Uhljeb the planet part2.
Page 1 of 1
Uhljeb the planet part2.
Dokument je u prosincu potpisala i Danijela Franić, tada privremena upraviteljica, a danas članica uprave
Nakon što je Večernji list objavio samo dio imena voditelja podružnica i sindikalnih predstavnika koji su u Holdinguzapošljavali svoju djecu, supružnike i članove obitelji, aSindikat vozača i prometnih radnika ZET-a na čelu s predsjednikom Antom Jelićem se time i javno pohvalio, Večernji list u posjedu je sporazuma prema kojem je nepotizam u Holdingu prihvaćen i poželjan. I službeno parafiran.
http://www.vecernji.hr/zg-vijesti/vecernji-list-u-posjedu-je-sporazuma-djeca-radnika-imaju-prednost-u-holdingu-1017366
Nakon što je Večernji list objavio samo dio imena voditelja podružnica i sindikalnih predstavnika koji su u Holdinguzapošljavali svoju djecu, supružnike i članove obitelji, aSindikat vozača i prometnih radnika ZET-a na čelu s predsjednikom Antom Jelićem se time i javno pohvalio, Večernji list u posjedu je sporazuma prema kojem je nepotizam u Holdingu prihvaćen i poželjan. I službeno parafiran.
http://www.vecernji.hr/zg-vijesti/vecernji-list-u-posjedu-je-sporazuma-djeca-radnika-imaju-prednost-u-holdingu-1017366
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Re: Uhljeb the planet part2.
a meni ne daju ništa. Moram se žiliti na tržištu. To je ta pravica.bogomdani wrote:drzava casti lovom..raspašoj..!!!
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Jebem im mamicu,jel ima netko iz holdinga da me posvoji....šutljiv sam,mogu popit i pojest i ne zajebavam puno a u prilici volim i kresnut,idealan posinak...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
e naivna dusho...gargamel0101 wrote:a meni ne daju ništa. Moram se žiliti na tržištu. To je ta pravica.bogomdani wrote:drzava casti lovom..raspašoj..!!!
Guest- Guest
Similar topics
» Uhljeb the planet
» Pronađen planet deveti planet Nibiru
» USTAŠA PICULA.part2!VUČIĆ:'Picula će se morati ispričati ako želi da ga primim'
» uhljeb
» đon.obraz@uhljeb.com
» Pronađen planet deveti planet Nibiru
» USTAŠA PICULA.part2!VUČIĆ:'Picula će se morati ispričati ako želi da ga primim'
» uhljeb
» đon.obraz@uhljeb.com
Page 1 of 1