Badnjak u Parizu
Page 1 of 1
Badnjak u Parizu
Veliki neredi i sukob demonstranata i policije dogodio se danas u Parizu tokom protesta koji su održani u čast trojice Kruda koji su ubijeni u petak u glavnom gradu Francuske.
Iako su protesti započeli kao mirna šetnja, vrlo brzo su se pretvorili u nasilni okršaj sa policijom. Demonstranti su prevrnuli i zapalili najmanje četiri automobila, a brojni kontejneri zapaljeni su u blizini Palate Republike. Snage sigurnosti i brojni pripadnici policije odgovorili su na ove aktivnosti bacanjem suzavaca što je doprinijelo eskalaciji sukoba.
Podsjetimo, 69-godišnji muškarac u Parizu je u petak iz pištolja ubio tri Kurda te je ranio još tri osobe. Nakn hapšenja, napadač je priznao kako su motivi za napad rasističke prirode.
Veliki neredi u Parizu i sukob Kurda i policije: Gore automobili, bačeni i suzavci
Iako su protesti započeli kao mirna šetnja, vrlo brzo su se pretvorili u nasilni okršaj sa policijom. Demonstranti su prevrnuli i zapalili najmanje četiri automobila, a brojni kontejneri zapaljeni su u blizini Palate Republike. Snage sigurnosti i brojni pripadnici policije odgovorili su na ove aktivnosti bacanjem suzavaca što je doprinijelo eskalaciji sukoba.
Podsjetimo, 69-godišnji muškarac u Parizu je u petak iz pištolja ubio tri Kurda te je ranio još tri osobe. Nakn hapšenja, napadač je priznao kako su motivi za napad rasističke prirode.
Veliki neredi u Parizu i sukob Kurda i policije: Gore automobili, bačeni i suzavci
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Badnjak u Parizu
69-godišnji muškarac laže, osim ako je kmica ili žuti...RayMabus wrote:Veliki neredi i sukob demonstranata i policije dogodio se danas u Parizu tokom protesta koji su održani u čast trojice Kruda koji su ubijeni u petak u glavnom gradu Francuske.
Re: Badnjak u Parizu
cudi me da se nazlio na kurde.
oni su nepoznati kao teroristi.
u odnosu na njima omeljene sa severa
afrike !?
mozda gresim..
nemam ideju kako da se
francuzi izvuku iz te enigme ?
vazno da im srbi nisu meta, a i volim francusku.
za razliku od BRD koju
dozivljavam kao baba
Rogu :)
Austrija mi je ok, tamo sam se uvek osecao fino..prijatno...
oni su nepoznati kao teroristi.
u odnosu na njima omeljene sa severa
afrike !?
mozda gresim..
nemam ideju kako da se
francuzi izvuku iz te enigme ?
vazno da im srbi nisu meta, a i volim francusku.
za razliku od BRD koju
dozivljavam kao baba
Rogu :)
Austrija mi je ok, tamo sam se uvek osecao fino..prijatno...
2020-04-21
Similar topics
» VLADA DEMANTIRALA VLASTITOG PREMIJERA Plenković je lagao na prošli Badnjak
» U Francuskoj za Badnjak zapaljeno preko 800 automobila
» Nakon zastave Dodik u predsjedništvo BiH unio i badnjak
» Zagrebačko naselje na Badnjak dalo Crkvi 400.000 kuna iz svog proračuna
» Vulin i Aca na aparatima: Milanović će Badnjak provesti na Kosovu s hrvatskim vojnicima
» U Francuskoj za Badnjak zapaljeno preko 800 automobila
» Nakon zastave Dodik u predsjedništvo BiH unio i badnjak
» Zagrebačko naselje na Badnjak dalo Crkvi 400.000 kuna iz svog proračuna
» Vulin i Aca na aparatima: Milanović će Badnjak provesti na Kosovu s hrvatskim vojnicima
Page 1 of 1