Mnogo smo jaki!Kad mi Aca naredi cu da kazem sta smo kupili.Mnogo smo jaki kus
Page 1 of 1
Mnogo smo jaki!Kad mi Aca naredi cu da kazem sta smo kupili.Mnogo smo jaki kus
https://informer.rs/vesti/politika/407771/lazanski-novom-srpskom-oruzju-vojska-dobija-najmoderniji-pvo-sistem-ali-necu-otkrivam-sve-dok-predsednik-kaze
vuksadinare- Posts : 100322
2015-09-08
Re: Mnogo smo jaki!Kad mi Aca naredi cu da kazem sta smo kupili.Mnogo smo jaki kus
Najbolji mi je kad je nekidan rekao.MNOGO SMO JAKI KOMSIJE DA NAM ZAVIDITE
2015-09-08
Re: Mnogo smo jaki!Kad mi Aca naredi cu da kazem sta smo kupili.Mnogo smo jaki kus
..necu da vam kazem..ali cu da se malcice pohvalim nabavljamo pvo sistem...koja budala...
2015-09-08
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Precednice zasto nabavljamo oruzje?
Suljo:Hrvati rekli da nam daju dvesta tenkova fore ako sad to ne iskoristimo sramme traziti da nam opet daju dvesta tenkova fore
Suljo:Hrvati rekli da nam daju dvesta tenkova fore ako sad to ne iskoristimo sramme traziti da nam opet daju dvesta tenkova fore
2015-09-08
Od svega što su pokazali na pokaznoj paradi jedino im je boja novijeg datuma...i slama za kamuflažu vojnika.
Similar topics
» Lažanski u elementu:Neka znaju svi 'mnogo smo jaki,najjači'
» TITO: Nasli smo mnogo BRE zlata, ali necu da vam kazem gde!
» Kinezi bijesni na Dačića jer izbjegava put u Kinu!Ovo može mnogo da nas mnogo košta
» Dujmović:'Srbija je čista ruska marioneta.Ako Rusija naredi Srbiji da krene u rat oni će i krenuti'
» a šta da kažem
» TITO: Nasli smo mnogo BRE zlata, ali necu da vam kazem gde!
» Kinezi bijesni na Dačića jer izbjegava put u Kinu!Ovo može mnogo da nas mnogo košta
» Dujmović:'Srbija je čista ruska marioneta.Ako Rusija naredi Srbiji da krene u rat oni će i krenuti'
» a šta da kažem
Page 1 of 1