ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Knoll:''Opljackana sam..tko se usudio..ja sam ta koja pare uzima '

Go down

Knoll:''Opljackana sam..tko se usudio..ja sam ta koja pare uzima ' Empty Knoll:''Opljackana sam..tko se usudio..ja sam ta koja pare uzima '

Post by vuksadinare Mon 29 Nov - 9:02

https://net.hr/hot/ivana-knoll-opljackana-u-parizu-ukradene-su-mi-sve-kartice-dokumenti-i-novci-7aa5ff26-503f-11ec-85a4-ee345b90be31
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Knoll:''Opljackana sam..tko se usudio..ja sam ta koja pare uzima ' Empty Re: Knoll:''Opljackana sam..tko se usudio..ja sam ta koja pare uzima '

Post by vuksadinare Mon 29 Nov - 9:04

..brzo ces ti to nadoknaditi...sisa..guzica..picica...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Knoll:''Opljackana sam..tko se usudio..ja sam ta koja pare uzima ' Empty Re: Knoll:''Opljackana sam..tko se usudio..ja sam ta koja pare uzima '

Post by jastreb Mon 29 Nov - 9:10

Jako si se puno oznojila za te pare.

Naslikavanjem i glupostima.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by mutava baštarda Mon 29 Nov - 9:11

Ja se već pripa da joj je ukralo nevinost.

2015-09-14

Back to top Go down

Post by immortal Mon 29 Nov - 13:54

vuksadinare wrote:..brzo ces ti to nadoknaditi...sisa..guzica..picica...
:dzoja

Daj da na vrijeme razotkriveni i pokošeni budu mučitelji naši i krvnici.
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by immortal Mon 29 Nov - 13:55

mutava baštarda wrote:Ja se već pripa da joj je ukralo nevinost.
dok je ona razmišljala da je netko radi toga u blizini ostala bez porebitog

Daj da na vrijeme razotkriveni i pokošeni budu mučitelji naši i krvnici.
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by zganci_i_jetrica Mon 29 Nov - 17:58

To bi tek bio iskusan lopov da joj je ukr'o mozak i pamet, jedino što tako nešto ne bi uspjelo ni jednom Harryju Houdiniju  :P
zganci_i_jetrica
zganci_i_jetrica

2021-06-05

Back to top Go down

Post by melkior Mon 29 Nov - 18:27

zganci_i_jetrica wrote:To bi tek bio iskusan lopov da joj je ukr'o mozak i pamet, jedino što tako nešto ne bi uspjelo ni jednom Harryju Houdiniju  :P
Što će joj uopće mozak u životu? Lijepe žene od mozga su obično imale više štete nego koristi. A mogle su se bogato udat i ništa ne radit do kraja života  :chiefi
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by zganci_i_jetrica Mon 29 Nov - 18:57

melkior wrote:
zganci_i_jetrica wrote:To bi tek bio iskusan lopov da joj je ukr'o mozak i pamet, jedino što tako nešto ne bi uspjelo ni jednom Harryju Houdiniju  :P
Što će joj uopće mozak u životu? Lijepe žene od mozga su obično imale više štete nego koristi. A mogle su se bogato udat i ništa ne radit do kraja života  :chiefi
Svaka čast želucu onoga kome je ideal zgodna praznoglavka kojoj će se s godinama ljepota istopiti, a glupost nabubriti. Pa onda imaš Trumpov sindrom, koji si je ubo trophy wife (a već je bila prošla kroz Billove ruke, nakon čega ti je sve jasno :)) i sad on nju ne može smislit, a njoj se povraća od njegovog dodira  :P

Knoll:''Opljackana sam..tko se usudio..ja sam ta koja pare uzima ' Trump-10
zganci_i_jetrica
zganci_i_jetrica

2021-06-05

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics