Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 39 of 50
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Re: Hajduk Split
Ujedno je ovo i povijesno gostovanje za evropski nogomet jer niti jednu juniorsku ekipu u Ligi prvaka nije pratilo toliko navijača kao što će večeras Hajduk.
Sjajna atmosfera je zagarantovana, a Dortmund je do jučer prodao više od 10.000 ulaznice te se očekuje da će ta brojka do utakmice narasti.
Hajdukovci napravili ludnicu u Dortmundu, na ulicama grada 5.000 navijača
Sredinom prvog dijela stigao je i službeni podatak o broju gledatelja. Spiker je obznanio kako je na stadionu 16.000 gledatelja.
Sjajna atmosfera je zagarantovana, a Dortmund je do jučer prodao više od 10.000 ulaznice te se očekuje da će ta brojka do utakmice narasti.
Hajdukovci napravili ludnicu u Dortmundu, na ulicama grada 5.000 navijača
Sredinom prvog dijela stigao je i službeni podatak o broju gledatelja. Spiker je obznanio kako je na stadionu 16.000 gledatelja.
RayMabus- Posts : 184249
2014-04-11
U polufinalu 21. travnja u Nyonu protiv Milana igrat će Hajduk! Nakon Šahtara i Manchester Cityja, izbacili su Bijeli i Borussiju usred Dortmunda. Povijesni rezultat za splitski klub, povijesni rezultat za hrvatski nogomet, jer imamo predstavnika na završnom turniru u Švicarskoj.
Juniori splitskog Hajduka napravili su novu senzaciju i preko Borussije Dortmund izborili su polufinale omladinske Lige prvaka. Završeno je rezultatom 1:1, a onda je Hajduk slavio na penale.
Enlarge this imageClick to see fullsize
Hajduk je u četvrtfinalu napravio senzaciju i savladao je Manchester City na svom Poljudu. Taj rezultat odjeknuo je u svjetskim medijima, a posebno je impresionirao Engleze koji su pratili rezultat svog Cityja.
No, tu se Splićani nisu zaustavili. Danas su, posve zasluženo, izbacili Borussiju Dortmund i to na Signal Iduna Parku u Njemačkoj.
Na Dortmundov stadion stiglo je 5.000 navijača Hajduka, kao da je u pitanju seniorski tim. Bodrili su svoju ekipu i na kraju slavili veliki uspjeh.
Tako su se Splićani pridružili Milanu, AZ Alkmaaru i Sporting Lisabonu u polufinalu Lige prvaka.
Hajdukovi juniori nakon drame i novog velikog čuda izborili polufinale Lige prvaka
2014-04-11
100kn wrote:nikad nećeš hodati sam
hajduk split
darth_vader-
2014-04-17
lako je sad ubirati plodove marljivog rada dinama, zna se tko je najzaslužniji, tko to sve financira
ovako sekta ne bi uložila 1 cent u omladinske pogone
al opet im džabe, ionako će svi propasti
ovako sekta ne bi uložila 1 cent u omladinske pogone
al opet im džabe, ionako će svi propasti
End- Posts : 21177
2015-08-25
End se nacica previše delanca...nije mu za zamjeriti.
darth_vader-
2014-04-17
darth_vader wrote:100kn wrote:nikad nećeš hodati sam
hajduk split
fridrih_niche- Posts : 2293
2021-02-25
Brate mili, isto mi je pun kurac ovih dočeka…
Doček je samo za trofeje, a ne za svaki kurac…
To je moj stav, jbg…
;)
To je moj stav, jbg…
;)
2021-02-25
kic likes this post
Neka, za uspomenu. Tko zna kad ćemo drugi put ovako.fridrih_niche wrote:Brate mili, isto mi je pun kurac ovih dočeka…
To je moj stav, jbg…
;)
2014-04-11
fridrih_niche wrote:Brate mili, isto mi je pun kurac ovih dočeka…
To je moj stav, jbg…
;)
A naravno
darth_vader-
2014-04-17
to je samo pokazatelj koliko ste jadni i nemoćni
svaka cast djecurliji, al realno...
kao srbi i U20... isti ste, isti sljam
2015-08-25
To je Split, jebiga...fridrih_niche wrote:Brate mili, isto mi je pun kurac ovih dočeka…
To je moj stav, jbg…
;)
No veliki je uspjeh dobiti u ovakvom natjecanju prvaka Engleske, Njemacke. Klubovi koji imaju brutalne uvjete, kampove za Akademiju s ko zna koliko terena, dvoranama (u Dortmundu imaju sobu gdje ti lopta dolazi s svih mogucih strana, ne znas s koje, moras primiti i pogoditi rupu okvir di ti zasvitli-milijun eura to dode) a nasi momci imaju 2 terena, jedan umjetna trava a i to dijele s seniorima.
Sasvim sigurno ni jedan klub nikad nije usao u ovakvom natjecanju medu 4 najbolja s uvjetima kakave ima Hajduk. Tim je uspjeh veci...
Guest- Guest
End wrote:to je samo pokazatelj koliko ste jadni i nemoćni
Jedan put ću te naći i zarakijati...i pivati ćeš mi" I kad gube i kad tuku"...mnoge sam tako preobratila, nikad ti nije kasno .
darth_vader-
2014-04-17
nemas straha, onda sam vec preobracen..
neki dan se orilo dalmacijo pismu tebi pivan ja
2015-08-25
Ipak si Dalmatinac…End wrote:nemas straha, onda sam vec preobracen..
<3
2021-02-25
darth_vader likes this post
End wrote:nemas straha, onda sam vec preobracen..
Nađemo se na neutralnom terenu. Dakle, Avenue Mall
darth_vader-
2014-04-17
darth_vader wrote:End wrote:nemas straha, onda sam vec preobracen..
Nađemo se na neutralnom terenu. Dakle, Avenue Mall
2021-02-25
I tako Leko prvi puta zaigra u istom sastavu dvi utakmice za redom, napokon formacija koja pase kadru igraca, Krovinović povucen vise nazad a Marokanac prve dvije utakmice zaigra u prvih 11 i obje utakmice uvjerljivo najbolji igrac na terenu.
Naravno, nismo primili gol te dvije utakmice.
Leko je misec ipo dana bacija u vitar i bez veze prosuja previse bodova. Umisto da smo sad u borbi za naslov, a mozda bi i preuzeli prvu poziciju mi pricamo o sljedecoj sezoni...
Naravno, nismo primili gol te dvije utakmice.
Leko je misec ipo dana bacija u vitar i bez veze prosuja previse bodova. Umisto da smo sad u borbi za naslov, a mozda bi i preuzeli prvu poziciju mi pricamo o sljedecoj sezoni...
Guest- Guest
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 39 of 50