Milanovic bijesan na Freda Matica i Vidovica zbog sudjelovanja na tulumu u vikendici Klemma
Page 1 of 1
Milanovic bijesan na Freda Matica i Vidovica zbog sudjelovanja na tulumu u vikendici Klemma
Kako pisu neki portali Zoran Milanovic je doslovce pobjesnio na Maticev i Vidovicev odlazak na braniteljski tulum u vikendicu kod Klemma.Ocevici svjedoce o rijetko vidjenom izljevu bijesa kod Zorana Milanovica koji posljednjih dana biva izlozen udarcima stranackih kolega.Navodno kako kazu svjedoci ovaj potez Vidovica i Matica je shvatio kao njihovo distanciranje od njega te pokusaj pranja savjesti tog dvojca kod braniteljske i desnicarske populacije.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Milanovic bijesan na Freda Matica i Vidovica zbog sudjelovanja na tulumu u vikendici Klemma
psihijatrija zatvoreni odjel soba 1vuksadinare wrote:Kako pisu neki portali Zoran Milanovic je doslovce pobjesnio na Maticev i Vidovicev odlazak na braniteljski tulum u vikendicu kod Klemma.Ocevici svjedoce o rijetko vidjenom izljevu bijesa kod Zorana Milanovica koji posljednjih dana biva izlozen udarcima stranackih kolega.Navodno kako kazu svjedoci ovaj potez Vidovica i Matica je shvatio kao njihovo distanciranje od njega te pokusaj pranja savjesti tog dvojca kod braniteljske i desnicarske populacije.
vili40-
2015-08-02
Re: Milanovic bijesan na Freda Matica i Vidovica zbog sudjelovanja na tulumu u vikendici Klemma
..oce ostat koji branitelj zokiju?...ah da kotromanovic..taj ne smije kontra zokija jer ce morat vratit pare koje mu je zoki posudio za dug..e i jovanovic
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa i ja sam ljut što te izdajice imaju raditi skupa sa braniteljima ali mi ne pada na pamet da osporavam ičije druženje a pogotovo na nečijem imanju u privatnoj režiji. Druga je stvar kako će kod mene osobno oni sad kotirati i hoće li imati ikada više moju potporu u bilo čemu.
Guest- Guest
dok ova bagra ždere,vidim svi su lovom podmazani i imaju milijune njihovi suborci kopaju po kontenjerima
Vjerujem i znam da je Matić najbolje potpomoga penzijama vukovarce i okolicu
Vjerujem i znam da je Matić najbolje potpomoga penzijama vukovarce i okolicu
stenjalica-
2015-10-18
Similar topics
» Europski parlament usvojio rezoluciju Freda Matića o pravu na pobačaj
» Socijaldemokratska partija BiH nazvala je sramnim poteze zastupnika SDP-a Hrvatske Romane Jerković, Predraga Freda Matića, Biljane Borzan i Tonina Picule
» Zare Puhovski:'Plenkovic se ne zeli zamjeriti hosovcima i braniteljima zbog ploce u Jasenovcu.Ne,jer je kukavica ili nema moc vec pece ga savjest zbog izbjegavanja sudjelovanja u Domovinskom ratu'
» Putin bijesan na svijet zbog koronavirusa
» Hrvatska veliča ratne zločince umjesto da BiH isplati ratnu odštetu zbog sudjelovanja u UZP-u
» Socijaldemokratska partija BiH nazvala je sramnim poteze zastupnika SDP-a Hrvatske Romane Jerković, Predraga Freda Matića, Biljane Borzan i Tonina Picule
» Zare Puhovski:'Plenkovic se ne zeli zamjeriti hosovcima i braniteljima zbog ploce u Jasenovcu.Ne,jer je kukavica ili nema moc vec pece ga savjest zbog izbjegavanja sudjelovanja u Domovinskom ratu'
» Putin bijesan na svijet zbog koronavirusa
» Hrvatska veliča ratne zločince umjesto da BiH isplati ratnu odštetu zbog sudjelovanja u UZP-u
Page 1 of 1