Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 50
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Re: Hajduk Split
10-tak milijuna eura za ljubičića i biuka je dobra prodaja za hajduk.Andreas Goldberger wrote:Svi su propali i svi će propasti, a mi ih opet dobro prodajemo...End wrote:jebote kako si ti samo pametan, svaka ti dala care
dobro jel ima uopće ijedan sektaš koji nije propao, jesi se možda to pitanje zapitao školjkašu
Jesi se zapitao zasto? :20:
hajduk prodaje sirovinu, a drugi klubovi prerađene hajdukove igrače.
uzmi samo juranovića za primjer: prodali ste ga poljacima za 400.000€, ako ste imali klauzulu od 20% idućeg transfera zaradili ste ukupno 800.000€ za igrača koji sada vrijedi iznad 10.000.000 €.
dobra prodaja?
čini ti se.
sitting_bull- Posts : 11159
2015-09-28
Sretno novom treneru. Ivan Leko.
Pamtim ga kao jako dobrog igraca. Trofejni igrac a i kao trener je jako dobro krenuo.
Svejedno ce mu ovo (kao i svakome) biti najveci izazov u karijeri i nema garancije uspjeha u Hajduku. S druge strane on ce imati i ima autoritet vec sad kod Uprave jer je ipak napravio neko ime.
Pamtim ga kao jako dobrog igraca. Trofejni igrac a i kao trener je jako dobro krenuo.
Svejedno ce mu ovo (kao i svakome) biti najveci izazov u karijeri i nema garancije uspjeha u Hajduku. S druge strane on ce imati i ima autoritet vec sad kod Uprave jer je ipak napravio neko ime.
Guest- Guest
Pa evo, slazen se Bulle s tobom 100 %…
Mi prodajemo sirovinu, a drugi klubovi naše rafinirane proizvode…
To se događa i s vama, samo na većoj financijskoj razini…
I ovo o gubljenju kontinuiteta talenata se isto slazen…
Al lako je bit general nakon bitke, jbg…
Na licu mista, u datom trenutku, nije lako donit ispravnu odluku…
;)
;)
fridrih_niche- Posts : 2293
2021-02-25
Leko je oženija moju simpatiju iz djetinjstva hahaha…Andreas Goldberger wrote:Sretno novom treneru. Ivan Leko.
Sve najbolje mu zelin…
:D
2021-02-25
Cudi me da je sekta uzela Leku , zao mi je covjeka jer sam ga upoznao i ovo mu nije trebalo
Lt.Topper Harley- Posts : 792
2022-10-28
Svaki igrac je prica za sebe.fridrih_niche wrote:Pa evo, slazen se Bulle s tobom 100 %…
;)
Znali smo mi prodati mladog igraca pa se pisalo da je premalo, prerano a taj igrac nikad vise nije tu cijenu i transfer postigao.
Guest- Guest
Kad nisi nabavija broj i da joj papir s brojem pa pita mogu li te nazvati...fridrih_niche wrote:Leko je oženija moju simpatiju iz djetinjstva hahaha…Andreas Goldberger wrote:Sretno novom treneru. Ivan Leko.
Sve najbolje mu zelin…
Guest- Guest
Šta ću joj davat broj, pa portun do portuna smo živili…
2021-02-25
A tako...fridrih_niche wrote:Šta ću joj davat broj, pa portun do portuna smo živili…
Mogla je danas laganini ziviti, a ne u stresu kao zena trenera Hajduka...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Šta ću joj davat broj, pa portun do portuna smo živili…
Eto, takva logika urodi takvim rezultatom.
Ja nisam volio ići u crkvu, ali svake nedjelje sam hodočastio do katedrale jer sam tamo vidio najljepšu djevojku koju sam ikad vidjel, i aždaju od buduće veleštovane punice. :)
Djeco moja, oni ratni filmovi gdje se usprkos primljenom rafalu raznose bunkeri u zrak kamenom sjekirom su ništa što sam ja prolazio da joj barem saznam ime. Ali prohodali smo, bili smo deca, i bili smo i deca kad smo se vjenčali 4 godine kasnije (ozbiljno, imel sam 17, ona je navršila 18).
Moj niče, ti si dobar ko duša, moraš se boriti za sve u životu, a za ženu posebno.
Last edited by niels on 6/1/2023, 00:29; edited 1 time in total
niels-
2021-04-26
Leke se sjećam, bio je dobar igrač, čujem i da ima odlične reference za trenera, iz Belgije i Kine.
Plus mu je i što zna kakav ga pritisak čeka, a minus mu je što i sam nije imun na to, kako je Dambrauskas bio.
Naravno, nije nikada dobro da jedan trener počne, a drugi završi pripreme.
Plus mu je i što zna kakav ga pritisak čeka, a minus mu je što i sam nije imun na to, kako je Dambrauskas bio.
Naravno, nije nikada dobro da jedan trener počne, a drugi završi pripreme.
niels-
2021-04-26
Ma Nielse, zajebajen se malo haha…niels wrote:fridrih_niche wrote:Šta ću joj davat broj, pa portun do portuna smo živili…
Eto, takva logika urodi takvim rezultatom.
Ja nisam volio ići u crkvu, ali svake nedjelje sam hodočastio do katedrale jer sam tamo vidio najljepšu djevojku koju sam ikad vidjel, i aždaju od buduće veleštovane punice. :)
Djeco moja, oni ratni filmovi gdje se usprkos primljenom rafalu raznose bunkeri u zrak kamenom sjekirom su ništa što sam ja prolazio da joj barem saznam ime. Ali prohodali smo, bili smo deca, i bili smo i deca kad smo se vjenčali 4 godine kasnije (ozbiljno, imel sam 17, ona je navršila 18).
Moj niče, ti si dobar ko duša, moraš se boriti za sve u životu, a za ženu posebno.
Ona je starija od mene 2 godine, nisan ima šanse nikad, a možda ni tad…
Nisan ima ni Vespu nit san zna svirat gitaru…
Tako da stariju nisan moga zavest hahaha…
A za ženu, pravu ženu, se uvik isplati borit…
<3
2021-02-25
jucer je bio dobar film o I. Gudelju, a cek on je skupio hepatitis b, znaci isao na kurve? bome ga je to kostalo
Niche imao bi Vespu da si bio diler ,a ne obican narkoman
2022-10-28
Dobar dokumentarac…kic wrote:
jucer je bio dobar film o I. Gudelju, a cek on je skupio hepatitis b, znaci isao na kurve? bome ga je to kostalo
Ma kakve kurve, nudile su mu se di god je isa…
A navodno je pokupija od običnog poljupca sa ženskom, pa ti sad vidi…
Kaže mi stari da je Gudelj bija najmoderniji vezni tog vrimena, čudo od igrača…
Šteta jebene žutice…
;)
2021-02-25
Da brat nije unistija Vespu 95.-e i skoro poginija, onda bi mene bila dočekala…Lt.Topper Harley wrote:Niche imao bi Vespu da si bio diler ,a ne obican narkoman
A bila je oldtimer, sve ni ženske pale na nju…
<3
2021-02-25
odvratan motorin, pravo ribarski
End- Posts : 21177
2015-08-25
darth_vader likes this post
fridrih_niche wrote:E, moj sinko, klasik iz 65.-e je sve…
<3
Vespa je dio starter packa splitskih dilera ...zajedno sa hajduk japankama, nokiom 3310 ,pederusom i naostrenim svicarcom
2022-10-28
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 50