Vulin i Aca na aparatima: Milanović će Badnjak provesti na Kosovu s hrvatskim vojnicima
Page 1 of 1
Vulin i Aca na aparatima: Milanović će Badnjak provesti na Kosovu s hrvatskim vojnicima
Milanović će Badnjak provesti na Kosovu s hrvatskim vojnicima
prije 10 minuta
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
PREDSJEDNIK Zoran Milanović službeno će posjetiti Republiku Kosovo uoči Božića te provesti Badnjak s pripadnicima Hrvatske vojske raspoređenima u sklopu NATO-ove operacije KFOR, priopćeno je iz njegova ureda.
U službeni posjet Prištini 23. i 24. prosinca Milanović odlazi na poziv predsjednice Republike Kosovo Vjose Osmani-Sadriu s kojom će održati sastanak tete-a-tete. Hrvatski predsjednik sudjelovat će i na sastanku izaslanstava dviju država te se sastati s premijerom Albinom Kurtijem, navodi Ured predsjednika.
Posjet Kosovu bit će prigoda da Milanović osobno ponovno razgovara s hrvatskim vojnicima koji će se u blagdansko vrijeme nalaziti daleko od svojih obitelji, piše Ured predsjednika u priopćenju.
Planiran je i Milanovićev sastanak sa zapovjednikom NATO-ove operacije KFOR, general-bojnikom Ferencom Kajarijem. Raspored službenog putovanja uključuje i Janjevo, mjesto u kojem žive većinom Hrvati, gdje će Milanović razgovarati s don Matom Palićem, hrvatskim svećenikom i župnikom u Janjevu, te s pripadnicima hrvatske manjine o uvjetima života na Kosovu.
prije 10 minuta
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
PREDSJEDNIK Zoran Milanović službeno će posjetiti Republiku Kosovo uoči Božića te provesti Badnjak s pripadnicima Hrvatske vojske raspoređenima u sklopu NATO-ove operacije KFOR, priopćeno je iz njegova ureda.
U službeni posjet Prištini 23. i 24. prosinca Milanović odlazi na poziv predsjednice Republike Kosovo Vjose Osmani-Sadriu s kojom će održati sastanak tete-a-tete. Hrvatski predsjednik sudjelovat će i na sastanku izaslanstava dviju država te se sastati s premijerom Albinom Kurtijem, navodi Ured predsjednika.
Na Kosovu je 141 pripadnik Hrvatske vojske
Drugog dana boravka na Kosovu Milanović će posjetiti hrvatske vojnike u sastavku KFOR-a s kojima će provesti Badnjak. Na Kosovu je 36. hrvatski kontingent, u kojemu je 141 pripadnik HV-a. Milanović ih je ispratio 22. studenog, kada su pripadnici Hrvatske vojske otputovali u šestomjesečnu rotaciju na Kosovo.Posjet Kosovu bit će prigoda da Milanović osobno ponovno razgovara s hrvatskim vojnicima koji će se u blagdansko vrijeme nalaziti daleko od svojih obitelji, piše Ured predsjednika u priopćenju.
Planiran je i Milanovićev sastanak sa zapovjednikom NATO-ove operacije KFOR, general-bojnikom Ferencom Kajarijem. Raspored službenog putovanja uključuje i Janjevo, mjesto u kojem žive većinom Hrvati, gdje će Milanović razgovarati s don Matom Palićem, hrvatskim svećenikom i župnikom u Janjevu, te s pripadnicima hrvatske manjine o uvjetima života na Kosovu.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Vulin i Aca na aparatima: Milanović će Badnjak provesti na Kosovu s hrvatskim vojnicima
pederski ..
nista neocekivano...
to govori o njemu a ne o nama...
moj konacan komentar je...
boli me q...
nista neocekivano...
boli me q...
2020-04-21
Re: Vulin i Aca na aparatima: Milanović će Badnjak provesti na Kosovu s hrvatskim vojnicima
Zasto pederski?..onda je isto pederski da je otisao pripadnicima HV-a na golansku visoravan ili u irak..pizzon wrote:pederski ..
nista neocekivano...
boli me q...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nek se Srbi grizu!
Više volimo Šiptare nego njih.
crvenkasti-
2014-04-17
vuksadinare wrote:Zasto pederski?..onda je isto pederski da je otisao pripadnicima HV-a na golansku visoravan ili u irak..pizzon wrote:pederski ..
nista neocekivano...
boli me q...
ne to nije isto
da je tako, bilo bi nesto drugo
ovako je ljiga
2020-04-21
Nemamo li razloga za to?crvenkasti wrote:Nek se Srbi grižu!
2015-09-08
vuksadinare wrote:Nemamo li razloga za to?crvenkasti wrote:Nek se Srbi grižu!
Ja bih se ubio da sam Srbin.
Netko koga si sto godina volio kao brata, sad ti kaže da više voli Šiptare nego tebe.
A Šiptari su najprimitivniji i najzaostaliji narod u Europi.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Nek se Srbi grizu!
ne volimo ni vas ni njih, ali oni nas nisu nikad bombardirali niti nas ubijali...
Tko kaze da smo se voljeli?..pa ti si bar lican porijeklom pa znas kako se dolje 'voljeli' hrvati i srbi...crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:Nemamo li razloga za to?crvenkasti wrote:Nek se Srbi grižu!
Ja bih se ubio da sam Srbin.
Netko koga si sto godina volio kao brata, sad ti kaže da više voli Šiptare nego tebe.
A Šiptari su najprimitivniji i najzaostaliji narod u Europi.
2015-09-08
Similar topics
» POSJETA KGK HRVATSKIM VOJNICIMA U AFGANISTANU
» Vulin zatražio da međunarodna zajednica zaštiti Srbe na Kosovu
» Hrvatskim ‘antifašistima’ je bliži Vučić nego Milanović!
» Vulin: Milanovic budi nadu u HR
» Milanović ne posustaje, pošten svijet na aparatima
» Vulin zatražio da međunarodna zajednica zaštiti Srbe na Kosovu
» Hrvatskim ‘antifašistima’ je bliži Vučić nego Milanović!
» Vulin: Milanovic budi nadu u HR
» Milanović ne posustaje, pošten svijet na aparatima
Page 1 of 1