Ivana Knoll u seksi outfitu na privatnom tulumu Leonarda DiCapria: Sa zabave je otišla s Jamiejem Foxxom
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Ivana Knoll u seksi outfitu na privatnom tulumu Leonarda DiCapria: Sa zabave je otišla s Jamiejem Foxxom
catabbath wrote:AssadNaPodmornici wrote:90% oklada da će se na kraju udati za nekog vašeg srbina, za par godina kada bude u sredini 30tih. onda će mu roditi jedno dite, pokupiti alimentaciju, krstiti ga u katoličkoj crkvi i uteći nazad u RH .. jer nitko normalan ovo ne bi taka izoliranim štapom ovdje u RH kamo li ženio. (osim onoga ludog forumaša koji je jedno vrijeme stavljao njezine slike i otvarao temu "nova kraljica hercegovine" i govorio kako ona redovito kleči u međugorju.. kleči jedino ako tamo mamićima pušidzango wrote:Niga pojebo hrvatski ponos.
Ima nekog dečka/sponzora koji se zove Ante. Ili on bar misli da joj je dečko.
To se nekad zvalo "Pimp"
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Re: Ivana Knoll u seksi outfitu na privatnom tulumu Leonarda DiCapria: Sa zabave je otišla s Jamiejem Foxxom
dzango wrote:Opšte je poznato da slabo šta jebete i da ove vaše po kurac dolaze u Srbiju. Još od Doris Dragović koju je Arkan razvlačio po beogradskim hotelima, vaše "kraljice" Torcide i Međugorja pumpaju Srbi. Tako jadnice i dobiju decu, inače bi se pored vas osušile. Mogu da ih krste gde hoće, i kod hodže i u sinagogi, zna se da su deca Srbi. Zašto ne bi platili alimentaciju ako su ih već napumpali? Nisu Hrvati pa da se stiskaju za svaki dinar- Nek je dece, biće para, jebeš pare.AssadNaPodmornici wrote:90% oklada da će se na kraju udati za nekog vašeg srbina, za par godina kada bude u sredini 30tih. onda će mu roditi jedno dite, pokupiti alimentaciju, krstiti ga u katoličkoj crkvi i uteći nazad u RH .. jer nitko normalan ovo ne bi taka izoliranim štapom ovdje u RH kamo li ženio. (osim onoga ludog forumaša koji je jedno vrijeme stavljao njezine slike i otvarao temu "nova kraljica hercegovine" i govorio kako ona redovito kleči u međugorju.. kleči jedino ako tamo mamićima pušidzango wrote:Niga pojebo hrvatski ponos.
odu tamo kad im ovde istekne rok trajanja. Da se uhljebe i nađu papka za čerupanje
marcellus wrote:To se nekad zvalo "Pimp"
Ma kao lik je zaljubljen
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Arapi masovno istrjebljuju ptice selice iz puke zabave i obijesti
» Ivani Knoll prijeti zatvor u Kataru
» Knoll:''Opljackana sam..tko se usudio..ja sam ta koja pare uzima '
» Lana Jurčević i prijateljice potpuno otpustile kočnice na razuzdanom brodskom tulumu
» Milanovic bijesan na Freda Matica i Vidovica zbog sudjelovanja na tulumu u vikendici Klemma
» Ivani Knoll prijeti zatvor u Kataru
» Knoll:''Opljackana sam..tko se usudio..ja sam ta koja pare uzima '
» Lana Jurčević i prijateljice potpuno otpustile kočnice na razuzdanom brodskom tulumu
» Milanovic bijesan na Freda Matica i Vidovica zbog sudjelovanja na tulumu u vikendici Klemma
Page 2 of 2