ray će uništiti forum
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: ray će uništiti forum
RayMabus wrote:Aj odjebi mater ti jeben balijsku.Sora wrote:skužaj momče , nemam niš protiv tebe
ali kako i tebi nije glupo sam sa sobom pričati ????
jel?
aj si nađi još koju drugu zabavu osimda ovdje daviš tih par forumaša koji se polako spuštaju na tvoj nivo
Ko da nisam vidio da podržavaš Komšića.
Za mene su svi oni koji ga podržavaju MRTVI.
ODJEBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Možeš. Moš koliko oš.zoro osvetnik wrote:Mogu li stavit dvojicu ili više?RayMabus wrote:Odi na : profile ( gore ti je iznad okvira foruma ). Klikni na njega i otvara ti sadržaj. Imaš piše ti : frends and foes. Klikni na to. Opet ti nešto otvara. Otiđi skroz dole na dno te stranice koju ti je upravo otvorilo. Piše ti : Foes. Imaš tamo piše ti : ADD a foe ( dodaj ). U taj kvadratić utipkaj ime korisnika i klikni dole ispod na kvadratić ( piše ti ADD sa strane ) da to potvrdi. To ti je sve.zoro osvetnik wrote:Ja sam bio koristio opciju izbjegavanja postova, ali ako se ne logiram to ne funkcionira.MDMiridije wrote:Inate onu opciju da ga dodate na "foe list" pa ne vidite njegove postove.
A tlaka mi se svaki put logirat samo da ne bi gledao što pišu oni koji me ne zanimaju.
Lakše ga je preskočit i ne čitat.
Možeš kasnije i maknit kad god ti to želiš. Ja znam nekoga kad vidim da se užario previše stavit na ignore pa posli ono kliknem pa ga čitam pa ako se unormalio ( prošla ga žuta minuta, vratio se iz reaktivnog u analitički um, unormalio se šta bi rekli po narodski ) onda mu ukinem taj ignore pa ga opet čitam normalno da ne klikam na svaki njegov post ( da mi ga otvori ) koji želim pročitat nego mi je normalno otvoreno ( vidljivo ) za čitanje ko i prije.
Last edited by RayMabus on 26/1/2023, 20:45; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Evo sad ću provat stavit dvojicu.RayMabus wrote:Možeš. Moš koliko oš.zoro osvetnik wrote:Mogu li stavit dvojicu ili više?RayMabus wrote:Odi na : profile ( gore ti je iznad okvira foruma ). Klikni na njega i otvara ti sadržaj. Imaš piše ti : frends and foes. Klikni na to. Opet ti nešto otvara. Otiđi skroz dole na dno te stranice koju ti je upravo otvorilo. Piše ti : Foes. Imaš tamo piše ti : ADD a foe ( dodaj ). U taj kvadratić utipkaj ime korisnika i klikni dole ispod na kvadratić ( piše ti ADD sa strane ) da to potvrdi. To ti je sve.zoro osvetnik wrote:Ja sam bio koristio opciju izbjegavanja postova, ali ako se ne logiram to ne funkcionira.MDMiridije wrote:Inate onu opciju da ga dodate na "foe list" pa ne vidite njegove postove.
A tlaka mi se svaki put logirat samo da ne bi gledao što pišu oni koji me ne zanimaju.
Lakše ga je preskočit i ne čitat.
Možeš kasnije i maknit kad god ti to želiš. Ja znam nekoga kad vidim da se užario previše stavit na ignore pa posli ono kliknem pa ga čitam pa ako se unormalio ( prošla ga žuta minuta, vratio se izz reaktivnog u analitički um, unormalio se šta bi rekli po narodski ) onda mu ukinem taj ignore pa ga opet čitam normalno da ne klikam na svaki njegov post ( da mi ga otvori ) koji želim pročitat nego mi je normalno otvoreno ( vidljivo ) za čitanje ko i prije.
Guest- Guest
Sora wrote:skužaj momče , nemam niš protiv tebe
jel?
aj si nađi još koju drugu zabavu osimda ovdje daviš tih par forumaša koji se polako spuštaju na tvoj nivo
Bez obzira kakav je ,ali nije naporan kao vuk i Ero pa se ne slazem sa tobom,zato udri generale svi raspolozivim sredstvima.Bolje mi je chitati njega nego neke kvazi intelektualce koji nisu vidjeli fakultet nego su kupili diplome u Ljubushkom ili Banja Luci a moguce je da su neki kupili i od mene za vrijeme YU.Jebi ga radio sam na destrukciji te vashe vukojebine josh u ono vrije uz svesrdnu pomoc nekih profesora posebno sa Ekonomskog u Zagrebu.Bogami dobru lovu sam mrkno tako da sam si uspio kupiti dvosobni stan za kesh:::))Istina,jebo me svatko ako muljam .Shto ocu reci sa ovim zadnjim?Pa nije pocheo raspad YU 1991 nego prije jer su svi u ono vrijeme zeljeli da budu akademski gradjani bez velikog truda a taj se trend nastavio i u danashnje vrijeme kad jedan tip sa shaltera banke postane novinar ili vozach kamiona general a da ne govorim o onima iz Legije stranaca kako su vas opeljeshali.
Pa ne funkcionira ako nisi ulogiran. Ako nisi ulogiran ne prepoznaje te program. To je za tvoj korisnički profil a to znači dakle kad se ulogiraš na forum onda funkcionira ( program/forum/ te prepozna ).zoro osvetnik wrote:Opet ne funkcionira kad nisam ulogiran. Mogu vidit postove.
2014-04-11
kojupičkumaterinu vidiš u tom što svoje orgazme i nipodoštavanje po tebi nesposobnih vidiš jedinim životnim uspijehommentalitet wrote:Sora wrote:skužaj momče , nemam niš protiv tebe
jel?
Bez obzira kakav je ,ali nije naporan kao vuk i Ero pa se ne slazem sa tobom,zato udri generale svi raspolozivim sredstvima.Bolje mi je chitati njega nego neke kvazi intelektualce koji nisu vidjeli fakultet nego su kupili diplome u Ljubushkom ili Banja Luci a moguce je da su neki kupili i od mene za vrijeme YU.Jebi ga radio sam na destrukciji te vashe vukojebine josh u ono vrije uz svesrdnu pomoc nekih profesora posebno sa Ekonomskog u Zagrebu.Bogami dobru lovu sam mrkno tako da sam si uspio kupiti dvosobni stan za kesh:::))Istina,jebo me svatko ako muljam .Shto ocu reci sa ovim zadnjim?Pa nije pocheo raspad YU 1991 nego prije jer su svi u ono vrijeme zeljeli da budu akademski gradjani bez velikog truda a taj se trend nastavio i u danashnje vrijeme kad jedan tip sa shaltera banke postane novinar ili vozach kamiona general a da ne govorim o onima iz Legije stranaca kako su vas opeljeshali.
oš da ti ja brojin svoje orgazme kvadrate kubike metre ,,,
tvoj karcinom razuma nije samo socijalistički
svako pašče ima više civilizirane ljudskosti u sebi
Gast- Guest
RayMabus wrote:Pa ne funkcionira ako nisi ulogiran. Ako nisi ulogiran ne prepoznaje te program. To je za tvoj korisnički profil a to znači dakle kad se ulogiraš na forum onda funkcionira ( program/forum/ te prepozna ).zoro osvetnik wrote:Opet ne funkcionira kad nisam ulogiran. Mogu vidit postove.
Za ovu logiku jebem mater svakom tko kaze da si glup i dosadan::::))))
Mislim da sam na jednom drugom forumu s kojeg sam potjeran imao opciju ignore koja bi funkcionirala i kad nisam ulogiran. Vjerojatno se to moglo podesit po IP adresi.RayMabus wrote:Pa ne funkcionira ako nisi ulogiran. Ako nisi ulogiran ne prepoznaje te program. To je za tvoj korisnički profil a to znači dakle kad se ulogiraš na forum onda funkcionira ( program/forum/ te prepozna ).zoro osvetnik wrote:Opet ne funkcionira kad nisam ulogiran. Mogu vidit postove.
Nisam sto posto siguran da je to funkcioniralo, jer je bilo vrlo davno pa sam zaboravio.
A u podsvjesti mi je ostalo da je "ignore" funkcioniralo i kad se ne ulogiraš. Ali kažem, ne sićam se baš 100%.
Guest- Guest
škutor wrote:kojupičkumaterinu vidiš u tom što svoje orgazme i nipodoštavanje po tebi nesposobnih vidiš jedinim životnim uspijehommentalitet wrote:Sora wrote:skužaj momče , nemam niš protiv tebe
jel?
Pushi kurac:::))Prvo se smisleno nauchi izrazavati pa se javi.Moze i na schwapskom jer vidim da ti je hrvatski strani jezik.Ako budesh dosadan pozvat cu ti Pizdu ili Eska da te maltretiraju a ja te vishe necu braniti:::)))Ajd prosheci do Ramshtajna pa mi javi jesu tamo josh moji ameri da mirno spavam.
Ne znam. Moguće je da je tako bio naštiman taj program al nekom drugom metodom ( npr vidljivost tema i drugo, moguće čak i po IP adresi ). Na ovom forumu ( uslužnom programu ) ti funkcionira ovako kako san ti opisa.zoro osvetnik wrote:Mislim da sam na jednom drugom forumu s kojeg sam potjeran imao opciju ignore koja bi funkcionirala i kad nisam ulogiran. Vjerojatno se to moglo podesit po IP adresi.RayMabus wrote:Pa ne funkcionira ako nisi ulogiran. Ako nisi ulogiran ne prepoznaje te program. To je za tvoj korisnički profil a to znači dakle kad se ulogiraš na forum onda funkcionira ( program/forum/ te prepozna ).zoro osvetnik wrote:Opet ne funkcionira kad nisam ulogiran. Mogu vidit postove.
Nisam sto posto siguran da je to funkcioniralo, jer je bilo vrlo davno pa sam zaboravio.
A u podsvjesti mi je ostalo da je "ignore" funkcioniralo i kad se ne ulogiraš. Ali kažem, ne sićam se baš 100%.
Last edited by RayMabus on 26/1/2023, 21:05; edited 1 time in total
2014-04-11
krvitiiisusovementalitet wrote:škutor wrote:kojupičkumaterinu vidiš u tom što svoje orgazme i nipodoštavanje po tebi nesposobnih vidiš jedinim životnim uspijehommentalitet wrote:Sora wrote:skužaj momče , nemam niš protiv tebe
jel?
Pushi kurac:::))Prvo se smisleno nauchi izrazavati pa se javi.Moze i na schwapskom jer vidim da ti je hrvatski strani jezik.Ako budesh dosadan pozvat cu ti Pizdu ili Eska da te maltretiraju a ja te vishe necu braniti:::)))Ajd prosheci do Ramshtajna pa mi javi jesu tamo josh moji ameri da mirno spavam.
Gast- Guest
Sora se javila nakon 3 meseca da optuzi Longija da unistava
Forum.
Kada bi se svi javljali nakon 3 meseca, istog ne bi bilo.
Logika.
Forum.
Kada bi se svi javljali nakon 3 meseca, istog ne bi bilo.
Logika.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
škutor wrote:krvitiiisusovementalitet wrote:škutor wrote:kojupičkumaterinu vidiš u tom što svoje orgazme i nipodoštavanje po tebi nesposobnih vidiš jedinim životnim uspijehommentalitet wrote:Sora wrote:skužaj momče , nemam niš protiv tebe
jel?
Pa kaj ti nije jasno???!!To je moja drzava:::))Barem se imam chime kurchiti medju vama kamenjarima jer nas koliko vidim neizmjerno cijenite a zauzvrat ochekujete da vas shtitimo od srbica:::))Ti si schwabo moja omiljena kujica koju volim ponekada munuti u ribra ko pokojni Smoje svoga Sharka.Dakle dudlaj dudlu svom gospodaru ameru :::))
boktejebomentalitet wrote:škutor wrote:krvitiiisusovementalitet wrote:škutor wrote:kojupičkumaterinu vidiš u tom što svoje orgazme i nipodoštavanje po tebi nesposobnih vidiš jedinim životnim uspijehommentalitet wrote:Sora wrote:skužaj momče , nemam niš protiv tebe
jel?
Pa kaj ti nije jasno???!!To je moja drzava:::))Barem se imam chime kurchiti medju vama kamenjarima jer nas koliko vidim neizmjerno cijenite a zauzvrat ochekujete da vas shtitimo od srbica:::))Ti si schwabo moja omiljena kujica koju volim ponekada munuti u ribra ko pokojni Smoje svoga Sharka.Dakle dudlaj dudlu svom gospodaru ameru :::))
Gast- Guest
Po mom mišljenju svaki normalni forum bi trebao imati opciju "ignore" koja bi funkcionirala nevezano o tome da li si ulogiran, kako bi se otklonili "šumovi" u komuniciranju.RayMabus wrote:Ne znam. Moguće je da je tako bio naštiman taj program al nekom drugom metodom ( npr vidljivost tema i drugo, moguće čak i po IP adresi ). Na ovom forumu ( uslužnom programu ) ti funkcionira ovako kako san ti opisa.zoro osvetnik wrote:Mislim da sam na jednom drugom forumu s kojeg sam potjeran imao opciju ignore koja bi funkcionirala i kad nisam ulogiran. Vjerojatno se to moglo podesit po IP adresi.RayMabus wrote:Pa ne funkcionira ako nisi ulogiran. Ako nisi ulogiran ne prepoznaje te program. To je za tvoj korisnički profil a to znači dakle kad se ulogiraš na forum onda funkcionira ( program/forum/ te prepozna ).zoro osvetnik wrote:Opet ne funkcionira kad nisam ulogiran. Mogu vidit postove.
Guest- Guest
Može se to napravit al onda moraš platit. Ovaj forum ( uslužni program ) je besplatan.zoro osvetnik wrote:Po mom mišljenju svaki normalni forum bi trebao imati opciju "ignore" koja bi funkcionirala nevezano o tome da li si ulogiran, kako bi se otklonili "šumovi" u komuniciranju.RayMabus wrote:Ne znam. Moguće je da je tako bio naštiman taj program al nekom drugom metodom ( npr vidljivost tema i drugo, moguće čak i po IP adresi ). Na ovom forumu ( uslužnom programu ) ti funkcionira ovako kako san ti opisa.zoro osvetnik wrote:Mislim da sam na jednom drugom forumu s kojeg sam potjeran imao opciju ignore koja bi funkcionirala i kad nisam ulogiran. Vjerojatno se to moglo podesit po IP adresi.RayMabus wrote:Pa ne funkcionira ako nisi ulogiran. Ako nisi ulogiran ne prepoznaje te program. To je za tvoj korisnički profil a to znači dakle kad se ulogiraš na forum onda funkcionira ( program/forum/ te prepozna ).zoro osvetnik wrote:Opet ne funkcionira kad nisam ulogiran. Mogu vidit postove.
Treba te povezat na IP adresu pa onda kad se prvi put registriraš onda te posli po IP adresi prepoznaje.
Samo postoji jedan drugi problem ako to tako napraviš jer ako te jednom banira s takvog foruma ( uslužnog programa ) više se nikad nećeš moć registriat ( dakle s novom e mail adresom ) na takvi forum ( uslužni program ).
Kad te banira onda te banira po IP adresi a ne korisničkom računu ( profil koji radiš pomoću neke svoje e-mail adrese ).
2014-04-11
E, pa to se meni i dogodilo kad su me banirali.RayMabus wrote:Može se to napravit al onda moraš platit. Ovaj forum ( uslužni program ) je besplatan.zoro osvetnik wrote:Po mom mišljenju svaki normalni forum bi trebao imati opciju "ignore" koja bi funkcionirala nevezano o tome da li si ulogiran, kako bi se otklonili "šumovi" u komuniciranju.RayMabus wrote:Ne znam. Moguće je da je tako bio naštiman taj program al nekom drugom metodom ( npr vidljivost tema i drugo, moguće čak i po IP adresi ). Na ovom forumu ( uslužnom programu ) ti funkcionira ovako kako san ti opisa.zoro osvetnik wrote:Mislim da sam na jednom drugom forumu s kojeg sam potjeran imao opciju ignore koja bi funkcionirala i kad nisam ulogiran. Vjerojatno se to moglo podesit po IP adresi.RayMabus wrote:Pa ne funkcionira ako nisi ulogiran. Ako nisi ulogiran ne prepoznaje te program. To je za tvoj korisnički profil a to znači dakle kad se ulogiraš na forum onda funkcionira ( program/forum/ te prepozna ).zoro osvetnik wrote:Opet ne funkcionira kad nisam ulogiran. Mogu vidit postove.
Treba te povezat na IP adresu pa onda kad se prvi put registriraš onda te posli po IP adresi prepoznaje.
Samo postoji jedan drugi problem ako to tako napraviš jer ako te jednom banira s takvog foruma ( uslužnog programa ) više se nikad nećeš moć registriat ( dakle s novom e mail adresom ) na takvi forum ( uslužni program ).
Više se nisan moga registrirat na taj forum. Čak sam minja i e-mali adresu, ali uzalud. Samo bi me odjebali.
Guest- Guest
zoro osvetnik wrote:Po mom mišljenju svaki normalni forum bi trebao imati opciju "ignore" koja bi funkcionirala nevezano o tome da li si ulogiran, kako bi se otklonili "šumovi" u komuniciranju.RayMabus wrote:Ne znam. Moguće je da je tako bio naštiman taj program al nekom drugom metodom ( npr vidljivost tema i drugo, moguće čak i po IP adresi ). Na ovom forumu ( uslužnom programu ) ti funkcionira ovako kako san ti opisa.zoro osvetnik wrote:Mislim da sam na jednom drugom forumu s kojeg sam potjeran imao opciju ignore koja bi funkcionirala i kad nisam ulogiran. Vjerojatno se to moglo podesit po IP adresi.RayMabus wrote:Pa ne funkcionira ako nisi ulogiran. Ako nisi ulogiran ne prepoznaje te program. To je za tvoj korisnički profil a to znači dakle kad se ulogiraš na forum onda funkcionira ( program/forum/ te prepozna ).zoro osvetnik wrote:Opet ne funkcionira kad nisam ulogiran. Mogu vidit postove.
Ma kakvi,vec si napisao ,preskochish a na logiranje u ovaj forum trebalo bi pisati,parafraziram onu.Vi koji ulazite ..........zaboravite na svaku uljudjenost ili logiku jer to ovdje necete naci i onda kada kliknesh da se slazesh trebao bi ti biti dozvoljen pristup ovom forumu pa onda ne bi bilo ni prigovora.
Evo ja svoju kvotu ispunio ,vishe ne mogu podnijeti jer sam vec dobio proljev:::))Priznajem da mi ovaj forum sluzi za reguliranje probavnog traka:::)0
Ništa te nisam razumio.mentalitet wrote:zoro osvetnik wrote:
Po mom mišljenju svaki normalni forum bi trebao imati opciju "ignore" koja bi funkcionirala nevezano o tome da li si ulogiran, kako bi se otklonili "šumovi" u komuniciranju.
Ma kakvi,vec si napisao ,preskochish a na logiranje u ovaj forum trebalo bi pisati,parafraziram onu.Vi koji ulazite ..........zaboravite na svaku uljudjenost ili logiku jer to ovdje necete naci i onda kada kliknesh da se slazesh trebao bi ti biti dozvoljen pristup ovom forumu pa onda ne bi bilo ni prigovora.
Evo ja svoju kvotu ispunio ,vishe ne mogu podnijeti jer sam vec dobio proljev:::))Priznajem da mi ovaj forum sluzi za reguliranje probavnog traka:::)0
Ako moš konciznije...u dvi-tri riči.
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Ebome irud koji forum našao..Forum bivših pripadnika nekadašnje JNA(konačno Jastreb,Crveni i Gnječ doma)
» Suljo:Katastrofa.Bugari ce nas unistiti
» Rusiju treba kompletno unistiti
» Potkornjak će nam uništiti šume, borba je to – ili on ili mi
» Adem Vuchiqi:'BiH želi uništiti Srbiju'
» Suljo:Katastrofa.Bugari ce nas unistiti
» Rusiju treba kompletno unistiti
» Potkornjak će nam uništiti šume, borba je to – ili on ili mi
» Adem Vuchiqi:'BiH želi uništiti Srbiju'
Page 2 of 3