TITO: Nasli smo mnogo BRE zlata, ali necu da vam kazem gde!
Page 1 of 1
TITO: Nasli smo mnogo BRE zlata, ali necu da vam kazem gde!
ja živim za državu, ja sam vojnik države.
- Imam jednu dobru vest, objavili ste kako su u Žagubici pronađene rezerve zlata, našli smo još jedno mesto sa još većim zalihama, samo nas dvoje zna gde je, al neću da vam kažem, našli smo prema prvim izveštajima, jedan od prvih 100, a možda i bolje od toga nalazišta zlata u celom svetu. Da smo imali pameti sa iskoristimo litijum, samo Srbija donela genijalnu odluku da sebi puca u nogu.
https://www.telegraf.rs/vesti/politika/3619715-predsednik-Suljo-se-obraca-javnosti-saopstava-najvaznije-informacije-o-situaciji-na-kosmetu
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: TITO: Nasli smo mnogo BRE zlata, ali necu da vam kazem gde!
Ko ga bude prebacio u strip ima da bude popularniji od
Alan Forda.
2014-08-25
POSEBAN POZDRAV ZA NAŠ NAROD NA KOSMETU.
TITO: Znam da veruju meni i svojoj državi, jer imaju kome da veruju!
2014-08-25
Da je pametan kovao bi zlatnike veličine kovanice 2 eura a na njima bi utisnuo natpis : Srbija do Tokija i onda s tim zlaticima plaćao dugovanja države prema unutrašnjim dužnicima.
Iste te zlatnike centralna banka Srbije ne bi kupovala ( samo ih plasira na tržište ) a jedina obaveza bi joj bila da ako netko želi provjerti jel lažnjak da u jednoj poslovnici u Bg službena lica besplatno rade tu uslugu provjere jel ta kovanica baš to zlato iz kojeg ( jer ga kuje ) stoji centralna banka Srbije tj država kao proizvođač.
I onda fino mafiji to zgodno za mutne poslove i eto valute koja se koristi u međusobnim paćanjima između kupca i prodavateljima na Balkanu i šire.
Vrijednost joj diktira trenutna cijena zlata u svijetu pa ako je gram 50 dolara a kovanica ima masu 30 grama onda taj srpski zlatni dinar vrijedi : 1500 ( tisuću pesto ) dolara.
Iste te zlatnike centralna banka Srbije ne bi kupovala ( samo ih plasira na tržište ) a jedina obaveza bi joj bila da ako netko želi provjerti jel lažnjak da u jednoj poslovnici u Bg službena lica besplatno rade tu uslugu provjere jel ta kovanica baš to zlato iz kojeg ( jer ga kuje ) stoji centralna banka Srbije tj država kao proizvođač.
I onda fino mafiji to zgodno za mutne poslove i eto valute koja se koristi u međusobnim paćanjima između kupca i prodavateljima na Balkanu i šire.
Vrijednost joj diktira trenutna cijena zlata u svijetu pa ako je gram 50 dolara a kovanica ima masu 30 grama onda taj srpski zlatni dinar vrijedi : 1500 ( tisuću pesto ) dolara.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
To imas ovde po radnjama plocice od 1, 2, 5 i navise grama.
Lingotto d'oro ukucaj i eto od 1 gram do 1 kg.
2014-08-25
i ja znam gdje gusarsko blago ali necu vam reci
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Točno to triba radit al ne ovako nego u obliku zlatnika ( kovanice ) i onda ona šema gore kako san opisa.Serbinho-3 wrote:
To imas ovde po radnjama plocice od 1, 2, 5 i navise grama.
Lingotto d'oro ukucaj i eto od 1 gram do 1 kg.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
PREMIJERKA BRNABIĆ POKOPALA TADIĆA: Nisu mogli da mu zaprete povlačenjem investicija - nije ih bilo!
2014-08-25
RayMabus likes this post
Similar topics
» Mnogo smo jaki!Kad mi Aca naredi cu da kazem sta smo kupili.Mnogo smo jaki kus
» TITO: Mnogo vam bre Hvala
» Kinezi bijesni na Dačića jer izbjegava put u Kinu!Ovo može mnogo da nas mnogo košta
» Suljo pukao.zbog uspjeha Hrvatske:'Navijao sam za Maroko.Nikad necu za Hrvatsku.Idite na more tamo ja necu.'
» Tko će navesti da je doktorirao na Tito i ribari, Tito i njegov pas i slične budalaštine...
» TITO: Mnogo vam bre Hvala
» Kinezi bijesni na Dačića jer izbjegava put u Kinu!Ovo može mnogo da nas mnogo košta
» Suljo pukao.zbog uspjeha Hrvatske:'Navijao sam za Maroko.Nikad necu za Hrvatsku.Idite na more tamo ja necu.'
» Tko će navesti da je doktorirao na Tito i ribari, Tito i njegov pas i slične budalaštine...
Page 1 of 1