Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
Page 44 of 50
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Re: Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
Praktički im je Hrvatska s onom pobjedom nad Brazilom napravila situaciju da su ovi morali pred cijelim svijetom šta prije pokrast Hrvatsku kako se ne bi Argentini slučajno zalomilo isto.
Razotkrila ih sve. I Katar, I FIFU i Mesija. A nije ni Makron daleko.
Razotkrila ih sve. I Katar, I FIFU i Mesija. A nije ni Makron daleko.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kaili je u Europskom parlamentu istupala u obranu Katara i putovala je u Katar neposredno prije početka Svjetskog nogometnog prvenstva.
U odgovoru na kritike usmjerene na Katar zbog navoda o kršenju ljudskih prava i postupanja prema radnicima migrantima, Kaili je 21. studenoga u Europskom parlamentu rekla sljedeće: "Danas je Svjetsko prvenstvo u Kataru zapravo dokaz da sportska diplomacija može dovesti do povijesne transformacije zemlje čije su reforme inspirirale arapski svijet. Katar je lider u radničkim pravima."
https://www.index.hr/vijesti/clanak/cnn-nije-posebno-iznenadjenje-sto-je-eu-parlament-zahvacen-korupcijskim-skandalom/2421113.aspx?index_ref=rubrika_vijesti_najnovije_d
U odgovoru na kritike usmjerene na Katar zbog navoda o kršenju ljudskih prava i postupanja prema radnicima migrantima, Kaili je 21. studenoga u Europskom parlamentu rekla sljedeće: "Danas je Svjetsko prvenstvo u Kataru zapravo dokaz da sportska diplomacija može dovesti do povijesne transformacije zemlje čije su reforme inspirirale arapski svijet. Katar je lider u radničkim pravima."
https://www.index.hr/vijesti/clanak/cnn-nije-posebno-iznenadjenje-sto-je-eu-parlament-zahvacen-korupcijskim-skandalom/2421113.aspx?index_ref=rubrika_vijesti_najnovije_d
2014-04-11
Realno se radi i o bolesnom sindromu zvanom Messi.
Rece mi ovde jedna, gleda TV i ne moze da veruje kako
se neki bivsi fudbaler gubi, pricajuci o Mesiju na TV.
Istog je usporedio sa Bozanstvom, ko da je Bog.
Onda mozda Sudija pati od istog sindroma, svira
penal, pa ga pogura sa nekim golom vise na listi
strelaca.
Neki se previse gube, ukljucujuci i Modrica, koji je
otisao kod njega i rekao mu da je GOAT, ako mediji ne lazu.
Mundijal siluju sa Messi-jem bolesnici.
Tako ni o zenama u superlativu ne govore.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
NOVI frontmen Daleke obale, Jakša Kriletić Jordes, potvrdio je na svom Facebook profilu da će bend nastupiti na dočeku Vatrenih u nedjelju.
"I šećer pri kraju ove lipe godine. Daleka obala nastupa na dočeku Vatrenih u Zagrebu", napisao je u objavi koja je oduševila pratitelje.
od mora do mora kraj brodskog motora...
"I šećer pri kraju ove lipe godine. Daleka obala nastupa na dočeku Vatrenih u Zagrebu", napisao je u objavi koja je oduševila pratitelje.
od mora do mora kraj brodskog motora...
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0uYaKA63KJ4QsJcSnjEZ619dXXryuoNMEGrxAifr72zYkCe5HaUrZvnkNSR4gT1jFl&id=100044514546325&eav=Afa-S901udpcaqtIvZ-QhwMJEcSMMaeCEfbLRLelJAtI2r-ewP-G26zoalT5WLwWySI&m_entstream_source=feed_mobile&anchor_composer=false&paipv=0
2014-08-25
"SVE sam to napravio za novac koji mi nije trebao", riječi su kojima je Francesco Giorgi, suprug grčke europarlamentarke Eve Kaili i jedan od četvero uhićenih u velikom korupcijskom skandalu koji istražuju belgijski istražitelji, priznao svoju umiješanost u tzv. Katargate. Kako piše talijanski list La Repubblica, Giorgi se slomio pred tužiteljima u Bruxellesu i priznao da je "postupao nezakonito" te se ispričao.
Cure novi detalji, suprug potpredsjednice EP-a priznao sve
U novim detaljima koji cure talijanski list piše da je Giorgi tražio da se njegovu suprugu, nedavno smijenjenu potpredsjednicu Europskog parlamenta, pusti iz zatvora kako bi bila uz njihovu dvogodišnju kćer. Podsjetimo, belgijski tužitelji na ovome su radili mjesecima uz sumnju da jedna zaljevska zemlja pokušava utjecati na odluke u Bruxellesu. Izvor upoznat s istragom tvrdi da je riječ o zemlji domaćinu aktualnog Svjetskog nogometnog prvenstva, Kataru. Kaili negira da je primala novac od Katara, što čine i katarski dužnosnici.
Giorgi je voditelju istrage, belgijskom antikorupcijskom tužitelju Michaelu Clesu, rekao da je bio član organizacije koja je povezana s Marokom i Katarom kako bi utjecala na njihove odnose s Europom. On tvrdi da je tu organizaciju vodio bivši talijanski europarlamentarac Pierre Antonio Panzeri. Giorgi je u Europskom parlamentu imao ulogu savjetnika za regiju Bliskog istoka i Sjeverne Afrike te je osnovao nevladinu organizaciju Fight Impunity čiji je cilj "promicanje odgovornosti kao središnjeg stupa arhitekture međunarodne pravde".
Giorgi je istražiteljima rekao da se kaje zbog svega što je učinio, piše talijanski list, te da je osjetio olakšanje nakon što je taj teret skinuo sa sebe. "Jednostavno sam se našao u nečem većem od sebe. Bio sam zaslijepljen i ophrvan moralnim dugom prema Panzeriju", rekao je istražiteljima. Istražitelji pokušavaju utvrditi postoji li veza europarlamentaraca, koji su uhićeni, s katarskim i marokanskim emisarima. Na pitanje istražitelja postoji li veza Giorgi je odgovorio da ne zna.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/muz-uhicene-celnice-europskog-parlamenta-priznao-uzeli-smo-mito-od-katara/2421295.aspx
Cure novi detalji, suprug potpredsjednice EP-a priznao sve
U novim detaljima koji cure talijanski list piše da je Giorgi tražio da se njegovu suprugu, nedavno smijenjenu potpredsjednicu Europskog parlamenta, pusti iz zatvora kako bi bila uz njihovu dvogodišnju kćer. Podsjetimo, belgijski tužitelji na ovome su radili mjesecima uz sumnju da jedna zaljevska zemlja pokušava utjecati na odluke u Bruxellesu. Izvor upoznat s istragom tvrdi da je riječ o zemlji domaćinu aktualnog Svjetskog nogometnog prvenstva, Kataru. Kaili negira da je primala novac od Katara, što čine i katarski dužnosnici.
Giorgi je voditelju istrage, belgijskom antikorupcijskom tužitelju Michaelu Clesu, rekao da je bio član organizacije koja je povezana s Marokom i Katarom kako bi utjecala na njihove odnose s Europom. On tvrdi da je tu organizaciju vodio bivši talijanski europarlamentarac Pierre Antonio Panzeri. Giorgi je u Europskom parlamentu imao ulogu savjetnika za regiju Bliskog istoka i Sjeverne Afrike te je osnovao nevladinu organizaciju Fight Impunity čiji je cilj "promicanje odgovornosti kao središnjeg stupa arhitekture međunarodne pravde".
Giorgi je istražiteljima rekao da se kaje zbog svega što je učinio, piše talijanski list, te da je osjetio olakšanje nakon što je taj teret skinuo sa sebe. "Jednostavno sam se našao u nečem većem od sebe. Bio sam zaslijepljen i ophrvan moralnim dugom prema Panzeriju", rekao je istražiteljima. Istražitelji pokušavaju utvrditi postoji li veza europarlamentaraca, koji su uhićeni, s katarskim i marokanskim emisarima. Na pitanje istražitelja postoji li veza Giorgi je odgovorio da ne zna.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/muz-uhicene-celnice-europskog-parlamenta-priznao-uzeli-smo-mito-od-katara/2421295.aspx
2014-04-11
RayMabus wrote:Ne nego njih ima više i dovoljno je da se počme sumnjat da netko otkucava a da šef ne zna tko pa ih sve radi sigurnosti otkloni kao prijetnju.zoro avenger wrote:Proglasi se ratno stanje, onda je to legalno.RayMabus wrote:Jebeš suđenje.
Želim ih ubiti.
Mrtva usta ne govore.
2014-04-11
Abdulrahman AL-Jassim (35) iz Katara će suditi subotnju utakmicu za broncu, pomoćnici su mu također iz te nogometne velesile Katara a suci u VAR sobi su iz Brazila.
Nema da Maroku slučajno omane bronca, tko drugačije kaže taj kleveće i laže press
Nema da Maroku slučajno omane bronca, tko drugačije kaže taj kleveće i laže press
Ma jebeš broncu na ovakvom prvenstvu. Da se mene pitalo nakon onog penala bi se svi igrači pokupili i u svlačionicu i na avion i doma.
Ljudi se njih bolje a ne igraju oni na travnjaku. Tribali su izač s terena i pokupit se ća pred očima cijelog svijeta.
Ljudi se njih bolje a ne igraju oni na travnjaku. Tribali su izač s terena i pokupit se ća pred očima cijelog svijeta.
2014-04-11
Mi pričamo odnosno većina vas priča o tome SP nakon onog penala kao da je tu i dalje riječ o sportu.
Pa ljudi Božji ovo je otvorena korupcija i to ne samo nogometa nego i vodećih čelnika EU ( Makron ).
Ja ( anđeoska hijerarhija ) se ne ustajem iz sjedečeg položaja jer želim nekome namjestit kravatu jer mu stoji na krivo.
Ja kad ustajem ( reagiram ) to samo znači da će nekome uskoro letit glava s ramena odnosno bit će deinkarniran s fizičke ravni.
Inače ne bi ustao ( reagirao ).
A šta ču se dizati ako te ne mislim ubiti ?
Pa ljudi Božji ovo je otvorena korupcija i to ne samo nogometa nego i vodećih čelnika EU ( Makron ).
Ja ( anđeoska hijerarhija ) se ne ustajem iz sjedečeg položaja jer želim nekome namjestit kravatu jer mu stoji na krivo.
Ja kad ustajem ( reagiram ) to samo znači da će nekome uskoro letit glava s ramena odnosno bit će deinkarniran s fizičke ravni.
Inače ne bi ustao ( reagirao ).
A šta ču se dizati ako te ne mislim ubiti ?
2014-04-11
Kad se inkarniraš na fizičku ravan onda to radiš samo s 10 posto kapaciteta duše. Uđeš u nečiju pičku i eto sad si na fizičkoj ravni. I sad ideš kroz prostor vrijeme. Imaš neku slobodnu volju al je imaju i drugi i sad se tu igrate u tom fizičkom svemiru koji opet ima neke svoje materijalne krute zakone kako je stvoren i to je neki prostor za igru.
Svi vaši životi izgledaju kao vlak koji ide kroz taj prostor vrijeme po nekakvim tračnicama onako kako idu jel.
Meni se ne svidiš, ja ustanem i ubijem te.
Izbacija san te s ove ravni.
Idemo dalje.
Imate neki problem sa shvačanjem ovog koncepta ?
Svi vaši životi izgledaju kao vlak koji ide kroz taj prostor vrijeme po nekakvim tračnicama onako kako idu jel.
Meni se ne svidiš, ja ustanem i ubijem te.
Izbacija san te s ove ravni.
Idemo dalje.
Imate neki problem sa shvačanjem ovog koncepta ?
2014-04-11
Jel vas muči pitanje zašto vas sve mogu pobit a da niti ne trepnem ?
Evo objasnit ću vam. Da je meni ovdje priča oko rezultata u nogometu onda meni bilo bitno oće li tamo neka Hrvatska sad osvojit broncu ili ne. Boli me kurac. To isto ko ono s Komšićem pa onda mislite da to ima veze s Čovićem a ne s nečim drugim.
Ima veze s trulim sistemom kojeg vi ( inkarnirane ovce ) podržavate jer se bojite za vaše fizičke živote.
Ne morate se bojati.
Ja ću vas 100 % ubiti jer neću takav truli sistem pustiti da vozi dalje kroz prostor vrijeme.
Evo objasnit ću vam. Da je meni ovdje priča oko rezultata u nogometu onda meni bilo bitno oće li tamo neka Hrvatska sad osvojit broncu ili ne. Boli me kurac. To isto ko ono s Komšićem pa onda mislite da to ima veze s Čovićem a ne s nečim drugim.
Ima veze s trulim sistemom kojeg vi ( inkarnirane ovce ) podržavate jer se bojite za vaše fizičke živote.
Ne morate se bojati.
Ja ću vas 100 % ubiti jer neću takav truli sistem pustiti da vozi dalje kroz prostor vrijeme.
2014-04-11
index se popisao po jelicicu sirokim mlazom
https://www.index.hr/sport/clanak/josko-jelicic-vise-nije-samo-htvov-pateticni-populist-sada-je-i-detektor-antihrvata/2421189.aspx?index_tid=293989
https://www.index.hr/sport/clanak/josko-jelicic-vise-nije-samo-htvov-pateticni-populist-sada-je-i-detektor-antihrvata/2421189.aspx?index_tid=293989
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Marokanci podnijeli žalbu
"Da, ali što je s drugom nogom? Da se to dogodilo na bilo kojem drugom dijelu terena, bio bi prekršaj. Zašto onda ne bi bio penal?! Još je Boufal dobio žuti karton. Nevjerojatno", rekao je Ferdinand. Marokanski nogometni savez na kraju je poslao primjedbu FIFA-i, s time da je uz spomenutu situaciju izdvojio navodni prekršaj nad Selimom Amallahom.
"Marokanski nogometni savez uputio je žalbu zbog suđenja Cesara Ramosa na utakmici protiv Francuske. Branimo prava svoje momčadi, pozivamo se na pravednost u poduzimanju potrebnih mjera oko sudačke nepravde nad marokanskom reprezentacijom u utakmici protiv Francuske u polufinalu Svjetskog prvenstva", poručili su Marokanci, koji će u subotu s Hrvatskom igrati za treće mjesto.
https://www.index.hr/sport/clanak/utakmica-se-moze-ponoviti-javio-se-sudac-koji-je-u-polufinalu-spa-zgrozio-svijet/2421372.aspx
Bravo Maroko.
"Da, ali što je s drugom nogom? Da se to dogodilo na bilo kojem drugom dijelu terena, bio bi prekršaj. Zašto onda ne bi bio penal?! Još je Boufal dobio žuti karton. Nevjerojatno", rekao je Ferdinand. Marokanski nogometni savez na kraju je poslao primjedbu FIFA-i, s time da je uz spomenutu situaciju izdvojio navodni prekršaj nad Selimom Amallahom.
"Marokanski nogometni savez uputio je žalbu zbog suđenja Cesara Ramosa na utakmici protiv Francuske. Branimo prava svoje momčadi, pozivamo se na pravednost u poduzimanju potrebnih mjera oko sudačke nepravde nad marokanskom reprezentacijom u utakmici protiv Francuske u polufinalu Svjetskog prvenstva", poručili su Marokanci, koji će u subotu s Hrvatskom igrati za treće mjesto.
https://www.index.hr/sport/clanak/utakmica-se-moze-ponoviti-javio-se-sudac-koji-je-u-polufinalu-spa-zgrozio-svijet/2421372.aspx
Bravo Maroko.
2014-04-11
RayMabus wrote:Ma jebeš broncu na ovakvom prvenstvu. Da se mene pitalo nakon onog penala bi se svi igrači pokupili i u svlačionicu i na avion i doma.
2014-08-25
Nisam optimist pred Maroko
Psiholoski su nasi sjebani
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:Nisam optimist pred Maroko
Pa sada vishe nemaju shto izgubiti nego samo dobiti ako svaki pojedinac da sve od sebe onda bi i moglo neshto biti .No,kako sam pisao i prije nogomet nije sport nego goli business pa tko vishe donosi gledanja taj ide dalje .Ali svakako da su balkanjerosi iskompleksirani i manje se vrijednim osjecaju jer njihova podsvijest zna njihovu vrijednost pa iz toga i potjeche taj kompleks kako kod hrvata tako i kod srba a da ne govorim o muslimanima i shipcima.
A sada malo zajebancije.Ja vjerujem da hrvatima toliko teshko ne pada poraz koliko trica::::)))
mentalitet wrote:
A sada malo zajebancije.Ja vjerujem da hrvatima toliko teshko ne pada poraz koliko trica::::)))
I tebi je izgleda pao Šaćir.
Eroo wrote:mentalitet wrote:
I tebi je izgleda pao Šaćir.
Prevedi,ne razumijem taj tvoj kamenjarski jezik.
Da, Argentinci jesu zasluzili pobjedu Ali tri razlike je previse. Nisu oni bili toliko boljimentalitet wrote:
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:Da, Argentinci jesu zasluzili pobjedu Ali tri razlike je previse. Nisu oni bili toliko boljimentalitet wrote:
Tebi vjerujem ali ne gledam nogomet.Mozda da probam maznut litru rakije pa da se osjecam ko pravi balkanjeros,onda bi vjerojatno gledao::::))
No dobro,chitao sam neke komentare pa mogu po njima zakljuchiti da si ti i Nils jedini pravi i normalni ljubitelji nogometa,ovo ostalo je balkanski shljam koji se puno ne razlikuje od one rulje na tribinama.
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Similar topics
» Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
» Hrvatska i Srpska potpisali sporazum o plinofikaciji, Sarajevo na nogama!
» Sarajevo, Pristina: Srbija Rusija, izolovati,mi u EU i NATO, Srpski Svet Sabor
» Hrvatska I ...... Srbija IV
» Hrvatska i Srpska potpisali sporazum o plinofikaciji, Sarajevo na nogama!
» Sarajevo, Pristina: Srbija Rusija, izolovati,mi u EU i NATO, Srpski Svet Sabor
» Hrvatska I ...... Srbija IV
Page 44 of 50