ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Badnjak u Parizu

Go down

Badnjak u Parizu Empty Badnjak u Parizu

Post by RayMabus Sat 24 Dec - 17:58

Veliki neredi i sukob demonstranata i policije dogodio se danas u Parizu tokom protesta koji su održani u čast trojice Kruda koji su ubijeni u petak u glavnom gradu Francuske.

Iako su protesti započeli kao mirna šetnja, vrlo brzo su se pretvorili u nasilni okršaj sa policijom. Demonstranti su prevrnuli i zapalili najmanje četiri automobila, a brojni kontejneri zapaljeni su u blizini Palate Republike. Snage sigurnosti i brojni pripadnici policije odgovorili su na ove aktivnosti bacanjem suzavaca što je doprinijelo eskalaciji sukoba.

Podsjetimo, 69-godišnji muškarac u Parizu je u petak iz pištolja ubio tri Kurda te je ranio još tri osobe. Nakn hapšenja, napadač je priznao kako su motivi za napad rasističke prirode.

Veliki neredi u Parizu i sukob Kurda i policije: Gore automobili, bačeni i suzavci

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Badnjak u Parizu Empty Re: Badnjak u Parizu

Post by T. Sat 24 Dec - 23:21

RayMabus wrote:Veliki neredi i sukob demonstranata i policije dogodio se danas u Parizu tokom protesta koji su održani u čast trojice Kruda koji su ubijeni u petak u glavnom gradu Francuske.

Iako su protesti započeli kao mirna šetnja, vrlo brzo su se pretvorili u nasilni okršaj sa policijom. Demonstranti su prevrnuli i zapalili najmanje četiri automobila, a brojni kontejneri zapaljeni su u blizini Palate Republike. Snage sigurnosti i brojni pripadnici policije odgovorili su na ove aktivnosti bacanjem suzavaca što je doprinijelo eskalaciji sukoba.

Podsjetimo, 69-godišnji muškarac u Parizu je u petak iz pištolja ubio tri Kurda te je ranio još tri osobe. Nakn hapšenja, napadač je priznao kako su motivi za napad rasističke prirode.

Veliki neredi u Parizu i sukob Kurda i policije: Gore automobili, bačeni i suzavci

69-godišnji muškarac laže, osim ako je kmica ili žuti...

2014-04-14

Back to top Go down

Post by pizzon Sun 25 Dec - 6:29

cudi me da se nazlio na kurde.
oni su nepoznati kao teroristi. 
u odnosu na njima omeljene sa severa
afrike !?
mozda gresim..
nemam ideju kako da se
francuzi izvuku iz te enigme ?
vazno da im srbi nisu meta, a i volim francusku.
za razliku od BRD koju
dozivljavam kao baba
Rogu :)
Austrija mi je ok, tamo sam se uvek osecao fino..prijatno...

pizzon

2020-04-21

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics