wrote:obično kad pričaš s drugima onda dobiješ odgovor a ne odgovaraš sam sebizoro osvetnik wrote:Koliko sam ja primitio, priča je ostalima.immortal wrote:on je to radio od samog dolaska na forumAlfaOmega wrote:Longi priča sam sa sobom otkad je naučija pričati.
Stvar je percepcije.
obično
Guest- Guest
Ja ovdje vidim samo masu trolera koji pokušavaju sjebati jednu potencijalno lijepu ljubavnu priču...ajmo, razlaz svi. Ne triba im sviću držati...
darth_vader-
2014-04-17
darth_vader wrote:Ja ovdje vidim samo masu trolera koji pokušavaju sjebati jednu potencijalno lijepu ljubavnu priču...ajmo, razlaz svi. Ne triba im sviću držati...
omni-
2014-04-12
Sora wrote:nisam ga okrivila za sveimmortal wrote:Sora wrote:skužaj momče , nemam niš protiv tebe
jel?
aj si nađi još koju drugu zabavu osim ovdje daviš tih par forumaša koji se polako spuštaju na tvoj nivo
bravo, bravo
evo i ti
oduševila, privukla mase
ti gologuzi
ipak si otvorila ovu temu samo zato jer si željna komunikacije na forumu
znala si da će ljudi reagirati a sad imaš priliku svakom uzvratiti
2014-04-16
sora se probarabila...Mijenja mi tekst koji sam napisaoimmortal wrote:Sora wrote:nisam ga okrivila za sveimmortal wrote:Sora wrote:skužaj momče , nemam niš protiv tebe
jel?
bravo, bravo
evo i ti
oduševila, privukla mase
ti gologuzi
ipak si otvorila ovu temu samo zato jer si željna komunikacije na forumu
znala si da će ljudi reagirati a sad imaš priliku svakom uzvratiti
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Ebome irud koji forum našao..Forum bivših pripadnika nekadašnje JNA(konačno Jastreb,Crveni i Gnječ doma)
» Suljo:Katastrofa.Bugari ce nas unistiti
» Rusiju treba kompletno unistiti
» Potkornjak će nam uništiti šume, borba je to – ili on ili mi
» Adem Vuchiqi:'BiH želi uništiti Srbiju'
» Suljo:Katastrofa.Bugari ce nas unistiti
» Rusiju treba kompletno unistiti
» Potkornjak će nam uništiti šume, borba je to – ili on ili mi
» Adem Vuchiqi:'BiH želi uništiti Srbiju'
Page 3 of 3