Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema
Page 48 of 50
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Re: Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema
Lošo jede govning velikom kašikom, jadan se kao brine za ukrasjince a u biti navija za rusiju do zadnjeg atoma. Tobože ginu ukrajinci a srce ga boli zato što ginu rusi i ne uspjevaju u svom naumu.melkior wrote:
Šandor Winnetou- Posts : 19785
2017-12-31
melkior wrote:
Pa to svaka budala vidi.To je rat za ruske resurse jer zapad bez njih ne moze vishe zivjeti kao shto je zivio.Nas su ucili kako je demokracija vrh civilizaciskih dostignuca a kad tamo to je samo lizalo za budale kako bi se opljachkalo zemlje koje imaju odredjene resurse.Ovdje svi tupe kako se zapad razvio zbog svoje pameti.Jest moj kurac.Sve su zivo opljachkali gdje su stigli po svijetu pa chak i dan danas koriste metode zavadi pa vladaj kao u vrijeme Rima i dok se nadrkani idioti tuku izmedju sebe oni profitiraju .Zamisli da samo vrate ono shto su pokrali Egiptu,Grchkoj,Siriji i drugim zemljama (mislim na muzeje i umjetnichko blago) morali bi zatvoriti sve te muzeje jer svoga nishta nemaju.Shto reche jedan Srbin davno,Chuj bre,meni ce jedna Amerika prichati kako da zivim a moja taraba starija od njihove drzave.I tako i jeste prvo su pokrali zemlju indijancima ,pa im to nije bilo dovoljno pa su krenuli po svijetu da shire oruzjem svoju "demokraciju".Onog trenutka kada ne budu mogli vishe pljachkati sami ce se iznutra urushiti a ja sam svjedok nekih deshavanja koje necete naci u medijima.Wagner do centra Bahmuta na 1.750 metara.Jest da su ruski krimosi,ali rusi nauchili od amera kako se to radi tako da nema zamjerke.
melkior likes this post
Btw, Rusi pobjeđuju na bojištu in real time.
Btw, Hrvatska je prihvatila euro koji se temelji na gospodarskoj snazi Njemačke, a gospodarska snaga Njemačke ovisi o jeftinim ruskim energentima koji su sada prošlost.
Btw, Hrvatska je prihvatila euro koji se temelji na gospodarskoj snazi Njemačke, a gospodarska snaga Njemačke ovisi o jeftinim ruskim energentima koji su sada prošlost.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Koja panjina ovaj Loso, za nevjerovati. Dobro DNRH ikako postoji ako je ovo bio vodeci vojni strateg. Lud ko siba. Dobro je vama jos uvijek. Uzgred nisam ni znao da je ovo program sekretara skbih iz Ljubuskog. Muhahahaahahaha Njegov program inace ne otvaram Ne dopusta mi vjera...Kila jebenog mozga, jedva samizdrzao 8 minuta...
2014-04-14
Lošo kaže da sovjetski dron koji je pao u Zagreb u ožujku prošle godine jest bio navođen od strane SAD-a i trebao je poslužiti kao test za raketiranje ruskih avio-baza u dubinu 500 km ruskog teritorija. I da su tim sovjetskim dronovima (ukrajinskim dronom sovjetske proizvodnje) trebali zamjeniti HIMARS-e koji se ne smiju izravno ispaljivati u ruski teritorij kako se Amerika ne bi izravno umiješala u rat.
2015-08-09
Imaju zlato pa nek prodaju zlato koje su nagomilali u blagajnama ako im smeta pad tečaja eura.melkior wrote:Btw, Rusi pobjeđuju na bojištu in real time.
Zlatna rezerva je zlato koje drži nacionalna središnja banka, namijenjeno uglavnom kao jamstvo za otkup obećanja plaćanja deponentima, vlasnicima novčanica ili trgovačkim kolegama, tijekom era zlatnog standarda, a također i kao pohrana vrijednosti, ili podržavaju vrijednost nacionalne valute.
https://en.wikipedia.org/wiki/Gold_reserve
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Imaju zlato pa nek prodaju zlato koje su nagomilali u blagajnama ako im smeta pad tečaja eura.melkior wrote:Btw, Rusi pobjeđuju na bojištu in real time.
Zlatna rezerva je zlato koje drži nacionalna središnja banka, namijenjeno uglavnom kao jamstvo za otkup obećanja plaćanja deponentima, vlasnicima novčanica ili trgovačkim kolegama, tijekom era zlatnog standarda, a također i kao pohrana vrijednosti, ili podržavaju vrijednost nacionalne valute.
Inače, njemačko zlato se čuvalo u trezorima Fort Knoxa. Ne znam jesu li Nijemci povukli svoje zlatne rezerve iz SAd-a ili ih i dalje uglavnom drže - na papiru.
2015-08-09
Jesu povukli su. Imaju zlata pa nek izvole prodavat ako im fali para.melkior wrote:RayMabus wrote:Imaju zlato pa nek prodaju zlato koje su nagomilali u blagajnama ako im smeta pad tečaja eura.melkior wrote:Btw, Rusi pobjeđuju na bojištu in real time.
Inače, njemačko zlato se čuvalo u trezorima Fort Knoxa. Ne znam jesu li Nijemci povukli svoje zlatne rezerve iz SAd-a ili ih i dalje uglavnom drže - na papiru.
2014-04-11
Lošo kaže da kineski baloni koji su letjeli iznad Amerike došli preko Sjevernog pola i Kamčatke, odnosno preko putanje koju bi pratili eventualno ICBM-ovi u slučaju nuklearnog rata, ali da su letjeli baloni i iznad Južne Amerike odnosno preko Južnog pola s obzirom da američki proturaketni sustav štiti SAD prema Sjevernom polu ali ne i prema Južnom polu, i da bi SARMAT-i kao jedini ICBM-ovi koji mogu letjeti preko Južnog pola u tom slučaju napali SAD i preko Sjevernog i preko Južnog pola, ne računajući one podmornice koje plove duž američke obale.
2015-08-09
a luđak je prognozirao uoči rata ovakoŠandor Winnetou wrote:Lošo jede govning velikom kašikom, jadan se kao brine za ukrasjince a u biti navija za rusiju do zadnjeg atoma. Tobože ginu ukrajinci a srce ga boli zato što ginu rusi i ne uspjevaju u svom naumu.melkior wrote:
Ukraina pada u 3-4 dana. Ruska armija bla bla sra, super armija, sve će spržiti . Otpor je uzaludan. A većina UKR vojske će se pridružiti Rusima.
I onda nakon takvog promašaja , netko njega treba doživljavati. LoL.
Mene je miha tjedan dana prije Ruskog napada, pazi Miha, nazvao na mobitel i uru vremena mi objasnio da će rat krenuti(a malo tko je vjerovao) i objasnio mi zašto će rat krenuti, i čak mi rekao kojim će pravcima napredovati Ruska vojska. i naravno to se ostvarilo.
uglavnom nakon takvih propalih lošinih prognoza nema njega tko slušati i doživljavati. aj sada ćete dobiti update o fronti
Šandor Winnetou likes this post
Ovi Talijani imaju 2400 tona zlata u blagajni i onda dođe meni i kuka kako nema para i da njemu triba dat jer on nema para.
A 2400 tona zlata ima. Ajde moj.
A 2400 tona zlata ima. Ajde moj.
2014-04-11
Mene zanima jedno drugo pitanje, ako Rusi izvrše diverziju i dignu u zrak naftovod i plinovod koji povezuje Norvešku i Zapadnu Europu za osvetu što su Amerikanci dignuli u zrak Sjeverni tok 2, a jasno je da europski tenkovi koriste naftu, onda valjda pretpostavljam da će u tom slučaju Europa početi proizvoditi tenkove na ukapljeni LNG plin iz Amerike?
2015-08-09
Nije na ukapljeni plin nego na kerozin. To je avionsko gorivo. Nešto ko benzin na stereoidima.melkior wrote:Mene zanima jedno drugo pitanje, ako Rusi izvrše diverziju i dignu u zrak naftovod i plinovod koji povezuje Norvešku i Zapadnu Europu za osvetu što su Amerikanci dignuli u zrak Sjeverni tok 2, a jasno je da europski tenkovi koriste naftu, onda valjda pretpostavljam da će u tom slučaju Europa početi proizvoditi tenkove na ukapljeni LNG plin iz Amerike?
2014-04-11
Jel postoji neka opcija solarnih tenkova? Tenkova koji ne zagađuju okoliš?
2015-08-09
Ja nemam nikakvih problema s time da Njemačka potone u tešku recesiju. Kad dođe Talijan pa počme srat Švabi kako on nema para i da se njemu triba dat fino će mu reč : Imaš ti 2400 tona zlata na blagajni i ne seri mi više.
2014-04-11
Bjeloruski predsjednik Lukašenko ide u Kinu, kako bi dogovorio kineske tvornice oružja na bjeloruskom tlu, možebitno tvornice kineskih dronova. Za sada je vrlo izgledno da će upravo kineski dronovi imati ključnu ulogu u prženju njemačkih i poljskih Leoparda.
2015-08-09
melkior wrote:RayMabus wrote:Imaju zlato pa nek prodaju zlato koje su nagomilali u blagajnama ako im smeta pad tečaja eura.melkior wrote:Btw, Rusi pobjeđuju na bojištu in real time.
Nisu povukli jer je svo zlato Amerika davno prodala pa tako i Njemachko.Ja nemam pojma odakle je ovu tabelu izvukao Ray ali samo za informaciju fizichkog zlata u USA nema i ne mozesh ga kupiti.Prodaju samo virtualno zlato,kupish fol zlato a oni ti ga fol chuvaju.Puni oglasi na TV ili novinama te kupnje zlata.Odesh u banku i trazish da kupish zlato kazu nemamo.
RayMabus wrote:
Nije na ukapljeni plin nego na kerozin. To je avionsko gorivo. Nešto ko benzin na stereoidima.
Petrolej. Prije kao dizel na steroidima.
Guest- Guest
Može li se kako doći do podatka koliko je poljskih vojnika do sada poginulo u Ukrajini? Navodno 40 000, ali poprilično nepouzdani izvori. Međutim, izgleda da se Kupyank - Liman front ojačava novim kontigentima poljskih plaćenika.
2015-08-09
Može li se kako doći do podatka koliko je poljskih vojnika do sada poginulo u Ukrajini? Navodno 40 000, ali poprilično nepouzdani izvori. Međutim, izgleda da se Kupyank - Liman front ojačava novim kontigentima poljskih plaćenika.
2015-08-09
melkior wrote:Bjeloruski predsjednik Lukašenko ide u Kinu, kako bi dogovorio kineske tvornice oružja na bjeloruskom tlu, možebitno tvornice kineskih dronova. Za sada je vrlo izgledno da će upravo kineski dronovi imati ključnu ulogu u prženju njemačkih i poljskih Leoparda.
Da je tako, onda bi Kinezi već napravili invaziju na Tajvan, a to se nikada neće dogoditi iz 2 razloga.
Prvi, jer nije tako.
Drugi, jer velika kineska oslobodilačka armija nije operativno sposobna dobiti rat protiv Tajvana i njegovih saveznika.
Od rata protiv Vijetnama 1979. u kojem su Kinezi vrlo loše prošli ista nije niti pokušavala voditi neke veće ratove, a vojska koja to nije u stanju ima samo jedno ključno obilježje i to se naziva operativna nesposobnost.
Guest- Guest
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Similar topics
» Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema