Pronađen planet deveti planet Nibiru
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Pronađen planet deveti planet Nibiru
https://www.rt.com/news/312607-space-elevator-canada-tower/
Winter is coming- Posts : 9181
2014-04-14
uhhhh..kako bi to moglo drzati razvnotezu da se ne prevrne..vjetrovi,zemljina rotacija,turbulencije,potresi...biti na vrhu,i ono polako se pocne na stranu obarati..what a filling..!!!
inace ideja iz jednog SF romana..
inace ideja iz jednog SF romana..
Guest- Guest
pa moralo bi biti izradjeno od cvrstih i fleksibilnih materijala i konektovana za satelit,ovo sto kanadjani prave,nemam pojma sta je to,mozda vise neka zajebancija za turiste,mada kad bi se na vrh tog tornja mogla dostaviti raketa nosac mozda ni to nebi bilo tako lose kao i lansiranje space shutla sa ledja nekog veceg nosaca aviona
2014-04-14
kvantna fizika je nešto tipa filozofija multikulturalizma, toliko je otprilike relevatna.. zanimljiva, ali hrpa toga postoji samo u teoriji, u praksi se vjerojatno nikada neće moći dokazati, tipa strune , ili izmišljaju WIMP čestice da im model svemira funkcionira.. pa onda se fizičari sastanu, i dogovore se što će izmisliti da im postojeći model svemira može "funkcionirati" na papiru.. i onda dogovore "amo izmisliti to-to i to" , i onda naravno to trebaju empirijski dokazati. pokušavaju i ne uspjevaju.. ali mi je to simpatično sve skupabogomdani wrote:Ovo je znimljivo..ostav se ti Ekonomije i mlati po quantnoj fizici,bude nes od tebe..Neoliberalni portugalac wrote:čitao sam te teorije o gravitonima... na kraju je šema da njihova masa proizlazi iz paralernih dimenzija, tamo se fizički nalaze, a mi ih nevidimo, a osjećamo njihove efekte lol.udba wrote:To su male čestice, zovu se gravitoni, malo nemaš šta vidit, najslabija sila uz jaku, slabu i elektromagnetsku, niko ih nije vidio ali treba vjerovat u to ko u dogmu dok neko ne otkrije šta je to.bogomdani wrote:pa,dok ne rjese gravitacijski bunar,nema nikakvim raketlinama nadaleko..a nece skoro,jerbo jos nitko ne zna sto uzrokuje gravitaciju istinski..svi kazu masa,ali kako masa,na koji nacin i koja joj je priroda..
a ona šema sa dark matter mi je tako šupppljaa.. ej.. wimp.. weakly interacting massive particles https://en.wikipedia.org/wiki/Weakly_interacting_massive_particles
Guest- Guest
red wolf wrote:Možda je tu već...Yehudi wrote:To ne možemo znati. Možda se upravo približava.
Tek je sada uočen, znamo jedino da se sporo kreće
i da je oko 3-4 puta veći od Zemlje.
za space lift trebaju ogromne kolicine tog nekog materijala koga u reali nema ni par centimetara tako da ce to jos pricekati
2014-04-14
Možda se začudiš...Biti će kasno tada.marcellus wrote:red wolf wrote:Možda je tu već...Yehudi wrote:To ne možemo znati. Možda se upravo približava.
Tek je sada uočen, znamo jedino da se sporo kreće
i da je oko 3-4 puta veći od Zemlje.
Guest- Guest
Većinu dana sam provela čitajuću o tome i moram priznati da me strašno obradovala ova tema. Razmišljala sam o Sumerićanima, Majama. Mi saznajemo vijest koja je stara tisuće i tisuća godina, i to s "naprednom tehnologijom". Al čini mi se da je uzaludna ona: čovjek i magarac su pametniji od čovjeka. Vjerojatno jer smo naučili se šlepati uz nekoga, pa makar to bio i magarac..... :D
Guest- Guest
aaaa šok i nevjericamativka wrote:Većinu dana sam provela čitajuću o tome i moram priznati da me strašno obradovala ova tema. Razmišljala sam o Sumerićanima, Majama. Mi saznajemo vijest koja je stara tisuće i tisuća godina, i to s "naprednom tehnologijom". Al čini mi se da je uzaludna ona: čovjek i magarac su pametniji od čovjeka. Vjerojatno jer smo naučili se šlepati uz nekoga, pa makar to bio i magarac..... :D
2014-04-14
Ne vidim čemu čuđenje. Ne znamo još ni što sve imamo na Zemlji, a još manje u Zemlji, kako bismo znali što se nalazi milijune kilometarah udaljeno od nas.
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Narkomanski deveti krug pakla u Europi
» Semin Bradić pronađen živ
» Planet X
» Uhljeb the planet part2.
» Planet Rothschild: The Forbidden History
» Semin Bradić pronađen živ
» Planet X
» Uhljeb the planet part2.
» Planet Rothschild: The Forbidden History
Page 3 of 3