ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mnogo smo jaki!Kad mi Aca naredi cu da kazem sta smo kupili.Mnogo smo jaki kus

Go down

Mnogo smo jaki!Kad mi Aca naredi cu da kazem sta smo kupili.Mnogo smo jaki kus Empty Mnogo smo jaki!Kad mi Aca naredi cu da kazem sta smo kupili.Mnogo smo jaki kus

Post by vuksadinare 11/11/2018, 19:23

https://informer.rs/vesti/politika/407771/lazanski-novom-srpskom-oruzju-vojska-dobija-najmoderniji-pvo-sistem-ali-necu-otkrivam-sve-dok-predsednik-kaze
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Mnogo smo jaki!Kad mi Aca naredi cu da kazem sta smo kupili.Mnogo smo jaki kus Empty Re: Mnogo smo jaki!Kad mi Aca naredi cu da kazem sta smo kupili.Mnogo smo jaki kus

Post by vuksadinare 11/11/2018, 19:25

Najbolji mi je kad je nekidan rekao.MNOGO SMO JAKI KOMSIJE DA NAM ZAVIDITE lol!
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Mnogo smo jaki!Kad mi Aca naredi cu da kazem sta smo kupili.Mnogo smo jaki kus Empty Re: Mnogo smo jaki!Kad mi Aca naredi cu da kazem sta smo kupili.Mnogo smo jaki kus

Post by vuksadinare 11/11/2018, 19:28

..necu da vam kazem..ali cu da se malcice pohvalim nabavljamo pvo sistem...koja budala... :D
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Hektorović 11/11/2018, 19:29

polovne bukove
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by vuksadinare 11/11/2018, 19:31

Precednice zasto nabavljamo oruzje?
Suljo:Hrvati rekli da nam daju dvesta tenkova fore ako sad to ne iskoristimo sramme traziti da nam opet daju dvesta tenkova fore
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Eroo 11/11/2018, 20:24

Od svega što su pokazali na pokaznoj paradi jedino im je boja novijeg datuma...i slama za kamuflažu vojnika.  Mnogo smo jaki!Kad mi Aca naredi cu da kazem sta smo kupili.Mnogo smo jaki kus 1f602

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics