U Francuskoj za Badnjak zapaljeno preko 800 automobila
Page 1 of 1
U Francuskoj za Badnjak zapaljeno preko 800 automobila
U Francuskoj na Badnjak zapaljeno preko 800 automobila
Piše: Hina
Objavljeno prije 3 sata
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova
U Francuskoj na Badnjak zapaljeno preko 800 automobila
Foto: 123rf
UKUPNO 804 vozila zapaljena su na Badnjak diljem Francuske, što je 14,5 posto manje nego u prethodnoj godini, objavio je na Twitteru francuski ministar unutarnjih poslova Bernard Cazeneuve.
Tijekom proslave 2014.-2015. bilo je zapaljeno 940 automobila.
Paljenje automobila u porastu je zadnjih godina a taj oblik prosvjeda je najrašireniji među mladima.
Ministarstvo je izvijestilo da su francuske vlasti tijekom proslave nove godine privele 622 osobe, dvostruko više nego lani.
Proslavu Božića i Nove godine pratile su jake mjere sigurnosti, sedam tjedana nakon pariških terorističkih napada 13. studenog.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/u-francuskoj-na-badnjak-zapaljeno-preko-800-automobila/865730.aspx
......................
Trpaj!
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: U Francuskoj za Badnjak zapaljeno preko 800 automobila
antifašizam i borba protiv neoliberalnog kapitalizma
Guest- Guest
Neoliberalni portugalac wrote:antifašizam i borba protiv neoliberalnog kapitalizma
ahah....ranit ću se
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
To paljenje potenciraju osiguravajuće kuće jer primjećeno je da broj kasko osiguranja u Francuskoj rapidno raste.
multikulturalizam napredujeNeoliberalni portugalac wrote:antifašizam i borba protiv neoliberalnog kapitalizma
marcellus- Posts : 45995
2014-04-16
To su Srbi.
Oni pale badnjake.
Oni pale badnjake.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
nego tko pali te automobile i uništava imovinu u borbi protiv konzumerizma i kapitalizma?epikur37 wrote:Neoliberalni portugalac wrote:antifašizam i borba protiv neoliberalnog kapitalizma
ahah....ranit ću se
Guest- Guest
Javni sektor pokušava stimulirati francusku autoindustriju paleći aute i na taj način potičući kupovinu novih.deda na aparatima wrote:nego tko pali te automobile i uništava imovinu u borbi protiv konzumerizma i kapitalizma?epikur37 wrote:Neoliberalni portugalac wrote:antifašizam i borba protiv neoliberalnog kapitalizma
ahah....ranit ću se
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Mladi francuzi piše na indexu... mladi francuzi ahmed, jamal i hasan... ali po lijevim medijima ispada da časne sestre pale aute
a jel bolje gore benzinci iliti dizelaši?
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Similar topics
» Francuska: profesori zapalili preko 1000 automobila u jednoj noć
» Jadransko-jonska autocesta neće preko Dubrovnika, nego preko Trebinja
» IDE TITO PREKO ROMANIJEEEE PREKO ROMANIJEEEEEE jer nečeš da mi gađaš rafinerijeeeeee
» Indijanski poglavica Čvampu:'Samo preko mene mrtva gradit zid možeš preko moje zemlje'
» Nova ruta izbjeglica: Izbjeglice će do Njemačke ići preko Grčke, Bugarske, Moldavije, Ukrajine, Poljske, Kaljingrada, pa preko Mumranska do Kopenhagena
» Jadransko-jonska autocesta neće preko Dubrovnika, nego preko Trebinja
» IDE TITO PREKO ROMANIJEEEE PREKO ROMANIJEEEEEE jer nečeš da mi gađaš rafinerijeeeeee
» Indijanski poglavica Čvampu:'Samo preko mene mrtva gradit zid možeš preko moje zemlje'
» Nova ruta izbjeglica: Izbjeglice će do Njemačke ići preko Grčke, Bugarske, Moldavije, Ukrajine, Poljske, Kaljingrada, pa preko Mumranska do Kopenhagena
Page 1 of 1